2020 Şubat Anneleri

Canim cok üzüldüm ya rabbim 2 evladina uzun ömürler versin insallah hakkinda hayirli neyse o olur allah yardimcin olsun

Canım çok geçmiş olsun. Allah evlatlarını sana bağışlasın. Inan çok üzüldüm.

Çok geçmiş olsun biran önce toparlarsın inşallah kendini çok üzüldüm, evlatlarınla ailenle güzel bir hayatın olsun inşallah bundan sonra

çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarına sağlıklı ömür versin. gebeliğin başında sağlıklı bebek denmedi mi? yani sorun var mıydı?

Çok Geçmiş olsun. Demekki böyle hayırlıymış. Allah çocuklarını bağışlasın. Üzüldüm...

günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
benim gün içinde kafamın sağ arka kısmına bi ağrı giriyor çok ilginç hiç olmazdı
neden olur acaba bilen varmı

Herşey yolunda ve gayet sağlıklıydı
Çok üzüldüm, Allah çocuklarınıza uzun ömürler versin inşallah...

Ayy allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin çok geçmiş olsun.okdar çok yaşanıyorki bu durum malesef sağlıklı gebelikler artık çok nadir

Çok geçmiş olsun, her şey insanlar için bakalım bizim de sonuna kadar gidebileceğimiz belli değil. Hayırlısı olsun hepimiz için

Çok üzüldüm canım Rabbim bidaha yaşatmasın. Yavrularına versin onun ömrünü. Gerçekten diyecek bişey bulamadım. Hayırlısı böyle demekki. Kendini üzme nolur. Biz istiyoruz ama Takdir Allah,'ın.Hayırlı ve saglıklı evlatlar olacaksa gelsinler gerisi boş

Cok gecmis olsun cnm ne mutluki iki tane daha evladin varmis allah onlari sana bagislasin

çok üzüldüm allahım evlatlarına can sağlığı versin başka acı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…