- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım gerçekten çok üzüldüm dünden beri aklımdan çıkmadı sanırım etkilendim ama demekki sağlıksızmış doktorununda dediği gibi Rabbim diğer evlatlarına ve size sağlık versin tabi bi süre kafanı toplaman iyi olacaktır çok çok geçmiş olsunHayır hiç bir şey anlamadım, sebebi yok aslında
bebeğin sağlıklı olmaması olabilir diyor dr
zaten usg de biraz şişlik vardı down sendromlu olabilirdi veya kromozom bozukluğu vs olabilir diyor
Yaş faktörü olabilir diyor 39-40 yaş ama kesin değil
Şükretmen lazım ki bu şekilde sonlandı diyor sağlıksız olup ileri haftalarda da olabilir veya sakat doğabilirdi vs ... üzüldüm ama alışıyorum
Artık çocuk fikrini rafa kaldırdık Allah olmayanlara sağlıklı bebekler nasip etsin
Herkesin hikayesi farklı benden etkilenmeyin sakın , hakkımda hayırlısı buymuş
cnm zamanlarımız aynı sayılır bir soraki randvuyu ne zaman verdi doktor birde 2 li test için bir şey dedimi?Kızlar bizde cumartesi gittik doktora, çok şükür kalp atışından sonra ilk defa gördüm bebeği... Çok hareketliydi maşallah.. bulantısı olan kızlar doktor bana bir ilaç yazdı, kanser hastaları da kullanıyormuş çok faydalıymış henüz denemedim yarın kötü olursam başlayacağım bir araştırın sorun derim. İsmi Zofer
Nasıl yapıyorsunBen çalışıyorumm☺
Na kadarlık izin almıştın ? İşe ne zaman başlıcan ? Sana da zor gelmiyor mu işe gitmekBende ama şuan yıllık izindeyim
Merhaba kızlar
Benimde bugun kontrolüm vardı , maalesef bebeğimin kalbi durmuş, kendimi çok kötü hissettim. Üstelik iki oğlumu da bebeği görsünler diye götürmüştüm , dr bebek iyi görünmüyor diyince anladım zaten, çocukları çıkardık dışarı ,
Dr hemen kalbini gösterir ya bunda hiç hareket yoktu , bebek şeklini almış haftası ile uyumluydu... çok yeni olmuş dedi . Şimdi Çarşamba veya Perşembe kürtaj olacağım... inanılmaz kötü oldum 3. Bebeğimdi alıştırmıştım kendimi , Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin diye tevekkül ediyorum.
Sizlere sağlıklı gebelik dilerim.Allah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Hoşçakalın
canm nasıl gidiyor hamileliğin genel durum iyimi kendini nasıl hissediyorsun öbür minnoşun nasıl ?Canim gun kurusu yemen gerekiyor.
Kabizlik icin en etkilisi o.
Arkadaşlar çalışan var mı aranıızda
Evet cok zor oluyor ama eskiden annelerimiz tarlalarda çalışmışlar ne cok zor işlerde çalışanlar var onları düşünce insan şükrediyor yapacak bise yok para kazanmak için çalışmaklazımNa kadarlık izin almıştın ? İşe ne zaman başlıcan ? Sana da zor gelmiyor mu işe gitmek
ben de iki haftadır izinliydim.. dün başladım.. hareket edememek zor bazen kalkamıyorsun yerinden kasıklarım dürtmeye başlayınca mola veriyorum.. masa başı da olsa zor işimiz hareketsizlik sıkıntı.. stresli de bir işim var.. neyse ki işim var diyorum, fazla germemeye çalışıyorum kendimi.. eve gidince de yarım saat ayakları havaya kaldırıyorum uzanıyorum yanıma kayısı aldım bir de peynir ekmek :) vitaminlerin de yerindeyse sıkıntı yokNasıl yapıyorsun
Zor olmuyor mu ? Bana da kanamamdan dolayı rapor vermişti Dr bugün son gün , acaba yeniler mi raporu diye düşünüyorum kara kara
Ama işyerinde ki sorumlularım da aklımdan çıkmıyor
Masa başı işim ama kalk hazırlan yol git yanına sağlıklı yiyecekler al , orda yorul akşama kadar vs vs kafam da çok büyüyor
Slm canim.canm nasıl gidiyor hamileliğin genel durum iyimi kendini nasıl hissediyorsun öbür minnoşun nasıl?
