kanama alanı azsa sıkıntı olmuyomuş genelde zaten. bende de vardı en son çok az kalmıştı. inşallah bitmiş olur bi dahaki kontrolde. ama ah o progestan mahvetti beni ya, fitil olarak kullanman daha iyi olur yan etkisi olmuyomuş.selamm kızlarr..
bugün doktor kontrolüm vardı 9. haftadayız ama kesenin iki yanında kanama alanları varmış 1 er cm doktor çok önemli değil olabilir dedi progestan verdi hem ağızdan hem fitil olarak kullan dedi inşallah sıkıntı olmaz daha önce 2 düşüğüm vardı zaten iyice korktum 3 hafta sonra gel dedi tekrar ama dayanamam sanırım kesin daha erken giderim
inşallah canım ya doktor keseye göre çok küçük dedi ama insan korkuyor işte. sizin kanama alanı keseye yakın değildi sanırımkanama alanı azsa sıkıntı olmuyomuş genelde zaten. bende de vardı en son çok az kalmıştı. inşallah bitmiş olur bi dahaki kontrolde. ama ah o progestan mahvetti beni ya, fitil olarak kullanman daha iyi olur yan etkisi olmuyomuş.
inşallah kısa sürede geçer biter canım
Bencede çok uzunBir ay baya uzun olmadı gidersiniz
Ben kızımda çok bir şey almamıştım yıkanmaktan eskimişti zaten küçülüyor sürekli bir kaç tane ayırdıklarım var ona hatıra olsun diye kız da olsa erkek de olsa sil baştan hazırlık olacak ama yine cok fazla bir şey almayı düşünmüyorum küçüldükçe eskidikçe alırım yine ama yatak alacağım bebek arabası da kızımın var aslında ama chicconun bastonu travel alır mıyım bilmiyorum onu da hemen almayı düşünmüyorum bakalım ihtiyaç duydukça alacagım.... Ama mağazalara gittikçe hep o citcitlı badilere coraplara ayakkabılara aklım kayıyoinşallah hemencik iyileşir canımburun tıkanıklığı da uyutmuyor insanı ya çok zor.
benim de kız olursa bende kızımın eski kıyafetlerini çıkarır hazırlarım yavaştan artık. erkek olursa sil baştan tabii. bebek arabası beşik oda vs hepsi var zaten.
ay bebek arabası demişken kızımda travel sistem almıştım nasıl pişman oldum sonra gittim baston araba aldımbüyük pişmanlık vallahi o kadar büyük araba almak. ikinciye de biraz kullanır birine veririm artık tertemiz vallahi
Aynen benim gibi ben puset vs herşeyi vermiştim o zaman yukarı ilçede görev yapıyorduk sahile tayinimiz cıkınca ne varsa verdim kıyafet zaten dediğim gibi cok bir şey almamıştım ihtiyaç dahilinde alıyordum öğrenince artıkBende çocuklarımın kıyafetlerini saklamadım, sembolik 1-2 parça var büyüdüklerinde hatıra olsun diye. Bende herşeyi baştan alışveriş yapıcam ve çok sabırsızlanıyorum. Cinsiyet bilmediğim içinde henüz bir parça bile alamadım
Ben de park yatak alacağım kızımda çok kullanışlı olmuştu baya yattı ondaKızlar beşik olarak nasıl bişeyler düşünüyorsunuz. Ben normalde tam takır oda yapabilirim ama şuan oturduğum ev baya küçük yatak odamın dolabı küçük odada mesela oyüzden şimdilik yatağımın yanına kaliteli bir park yatak almayı düşünüyorum küçük odayada sığdırabilirsem 2 kapaklı bir dolapla şifonyer alıyım diyorum. Güzel bir oda yapamayacağım. ama bu şekilde baya idare ederim gibi geliyor 2 sene sora başka yere geçince güzelce odasını yaparım diyorum
Şuan da bende oda yapmayı düşünmüyorum canım kendi odama beşik koyucam sallanan alırım sanırım bilemiyorumda ve dolap alıcam he ilerde büyümeye başladığında tabikide odasını değiştiricemKızlar beşik olarak nasıl bişeyler düşünüyorsunuz. Ben normalde tam takır oda yapabilirim ama şuan oturduğum ev baya küçük yatak odamın dolabı küçük odada mesela oyüzden şimdilik yatağımın yanına kaliteli bir park yatak almayı düşünüyorum küçük odayada sığdırabilirsem 2 kapaklı bir dolapla şifonyer alıyım diyorum. Güzel bir oda yapamayacağım. ama bu şekilde baya idare ederim gibi geliyor 2 sene sora başka yere geçince güzelce odasını yaparım diyorum
Benimde 26 mayisbazi programlar 29 subat diyor cocugun dogma tarihi. Oyle olmasin da 4 yilda bir kutlamayalim :) bende subatta mi martta mi takilsam burdayim ama
Sağlıkla gelsinler yaGözünüz aydın öğrenmişsiniz darısı bizlerin de başına
Kız deseydi inanır bişi alırdım ama erkek deyince duruyor insan nolur nolmazgözünaydın ☺
çok heyecanlı ya yüzde seksen yüksek bi ihtimal ama sonradan değişen çok oluyo, yine de sen kesin gözüyle bakma yanılabiliyo doktorlar ☺
Geçmiş olsunAslinda cinsiyeti ben de merak etmiyorum, sadece kizimin kıyafetlerini ayarlamam lazim yeni bebise. Ilerde bu islere zaman ayırmam imkansiz olacak. Cok koli var cunku.
Parktan gecti diye dusunuyorum canim ya.
Burnu bi acilsa kuzumun, gece saat başı uyaniyor.
Kiracıydım kızımda ve çocuk odası ardiye gibiydi park yatak aldım odamda yattı 2.5 yaşında kendi evimize geçtik oda alacak durumumuz olmadı (çünkü annesi uçuk fiyatlıları beğeniyordu) yer yatağı attım odasına ki çocuklar buna bayılıyorlar 3.5 yaşında da kendi seçtiği odayı aldı o da unisex kardeşi için ilerde yavrulu baza alırım (odaya ikinci bir baza sığmaz çünkü) büyüyünce de odalarını ayırırım diye düşünüyorumKızlar beşik olarak nasıl bişeyler düşünüyorsunuz. Ben normalde tam takır oda yapabilirim ama şuan oturduğum ev baya küçük yatak odamın dolabı küçük odada mesela oyüzden şimdilik yatağımın yanına kaliteli bir park yatak almayı düşünüyorum küçük odayada sığdırabilirsem 2 kapaklı bir dolapla şifonyer alıyım diyorum. Güzel bir oda yapamayacağım. ama bu şekilde baya idare ederim gibi geliyor 2 sene sora başka yere geçince güzelce odasını yaparım diyorum
Mantıklı olan kesinlikle zaten çabucak büyüyor bir de üstüne yelek ceket giyecek kış bebeği zaten görünmeyecek altındakiKızımın neredeyse bütün kıyafetleri tertemiz duruyor .2. Kızda olsa erkek de olsa her türlü giydiririm hepsini . Renge hiç takmam . Gezmeye giderken 3-5 yeni kıyafet alırım okadar .
aynen canım sordum bende doktoruma iki tane içebilirsin dedi o da..İki tane içebilirsin dedi fazlasını bilmiyorum tabi canım yine muayeneye gittiğinde dr sorarsın tabi ama ben iki tane içiyorum canım istediğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?