2020 Şubat Anneleri

Arkadaşlar 5 gündür kabızlık çekiyorum. Öneriniz var mı kendimi çok kötü hissediyorum

Allah yardımcın olsun canım rabbim diğer evlatlarına sağlık versin inşallah Peki hiç anlamadın değilmi gitmeden önce doktora veya neden olabiliyormuş söyledimi

Çok geçmiş olsun çok üzüldümmm canımm Allah sabrını versinnn bi dahaki gebeliğin sağlıkla tutunur inşallah hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum

Arkadaşlar ben yüz üstü yaymaya bayılıyorum , tek bacağımı karnıma doğru çekip , bebek için sıkıntı olur mu acaba ?
Daha birkac gum once okumustum, zararli diye. Kan akisi acisindan bebek için riskliymis.
Ne yazacagimi bilemedim
Üzüldüm
Allah evlatlarina saglik versin , insallah kisa sürede toparlarsin canim

[/Q[QUber: 64043"]
Merhaba kızlar
Benimde bugun kontrolüm vardı , maalesef bebeğimin kalbi durmuş, kendimi çok kötü hissettim. Üstelik iki oğlumu da bebeği görsünler diye götürmüştüm , dr bebek iyi görünmüyor diyince anladım zaten, çocukları çıkardık dışarı ,
Dr hemen kalbini gösterir ya bunda hiç hareket yoktu , bebek şeklini almış haftası ile uyumluydu... çok yeni olmuş dedi . Şimdi Çarşamba veya Perşembe kürtaj olacağım... inanılmaz kötü oldum 3. Bebeğimdi alıştırmıştım kendimi , Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin diye tevekkül ediyorum.

Sizlere sağlıklı gebelik dilerim.Allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Hoşçakalın
[/QUOTE]
Çok üzüldüm ne diyebilirim bilemiyorum allah diğer evlatlarınızı size bağışlasın

Merhaba arkadaslar.
Bugun kontrolum vardı (devlette)
Sata uyumlu cikti usg de.
Dr dedi ki, 2 hafta sonra 2 li test için gelin ya da 1 ay sonra normal kontrol icin gelin dedi.
Eger 2 li testte down sendromlu cikinca aldirmayi düşünmüyor ve ne olursa olsun ben doğururum diyorsan bosuna testi yaptirma dedi. Ozeldeki dr umda boyle demisti. Aslinda ben sirf ucretsiz diye ve meraktan devlette yaptirayim diye dusunuyorum.
Bu arada usg goruntusune bakip kafasi ne tarafta oldugunu anlayan yazabilir mi ?
**ozeldeki randevum 17 gun sonra, o zaman cinsiyet tahmini ve ense kalınlığı ölçümü yapar dr diye düşünüyorum. 14+1 de ense kalınlığı ölçümü icin gec kalinir mi bilen var mi acaba ?

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0003.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar ben yüz üstü yaymaya bayılıyorum , tek bacağımı karnıma doğru çekip , bebek için sıkıntı olur mu acaba ?

Aynı soruyu doktora sormustum canım yüZüstü veya sırtüstü yatmak bebeğe zarar vermez dedi. Zarar verme ihtimalinin olmaya başladıgı dönem zaten rahat yatamicaksın o şekilde dedi.sıkıntı yok yani devam et :)

Çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin, hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah

ne desem bilemedim çok çok üzüldüm

Ben de yaramadı ya keike yarasaydı bi de kurusunu deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar
sabah aç karnına iki tane gün kurusu ve limonlu sıcak su iç, ama her gün yap bunu. bende çok sıkıntı çekiyorum ama bunu yapmasam mahvolurdum, iyi geliyor çok.

Allah yardımcın olsun canım rabbim diğer evlatlarına sağlık versin inşallah Peki hiç anlamadın değilmi gitmeden önce doktora veya neden olabiliyormuş söyledimi
Hayır hiç bir şey anlamadım, sebebi yok aslında
bebeğin sağlıklı olmaması olabilir diyor dr
zaten usg de biraz şişlik vardı down sendromlu olabilirdi veya kromozom bozukluğu vs olabilir diyor
Yaş faktörü olabilir diyor 39-40 yaş ama kesin değil
Şükretmen lazım ki bu şekilde sonlandı diyor sağlıksız olup ileri haftalarda da olabilir veya sakat doğabilirdi vs ... üzüldüm ama alışıyorum
Artık çocuk fikrini rafa kaldırdık Allah olmayanlara sağlıklı bebekler nasip etsin
Herkesin hikayesi farklı benden etkilenmeyin sakın , hakkımda hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…