Kesinlikle2li testlerden sonra cinsiyetler öğrenince buralarda uzun süre isim muhabbeti yapacağız
Keske hemen öğrenebilsek cinsiyetini en heyecanli kısım orası2li testlerden sonra cinsiyetler öğrenince buralarda uzun süre isim muhabbeti yapacağız
Bende özele gidiyorum oğlumdada özele gittim aynı dr a dr um durumu anlattı tercihi bana bıraktı asla mecbur bırakmadıamniyosentezde de düşük de olsa erken doğum ya da başka sorunlar olabiliyormuş bebeği kaybetmeye kadar. allah korusun böyle bir durum yaşasam amniyosentez yaptırmam, çok küçük ihtimal olsa da kötü sonuçlar olabiliyor. yani tabii çocukta bir sorun varsa aldırmayı düşünenler zaten yaptırıyor genelde. bende böyle bir şey düşünmem o yüzden yaptırmam da.
tabii şu an ihtimaller üzerine konuşmak daha kolay. yaşamak çok zordur eminimki. aslında hiç yaptırmak istemiyorum bu testleri ama doktorum ille de yapalım diyor, özel hastanelerin para tuzağı aslında çoğu ya. aslında kişinin kendi tercihine bırakılmalı. yaptırmıcam desen zorlamayacaklar ama doktor deyince mecbur kalıyorsun, ne dese yapıyosun.
aman neyse ya inşallah hepimizin bebekleri hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağımıza gelip yerlerini alır amin amin amin
25.5 aylik kizim var 12.5 kg.
Yapışık ikiz gibiyiz,
Gun icinde uyku saati ve aksam babasi gelince teli elime alabiliyorum sadece.
Allah a emanet edip normal hayata devam etmekten baska care yok canimcim.
Sevindim,gözün aydin :)
Yarin da benim kontrolüm var insallah.
15.15 de.
Kendi doktoruma gidecegim ilk defa.
Sen gorsuysen insallah ben de görürüm elleri ayaklari günümüz yakin ya.
Asiri derecede heyecanliyim cunku ilk defa gorecegim ben, umarim hersey yolundadır.
Kızımda da ozel hastaneye gittim.
Dr ense kalinligini olctu ve dedi ki bana
Eger bebegi aldirmayi dusunmuyorsan hamileligini zehir etme ugrasma 2 li 3 lu ile demisti.
Ense kalınlığı normal cikmisti burun kemiği de olusmustu ve ben yapturmamistim hic bi test.
37 yasindayim suan,
2 li 3 lu yasimdan dolayi zaten risk grubunda cikacak bu aşikar.
Amniyosentezi araştırıyorum okuyorum ama sirf merakimi gidermek icin de bu islem gereksiz geliyor cunku ben de aldirmam down vs olsa. Hem inancim geregi hem de bi cana kiyma kararini ben veremeyecegim icin.
Allah saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah.
Evet yaaa bişeyler almak istiyorum bendeAlışveriş bile yapamıyoruz cinsiyetini bilmediğimiz için
Keske hemen öğrenebilsek cinsiyetini en heyecanli kısım orası
Bizimde ayni sekilde oldu tüp bebek hayalleri kurarken bi baktık süpriz yapmış bize inanamadik bi türlüama cok şükür yavrum benimle
Masallah rabbimin mucizelrri gercekten doktorlara kizmamak elde degilllBizede ilk gittiğimiz profesör tüp bebek gerekiyor dedi ,çok şükür ikisidd normal yolla oldu. Bazen çok kızıyorum bu doktorlara
26 mayıs benimde. Keseyi ve bebeği gördünüz mü yoksa beklemede misiniz benim gibi?Sat 25 mayıs mıbenimde tahmini doğum 1 mart gösteriyor
Bende öyle şeyler yapmayı istiyorum ama pek beceremiyorum. Birinin bana ogretmesi gerek yoksa yapamam heraldeEvet yaaa bişeyler almak istiyorum bende☺ben işten ayrıldıktan sonra evde vakit geçirmek için hemde ilerde hatıra kalması için battaniye örmeye başladım ama beyaz renk kenarlarını cinsiyete göre gidicem gerçi elim alışsın diye kolay bi modeldi hatta bitmek üzere
Alışveriş yapip rahatlarız bol bolSonra başlıyor ne isim koysam ,kıyafeti ,odası ,arabası vscinsiyeti öğrenince işler biraz daha değişiyor
Idrar testi yanlış çıktı diye defalarca denedim o kadarki inanamadimYa cok sukur ne kadar buyuk bi nimet demi canim cok sansliyiz binlerce kez sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
canım onu 5. ayda mıydı tam hatırlamıyorum o zaman yapılan detaylı ultrason için diyorlar. hani üç boyutlu da görüyoruz ya, hareket etsin diye bana da yarım saat önce çikolata ye demişlerdi :)Ikili tarama ya.gidince tatlı şeyler.yiyin diyolar bebek çok hareketli oluyormuş
amin canım hepimiz için. bende aldırmam öyle bir durumda, o yüzden aslında yaptırmamakla yaptırmak arasında kararsızım. zor süreç ya hamilelik cidden. keyfini çıkarmaya çalışıyosun ama hep bir endişe.Kızımda da ozel hastaneye gittim.
Dr ense kalinligini olctu ve dedi ki bana
Eger bebegi aldirmayi dusunmuyorsan hamileligini zehir etme ugrasma 2 li 3 lu ile demisti.
Ense kalınlığı normal cikmisti burun kemiği de olusmustu ve ben yapturmamistim hic bi test.
37 yasindayim suan,
2 li 3 lu yasimdan dolayi zaten risk grubunda cikacak bu aşikar.
Amniyosentezi araştırıyorum okuyorum ama sirf merakimi gidermek icin de bu islem gereksiz geliyor cunku ben de aldirmam down vs olsa. Hem inancim geregi hem de bi cana kiyma kararini ben veremeyecegim icin.
Allah saglikli hayirli bir sekilde almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah.
ya bende yaptırmak istemiyorum deseydim üstelemezdi, ama ilk hamilelikti ve tecrübesizdim ya doktorun bu testi git aşağı katta yaptır deyince hemen koşa koşa gittim :) bi de ben internete bakıp araştırmazdım pek, kötü şeyler görünce çok etkilenirdim. o yüzden doktor ne diyosa yaptım.Bende özele gidiyorum oğlumdada özele gittim aynı dr a dr um durumu anlattı tercihi bana bıraktı asla mecbur bırakmadı
Bende yaptıracağımNifty ya da benzeri prenatal test yaptırmayı düşünen var mı ?
Bilen birinden yardım alabilirsin canım tığla kolay bişey yapıyorum, aslında benim elimden geliyo atkı falan yapmışımdır ama baya oldu elime bişey almayalı benimdeBende öyle şeyler yapmayı istiyorum ama pek beceremiyorum. Birinin bana ogretmesi gerek yoksa yapamam heraldekendi emeginle bisey yapip onu evladinin uzerinde gormek kadsr güzel bi şey olamaz heralde
kaşar pek iyi bi peynir türü değil aslındaKızlar biliyor musunuz kaşar muz birde bulgur bebeği çok iyi gelistiriyornus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?