2020 Şubat Anneleri

Evet cok zor oluyor ama eskiden annelerimiz tarlalarda çalışmışlar ne cok zor işlerde çalışanlar var onları düşünce insan şükrediyor yapacak bise yok para kazanmak için çalışmaklazım
Bende 112de çalışıyorum nöbet usulü 24 saat ama 2 aydır gitmiyorum ağustosta başlayacağım artık

Kızıma aralıkta hamile kaldım hiç hissetmeden hazirana kadar çalıştım son zamanlar tatile denk gelmişti çalışamazmışım demiştim
Şimdi mecbur çalışcam son güne dek yoksa doğum sonrası sıkıntı olacak
Karneden 1 hafta önce izne ayrılmam gerek resmi olarak nerdeyse bayrama kadar doğum izni var sonra bir ay giderim okula diye düşünüyorum

Ay size yazdım sonra takvimden teyit edeyim dedim karneyi verdiğimde 36. Haftada oluyorum 1 hafta çöpe gitti

Ama zaten en zoru ilk evreler değil mi ? Son zamanlarda artık ücretsiz izin hakkımız başlıyor
bence biz kafada abartıyoruz. benimki ekstra rahat geçiyo o ayrı mesele ama ilk öğrendiğimde ramazan bayramındaki 9 günlük tatile denk geldi benim. 9 gün boyunca evde çok kötüyüm çok halsizim diye yattım. ama tatil bitti işe başladım, iş yerinde acayip iyiyim eve gidince gene hemen yatıyodum. şimdi eve gidince yatmalara da son verdim, çalışınca daha kolay oluyo benim için. evde sürekli hasta modundayım.

Ne iş yapıyorsun canım

32 . Haftada başlıyor sanırım isteyen için izin
Ben hemen alırım diye düşünüyorum

bebek doğduktan sonra yanında ne kadar kalsam kâr diye düşünüyorum ben, öncesi bi şekilde geçer, işyerinde de zaten anlayışlı davranıyolar, arada mazeret izni filan geçiştirip iyi olursam artık mümkün değil çalışamazsın diyene kadar dururum ben.

Bizim kurum da da coğu arkadaşım 37haftaya kadar çalıştı sonra çıktı bebekle daha cok vakit geçirmek için ben 32 de çıkarım demiştim hatta bana kızdılar

canım tüp bebek olması ve öncesinde kayıplar yaşaman seni ekstra korkutmuş, tabiiki normal bir durum. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

ama inan eğer bir sıkıntın yoksa 32. hafta izin için çok erken, 37. haftaya kadar çalışabilirsin. izinlerini bebek doğduktan sonra kullanman çok daha iyi olur senin için. tabii dediğim gibi hamileliğinde bir sıkıntı yoksa, kendini kötü hissetmiyorsan o zamanlarda.

Evet .. canım gerçekten senin hissiyatını bende hissettim .. artık daha iyiyim çok şükür benim iki evladım var
Allah sizleri korusun

Evet .. canım gerçekten senin hissiyatını bende hissettim .. artık daha iyiyim çok şükür benim iki evladım var
Allah sizleri korusun
amin allah hepimizin evlatlarını korusun. gerçekten zor bir durum hani ilk haftalar olsa belki daha az etkilenir insan ama şimdi olması kötü etkilemiştir, inan çok üzüldüm.. ama işte böylesi hayırlısıymış demekki, sağlıksız bir bebek olduğu için demiş doktor zaten.. öyle düşünmek lazım
Allah iki evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bende çalışıyorum masa başı çok zorlanmıyorum ama sabahh kalmak çok zor oluyor
bidee kafamın arkası ağrımasa çok iyi olacak
işten 32. haftada çıkarım diye düşünüyorum ama bi maaşı daha tam almak için 3 hafta uzatabilirim belki
bence bu o anki durumumuza bağlı inşallah iyi oluruzda çalışırız.
zaten özeldeyim bebekten sonra çalışmayacağım nasipse baya bi

Allah sizleri korusun
Amin kuzum inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Şükür ki onlar var bizim ilk olcak ve böyle şeyler duyunca insan etkileniyor karşısındakinede çok üzülüyor Rabbim doğru zamanda istediğin zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…