Travel systemler benim de çok hoşuma gidiyor hatta bu paylaşım benim de o yüzden çok dikkatimi çekmişti. Ama travel kullananların bi kısmı memnun değil çok ağır ve çok yer kapladigindan bahsediyorlar. Benim de kafam karıştı o yüzden. Bazı markalar var. Onlara bakmıyorum bile fiyatları almış başını gitmiş.. Kızlar bu bebek arabaları cok güzel değil mi ben bundan almak istiyorum
Bende kime göstersem kullanışlı değil diyor ama çok güzel yaaa harika duruyorTravel systemler benim de çok hoşuma gidiyor hatta bu paylaşım benim de o yüzden çok dikkatimi çekmişti. Ama travel kullananların bi kısmı memnun değil çok ağır ve çok yer kapladigindan bahsediyorlar. Benim de kafam karıştı o yüzden. Bazı markalar var. Onlara bakmıyorum bile fiyatları almış başını gitmiş.
Aynen tasarım olarak benim de çok hoşuma gidiyorBende kime göstersem kullanışlı değil diyor ama çok güzel yaaa harika duruyor
Şuan bile gidesim yok işecanım tüp bebek olması ve öncesinde kayıplar yaşaman seni ekstra korkutmuş, tabiiki normal bir durum. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
ama inan eğer bir sıkıntın yoksa 32. hafta izin için çok erken, 37. haftaya kadar çalışabilirsin. izinlerini bebek doğduktan sonra kullanman çok daha iyi olur senin için. tabii dediğim gibi hamileliğinde bir sıkıntı yoksa, kendini kötü hissetmiyorsan o zamanlarda.
Maddi durum neyi gösterir bilemem ama ben Doğumdan sonra hemen ücretsiz iznimi kullanma düşüncesindeyim , iki sene bebeğimle , tabi zaman ne gösterime bilemem niyetim bu şekilde , 36 yaşındayım dört kaybım var , bu da tüp bebek be bi sürü zorlu süreçten geçtim , sanırım artık en kolay şekilde nasıl devam ederim düşüncesindeyim , süreçlerim daha kolay geçseydi sanırım şuan daha rahat olurdumBizim kurum da da coğu arkadaşım 37haftaya kadar çalıştı sonra çıktı bebekle daha cok vakit geçirmek için ben 32 de çıkarım demiştim hatta bana kızdılar
Seso35 ve buycuy sizi etkilemek istemem ama travel sistem araba almak pişmanlıktır
ben aldım bi heves, inanın bir ay kullanmamışımdır. gittim baston aldım. çok büyük çok yer kaplıyor. küçük arabaların bagajına sığmıyor. bizim arabanın bagajına sığıyordu ama daha başka bir şey koyamıyorsun.
mesela arabasız tek başına bir yere gideceksin, asansörümüz olmasına rağmen o kadar zorlanıyodum ki. önce alt kısmını açıcan, sonra sepet kısmını yerleştiricen.asansöre bile zor sığıyoduk
onun yerine yine kaliteli tek elle açılıp kapanabilen rahat arabalar var. bir de ilk doğduğunda ana kucağı lazım oluyo onu da ayrı alabiliyosun.
yani ben kimden duyduysam hiç memnun kalmamış ama tabii gayet güzel kullananlar da olmuştur.
tabiiki bu derece zor durumda kalıyorsan erken izne çıkman mantıklı. çalışmayacaksan sonrasında zaten uzun bir süre çok zorlanmaya gerek yok. inşallah güzel bir hamileliğin olur sağlıkla alırsın kucağına, çektiğin sıkıntıları unutursun umarım.Şuan bile gidesim yok işe
Evdeki gibi uzanma lüksüm yok , o an ki mide durumuma göre beslenme lüksüm De yok , bunaldıpımda üstümü başımı soyma lüksüm , enseme soğık su koyma lüksüm va yok
Aslında bir aydır evdeyim sıkıldım ama işe gitmek de acayip geriyor beni
Tecrübelerinizi burda paylaşmanız çok güzel
BiE de fikir oluyor
Beğendiğiniz şeyler olursa resim de paylaşırsanız sevinirim
Bende 2 sene alıcam büük ihtimal ücretsiz izinMaddi durum neyi gösterir bilemem ama ben Doğumdan sonra hemen ücretsiz iznimi kullanma düşüncesindeyim , iki sene bebeğimle , tabi zaman ne gösterime bilemem niyetim bu şekilde , 36 yaşındayım dört kaybım var , bu da tüp bebek be bi sürü zorlu süreçten geçtim , sanırım artık en kolay şekilde nasıl devam ederim düşüncesindeyim , süreçlerim daha kolay geçseydi sanırım şuan daha rahat olurdum
Ya hiç mi bilen duyan yok ?İyi akşamlar
İdrar kültür testinde Streptococcus agalactiae çıkan var mı ? Doktorunuz ne şekilde yönlendirdi ? Yaşayan ya da bilgisi olan varsa cevap verirseniz çok sevinirim .
Ben hiç bilmiyorumYa hiç mi bilen duyan yok ?
Ben de bilmiyorumYa hiç mi bilen duyan yok ?
Maalesef hiç bilmiyorum çok geçmiş olsunYa hiç mi bilen duyan yok ?
Banada sadece decavit verdi omegayı sormayı unuttum benim içinde 3 tane vardı folik asitin bitir dediİyi akşamlar kızlar, 11.haftadayız bu hafta doktor 12 olunca folik asiti bırak dedi, maltofer ve decavit yazdı onlara başladım, omega kullanmıyorum siz neler kullanıyorsunuz merak ediyorum
Banada sadece decavit verdi omegayı sormayı unuttum benim içinde 3 tane vardı folik asitin bitir dedi
Yebcim herkes senin gibi diyor zaten hevesimi kıran da bu olduSeso35 ve buycuy sizi etkilemek istemem ama travel sistem araba almak pişmanlıktır
ben aldım bi heves, inanın bir ay kullanmamışımdır. gittim baston aldım. çok büyük çok yer kaplıyor. küçük arabaların bagajına sığmıyor. bizim arabanın bagajına sığıyordu ama daha başka bir şey koyamıyorsun.
mesela arabasız tek başına bir yere gideceksin, asansörümüz olmasına rağmen o kadar zorlanıyodum ki. önce alt kısmını açıcan, sonra sepet kısmını yerleştiricen.asansöre bile zor sığıyoduk
onun yerine yine kaliteli tek elle açılıp kapanabilen rahat arabalar var. bir de ilk doğduğunda ana kucağı lazım oluyo onu da ayrı alabiliyosun.
yani ben kimden duyduysam hiç memnun kalmamış ama tabii gayet güzel kullananlar da olmuştur.
Kredi , bakıcı ..dertlerimiz birebir aynı..ikinci dönem de tam kapanmıyor sanki bir buçuk ay falan kalıyor..dönemi kapatmak için rapor da lazım bize..bazen diyorum ki keşke bir ay daha geç yapsaydık bu çocuğu o zaman kapanırdı dönemBen de çalışıyorum. Sınıf ögretmeniyim.ilk za amanların tatile denk gelmesi büyük şans. Bebek dogunca İkinci dönemi kapatacağım gibi duruyor ama. Bidahaki eylülde işe başlayacağım ben mecburen. Ev kredimiz var. 2 çocuk... İnşallah çocuga bakacak birini bulabilirim o da ayrı bir dert. O günleri düşünmek istemiyorum şu an. İnşallah Rabbim bir kolaylık verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?