2020 Şubat Anneleri

O an kasık agrisi,saplanir tarzda siddetli agri oluyor gerilen bağlar yüzünden.Normal yani endise etmeyin.Oyle hapsurmayla falan birsey olmaz,rahat olun.
Evet öksürdüğümdede oluyo direk bebegin olduğu yerde ağrı oluyor

Yok artık bu kadarcık şeyden bişey olacak olsa bunca insan nasıl doğsun o kadar korkmayın
Evet öksürdüğümdede oluyo direk bebegin olduğu yerde ağrı oluyor
Hepsi normal,biraz daha rahat olmanizi tavsiye ederim.Onlar cok korunakli bir yerdeler,bu kadar basit sebeplerle birsey olmaz.Saglikli hamilelikler hepimize insallah

Ya ben 2 kılo aldım . Çok fazlada yemıyorum ama nasıl böyle oldu anlamadım
Ben de 2 kilo almışım ve görünce şok oldum. Sinirlerim bozuldu resmen. Çünkü o kadar hızlı kilo alacak şekilde yemiyorum. Yeme düzenim de porsiyonlarım da hemen hemen aynı. Sadece tatlı falan yiyorum arada ama 3 haftada 2 kilo aldıracak kadar değildi. Şimdi yemek yerken korka korka yiyorum. Kaç kiloydun bu arada?

Bende malesef kilo alanlardanım çok dikkat etmeme rağmen 1 kilo aldım şimdiden

Benim de iştahım açıldı ama bende hiç kilo almayanlardanım anlamadım
gerçi tatlı, abur cubur vs asla yemiyorum, normal zamanda yerdim.

yine de yememe rağmen almayışımı yüzmeme bağlıyorum. ay sonunda evime dönücem, artık o zamanlar kilo almalar başlar zaten.

Burada bebeğine zarar verecek bir şeyden bahsetmemissin. Sadece tepkilerin fazla gibi. Biraz paranoyaklaşmış olabilir misin

Bende malesef kilo alanlardanım çok dikkat etmeme rağmen 1 kilo aldım şimdiden
Baya bir yazı, forum vs gezdim bununla alakalı ve anladığım kadarıyla zayıf kişiler çok daha erken kilo almaya başlıyor. Sanırım vücut ideal kiloya ulaşmaya çalışıyor. Boyuna göre kilosu normalin üstünde olan kişilerse ilk başlarda kilo bile vermeye başlıyor. Ve çok fazla da kilo almıyorlar doğuma kadar. Tabi aksi durumlar da oluyordur illa ki ama genel olarak anladığım tablo bu şekilde.

Bence kesinlikle ilgisi vardır. Gün içinde ara ara tekrarlı olarak yapıyorsan gayette etkili olur hatta verirsin bile

Karnımızın sabahları da belli olması normal mi acaba? Hadi gece şişkinlik ve gaz oluyor da sabahları da hamile oldugumuzun belli olması...

Merhaba kızlar,
Bugün en kötü günlerimden birini geçiriyor olabilirim napacağım ne edeceğim ağlamaktan başka birşey yapamıyorum şuan Sabah aksilik ya ayağım kaydı ve park halindeki arabamıza çarparak 90 açıyla ters döndü O kadar kötü bir görüntü ki, inanılmaz acı bir yandan. Çığlıklar attım hastaneye gidene kadar ve hastanede işlem beklerken.. korumalı örtülerle röntgenler ağrı kesiciler derken ( gördüğüm her doktora hemşireye hamile olduğumu söyledim hamileliğe uygun yaptıklarını söylediler) Sonuç çıkık ve kırık ayak bileğimde. Çıkığı yerine oturttular ama doktorlar hep tatilde olduğu için salı gününü bekliyorum ağrı içinde ameliyatımı. Kadın doğumcuda salı gelecekmiş o gün kontrol edebilecekler bebeği.. aranızda hamile ameliyat geçirmiş olan var mı? Heralde her gün ağlayarak bekleyeceğim salı gününü...

Çok geçmiş olsun

Ben neredeyse 12 sat uyuyorum

yaaa inanamıyorum çok çok çok geçmiş olsun nasıl bir aksilik nasıl bir kazadır bu ya.. allah korusun ama daha kötü şeyler olabilirmiş gerçekten. insan o an anlamıyor, çok kötü geliyor ama ya daha ciddi bir şey olsa. kafanı çarpsan allah korusun.

hiç öyle bir durum yaşamadım ama merak etme tıpta her şeyin çözümü vardır elbet, hamileyken ameliyat olan çok insan vardır. salı günü merak ettiğin herşeyi doktoruna sor için rahatlasın. çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…