Başlangıç kilom 49evetttt hemen
Evet cnm oyle ama yesemdr cikartiyordum o yuzden hic birsey yemek istemiyordum suan gene yemiyorum cnm hic bisi istemio sabah tost yedm cok az yetti simdilik sıkıntı yok acikinca naparm bilmiom mutfaga girince bile midem bulaniomiden boş kalınca daha çok bulanır zaten, elinden geldiğince mideni bulandırmayacak şeyler ye. çok sevindim gerçekten umarım çok daha iyi olursun.
Boy/kilo şeklinde mı olsa acababaşka ne yazayım bilgilere istediğiniz bşey var mı
Şehir boluhallettim canımmmm
Gözünüz aydın öğrenmişsiniz darısı bizlerin de başınaSelam kızlar
Doktordan çıktık kan sırası beklerken yazayım dedim
Heşey yolunda şükür %80 erkekmiş pzt gelcem kesin söyleyecek test sonucunu da o zamana alcam
Ultrasonda bir kaydırdı kendini çok komikti
gözünaydınSelam kızlar
Heşey yolunda şükür %80 erkekmiş pzt gelcem kesin söyleyecek test sonucunu da o zamana alcam
MaşallahSelam kızlar
Gözünüz aydınn ne güzel oran vermiş bizde bacak arasında bişey gördük erkek ? Dedi kızlarında bazen büyük olabiliyo dedi kesin konuşmadı ama resmem bi erkeğim der gibiydi bana göre ama tabi hayırlısı olsunda buda bacak arası resmi siz böyle bişey gördünüz mü acaba merak ettimSelam kızlar
Ben de 1 kilo almışım. Karnım dikkatli bakanların hamile oldugumu anlayacağı kadar şiş. Annem diyor ki" 2.daha kilolu mu olacak acaba? Erkenden çıktı karnın."Günaydın kızlar ☺ nasılsınız her şey yolunda mı?
benim iştahım açıldı kendimi zor tutuyorum vallahi. ama ne yesem sonra midem alev alev yanıyor, acısı çıkıyor. bulantı artık hiç yok, aç kalırsam midem kazınıyor çok fena. bulantı yerine şimdi bu mide yanması derdi başladı. bu arada 600 gr falan almışım, öyle kaldı şimdilik.
siz kaç kilo aldınız?
ve hani şu göbek mevzusuna hep hazımsızlık diyorduk ya, bence öyle değil çünkü bildiğin göbek çıktı bende yailk hamileliğimde 4. ay sonunda çıkmaya başlamıştı, bu sefer erken çıktı bende anlamadım. aşırı değil ama çıktı yani. minik bir göbüş, hamile göbeği olduğu belli değil böyle sanki çok yemişsin de inanılmaz şişmişsin gibi çok komik
Evet canım bende öyleydim ilk günden beri hep merak ediyodumSiz böyle yazdıkça insan heyecanlanıyor benim ki daha 9 haftalıkcinsiyetini en erken sanırım 12 haftalıkken öğreniliyor haftaya randevum var ama 10 haftalık olacağız daha 3haftamız var rabbim sağlıkla kucaklaramıza almamızı nasip etsin inşallah ama bende heyecanlanıyorum cinsiyet konusunda... Öğrenirsek yavaştan birşeylere başlarız
Bir ay baya uzun olmadı gidersinizEvet canım bende öyleydim ilk günden beri hep merak ediyodumÇok şükür 12. Haftaya gelebildim sorunsuz ama doktor net bişey söylemedi yinede bazı doktorlar söylüyo tabi oda şans galiba detaylıya bile gitsem mi diye düşünmüyo değilim doktor 1 ay sonra kontrol dedi ama hayatta dayanamam
yaaa aynısını annem bana da dediBen de 1 kilo almışım. Karnım dikkatli bakanların hamile oldugumu anlayacağı kadar şiş. Annem diyor ki" 2.daha kilolu mu olacak acaba? Erkenden çıktı karnın."
bilmiyodum bunu bende diyorum ne erken çıktı karnım. normalmiş demek :)Selam kizlar.
2.hamileliklerde zaten karin daha erken cikarmis,rahimden dolayi.
Bugunki randevum devlette oldugu icin cinsiyet tahmini yapmaz.
Ama bayram oncesi buyuk ihtimal ozeldeki randevumda ben de ogrenirim insallah. ( O zaman 14+ larda olacagim)
Benim kızım hasta birkac gundur, sağolsun babasina ve bana bulaştı:)
Ailecek hastayiz
Doğum günlerimzi aynı görünüyor canımyaaa aynısını annem bana da dedi
demek bi tek benim karnım çıkmamışikinciler daha çabuk çıkıyo gerçekten demekki.
bilmiyodum bunu bende diyorum ne erken çıktı karnım. normalmiş demek :)
bi tek ben cinsiyeti çok merak etmiyorum herhalde ya12. haftamda randevum var haftaya, hiç tahmin yapmaz gibi geliyo. bi sorun olmazsa bi daha da bir ay sonra gider o zaman öğrenirim herhalde.
şu ikili test kısmını hayırlısıyla atlatalım da.
çok geçmiş olsun canım yaz günü nası hasta oldunuz öyle ya
Aslinda cinsiyeti ben de merak etmiyorum, sadece kizimin kıyafetlerini ayarlamam lazim yeni bebise. Ilerde bu islere zaman ayırmam imkansiz olacak. Cok koli var cunku.yaaa aynısını annem bana da dedi
demek bi tek benim karnım çıkmamışikinciler daha çabuk çıkıyo gerçekten demekki.
bilmiyodum bunu bende diyorum ne erken çıktı karnım. normalmiş demek :)
bi tek ben cinsiyeti çok merak etmiyorum herhalde ya12. haftamda randevum var haftaya, hiç tahmin yapmaz gibi geliyo. bi sorun olmazsa bi daha da bir ay sonra gider o zaman öğrenirim herhalde.
şu ikili test kısmını hayırlısıyla atlatalım da.
çok geçmiş olsun canım yaz günü nası hasta oldunuz öyle ya
haftaya pazartesi randevum. 12+1 olucam o gün canım.Doğum günlerimzi aynı görünüyor canım
Haftaya hangi gün randevun ?
inşallah hemencik iyileşir canımAslinda cinsiyeti ben de merak etmiyorum, sadece kizimin kıyafetlerini ayarlamam lazim yeni bebise. Ilerde bu islere zaman ayırmam imkansiz olacak. Cok koli var cunku.
Parktan gecti diye dusunuyorum canim ya.
Burnu bi acilsa kuzumun, gece saat başı uyaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?