evet benim ve bir kaç arkadaşımızın da böyle bir sorunu oldu burda. rahimde kese etrafında kanama alanı oluyor. progestan kullanıyorum 1 aydır. son gittiğimde bayağı azalmıştı çok hafif kalmıştı. genelde geçiyor, korkma stres yapma.Kızlar doktorum bugün rahimde kanama gördü progestan verdi başına gelen var mı bu durum
Ay inşAllah canım doktor ağır iş yapma ilişki olmasın dedi bol bol dinlen dedi bakalım işteyken nasıl olcaksa :/ progestan nasıl uyku sersemlik yapıyor muevet benim ve bir kaç arkadaşımızın da böyle bir sorunu oldu burda. rahimde kese etrafında kanama alanı oluyor. progestan kullanıyorum 1 aydır. son gittiğimde bayağı azalmıştı çok hafif kalmıştı. genelde geçiyor, korkma stres yapma.
Progestan icince cok uyku yapiyor yan etkisi fazla. Bu yuzden ben fitil olarak kullaniyorumAy inşAllah canım doktor ağır iş yapma ilişki olmasın dedi bol bol dinlen dedi bakalım işteyken nasıl olcaksa :/ progestan nasıl uyku sersemlik yapıyor mu
Birazdan da öte4 sene Bolu'da okudum . 2. Memleketim sayılır . Bende boluyu çok özledim ya kardelende çekirdek yemeyi anıtparkta çimenlerde oturmayı vs . Hey gidi gençlikama izmirden sonra bolu biraz sıkar seni haklısın
Vallahi dayanamıyorumbende kız kardeşlere çok özeniyorum :)
ben erkek kardeşlerimle de iyi anlaşıyorum, biriyle 5, diğeriyle 8 yaş var aramda. çocukken didişiyoduk ama şimdi iyiyiz. ama tabiiki hemcinsin olması çok daha farklı olurdu.
azcık daha sabret cinsiyetini öğrenince alırsıninsan görünce dayanamıyor ama cidden
evet saf zeytinyağ en iyisi.
umarım ailenin kadınlarına benzersin hiç çatlağın olmaz inşallah :) çok kilo alanlarda daha çok olabiliyor ama.
Gunaydin ben artik belliyim be canim pert bir vaziyetteyim artik bulantilardan aglar haldeyim cok yoruldm cok sen nasilsinGünaydın hatunlar nasılsınız
4 kg muBen hamilelik boyunca 4 kg aldim.
Karin kaslarim da cok zayif, yani spor yapan biri degilim. Genetik de değil bizde ama benim hic catlagim olmadi. Bakalim bunda olacak mi paylasirim burda.
Gunaydin ben artik belliyim be canim pert bir vaziyetteyim artik bulantilardan aglar haldeyim cok yoruldm cok sen nasilsin
evet canım ilişkiyi bana da yasakladı.Ay inşAllah canım doktor ağır iş yapma ilişki olmasın dedi bol bol dinlen dedi bakalım işteyken nasıl olcaksa :/ progestan nasıl uyku sersemlik yapıyor mu
624 kg mukaç kiloyla hamile kalmıştın bu arada?
Normal yiyorum ama 60 ile hamile kalmistim 59 olmusum.Kilo alımlarınız nasıl ? Ben şimdiden 1 kilo aldım, yürüyüşlere başladım inşallah 4 hafta boyunca daha fazla kilo almam
al canım o kadardan ne olacak, hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler çok. ben renklere hiç takılmam zaten bence kız erkek her rengi giyebilmeli :)Vallahi dayanamıyorumO kadar güzel şeyler var ki bir tanecik alsam da evde dursa nolur sanki falan diye içimden geçiriyorum
Ben bu gidişle çok kilo alanlardan olcam. Dün resmen cok yememek için kendimle savaş verdim. Tabi gecenin sonunda kekleri çerezleri gömdüm baya da çoktu
ben 59 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde, hala öyleyim aç tartıldığımda. ama 10 gündür de iştahım açıldı. yine de kendimi tutuyorum ve yüzüyorum. sanırım ondan almıyorum şu an.Kilo alımlarınız nasıl ? Ben şimdiden 1 kilo aldım, yürüyüşlere başladım inşallah 4 hafta boyunca daha fazla kilo almam
Amin canim hic bir sey yemiyorum ben daha dorusu almiyor yesem geri cikiyor simdiden 6 kilo verdim artik hic ayakta durcak halim kalmadiAllah şifa versin cnm benimde bulantım oluyor özellikle akşamları artıyor birde açken çok oluyor sürekli yemem lazım
Vala ben veriyorum cnm 6 kilo verdm 67 idim 61 oldum boyumda kisa deil yaslilar gibi egilerek yuruom artikKilo alımlarınız nasıl ? Ben şimdiden 1 kilo aldım, yürüyüşlere başladım inşallah 4 hafta boyunca daha fazla kilo almam
Ben normalde hiç tatlı yetmezdim çünkü sevmem. Son birkaç haftadır canım hep tatlı istiyor ve ben de yiyorum. Yemez olaydım62
Ideal kilom 55 di, +7 ile hamile kalmistim.
Diyet yapmadim ama hamilelik oncesi gibi normal beslendim. Gebelik sekeri cikmisti bunun etkisi tatliyi haftada 1 e düşürmek olmustu. zaten tek kotu yani tatli yiyememekti
Normal yiyorum ama 60 ile hamile kalmistim 59 olmusum.
Ayni tarti ayni yer bakalim bugun kontrol var insallah hersey yolundadir.
ya inan dua ediyorum böyle durumda olan arkadaşlarımız için, eminim çok zordurVala ben veriyorum cnm 6 kilo verdm 67 idim 61 oldum boyumda kisa deil yaslilar gibi egilerek yuruom artik
Renk konusuna ben de takılmam cıvıl cıvıl olsun yeteral canım o kadardan ne olacak, hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler çok. ben renklere hiç takılmam zaten bence kız erkek her rengi giyebilmeli :)
öyle anlarda özellikle tatlı şeyler yerken hep bebeğini düşün, tatlı en büyük düşmanımız. allah korusun gebelik şekeri olur falan. böyle düşünürsen yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?