2020 Şubat Anneleri

Öyle valla canım olsun sağlıklı olsunlar da

Selam cnm.
Sadece namaz kılarken derin nefes çekme hissiyatı oluyor. Onceki hamileligimde de olurdu bu.
Benim ki öyle birşey değil canım
Özellikle geceleri kalp çarpıntısı işe uyanıyorum ve nefesim yetmiyor
Çarpıntı bitse de nefes az geliyor
Geçmezse kardiyologa gideceğim

Herkese merhaba,
İkili tarama 11. haftada yaptırılabiliyor mu ya da doktorlar illa 12. haftayı mı tavsiye ediyorlar. Bilgisi olan var mı?

Panik atak için kullandığım ilacım var canım
Kadın doğımcum ile mi görüşeyim ?
kadın doğum doktorunla görüş önce bence, o sana yol göstersin. kardiyoloğa da gönderebilir, ona da git için rahatlar en azından. eğer panik ataktan oluyorsa ilacını almana rağmen o zaman belki yardım alman iyi olur bir uzmandan.

Benim ki öyle birşey değil canım
Özellikle geceleri kalp çarpıntısı işe uyanıyorum ve nefesim yetmiyor
Çarpıntı bitse de nefes az geliyor
Geçmezse kardiyologa gideceğim

Ben hamileligimin 8.haftasindayim bende yasadim 1-2 gun daralma ve carpinti gece uykmdan uyancak kadar bende de gecti. Bundan 5-6 sene once panik atak yasiyordum o yuzden ara ara ayda 1 olursa boyle seyler pek takmiyorum. Ama hamilelikte de nefes darligi olurmus hem ilk aylarda hem son aylarda

Benimde 26 mayis bazi programlar 29 subat diyor cocugun dogma tarihi. Oyle olmasin da 4 yilda bir kutlamayalim :) bende subatta mi martta mi takilsam burdayim ama

Selam canım naptın serum aldın mı ?
Almadım cnm bugun biraz daha kendimdeyim az da olsa yedim birseyler ve o beni ayaga kaldirdi sanirim yani insallah ufak ufak gececek bulantilar beni ters köşe yapmazsa eger dayanabiliyorum sadece sabah kustum daha sonra rahattm yani onceki gunlere gore rahatim bugun dünya varmis dedim

Beni de listeye ekleyebilir misiniz, 26.02.2019 muhtemel doğum tarihi, İstanbul

İyi akşamlar
İdrar kültür testinde Streptococcus agalactiae çıkan var mı ? Doktorunuz ne şekilde yönlendirdi ? Yaşayan ya da bilgisi olan varsa cevap verirseniz çok sevinirim .

Benimde 26 mayis bazi programlar 29 subat diyor cocugun dogma tarihi. Oyle olmasin da 4 yilda bir kutlamayalim :) bende subatta mi martta mi takilsam burdayim ama
Yumurtanın rahime gelmesi yerleşmenin olması sat tan sonra rahat 1haftayi geciyor bence insallah 29 subat olmaz oyle olursa 1 mart yaZdiririm napayım inşallah o günlere sağlıcakla gelebiliriz..kalp atışını duydunuz mu?

Hadi son olsun inşallah. Seninle biz de üzülüyoruz vallahi.

Evet duyduk sali gunu. 19 agustosta da ikili test ve kontrol randevumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…