2020 Şubat Anneleri

miden boş kalınca daha çok bulanır zaten, elinden geldiğince mideni bulandırmayacak şeyler ye. çok sevindim gerçekten umarım çok daha iyi olursun.
Evet cnm oyle ama yesemdr cikartiyordum o yuzden hic birsey yemek istemiyordum suan gene yemiyorum cnm hic bisi istemio sabah tost yedm cok az yetti simdilik sıkıntı yok acikinca naparm bilmiom mutfaga girince bile midem bulanio

Gözünüz aydın öğrenmişsiniz darısı bizlerin de başına

Selam kızlar
Doktordan çıktık kan sırası beklerken yazayım dedim
Heşey yolunda şükür %80 erkekmiş pzt gelcem kesin söyleyecek test sonucunu da o zamana alcam
Ultrasonda bir kaydırdı kendini çok komikti
gözünaydın
çok heyecanlı ya yüzde seksen yüksek bi ihtimal ama sonradan değişen çok oluyo, yine de sen kesin gözüyle bakma yanılabiliyo doktorlar

Gözünüz aydınn ne güzel oran vermiş bizde bacak arasında bişey gördük erkek ? Dedi kızlarında bazen büyük olabiliyo dedi kesin konuşmadı ama resmem bi erkeğim der gibiydi bana göre ama tabi hayırlısı olsunda buda bacak arası resmi siz böyle bişey gördünüz mü acaba merak ettim

Eklentiler

• CD4196BB-9907-470E-9412-ACBBF5A2BF32.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
  • FB268710-E193-435A-9D20-3AA442061C85.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 56
Ben de 1 kilo almışım. Karnım dikkatli bakanların hamile oldugumu anlayacağı kadar şiş. Annem diyor ki" 2.daha kilolu mu olacak acaba? Erkenden çıktı karnın."

Siz böyle yazdıkça insan heyecanlanıyor benim ki daha 9 haftalık cinsiyetini en erken sanırım 12 haftalıkken öğreniliyor haftaya randevum var ama 10 haftalık olacağız daha 3haftamız var rabbim sağlıkla kucaklaramıza almamızı nasip etsin inşallah ama bende heyecanlanıyorum cinsiyet konusunda... Öğrenirsek yavaştan birşeylere başlarız

Selam kizlar.
2.hamileliklerde zaten karin daha erken cikarmis,rahimden dolayi.

Bugunki randevum devlette oldugu icin cinsiyet tahmini yapmaz.
Ama bayram oncesi buyuk ihtimal ozeldeki randevumda ben de ogrenirim insallah. ( O zaman 14+ larda olacagim)

Benim kızım hasta birkac gundur, sağolsun babasina ve bana bulaştı:)
Ailecek hastayiz

Evet canım bende öyleydim ilk günden beri hep merak ediyodum Çok şükür 12. Haftaya gelebildim sorunsuz ama doktor net bişey söylemedi yinede bazı doktorlar söylüyo tabi oda şans galiba detaylıya bile gitsem mi diye düşünmüyo değilim doktor 1 ay sonra kontrol dedi ama hayatta dayanamam

Bir ay baya uzun olmadı gidersiniz

Ben de 1 kilo almışım. Karnım dikkatli bakanların hamile oldugumu anlayacağı kadar şiş. Annem diyor ki" 2.daha kilolu mu olacak acaba? Erkenden çıktı karnın."
yaaa aynısını annem bana da dedi
demek bi tek benim karnım çıkmamış ikinciler daha çabuk çıkıyo gerçekten demekki.

bilmiyodum bunu bende diyorum ne erken çıktı karnım. normalmiş demek :)

bi tek ben cinsiyeti çok merak etmiyorum herhalde ya 12. haftamda randevum var haftaya, hiç tahmin yapmaz gibi geliyo. bi sorun olmazsa bi daha da bir ay sonra gider o zaman öğrenirim herhalde.
şu ikili test kısmını hayırlısıyla atlatalım da.

çok geçmiş olsun canım yaz günü nası hasta oldunuz öyle ya

Doğum günlerimzi aynı görünüyor canım
Haftaya hangi gün randevun ?

selamm kızlarr..
bugün doktor kontrolüm vardı 9. haftadayız ama kesenin iki yanında kanama alanları varmış 1 er cm doktor çok önemli değil olabilir dedi progestan verdi hem ağızdan hem fitil olarak kullan dedi inşallah sıkıntı olmaz daha önce 2 düşüğüm vardı zaten iyice korktum 3 hafta sonra gel dedi tekrar ama dayanamam sanırım kesin daha erken giderim

Aslinda cinsiyeti ben de merak etmiyorum, sadece kizimin kıyafetlerini ayarlamam lazim yeni bebise. Ilerde bu islere zaman ayırmam imkansiz olacak. Cok koli var cunku.

Parktan gecti diye dusunuyorum canim ya.
Burnu bi acilsa kuzumun, gece saat başı uyaniyor.

inşallah hemencik iyileşir canım burun tıkanıklığı da uyutmuyor insanı ya çok zor.

benim de kız olursa bende kızımın eski kıyafetlerini çıkarır hazırlarım yavaştan artık. erkek olursa sil baştan tabii. bebek arabası beşik oda vs hepsi var zaten.

ay bebek arabası demişken kızımda travel sistem almıştım nasıl pişman oldum sonra gittim baston araba aldım büyük pişmanlık vallahi o kadar büyük araba almak. ikinciye de biraz kullanır birine veririm artık tertemiz vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…