kese etrafında demişti doktor, çok yakınında dememişti. evet başta bende korktum ama gittikçe azaldı. haftaya gittiğimde bakalım geçmiş olacak mı.inşallah canım ya doktor keseye göre çok küçük dedi ama insan korkuyor işte. sizin kanama alanı keseye yakın değildi sanırım
Ben kızımda çok bir şey almamıştım yıkanmaktan eskimişti zaten küçülüyor sürekli bir kaç tane ayırdıklarım var ona hatıra olsun diye kız da olsa erkek de olsa sil baştan hazırlık olacak ama yine cok fazla bir şey almayı düşünmüyorum küçüldükçe eskidikçe alırım yine ama yatak alacağım bebek arabası da kızımın var aslında ama chicconun bastonu travel alır mıyım bilmiyorum onu da hemen almayı düşünmüyorum bakalım ihtiyaç duydukça alacagım.... Ama mağazalara gittikçe hep o citcitlı badilere coraplara ayakkabılara aklım kayıyokızımı öğrenince ilk elbise almıştım sembolik bu bebekdçte de öğrenince ilk bir şey alırım sonra doğuma yakın alırım herşeyini diye düşüyorum tabi belli de olmaz tutamayabilirim cinsiyeti öğrenince belki cinsiyeti öğrenince yavaştan başlarım yedi sene oldu benim ilk bebek gibi olacak nerdeyse heyecanım o yüzden sanırım
Canım senin söylediğinde çok mantıklı bende o tarz bişey istiyorum ya şöyle odam var ona hazırlarım orayı ama daha küçükken dedim benim odam da yatsın sonra zaten alıştırmak lazım hep aynı odada yatamayızBelki daha oda, kıyafet vs için erken ama cinsiyet belli olduktan sonra yavaştan yapın derim ilk kez anne olanlara ☺ son aylar insan ağırlaşıyor, daha zor oluyor.
bir de eviniz kendinizinse veya büyükse ben önce beşik sonradan tek kişilik yatağa dönüşen oda takımlarını tavsiye edebilirim. kızıma o şekilde beyaz bir oda yapmıştım, bir yıldır da tek kişilik yatağa dönüştürdük o şekilde yatıyor. şifonyeri ve dolabı var. gayet kullanışlı.
ilk altı ay için de yatağımın yanına küçük bir beşik almıştım.
6 aydan sonra kendi odasında yatmaya başladı ve hala yatıyor. eğer odasına alışsın istiyorsanız erkenden ayırmak en iyisi. ama ben yavrucuğumla aynı odada yatarım diyorsanız ayrı tabii
şimdi ben o odayı tekrar beşiğe dönüştürüp, kızıma diğer odada yeni bir çocuk odası yapıcam. yeni gelenler artık eskileri kullancak yapcak bişey yok
işte evlenince öyle çok eşya alınıyo bi heves sonra koycak yer bulunamıyoCanım senin söylediğinde çok mantıklı bende o tarz bişey istiyorum ya şöyle odam var ona hazırlarım orayı ama daha küçükken dedim benim odam da yatsın sonra zaten alıştırmak lazım hep aynı odada yatamayızbide e daha yeni evliyiz 2 yıl eşyaları ne yapıcam o odadaki onlarıda düşünüyorum yani kafamda deli sorular
Ben de Salı , 12+2 dehaftaya pazartesi randevum. 12+1 olucam o gün canım.
Ya tabi öyle valla ama dedim boş odayıda napıcam diye düşünüp bi heves almış bulundumişte evlenince öyle çok eşya alınıyo bi heves sonra koycak yer bulunamıyo
6 ay yanımda yatırdım sonra doğruuu odana küçük hanım dedim
İnşallah hiç birşey kalmamıştır kesenin etrafındakese etrafında demişti doktor, çok yakınında dememişti. evet başta bende korktum ama gittikçe azaldı. haftaya gittiğimde bakalım geçmiş olacak mı.
oo bayağı olmuş senin bence de sen zaten sıfırdan başla
ben çok eskiyenleri saklamadım ama çok güzel kıyafetleri vardı yeri geldi bir kere giydi, kıyamadım bir çocuğum daha olsun kız olursa ablasınınkileri giysin istedim. ama yine de tabii alışveriş yapıcam, çok da fazla bir şey yok. ay daha cinsyetler belli değil ama işte şimdiden bir heyecan oluyor
yani tam bilemiyorum da doktor ne derse ben onunla aynı gidiyorum zaman olarakYa tabi öyle valla ama dedim boş odayıda napıcam diye düşünüp bi heves almış bulundumAnneme veririm artık nabayım Haha ay çok iyi yapmışsın canım valla alışsın lar çok iyi olmuş ya birde ben ultrasonda ki ne göre mi hesplıcam haftamı yoksa sat a göre mi canım
sağolasın, inşallah senin de hemen geçer kanama alanı. genellikle de geçiyor endişelenme sakın.İnşallah hiç birşey kalmamıştır kesenin etrafında
Valla bende o yüzden doktorun dediğine göre hesaplıyorumyani tam bilemiyorum da doktor ne derse ben onunla aynı gidiyorum zaman olarak
hiç bi bebek zamanında gelmiyo ama onu biliyorum :))
Genelde doğru tahmin ediyorlar cnm sağlıkla gelsin.benim dr umda erken çok ama sanki çıkıntısı var gibi dedi mesela erkek olabilir ama tabi kızlarında bu aylarda olabilio dedi ama ben erkek hissediyorum erkekse ikinci oğlan geliyorKızlar biz de bugün doktora gittik. 12w+3 ölçtü. Ikili test için kan verdim, ense kalınlığı normal dedi her şey yolundaymış şükür. Cinsiyet ile ilgili şuan için erken belki ama bana kız gibi geliyor dedi. Mutlu olduk. Acaba değişir mi sonradan? Ilk hamileliğim. Pek anlamıyorum. Doktor neye dayanarak demiş olabilir?
Genelde doğru tahmin ediyorlar cnm sağlıkla gelsin.benim dr umda erken çok ama sanki çıkıntısı var gibi dedi mesela erkek olabilir ama tabi kızlarında bu aylarda olabilio dedi ama ben erkek hissediyorum erkekse ikinci oğlan geliyor
Sağlıcakla alırsın inşallah canım kucağına valla bizede herkes erkek diyor bende öyle hissediyorum ama eşimde kız istiyor tabi önce sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil o kadar da biz daha küçüğüz o yüzden biraz daha zamanımız var öğrenmek için cinsiyetimiziBize herkes erkek olacak dedi. Yani çevremiz. Bana da öyle geliyordu. Bugün doktor kız deyince mutlu olduk. Özellikle eşim. Inşallah Allahım nasip etmiştir. Sağlıkla gelsin inşallah. Sizin de benim gibi doktor tahminde bulunmuş. Hayırlısı olsun inşallah. Allahım sağlıkla aldırsın kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?