2020 Şubat Anneleri

Başınız sağolsun.Çok çok üzücü bir olayGerçekten çok nadir görülen bir durum yaşamışsınız.Inşallah bu kez bebeginiz sağlıcakla gelir.

Adet ağrısı gibi ağrıları olan var mı çzellikle son 2 gündür çok ağrıyor aynı adet olcakmışım gibi

Selam hatunlar bende bugün bebişimi görmeye gittim . Doktorumu da değiştirmek zorunda kaldım. Sonunda bebişimin kalp sesini duyabildim. Görmeniz lazımdı elleri bacakları kıpır kıpırdı Şimdilik herşey yolunda normalde sat a göre 9+6 yız ama 9+1 dedi doktor haftasında biz zaten yumurtlamadan sora denemiştik. 3 hafta sonra hem kontrole hem de 2 li test için çağırdı. 2,4 cm bebeğimin boyu

Ya tabiki böyle istisnai durumlarda çok fazla yorum yapmak doğru olmaz yaşamış biri olarak yaptırmanız muhtemel.Allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıklı bebekler nasip olur herkese

Sat 25 mayıs mı benimde tahmini doğum 1 mart gösteriyor

Ben ılk cocugumu 30 yaşında dogurdum .2li testte hersey normaldi canım , hiç tedirgin olma , keydini çıkarın ya ,rahat olmak lazım biraz

2li testte Allah korusun olumsuz bir durum görülürse amniyosentez yapılıyor .onun sonucuna göre çocukta bir anormallik varsa yine yapacak bişey yok ,yani kimisi kürtaj oluyor , kimisi kabul edıyor durumu

Aynen öyle çocuk yaşayacağı varsa tutunuyor hiçte birşey olmuyor . Hamile oldugumdan habersiz 4 gün boyunca kınaydı düğünde oynadım durdum .pazar arabası kaldırdım market poşetleri taşıdım . Sonra öğrenince çok şaşırdım yavrum meğer hayata sıkı sıkı tutunmuş

Bende tatilden dondum valiz bosalt yika as yerlestir valizleri yerine kaldirr koca bazayi kaldir bende oyle diyorum yawrum iyi tutunmus bana cok sukur yaa. Zaten hamile olduguma bile inanmamistim esim zor inandirdi. Simdide diyorki hamilelik haberini ben sana verdim sen bana degil

Hahah sizinki değişik olmuş işte ne güzel

Hahah sizinki değişik olmuş işte ne güzel
Test yaptim inanamadim bozuktur dedim doktorlar bize tup bebek diyodu cunku esime gosterdim oda testten anlamiyo tabi bakti var iste dedi sonra acile gittik hemen geceydi kan sonucum 1359 cikti ben hala yok olamaz diyorum esim hamilesin iste diyor oyle biraz komiktik yani

2li testte Allah korusun olumsuz bir durum görülürse amniyosentez yapılıyor .onun sonucuna göre çocukta bir anormallik varsa yine yapacak bişey yok ,yani kimisi kürtaj oluyor , kimisi kabul edıyor durumu
amniyosentezde de düşük de olsa erken doğum ya da başka sorunlar olabiliyormuş bebeği kaybetmeye kadar. allah korusun böyle bir durum yaşasam amniyosentez yaptırmam, çok küçük ihtimal olsa da kötü sonuçlar olabiliyor. yani tabii çocukta bir sorun varsa aldırmayı düşünenler zaten yaptırıyor genelde. bende böyle bir şey düşünmem o yüzden yaptırmam da.

tabii şu an ihtimaller üzerine konuşmak daha kolay. yaşamak çok zordur eminimki. aslında hiç yaptırmak istemiyorum bu testleri ama doktorum ille de yapalım diyor, özel hastanelerin para tuzağı aslında çoğu ya. aslında kişinin kendi tercihine bırakılmalı. yaptırmıcam desen zorlamayacaklar ama doktor deyince mecbur kalıyorsun, ne dese yapıyosun.

aman neyse ya inşallah hepimizin bebekleri hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağımıza gelip yerlerini alır amin amin amin

Ikili tarama ya.gidince tatlı şeyler.yiyin diyolar bebek çok hareketli oluyormuş

Bizimde ayni sekilde oldu tüp bebek hayalleri kurarken bi baktık süpriz yapmış bize inanamadik bi türlü ama cok şükür yavrum benimle

Bizede ilk gittiğimiz profesör tüp bebek gerekiyor dedi ,çok şükür ikisidd normal yolla oldu. Bazen çok kızıyorum bu doktorlara

Amin canım inşallah . 35 yaştan sonra 2 li test te sorun olmasada yapıyolar amnıyosentezi . Dediğin gibi riskleri de var . Oyüzden 35 yaş üzeri hem cocuk için hem anne için riskler ikiye katlanıyor demişti doktor . Zaten enerji de kalmıyor

Kizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum
25.5 aylik kizim var 12.5 kg.
Yapışık ikiz gibiyiz,
Gun icinde uyku saati ve aksam babasi gelince teli elime alabiliyorum sadece.
Allah a emanet edip normal hayata devam etmekten baska care yok canimcim.
Sevindim,gözün aydin :)
Yarin da benim kontrolüm var insallah.
15.15 de.
Kendi doktoruma gidecegim ilk defa.
Sen gorsuysen insallah ben de görürüm elleri ayaklari günümüz yakin ya.
Asiri derecede heyecanliyim cunku ilk defa gorecegim ben, umarim hersey yolundadır.

Kızımda da ozel hastaneye gittim.
Dr ense kalinligini olctu ve dedi ki bana
Eger bebegi aldirmayi dusunmuyorsan hamileligini zehir etme ugrasma 2 li 3 lu ile demisti.
Ense kalınlığı normal cikmisti burun kemiği de olusmustu ve ben yapturmamistim hic bi test.
37 yasindayim suan,
2 li 3 lu yasimdan dolayi zaten risk grubunda cikacak bu aşikar.
Amniyosentezi araştırıyorum okuyorum ama sirf merakimi gidermek icin de bu islem gereksiz geliyor cunku ben de aldirmam down vs olsa. Hem inancim geregi hem de bi cana kiyma kararini ben veremeyecegim icin.

Allah saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…