2020 Şubat Anneleri

Ben de seninle aynıyım. Son adet tarihim 1 mayıs. Sana göre biraz daha erken. Ancak ilk donem bir sıkıntı olmadığı sürece çalışacak gibiyiz demi.
Evet canım 1.dönem sonuna kadar çalışmayı istiyorum nasipse. 1 ay sonrayı da dogum sonrasına atarız. İnşallah saglıgımız elverir. Saglıklı bebeklerimiz olur. Bugün 13.45 de randevum var çok heyecanlıyım ikili test öncesi doktorla tanışayım dedim.İnşallah iyi geçer.

Kızlar 2020 ocak annelerinde su an icin 30 kisi cinsiyet belirtmis.9 kıza,21 erkek var.İstatikler yanılmıyor anlaşılan.Hadi bakalım bizde durum nasıl olacak
Merhaba ben de şubat annesiyim inşallah bugün hem ikili test hem kontrol için gittik ve cinsiyetimiz erkek

Baston arabalar yaşından sonra mı kullanılıyordu ben unuttum hep kışa geliyor zaten bebek duruma göre alırım ben bebek arabasını

Gece öyle rüyalar gördüm saçma sapan rüya değil de zihnim beynim oyun oynuyor yatamadım

Hangi antibiyotiği içmiştin açaba? Bana augmentin önerdiler henüz başlamadım. Viral gibi duruyor, yarın kan ver bir bakalım dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…