Slm canim.
Hamilelik güzel gidiyor.
Genel olarak iyiyim cok şükür.
Kızım cok iyi, maşallah:)
Sen nasılsın, hersey yolunda mi?
Hastane dr karar verdin mi?
canım çoğumuz aynıyız, yer yüzünde bir sürü çalışan kadın var, hamileliğin ilk evresinde izinlere başlasak yandıkNasıl yapıyorsun
Zor olmuyor mu ? Bana da kanamamdan dolayı rapor vermişti Dr bugün son gün , acaba yeniler mi raporu diye düşünüyorum kara kara
Ama işyerinde ki sorumlularım da aklımdan çıkmıyor
Masa başı işim ama kalk hazırlan yol git yanına sağlıklı yiyecekler al , orda yorul akşama kadar vs vs kafam da çok büyüyor
geçmiş olsun ya sinüzit zor evetBende çalışan annelerdenim ama çok şükür rahat bir işim var, beni çok zorlamıyor. Yalnız üşüttüm sanırım, Boğaz ağrısı, burun akıntısı, halsizlik ve baş ağrısı yaşıyorum. İlk hamileliğimde hiç hastalanmamıştım, yaştan dolayı heralde buna iyi başlamadımsinüzitim nüksetti sanırım, antibiyotiksiz de geçmez biliyorum yılların deneyimi... bakalım ne yapacağım
Hayirlisi olsun hakkindabenim doktor dolaşıyor hastaneleri bende onunla dolaşıyorumen son özel birlikteydi 12 temmuzda kontrole gittm ordn ayrılmış bende tekrar kartal umutta başka doktora gitmiştim ama geçen instagramda aktif gördüm mesj attım küçükyalı delta ya geçmiş önümüzdeki hafta oraya gitcem hastaneden ziyade doktorumu takip ediyorum :) onun harici bende iyi diyelim çok şükür bulantılarım ve halsiz lik harici iyi tabi kontrole gştmediğim haftalar merak ediyorum acaba iyimi bir şey varmı diye endişeli oluyorum haftaya kadar zor tutuyorum kendimi. Haftaya da sanırım 2 li testi yaptırırım.
Benimki tüp bebek , öncesinde de dört kaybım vardı , o yüzden sanırımcanım çoğumuz aynıyız, yer yüzünde bir sürü çalışan kadın var, hamileliğin ilk evresinde izinlere başlasak yandıkçok büyütme bence gözünde normal şeyler bunlar..
Nasıl bir işin var ?canım ne denirki çok üzüldüm Rabbim sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin birdaha öyle üzücü br durum yaşatmasın hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip eylesin.
canm nasıl gidiyor hamileliğin genel durum iyimi kendini nasıl hissediyorsun öbür minnoşun nasıl ?
var cnm bende çalışıyorum. zorlanıyorum ben baya ama yapcak bir şey yok
Ama zaten en zoru ilk evreler değil mi ? Son zamanlarda artık ücretsiz izin hakkımız başlıyorcanım çoğumuz aynıyız, yer yüzünde bir sürü çalışan kadın var, hamileliğin ilk evresinde izinlere başlasak yandıkçok büyütme bence gözünde normal şeyler bunlar..
Nasıl bir işin var ?
Seni zorlayan ne
Ben de anasınıfı öğretmeniyim ama şimdi tatildeyizArkadaşlar çalışan var mı aranıızda
Ama zaten en zoru ilk evreler değil mi ? Son zamanlarda artık ücretsiz izin hakkımız başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?