Plesenta mı bilmiyorum ama bugun annemle konusurken. Sen hep aşağidaydın hiç yukarı cıkmadın demişti. Gülüstük hatta. O geldi aklıma simdi. Buyuk ihtimal bahsettiginiz konu. Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsinTesekkür ederim moral verdiğin için. İnşallah yukarı çıkar plesenta.
Ben oglumu 17.haftada hissetmiştim. Çok iyi hatırlıyorum
Günaydın ben de 4 ten beri ayaktayımGunaydn saat 5 de uyanmak nedir ya anlamiom
Sende mi uyuamıyorsunGünaydın ben de 4 ten beri ayaktayım
Gece gündüz kavramı kalmadı. Dün ögleden sonra 4 te uyudum akşam 9 da kalktım. Mide bulantisindan acile gittik. Idrar yolu enfeksiyonu çıktiSende mi uyuamıyorsun
Sendemi bulanti cekenlerdensin bende ayniGece gündüz kavramı kalmadı. Dün ögleden sonra 4 te uyudum akşam 9 da kalktım. Mide bulantisindan acile gittik. Idrar yolu enfeksiyonu çıktigece de 2 saat uyumusum. Alakasız zamanlarda uyuyorum. Sonra gece bekcisi modu.
Ya inanır mısınız bende sorup bakinmaktan helak oldum hafif yan yatmadan uyuyamıyorum ara ara biseyler hissediyorum seyirme gibi ama dün gece uyurken resmen yattigim taraftan pıt pıt böyle hissettim acaba hareketimi diye dusunuyordumKızımda 16. Ya da 17. Haftada hissetmiştim bu sefer eğer gaz değilse dün hissettim sanırım 12. Haftada
Erken cnm ya daha henuz guclenmediler malesef hissetsek cok guzel olurda 1 ay daha var benceYa inanır mısınız bende sorup bakinmaktan helak oldum hafif yan yatmadan uyuyamıyorum ara ara biseyler hissediyorum seyirme gibi ama dün gece uyurken resmen yattigim taraftan pıt pıt böyle hissettim acaba hareketimi diye dusunuyordum
hamileyken antibiyotik kullandım ama bu değildi. doktorlar uygun ilaç veriyorlar ama yine de kadın doğum uzmanına sor sen.Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Merhaba canim ben kullaniyorum kizim 20 aylik cok rahat ediyorum kamera sayesind
En çok kullandığım çocuk eşyası diyebilirimşuanda bile önümde açık duruyor kızım uyudu ben balkonda çay içiyorum önümde kamera
Birisi söylese bu kamerayı bukadar kullanacağımı inanmazdım ama elim ayagım oldu vallahi . Kızımın uykusuda çok hafif. Uyutup kapısını kapatıp içerde kamerayı açıp öyle oturuyoruz .weewell in almıştım .iki numarayıda çıkarır aradan inşallah
Günaydın kızlar ☺
Dün o kadar cinsiyet konuşunca bu gece rüyama girdi, ama çok komikti
ultrason görüntüm elimde ama bir röntgen filmi kadar büyük ve bebeğim gülümseyip poz vermiş bi desonra bacak arasına bakıyorum pipisi net şekilde belli aaa diyorum erkek yılıymış cidden benimki de erkek oldu
ay kalkınca kendi kendime güldüm çok
Teşekkur ederim. Saatin 10 olmasıni bekliyorum. Doktoruma sormadan içemedimhamileyken antibiyotik kullandım ama bu değildi. doktorlar uygun ilaç veriyorlar ama yine de kadın doğum uzmanına sor sen.
idrar yolu enfeksiyonuysa kullanman lazım çok geçmiş olsun
bakalım rüyalarımız gerçek mi olacakbende rüyamda erkek görmüştüm
Gebelik kategorisi B olduğu için kullanabilirsin ama idrar yolu enfeksiyonu için uygun mu istersen yine de doktoruna danış.Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
hayırlısı olsun inşallah yaabakalım rüyalarımız gerçek mi olacak
Teşekkur ederim ❤Gebelik kategorisi B olduğu için kullanabilirsin ama idrar yolu enfeksiyonu için uygun mu istersen yine de doktoruna danış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?