2020 Şubat Anneleri

kanama alanı azsa sıkıntı olmuyomuş genelde zaten. bende de vardı en son çok az kalmıştı. inşallah bitmiş olur bi dahaki kontrolde. ama ah o progestan mahvetti beni ya, fitil olarak kullanman daha iyi olur yan etkisi olmuyomuş.

inşallah kısa sürede geçer biter canım

inşallah canım ya doktor keseye göre çok küçük dedi ama insan korkuyor işte. sizin kanama alanı keseye yakın değildi sanırım

Selam hatunlar nasılsınızz. Benim bulantılar halsizlik hala devam ediyor. Haftaya hem 2 li test için hem kontrol için çağırmıştı doktor.

Ben kızımda çok bir şey almamıştım yıkanmaktan eskimişti zaten küçülüyor sürekli bir kaç tane ayırdıklarım var ona hatıra olsun diye kız da olsa erkek de olsa sil baştan hazırlık olacak ama yine cok fazla bir şey almayı düşünmüyorum küçüldükçe eskidikçe alırım yine ama yatak alacağım bebek arabası da kızımın var aslında ama chicconun bastonu travel alır mıyım bilmiyorum onu da hemen almayı düşünmüyorum bakalım ihtiyaç duydukça alacagım.... Ama mağazalara gittikçe hep o citcitlı badilere coraplara ayakkabılara aklım kayıyo kızımı öğrenince ilk elbise almıştım sembolik bu bebekdçte de öğrenince ilk bir şey alırım sonra doğuma yakın alırım herşeyini diye düşüyorum tabi belli de olmaz tutamayabilirim cinsiyeti öğrenince belki cinsiyeti öğrenince yavaştan başlarım yedi sene oldu benim ilk bebek gibi olacak nerdeyse heyecanım o yüzden sanırım

Bende çocuklarımın kıyafetlerini saklamadım, sembolik 1-2 parça var büyüdüklerinde hatıra olsun diye. Bende herşeyi baştan alışveriş yapıcam ve çok sabırsızlanıyorum. Cinsiyet bilmediğim içinde henüz bir parça bile alamadım

Kızlar beşik olarak nasıl bişeyler düşünüyorsunuz. Ben normalde tam takır oda yapabilirim ama şuan oturduğum ev baya küçük yatak odamın dolabı küçük odada mesela oyüzden şimdilik yatağımın yanına kaliteli bir park yatak almayı düşünüyorum küçük odayada sığdırabilirsem 2 kapaklı bir dolapla şifonyer alıyım diyorum. Güzel bir oda yapamayacağım. ama bu şekilde baya idare ederim gibi geliyor 2 sene sora başka yere geçince güzelce odasını yaparım diyorum

Aynen benim gibi ben puset vs herşeyi vermiştim o zaman yukarı ilçede görev yapıyorduk sahile tayinimiz cıkınca ne varsa verdim kıyafet zaten dediğim gibi cok bir şey almamıştım ihtiyaç dahilinde alıyordum öğrenince artık

Ben de park yatak alacağım kızımda çok kullanışlı olmuştu baya yattı onda

Şuan da bende oda yapmayı düşünmüyorum canım kendi odama beşik koyucam sallanan alırım sanırım bilemiyorumda ve dolap alıcam he ilerde büyümeye başladığında tabikide odasını değiştiricem

Gözünüz aydın öğrenmişsiniz darısı bizlerin de başına
Sağlıkla gelsinler ya
gözünaydın ☺
çok heyecanlı ya yüzde seksen yüksek bi ihtimal ama sonradan değişen çok oluyo, yine de sen kesin gözüyle bakma yanılabiliyo doktorlar ☺
Kız deseydi inanır bişi alırdım ama erkek deyince duruyor insan nolur nolmaz
Geçmiş olsun

Kızımın herşeyi tam duruyor nerdeyse
Anakucağını ödünç vermiştim kırık döndü mama sandalyesi çok büyük şimdiki mutfağıma ve çantamın modası geçti kız olursa hiçbişi almıcam nerdeyse
Erkek olursa büyük eşyalar unisex olduğu için sadece kıyafet alınacak

Kiracıydım kızımda ve çocuk odası ardiye gibiydi park yatak aldım odamda yattı 2.5 yaşında kendi evimize geçtik oda alacak durumumuz olmadı (çünkü annesi uçuk fiyatlıları beğeniyordu) yer yatağı attım odasına ki çocuklar buna bayılıyorlar 3.5 yaşında da kendi seçtiği odayı aldı o da unisex kardeşi için ilerde yavrulu baza alırım (odaya ikinci bir baza sığmaz çünkü) büyüyünce de odalarını ayırırım diye düşünüyorum

Kızımın neredeyse bütün kıyafetleri tertemiz duruyor .2. Kızda olsa erkek de olsa her türlü giydiririm hepsini . Renge hiç takmam . Gezmeye giderken 3-5 yeni kıyafet alırım okadar .
Mantıklı olan kesinlikle zaten çabucak büyüyor bir de üstüne yelek ceket giyecek kış bebeği zaten görünmeyecek altındaki

Travel sistem kullandım ben kanz panzer çok memnun kaldım hala uzun yürüyeceksek kızım biniyor sığmıyor tabi o ayrı tek çocukla iyiydi de ikincide sıkıntı olabilir baston düşünebilirim

Kızlar bizde cumartesi gittik doktora, çok şükür kalp atışından sonra ilk defa gördüm bebeği... Çok hareketliydi maşallah.. bulantısı olan kızlar doktor bana bir ilaç yazdı, kanser hastaları da kullanıyormuş çok faydalıymış henüz denemedim yarın kötü olursam başlayacağım bir araştırın sorun derim. İsmi Zofer

Biran önce bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum az önce kasığımda bir kasılma oldu onunla bir ilgisi olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…