• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlar karnımın yanları oturunca resmen bacaklarıma değiyor çok kocaman oldum sizin karnınız bu kadar büyük mü 😂

İnşallah bugun doğurmam😀

Eklentiler

• A5F43AF1-217C-4776-AFF4-3B10531C680C.webp
    A5F43AF1-217C-4776-AFF4-3B10531C680C.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 24
Alinti yapamadim sagolun kizlar hepiniz 💜
3. Serumu taktilar , ciger gelistirici igne yapildi. 3 tane de hap ictim sanci kesici turuncu haptan bakalim bir daha nst baglancam ama karnim hala tas gibi mudahale edildikce daha kotu oluyorum sanki sancilar duzenli cikiyo suanlik acilmam yok rahim agzim kisa degil ama sancilar durmazsa aktif dogum eylemine girebilirim heran dr umda 37ye kadar dayan dogurma diyo sanki benim elimde 😆

Zeyf Zeyf canm gecmis olsunnn. Ama benim icime sen daha cok beklicekmissin benimle gibi doguyor nedense :) bebisin de masallah 2500 olmus. Insallah en az 2 hafta daha bekler tabi. Iyi haberlerinle gel bize. Dikkat et 😘
Banada kandiriyo gibi geliyo ama her seye hazirlikliyim suan 🙄

Kızlar karnımın yanları oturunca resmen bacaklarıma değiyor çok kocaman oldum sizin karnınız bu kadar büyük mü 😂
Hamilelik süreci benim için çok zor geçti özleyeceğimi hiç sanmıyorum. Şu an başka sıkıntılar çekiyor olsam da en azından koca göbeğim gitti.

Zeyf Zeyf canım dualarım seninle inşallah ilaçlar işe yarar da biraz daha bekler bebişin ama gelmek istiyorsa da Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin 🤲🏻🧿💙

Hamilelik süreci benim için çok zor geçti özleyeceğimi hiç sanmıyorum. Şu an başka sıkıntılar çekiyor olsam da en azından koca göbeğim gitti.
Darısı başıma 😁
Bende heyecanla bebiş gözümün önünde olsunda şöyle gönlümce koca göbeksiz hareket edeyim istiyorum 🙏🙏

Benim sütüm çok yoğun oda tıkanıklık yapıyor. İki tane manuel lansinoh var. İş görüyor ama elim yoruluyor. Avent elektrikli çok pahalı lansinoh hiç bilmiyorum. Araştırıp alcam bir tane.
Ben mamajoo alıcam bi araştır istersen canım, arkadaşım kullanıyordu memnundu

Zeyf Zeyf cnm cok geçmiş olsun bebegin sikintili zamanlari gecirmis saglikla gelsin ins gelecekse de anasini ozlemis yavrucak 😁hyrli olsun ins

3. Serumu taktilar , ciger gelistirici igne yapildi. 3 tane de hap ictim sanci kesici turuncu haptan bakalim bir daha nst baglancam ama karnim hala tas gibi mudahale edildikce daha kotu oluyorum sanki sancilar duzenli cikiyo suanlik acilmam yok rahim agzim kisa degil ama sancilar durmazsa aktif dogum eylemine girebilirim heran dr umda 37ye kadar dayan dogurma diyo sanki benim elimde 😆
Çok geçmiş olsun canım hayirli sağlıklı zamanda gelsin bebiş bencede ilaclar ise yarayacak kalacak gibi biraz daha icerde. Kilosu da iyiymiş maşallah 🤗

Kendi doktorun bile iki kere ölçse ikisi farklı çıkabiliyo, haftasıyla uyumlu dedilerse problem yok :) bana da 2400 dedi doktorum iki gün sonra doğum yaptım 2760 geldi bebek :)
genelde ultrasonda cikan rakamdan daha zayif oluyorlar dogumda ,seninki tam tersi olmus ☺️senin ikinci cocugunmuydu ,stroyde ki kiz cocugu nekadar tatli masallah oyuncak bebek gibi 😍

Benim sütüm çok yoğun oda tıkanıklık yapıyor. İki tane manuel lansinoh var. İş görüyor ama elim yoruluyor. Avent elektrikli çok pahalı lansinoh hiç bilmiyorum. Araştırıp alcam bir tane.
lansinohta cok iyi ,kullanan arkadaslarim var gayet memnunlar

inşallah durur cnm turuncu hap işte nidicard benim doktorumun kestiği hap bizde bekliyoruz bakalım hayırlısıyla inşaAllah sağlıcakla doğururuz ama sen daha doğurma 😀

Ay kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo🥴🥴
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Haftasıyla uyumlu bence dedi 2750 cıktı bugun kilosu.
Karnının bir hafta küçük çıkması cok anlamlı bişey değil dedi.
Plesentada öyle aman aman bi yaşlanma yok dedi.
Suyu iyi kalp atışı iyi dedi şükürler olsun.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim 😢

Ay kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo🥴🥴
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
İyi sevindim korktuğun gibi çıkmamış
Bu doğuma yakın enerji bi bende yok ya
Sürekli yatıyorum
Bi kaşık yemek yapıyorum yatıyorum
Dün akşam arkadaşlarla çıkayım desim çok yoruldum

Çok şükür canım için rahatlamıştır

Back
X