• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Doktordan geldim her şey yolunda cok şükür sancı çıkmadı ama doktor 40 a kadar bekletmeyiz seni dedi. Sadece seker olsa 40 ama ünsilün kullandığın için 39 da alırız en geç dedi. Bunu diyen erken doğum riskinden dolayı gittiğim üni hastanesi doktoru. Haftaya kendi doktoruma da soracağım.

Düzenli olmaması lazım diye biliyorum yani belli aralıklarla olursa doktorum hemen gel demişti. Sancı mı kasılma mı senin? sukufenazz sukufenazz

Kızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.
Düzenli olmaması lazım.. yalancı kasılmaların. Düzenliyse doğum sancısı olabilir.

Bende 40ları göreceğimi düşünüyorum, dün doktora bir öngörünüz var mı diye sorduğumda en son 6 şubat dedi, herhalde 40ı geçerse sezeryanla almayı düşünüyor diye düşündüm ama bilemedim, o kadar bekleyip gelmezse ne yapacağız, kimi doktor riske atmayıp alıyor sanırım kilosu da fazla olur diye
o tamamen doktorunun insiyatifine kalmış bir şey aynen canım.
benim doktorum 40 haftayı 10 gün geçmesinde bir sakınca görmemişti her şey yolunda ilerliyorsa tabii. o şekilde 42. haftaya girdiğimizde doğum gerçekleşti.

Aynen benim doktor artık kiloyu umursamıyor çok fazla kilolu olmasın diyor
3 buçuk kilo en ideal bebek kilosu tam orta karar 🥰
Oyy şimdi hesapladım da benim 38ler şubatın 20sine denk geliyo 40 olursa 5 mart 😂 ve 38de gelirse tam 1 ayım var heyecan yaptım kalkıp çocuğumun kıyafetlerini yıkıyım bari 😂
hala yıkamadın mı kız 😯 ne olur ne olmaz sen yıka üstlerini ört dursun, çantanı da hazırla. her şey hazır olsun.
sen benim kaderimi yaşayacaksın o zaman bende şubat annesiydim güya 7 martta doğurdum kızımı 🙈

Kızlar kasılmaların kaç dakika da bir olması normal. Aşırı kasılmam var. 3-5 dk da bir şiddetli kasılma yaşıyorum. Adet ağrısına benzer ağrı da giriyor arada. Korkuyorum.
çok şiddetliyse git bence canım bi doktora, ya da arayıp sor.

Randevum 4’te ben 2’de evden çıktım sırf nstye önden gireyim diye, yine sıra var hemde iki makineyken bire düşmüş, diğeri bozulmuş. hastaneye bak bir de özel diye o kadar para veriyoruz, deli olucam ya. en az 45 dk beklicem şimdi burda :KK17:

Duzenli ve 5 dk da bir gelen sancilar dogum belirtisi 🙄

Bi nst çektir cnm en azından

Randevum 4’te ben 2’de evden çıktım sırf nstye önden gireyim diye, yine sıra var hemde iki makineyken bire düşmüş, diğeri bozulmuş. hastaneye bak bir de özel diye o kadar para veriyoruz, deli olucam ya. en az 45 dk beklicem şimdi burda :KK17:
Kötü olmuş cnm :s biran önce sıra gelir inşallah

Bu kasılma nasil bişey :KK33: sanki bende hic kasilma olmuyor yada oluyor ben anlamiyorum. Bazen bebis sanki tek bir tarafa toplanip orayi sisiriyor gibi ama bence bebek yapiyor bunu :KK73:ayrica cok kötü öksürüyorum ve doktor ilac vermedi son haftalar oldugu icin. Gece hic uyutmuyor beni :mad:

İciyorum kuzum iciyorum wc de gunumu gecirmeye karar verdim surekli wc ye cikiyorum su ictikce orda oturucam artik 😪
Terlemek ödem atmanın en iyi yöntemi gir yatağa terle hasta olunca anladım bende bacaklarım şırıl sıklam olunca 2 gün gittim tartıldım 3 kilo vermişim bacaklarımda inmiş

Bu kasılma nasil bişey :KK33: sanki bende hic kasilma olmuyor yada oluyor ben anlamiyorum. Bazen bebis sanki tek bir tarafa toplanip orayi sisiriyor gibi ama bence bebek yapiyor bunu :KK73:ayrica cok kötü öksürüyorum ve doktor ilac vermedi son haftalar oldugu icin. Gece hic uyutmuyor beni :mad:
bende de aynen öyle oluyor canım sanki bebek bi tarafa kendini yaslıyor elleyince de acayip sert hissediyorum bende bebek olduğunu düşünüyorum :KK70: öksürük çok kötü olmuştur zaten göbekle nefes almak zor bide üstüne öksürük Allah yardımcın olsun valla bol bol ılık su iç belki yumuşatır boğazını ılık su malum bitki çayı da çok içilmiyo

Uykusuzlar kervanina katilali 2 hafta oluyor ve artik gozlerim error veriyor ya 2 3 saat uyuyorm sonra bir uyaniyorm sabaha kadar ayaktayim biktim diyebilirim dogursam kesin aninda sizarim ama malesef daha cok var doguma 🙄🙄😭
Doğurunca uyuyacağını sanıyor olmana çok gülüyorum 🤣🤣🤣🤣

o tamamen doktorunun insiyatifine kalmış bir şey aynen canım.
benim doktorum 40 haftayı 10 gün geçmesinde bir sakınca görmemişti her şey yolunda ilerliyorsa tabii. o şekilde 42. haftaya girdiğimizde doğum gerçekleşti.

3 buçuk kilo en ideal bebek kilosu tam orta karar 🥰
3
hala yıkamadın mı kız 😯 ne olur ne olmaz sen yıka üstlerini ört dursun, çantanı da hazırla. her şey hazır olsun.
sen benim kaderimi yaşayacaksın o zaman bende şubat annesiydim güya 7 martta doğurdum kızımı 🙈

çok şiddetliyse git bence canım bi doktora, ya da arayıp sor.
A Şu an 3.200

Ya bu kıyafetlerin etiketleri ne berbat bişey sinir oldum :mad: En dipten kesiyorum yinede batıyor sanki:KK43::kızgın:

Kızlar aranızda kilo alımı duran var mı? 10 gündür aynı kilodayım hatta 500 gr az çıktım bugün. son haftalarda kilo alımı duruyordu sanırım. ay bu aralar çok doğum belirtilerim var doğurcak mıyım ne 😂
Evet ben de 2 hafta hiç almadım bu hafta 200 gr o kadar zaten gripten yiyemiyorum o ayrı...

Oyy şimdi hesapladım da benim 38ler şubatın 20sine denk geliyo 40 olursa 5 mart 😂 ve 38de gelirse tam 1 ayım var heyecan yaptım kalkıp çocuğumun kıyafetlerini yıkıyım bari 😂
Satlarımız yakın sanırım. Ben de nedense 20 şubata odakladım kendimi :KK70: kıyafetlerini yıkadım kv ütüledi ama evimiz bitmek üzere taşınmayı bekliyoruz. O yüzden hurçların içinde duruyor :KK70:
Doktorum düzenli olursa hemen haber ver demişti canım bi ara istersen.

Back
X