2020 Şubat Anneleri

Günaydın hatunlar . Bebek arabasında ben doona ya da mamas papas düşünüyorum ama 2. elden almayı:)
doona zaten çok pratik mamas papas ta eşimin kuzeni kullanıyor oda çok rahat baston tipi gibi diğer travel sistemler çok zor geliyor bana kocaman hantal idare edemem ben onları zaten minyon bişeyim tek başıma hayatta kullanamam

buycuy cnm ben daha önce yazmıştım bilgilerimi ama gözden kaçtı heralde beni de eklermisin listeye 28 yaş istanbul sat 03/05/2019 ilk çocuk 55 kilo ile hamile kaldım

Hamileliğini öğrendiği günden itibaren omega 3 kullanan var mı

bana folik asit dışında hiç bişey vermedi onuda az kullandım midemi rahatsız etti sanırım diğer vitaminleri haftayadan sora vericek. Birde kullandığım folik asitin içinde bazı vitaminler vardı oyüzden ekstradan yazmamıştı

o zaman cinsiyetler belli olunca bir istatistik yapalım bakalım ne kadar doğruymuş

cnm 2 li test senin hastanede ne kadar yapılıyor. Bayrama trabzona gelicem ben bayram sorası ordamı yaptırsam diye düşünüyorum yoksa haftaya burdamı yaptırsam

Benim de iki tanıdığım var biri ekim de doğum yapacak diğeri ocakda ikisi de erkek...

Kızlar bebek arabası nasıl bişey düşünüyorsunuz? ben araştırmaya başladım şimdiden sizlerden de fikir alayım tecrübelilerde vardır aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…