2020 Şubat Anneleri

Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.

Tesekkür ederim moral verdiğin için. İnşallah yukarı çıkar plesenta.
Ben oglumu 17.haftada hissetmiştim. Çok iyi hatırlıyorum
Plesenta mı bilmiyorum ama bugun annemle konusurken. Sen hep aşağidaydın hiç yukarı cıkmadın demişti. Gülüstük hatta. O geldi aklıma simdi. Buyuk ihtimal bahsettiginiz konu. Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin

Sendemi bulanti cekenlerdensin bende ayni allah sabir versin cnm cok zor biliyorum ve yaşıyorum zaman da gecmiyor bende ayni erken yatiorum gece de uyuyamiyorum bulantida uyutmuo uyaninca gozlerm yaniyor

Kızımda 16. Ya da 17. Haftada hissetmiştim bu sefer eğer gaz değilse dün hissettim sanırım 12. Haftada
Ya inanır mısınız bende sorup bakinmaktan helak oldum hafif yan yatmadan uyuyamıyorum ara ara biseyler hissediyorum seyirme gibi ama dün gece uyurken resmen yattigim taraftan pıt pıt böyle hissettim acaba hareketimi diye dusunuyordum

Erken cnm ya daha henuz guclenmediler malesef hissetsek cok guzel olurda 1 ay daha var bence

Günaydın kızlar

Dün o kadar cinsiyet konuşunca bu gece rüyama girdi, ama çok komikti
ultrason görüntüm elimde ama bir röntgen filmi kadar büyük ve bebeğim gülümseyip poz vermiş bi de sonra bacak arasına bakıyorum pipisi net şekilde belli aaa diyorum erkek yılıymış cidden benimki de erkek oldu

ay kalkınca kendi kendime güldüm çok

Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
hamileyken antibiyotik kullandım ama bu değildi. doktorlar uygun ilaç veriyorlar ama yine de kadın doğum uzmanına sor sen.
idrar yolu enfeksiyonuysa kullanman lazım çok geçmiş olsun

Merhaba canim ben kullaniyorum kizim 20 aylik cok rahat ediyorum kamera sayesind

ay kızlar çok sevindim kullanmanıza
bizimde ev büyük yatak odası salon ve mutfağa uzak
kullandığınızın marka ve modelini söylermisiniz bende araştırıyorumda hiç değilse o tarz şeyleri alıp yavaş yavaş ödiyim diyorum

bende rüyamda erkek görmüştüm

hamileyken antibiyotik kullandım ama bu değildi. doktorlar uygun ilaç veriyorlar ama yine de kadın doğum uzmanına sor sen.
idrar yolu enfeksiyonuysa kullanman lazım çok geçmiş olsun
Teşekkur ederim. Saatin 10 olmasıni bekliyorum. Doktoruma sormadan içemedim

Gebelik kategorisi B olduğu için kullanabilirsin ama idrar yolu enfeksiyonu için uygun mu istersen yine de doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…