2020 Şubat Anneleri

Canım gerçekten çok üzüldüm dünden beri aklımdan çıkmadı sanırım etkilendim ama demekki sağlıksızmış doktorununda dediği gibi Rabbim diğer evlatlarına ve size sağlık versin tabi bi süre kafanı toplaman iyi olacaktır çok çok geçmiş olsun

cnm zamanlarımız aynı sayılır bir soraki randvuyu ne zaman verdi doktor birde 2 li test için bir şey dedimi?

Ben çalışıyorumm☺
Nasıl yapıyorsun
Zor olmuyor mu ? Bana da kanamamdan dolayı rapor vermişti Dr bugün son gün , acaba yeniler mi raporu diye düşünüyorum kara kara
Ama işyerinde ki sorumlularım da aklımdan çıkmıyor
Masa başı işim ama kalk hazırlan yol git yanına sağlıklı yiyecekler al , orda yorul akşama kadar vs vs kafam da çok büyüyor

canım ne denirki çok üzüldüm Rabbim sizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin birdaha öyle üzücü br durum yaşatmasın hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip eylesin.

Canim gun kurusu yemen gerekiyor.
Kabizlik icin en etkilisi o.
canm nasıl gidiyor hamileliğin genel durum iyimi kendini nasıl hissediyorsun öbür minnoşun nasıl ?
Arkadaşlar çalışan var mı aranıızda

var cnm bende çalışıyorum. zorlanıyorum ben baya ama yapcak bir şey yok

Na kadarlık izin almıştın ? İşe ne zaman başlıcan ? Sana da zor gelmiyor mu işe gitmek
Evet cok zor oluyor ama eskiden annelerimiz tarlalarda çalışmışlar ne cok zor işlerde çalışanlar var onları düşünce insan şükrediyor yapacak bise yok para kazanmak için çalışmaklazım

ben de iki haftadır izinliydim.. dün başladım.. hareket edememek zor bazen kalkamıyorsun yerinden kasıklarım dürtmeye başlayınca mola veriyorum.. masa başı da olsa zor işimiz hareketsizlik sıkıntı.. stresli de bir işim var.. neyse ki işim var diyorum, fazla germemeye çalışıyorum kendimi.. eve gidince de yarım saat ayakları havaya kaldırıyorum uzanıyorum yanıma kayısı aldım bir de peynir ekmek :) vitaminlerin de yerindeyse sıkıntı yok
bakış açısı çok önemli, hasta değil hamileyiz.. : ) inşallah sağlıkla sıhhatle doğuruyoruz..

canm nasıl gidiyor hamileliğin genel durum iyimi kendini nasıl hissediyorsun öbür minnoşun nasıl?
Slm canim.
Hamilelik güzel gidiyor.
Genel olarak iyiyim cok şükür.
Kızım cok iyi, maşallah:)
Sen nasılsın, hersey yolunda mi?
Hastane dr karar verdin mi?

Slm canim.
Hamilelik güzel gidiyor.
Genel olarak iyiyim cok şükür.
Kızım cok iyi, maşallah:)
Sen nasılsın, hersey yolunda mi?
Hastane dr karar verdin mi?

benim doktor dolaşıyor hastaneleri bende onunla dolaşıyorum en son özel birlikteydi 12 temmuzda kontrole gittm ordn ayrılmış bende tekrar kartal umutta başka doktora gitmiştim ama geçen instagramda aktif gördüm mesj attım küçükyalı delta ya geçmiş önümüzdeki hafta oraya gitcem hastaneden ziyade doktorumu takip ediyorum :) onun harici bende iyi diyelim çok şükür bulantılarım ve halsiz lik harici iyi tabi kontrole gştmediğim haftalar merak ediyorum acaba iyimi bir şey varmı diye endişeli oluyorum haftaya kadar zor tutuyorum kendimi. Haftaya da sanırım 2 li testi yaptırırım.

canım çoğumuz aynıyız, yer yüzünde bir sürü çalışan kadın var, hamileliğin ilk evresinde izinlere başlasak yandık çok büyütme bence gözünde normal şeyler bunlar..

Bende çalışan annelerdenim ama çok şükür rahat bir işim var, beni çok zorlamıyor. Yalnız üşüttüm sanırım, Boğaz ağrısı, burun akıntısı, halsizlik ve baş ağrısı yaşıyorum. İlk hamileliğimde hiç hastalanmamıştım, yaştan dolayı heralde buna iyi başlamadım sinüzitim nüksetti sanırım, antibiyotiksiz de geçmez biliyorum yılların deneyimi... bakalım ne yapacağım

geçmiş olsun ya sinüzit zor evet
olmadı doktora git hamileliğe uygun ilaç veriyorlar.

ben tam adetime bir kaç gün kala ciğerleri çok kötü üşüttüm, kendim iyileşmeye çalıştım olmadı. doktora hamilelik şüphem olduğunu söyledim ona uygun antibiyotik verdi. içmezsem nolur dedim bronşit olursun dedi kadın doğum uzmanıma da sordum o da onay verince içtim. antibiyotik içmek hamilelikte korkutuyor insanı ama bize uygun ilaçlar da var. iyileşemiyorsak son çare içicez napalım

Ben çalışmıyorum, çalışan annelere kolaylık diliyorum. biliyorum söylemesi kolay geliyor ama, bende zamanında çok çalıştım o yüzden çalışmanın insana enerji verdiğini düşünüyorum. tabiiki yorucu, stresli olabiliyor. ama inanın evde olmak insanı daha yoruyor, hem bedenen hem psikolojik olarak.
tabii bunlar işini severek yapıyorsa geçerli bir insan için.

sağlık problemlerim, şehir değiştirme, sonra kızımın doğumu derken çalışmaya uzun bir ara vermek zorunda kaldım. sonra tam döneyim dedim düşündüm ki bir daha ikinciye cesaret edemem. o da bi doğsun büyüsün hayırlısıyla da artık o zaman bakıcaz

Hayirlisi olsun hakkinda

Nasıl bir işin var ?
Seni zorlayan ne

canım çoğumuz aynıyız, yer yüzünde bir sürü çalışan kadın var, hamileliğin ilk evresinde izinlere başlasak yandık çok büyütme bence gözünde normal şeyler bunlar..
Ama zaten en zoru ilk evreler değil mi ? Son zamanlarda artık ücretsiz izin hakkımız başlıyor

Nasıl bir işin var ?
Seni zorlayan ne

benimde işim çok kolay ama ne kadar kolay işte olsa o sabah kalıp işe gitmek başlı başına zor bence. Oturarak çalışsamda ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum istediğim gibi yemeğimi yapıp yiyemiyorum sağlıklı beslenemiyorum.

Ama zaten en zoru ilk evreler değil mi ? Son zamanlarda artık ücretsiz izin hakkımız başlıyor

Kesinlikle katılıyorum, geçen hamileliğim okulun başladığı zamana denk gelmişti o kadar zorlandım ki, şimdi tatildeyiz ona rağmen zorlanıyorum, Allah çalışanların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…