Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Plesenta mı bilmiyorum ama bugun annemle konusurken. Sen hep aşağidaydın hiç yukarı cıkmadın demişti. Gülüstük hatta. O geldi aklıma simdi. Buyuk ihtimal bahsettiginiz konu. Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
Gece gündüz kavramı kalmadı. Dün ögleden sonra 4 te uyudum akşam 9 da kalktım. Mide bulantisindan acile gittik. Idrar yolu enfeksiyonu çıkti gece de 2 saat uyumusum. Alakasız zamanlarda uyuyorum. Sonra gece bekcisi modu.
Gece gündüz kavramı kalmadı. Dün ögleden sonra 4 te uyudum akşam 9 da kalktım. Mide bulantisindan acile gittik. Idrar yolu enfeksiyonu çıkti gece de 2 saat uyumusum. Alakasız zamanlarda uyuyorum. Sonra gece bekcisi modu.
Sendemi bulanti cekenlerdensin bende ayni allah sabir versin cnm cok zor biliyorum ve yaşıyorum zaman da gecmiyor bende ayni erken yatiorum gece de uyuyamiyorum bulantida uyutmuo uyaninca gozlerm yaniyor
Ya inanır mısınız bende sorup bakinmaktan helak oldum hafif yan yatmadan uyuyamıyorum ara ara biseyler hissediyorum seyirme gibi ama dün gece uyurken resmen yattigim taraftan pıt pıt böyle hissettim acaba hareketimi diye dusunuyordum
Ya inanır mısınız bende sorup bakinmaktan helak oldum hafif yan yatmadan uyuyamıyorum ara ara biseyler hissediyorum seyirme gibi ama dün gece uyurken resmen yattigim taraftan pıt pıt böyle hissettim acaba hareketimi diye dusunuyordum
Dün o kadar cinsiyet konuşunca bu gece rüyama girdi, ama çok komikti
ultrason görüntüm elimde ama bir röntgen filmi kadar büyük ve bebeğim gülümseyip poz vermiş bi de sonra bacak arasına bakıyorum pipisi net şekilde belli aaa diyorum erkek yılıymış cidden benimki de erkek oldu
Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
hamileyken antibiyotik kullandım ama bu değildi. doktorlar uygun ilaç veriyorlar ama yine de kadın doğum uzmanına sor sen.
idrar yolu enfeksiyonuysa kullanman lazım çok geçmiş olsun
En çok kullandığım çocuk eşyası diyebilirim şuanda bile önümde açık duruyor kızım uyudu ben balkonda çay içiyorum önümde kamera
Birisi söylese bu kamerayı bukadar kullanacağımı inanmazdım ama elim ayagım oldu vallahi . Kızımın uykusuda çok hafif. Uyutup kapısını kapatıp içerde kamerayı açıp öyle oturuyoruz .weewell in almıştım .iki numarayıda çıkarır aradan inşallah
ay kızlar çok sevindim kullanmanıza
bizimde ev büyük yatak odası salon ve mutfağa uzak
kullandığınızın marka ve modelini söylermisiniz bende araştırıyorumda hiç değilse o tarz şeyleri alıp yavaş yavaş ödiyim diyorum
Dün o kadar cinsiyet konuşunca bu gece rüyama girdi, ama çok komikti
ultrason görüntüm elimde ama bir röntgen filmi kadar büyük ve bebeğim gülümseyip poz vermiş bi de sonra bacak arasına bakıyorum pipisi net şekilde belli aaa diyorum erkek yılıymış cidden benimki de erkek oldu
hamileyken antibiyotik kullandım ama bu değildi. doktorlar uygun ilaç veriyorlar ama yine de kadın doğum uzmanına sor sen.
idrar yolu enfeksiyonuysa kullanman lazım çok geçmiş olsun