2020 Şubat Anneleri

Tecrübelerinizi burda paylaşmanız çok güzel
BiE de fikir oluyor
Beğendiğiniz şeyler olursa resim de paylaşırsanız sevinirim

Bebek arabasında inglesina 'yı tek geçerim. Kızımda aldım 4 sene önce 2. Sinede onu kullanıcam inşallah. Mutlaka araştırın bakın derim. Dönem dönem indirime de giriyor

buycuy Canım tablodaki sahra bensem yanlış bilgiler başka birisi ise ben tabloda yokum :)
Benim Yaş 35 İstanbul
İlk çocuk kilo: 55
Sat: 14 Mayıs 2019

Kızlar 2020 ocak annelerinde su an icin 30 kisi cinsiyet belirtmis.9 kıza,21 erkek var.İstatikler yanılmıyor anlaşılan.Hadi bakalım bizde durum nasıl olacak

Ben kızımı 1 yaşına kadar büyüttüm çok şükür ama bu sefer o kadar kalmam gibi geliyor ev kredisi 2 çocuk elbette mecburiyette var ama kızımda çok zorlanmıştım ayrılırken o da noluyoruz olmuştu bir dönem
eşimle dönüşümlü bakarız ya da büyükler gelir bakar ama en geç eylülde başlarım ben de

Ben de seninle aynıyım. Son adet tarihim 1 mayıs. Sana göre biraz daha erken. Ancak ilk donem bir sıkıntı olmadığı sürece çalışacak gibiyiz demi.

Ben de seninle aynıyım. Son adet tarihim 1 mayıs. Sana göre biraz daha erken. Ancak ilk donem bir sıkıntı olmadığı sürece çalışacak gibiyiz demi.

Kızlar 2020 ocak annelerinde su an icin 30 kisi cinsiyet belirtmis.9 kıza,21 erkek var.İstatikler yanılmıyor anlaşılan.Hadi bakalım bizde durum nasıl olacak
2020 erkek senesi diyolardı sanki di mi bakalım doğru mu bizim nasıl olacak

ya şu kız senesi erkek senesi muhabbetine inanmıyordum ama sanırım var böyle bir durum. bazı seneler gerçekten kimi duysam kız ya da erkek oluyor. mesele benim kızımın doğduğu yıl çok kız bebek oldu.

bu yıl bi arkadaşım erkek senesi sende erkek doğurursun inşallah dedi böyle bir şey varsa neye göre oluyor acaba, çok tuhaf.

2019 sonu 2020 başı doğum yapacak 3 tanıdığım var üçünün de erkek, hiç öyle düşünmemiştim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…