- Emoji Skoru
- 508
- Puanlar
- 103
İnsan arka arkaya kayıp haliyle tedirginliği de artıyor. RAbbim bu evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimki tüp bebek , öncesinde de dört kaybım vardı , o yüzden sanırım
Bende 112de çalışıyorum nöbet usulü 24 saat ama 2 aydır gitmiyorum ağustosta başlayacağım artıkEvet cok zor oluyor ama eskiden annelerimiz tarlalarda çalışmışlar ne cok zor işlerde çalışanlar var onları düşünce insan şükrediyor yapacak bise yok para kazanmak için çalışmaklazım
bence biz kafada abartıyoruz. benimki ekstra rahat geçiyo o ayrı mesele ama ilk öğrendiğimde ramazan bayramındaki 9 günlük tatile denk geldi benim. 9 gün boyunca evde çok kötüyüm çok halsizim diye yattım. ama tatil bitti işe başladım, iş yerinde acayip iyiyim eve gidince gene hemen yatıyodum. şimdi eve gidince yatmalara da son verdim, çalışınca daha kolay oluyo benim için. evde sürekli hasta modundayım.Ama zaten en zoru ilk evreler değil mi ? Son zamanlarda artık ücretsiz izin hakkımız başlıyor
Ne iş yapıyorsun canımbence biz kafada abartıyoruz. benimki ekstra rahat geçiyo o ayrı mesele ama ilk öğrendiğimde ramazan bayramındaki 9 günlük tatile denk geldi benim. 9 gün boyunca evde çok kötüyüm çok halsizim diye yattım. ama tatil bitti işe başladım, iş yerinde acayip iyiyim eve gidince gene hemen yatıyodum. şimdi eve gidince yatmalara da son verdim, çalışınca daha kolay oluyo benim için. evde sürekli hasta modundayım.
inşallah sağlıkla gelir bu seferBenimki tüp bebek , öncesinde de dört kaybım vardı , o yüzden sanırım
masa başındayım. sabah 8 akşam 5. teknik ressamım.Ne iş yapıyorsun canım
İnşallahinşallah sağlıkla gelir bu sefer
İki aydır neden gitmiyorsun canım ?Bende 112de çalışıyorum nöbet usulü 24 saat ama 2 aydır gitmiyorum ağustosta başlayacağım artık
Kızıma aralıkta hamile kaldım hiç hissetmeden hazirana kadar çalıştım son zamanlar tatile denk gelmişti çalışamazmışım demiştim
Şimdi mecbur çalışcam son güne dek yoksa doğum sonrası sıkıntı olacak
Karneden 1 hafta önce izne ayrılmam gerek resmi olarak nerdeyse bayrama kadar doğum izni var sonra bir ay giderim okula diye düşünüyorum
bebek doğduktan sonra yanında ne kadar kalsam kâr diye düşünüyorum ben, öncesi bi şekilde geçer, işyerinde de zaten anlayışlı davranıyolar, arada mazeret izni filan geçiştirip iyi olursam artık mümkün değil çalışamazsın diyene kadar dururum ben.32 . Haftada başlıyor sanırım isteyen için izin
Ben hemen alırım diye düşünüyorum
canım tüp bebek olması ve öncesinde kayıplar yaşaman seni ekstra korkutmuş, tabiiki normal bir durum. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın32 . Haftada başlıyor sanırım isteyen için izin
Ben hemen alırım diye düşünüyorum
Evet .. canım gerçekten senin hissiyatını bende hissettim .. artık daha iyiyim çok şükür benim iki evladım varCanım gerçekten çok üzüldüm dünden beri aklımdan çıkmadı sanırım etkilendim ama demekki sağlıksızmış doktorununda dediği gibi Rabbim diğer evlatlarına ve size sağlık versin tabi bi süre kafanı toplaman iyi olacaktır çok çok geçmiş olsun
amin allah hepimizin evlatlarını korusun. gerçekten zor bir durum hani ilk haftalar olsa belki daha az etkilenir insan ama şimdi olması kötü etkilemiştir, inan çok üzüldüm.. ama işte böylesi hayırlısıymış demekki, sağlıksız bir bebek olduğu için demiş doktor zaten.. öyle düşünmek lazımEvet .. canım gerçekten senin hissiyatını bende hissettim .. artık daha iyiyim çok şükür benim iki evladım var
Allah sizleri korusun
Amin kuzum inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsunEvet .. canım gerçekten senin hissiyatını bende hissettim .. artık daha iyiyim çok şükür benim iki evladım var
Allah sizleri korusun
Ambulansta acil vakalara gidip müdahale etmek kalp masajı yapmak ilk aylarda sıkıntı olur diye rapor verdi doktor 1 aydırda izindeyim 3. Ayım dolunca gideceğimİki aydır neden gitmiyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?