2020 Şubat Anneleri

Evet duyduk sali gunu. 19 agustosta da ikili test ve kontrol randevumuz var
Darısı başıma çarşamba randevumuz var bizimde inşallah duyarım salı günü gittiğimde küçükmüş dedi hemşire,17 mmcikmiş 20 olsaydı duyardık demişti ya inşallah bu sefer duyarım

Gunaydin cnm Şükür sadece sabah kusmasi yasiyorum sonra esim tost yapdi yiyince midem rahatladi bulanmiyor en azindan sen nasilsin
Süper
Ben de biraz daha iyiyim
Anlık değişiyor Benim durumum ama bu gece nabzım da tansiyonum da yükselmeden geçirdim çok şükür ...
12. Haftayı bitirdikten sonra daha iyi Olucaz

Günaydın kızlar nasılsınız her şey yolunda mı?

benim iştahım açıldı kendimi zor tutuyorum vallahi. ama ne yesem sonra midem alev alev yanıyor, acısı çıkıyor. bulantı artık hiç yok, aç kalırsam midem kazınıyor çok fena. bulantı yerine şimdi bu mide yanması derdi başladı. bu arada 600 gr falan almışım, öyle kaldı şimdilik.

siz kaç kilo aldınız?

ve hani şu göbek mevzusuna hep hazımsızlık diyorduk ya, bence öyle değil çünkü bildiğin göbek çıktı bende ya ilk hamileliğimde 4. ay sonunda çıkmaya başlamıştı, bu sefer erken çıktı bende anlamadım. aşırı değil ama çıktı yani. minik bir göbüş, hamile göbeği olduğu belli değil böyle sanki çok yemişsin de inanılmaz şişmişsin gibi çok komik

Gunaydin cnm 2 gundur yasadigimi anladm bende sukurler olsun o kadar kilo verdm ama benimde kucuk gobegim var belli yani oglumda cok gec cikmisdi bu sanirim erkenden belli etti olsun bulantm olmasinda kiloya raziyim ben artik

Bende aynı kiloyum ama seninle aynı şekilde ilk hamileliğimde 4. Ayıma kadar normal pantolonlarımı giyebilirken ikinci hamileliğimde şimdiden ufak bir göbüş sahibi oldum bile ben de hazımsızlıktan olduğunu düşünüyordum ama demek ikinci olduğundanmış bu arada benim mide yanmama soda veya elma çok iyi geliyor

Günaydın kızlar nasılsınız herkesin bu hafta tarama testi var inşallah iyi sonuçlar la geliriz ankaraya geldim hava çok sıcak kars tan sonra

Kızlar bugün ikili test için gittim 1.8 ense kalınlığı normal mi ? Normal dediler ama içim içimi yedi kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak

Kızlar bugün ikili test için gittim 1.8 ense kalınlığı normal mi ? Normal dediler ama içim içimi yedi kan sonucu 1 hafta sonra çıkıcak
Bende kan verdm cnm ama sonuclar 3 4 gune cikacak dedi cumartesi gittigimde ense kalinligina baktimi bilmiyorum heyecandan soru bile soramadm unutum

Merhaba bende şubat annesi olacağım kısmetse.Bu hafta ikili test için gideceğim ama korkuyorumda aynı zamanda.

Hepimiz hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah ... biz ikili test yaptıramayacağız ikizlere yapılmıyormuş . sanırım sadece detayla ultrason yapılacak

Gunaydin cnm 2 gundur yasadigimi anladm bende sukurler olsun o kadar kilo verdm ama benimde kucuk gobegim var belli yani oglumda cok gec cikmisdi bu sanirim erkenden belli etti olsun bulantm olmasinda kiloya raziyim ben artik
çok sevindim canım, serum aldın da mı öyle iyi oldun yoksa birden bire mi?
inşallah daha da iyi olursun günden güne.

sorma sorma 4 ay kotlarımı giyebilmiştim ilkinde, şu an mümkün değil çok rahatsız ediyor. kilo alımı yok çok ama dediğin gibi göbek pırtladı biraz

elmayı denemedim ama her gün sodaya limon sıkıp içiyorum, o olmasa napardım ya çok iyi geliyor.

canım eğer doktorun normal dediyse neden bu kadar canını sıkıyorsun?
emin ol doktorlar bir sorun olsa söyler.
çok evham yapıyorsun anladığım kadarıyla, insan tabiiki endişelenir ama bu kadar stres bebeğine de zarar, lütfen biraz sakin ol, bu günlerin tadını çıkar

Kendiliginden oldu cnm az biraz disarda birsy yemisdm kokmayanindan ekmek arasi o gun baya durdu kusmadm pazar gunu de eşim gene dışarıya goturdu gene ekmek yedim cok az onun la anladm bulantilarimin hafifledigini zaten cok yiyemiyorum hemen midem bulanio olsun bu da bi nimet vallaha bikmisdm artik yasamaktan dun ogluma alisveris felan yapdm benim icin mucize disariya çıkmak helede topluma sigara kokulari felan zorladi ama en azindan kusacak sekilde deildim

Kendi doktorum görmedi ama radroloji bölümündeki doktor dedi insan ister istemez yapıyo elimde olan bişey değil canım

Kendi doktorum görmedi ama radroloji bölümündeki doktor dedi insan ister istemez yapıyo elimde olan bişey değil canım
ya tabiiki ama normal demiş doktor hani dese bi sıkıntı olabilir o zaman endişelenmen normal tabii, bu kadar stresle geçmez bu aylar gerçekten, biraz rahat ol, tadını çıkar yapabilirsin inan

miden boş kalınca daha çok bulanır zaten, elinden geldiğince mideni bulandırmayacak şeyler ye. çok sevindim gerçekten umarım çok daha iyi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…