2020 Şubat Anneleri

korkutmak istemem canım ama asıl kilolar son 3 ayda alınıyor o yüzden kendini frenlemeye çalış. canın çekiyorsa elbette tadına bak azar azar. abartmadan yersen bir şey olmaz korkma.

ben ilkinde de şimdi de tatlıdan tiksindim ilk aylar ama. normalde taylıya bayılırım. son aylar ahh neler çekti canım ama çok az yedim tatlı.

hani derler ya ye tatlı çekince canın erkek olurmuş, ekşi çekince kız olurmuş. ben inanmıyorum böyle şeylere de aklıma o geldi şimdi

Doktorum öyle bir şey demedi nasıl kullanmam gerektiği hakkında ama sormadan direk fitil olarak mı başlasam

Deme öyle demeeee bir şekilde bi düzen kurucam şununla alakalı. Böyle her gördüğüme abanmamam lazım. Normalde açlığa dayanıklı tatlı sevmeyen zayıf biriydim. Bu gidişle bu halimden eser kalmicak Allah korusun

Günaydın hatunlar nasılsınız
Gunaydin pazartesiden beri süren bulantilarim ve istahsizligim geçti güzel kahvaltımı yaptım bugün şükür ama kahverengi akıntım var dün geceden beri ara ara progestan kullanıyorum doktorum vermişti
Kasik ağrım var dinleniyorum kalkmadan inşallah çabuk geçer.

Siz nasılsınız

korkma korkma bir şey olmaz, kilo almaktan korkuyorsan kendini frenlersin ister istemez zaten. her şeyden azar azar ye bir şey olmaz

ağızdan beni çok kötü etti deyince fitil olarak al farketmez demişti. ama için rahat etmeyecekse sor tabiiki.
Tamam canım bakalım inşAllah kanama geçer ya tedirgin oldum baya

hani derler ya ye tatlı çekince canın erkek olurmuş, ekşi çekince kız olurmuş. ben inanmıyorum böyle şeylere de aklıma o geldi şimdi
Evet öyle derler ama benim ilkinde canım çok ekşi çekmişti, limon yerdim dilim dilim ve tatlı da yerdim sonuç oğlum oldu, şimdi ekşi hiçbir şekilde istemiyorum, tatlı da çekmiyor canım kızım mı olacak acaba diyorum

onlarla alakalı olduğuna ben inanmıyorum ama inşallah senin gönlünden geçen olur
benim de kızım var, bir erkek olsa fena olmaz tabii ama kız da olsa iki kıza da bayılırım. şu an gerçi bunları düşünemiyorum hiç her şey yolunda gitsin diyorum da yeterki. hepimiz için

Kizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum

Benım kızım 3 yaşında oda hep kucagımda kucak diyor,alıp oturuyorum bide ayaga kalk diyor

Kızlar ben dün diyetisyene gittim. 4 aya kadar zayıflama odklı 4 ay sonra bebek odaklı beslenicez dedi. liste hazırladı bana. 61.6 çıktım tartıda 2 haftaya 60 ı görelim dedi :) hayırlısı artık

benimde bugün aşağıya doğru bir baskı ve akıntım oldu anlayamadm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…