2020 Şubat Anneleri

. Kızlar bu bebek arabaları cok güzel değil mi ben bundan almak istiyorum

. Kızlar bu bebek arabaları cok güzel değil mi ben bundan almak istiyorum
Travel systemler benim de çok hoşuma gidiyor hatta bu paylaşım benim de o yüzden çok dikkatimi çekmişti. Ama travel kullananların bi kısmı memnun değil çok ağır ve çok yer kapladigindan bahsediyorlar. Benim de kafam karıştı o yüzden. Bazı markalar var. Onlara bakmıyorum bile fiyatları almış başını gitmiş.

Bende kime göstersem kullanışlı değil diyor ama çok güzel yaaa harika duruyor

Bende kime göstersem kullanışlı değil diyor ama çok güzel yaaa harika duruyor
Aynen tasarım olarak benim de çok hoşuma gidiyor bu travelların hafifleri de varmış ama fiyatları azıcık uçuktur diye tahmin ediyorum

Seso35 ve buycuy sizi etkilemek istemem ama travel sistem araba almak pişmanlıktır

ben aldım bi heves, inanın bir ay kullanmamışımdır. gittim baston aldım. çok büyük çok yer kaplıyor. küçük arabaların bagajına sığmıyor. bizim arabanın bagajına sığıyordu ama daha başka bir şey koyamıyorsun.

mesela arabasız tek başına bir yere gideceksin, asansörümüz olmasına rağmen o kadar zorlanıyodum ki. önce alt kısmını açıcan, sonra sepet kısmını yerleştiricen.asansöre bile zor sığıyoduk

onun yerine yine kaliteli tek elle açılıp kapanabilen rahat arabalar var. bir de ilk doğduğunda ana kucağı lazım oluyo onu da ayrı alabiliyosun.

yani ben kimden duyduysam hiç memnun kalmamış ama tabii gayet güzel kullananlar da olmuştur.

Şuan bile gidesim yok işe
Evdeki gibi uzanma lüksüm yok , o an ki mide durumuma göre beslenme lüksüm De yok , bunaldıpımda üstümü başımı soyma lüksüm , enseme soğık su koyma lüksüm va yok
Aslında bir aydır evdeyim sıkıldım ama işe gitmek de acayip geriyor beni

Bizim kurum da da coğu arkadaşım 37haftaya kadar çalıştı sonra çıktı bebekle daha cok vakit geçirmek için ben 32 de çıkarım demiştim hatta bana kızdılar
Maddi durum neyi gösterir bilemem ama ben Doğumdan sonra hemen ücretsiz iznimi kullanma düşüncesindeyim , iki sene bebeğimle , tabi zaman ne gösterime bilemem niyetim bu şekilde , 36 yaşındayım dört kaybım var , bu da tüp bebek be bi sürü zorlu süreçten geçtim , sanırım artık en kolay şekilde nasıl devam ederim düşüncesindeyim , süreçlerim daha kolay geçseydi sanırım şuan daha rahat olurdum

Tecrübelerinizi burda paylaşmanız çok güzel
BiE de fikir oluyor
Beğendiğiniz şeyler olursa resim de paylaşırsanız sevinirim

tabiiki bu derece zor durumda kalıyorsan erken izne çıkman mantıklı. çalışmayacaksan sonrasında zaten uzun bir süre çok zorlanmaya gerek yok. inşallah güzel bir hamileliğin olur sağlıkla alırsın kucağına, çektiğin sıkıntıları unutursun umarım.

Tecrübelerinizi burda paylaşmanız çok güzel
BiE de fikir oluyor
Beğendiğiniz şeyler olursa resim de paylaşırsanız sevinirim

elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşırım tabiiki. her ürün herkeste aynı memnuniyeti sağlamaz ama ben artılarını eksilerini mutlaka yazarım.

ilerde zamanı gelince memnun kaldığım ürünlerin fotoğraflarını da paylaşırım mutlaka

Bende 2 sene alıcam büük ihtimal ücretsiz izin

Ben de çalışıyorum. Sınıf ögretmeniyim.ilk za amanların tatile denk gelmesi büyük şans. Bebek dogunca İkinci dönemi kapatacağım gibi duruyor ama. Bidahaki eylülde işe başlayacağım ben mecburen. Ev kredimiz var. 2 çocuk... İnşallah çocuga bakacak birini bulabilirim o da ayrı bir dert. O günleri düşünmek istemiyorum şu an. İnşallah Rabbim bir kolaylık verir.

İyi akşamlar kızlar, 11.haftadayız bu hafta doktor 12 olunca folik asiti bırak dedi, maltofer ve decavit yazdı onlara başladım, omega kullanmıyorum siz neler kullanıyorsunuz merak ediyorum

İyi akşamlar kızlar, 11.haftadayız bu hafta doktor 12 olunca folik asiti bırak dedi, maltofer ve decavit yazdı onlara başladım, omega kullanmıyorum siz neler kullanıyorsunuz merak ediyorum
Banada sadece decavit verdi omegayı sormayı unuttum benim içinde 3 tane vardı folik asitin bitir dedi

Yebcim herkes senin gibi diyor zaten hevesimi kıran da bu oldu Tek elle açılıp kapanabilen hafif kullanışlı portatif bi arabadan yana kullanicam ben de tercihimi araştırmaya devam etmek için neyse ki süremiz bol Burdan ekonomik kullanışlı seçenekleri paylaşırız

Kredi , bakıcı ..dertlerimiz birebir aynı..ikinci dönem de tam kapanmıyor sanki bir buçuk ay falan kalıyor..dönemi kapatmak için rapor da lazım bize..bazen diyorum ki keşke bir ay daha geç yapsaydık bu çocuğu o zaman kapanırdı dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…