2020 Şubat Anneleri

bende rüyamda erkek görmüştüm
Bende erkek gördüm ruyamda bebeğimi.
Demek ki kızımız oluyor hanimlar :)

İlk hamileliğimde rüyamda bir bebek gördüm ve uyandığımda erkek bebeğim olacak hissiyle uyandım. O ana kadar kızımız olmasını istiyorduk, hatta eşimle kız isimlerine bakıyorduk. Sonrasında annem dahil herkes karnımın şeklinden vs. kızım olacağını söyledi. Ama erkek gibi hissediyorum dedikçe “aaa üzülme kız çocuk da çok güzel, evlat evlattır” dediler. Hatta arkadaşım da hamileydi, cinsiyet erkek olarak belirlenince de üzülme üzülme kız da güzel söylemlerine devam edildi Ben kendimi bildim bileli kız çocuk isterim zaten niye üzüleyim Gerçekten tek dileğim sağlıklı olması bu arada... Sonuç: ilki erkek

Benim de Allah biliyor ya önce sağlıklı hayırlı tabiki herkesin kalbinde bişey yatar benimde kız diyordum süslücem aynı giyinecem evde benden iki tane olacak diye

Bizde kız bebek çok istiyoruz hatta hep kızımız olur diye hayal kurup konuşurduk hamile kaldığım anda içimize erkek olacak diye doğdu ve herkes simdi oğlunuz olacak diyor.Ilk önceleri sağlıkla doğsun dedim bi ara üzüldüm ama kısmet dedim dualarıma sağlıklı kiz evlat diye ekledim.Yarin ikili tarama günümüz inşallah cinsiyetini ogrenirsek yazacağım bakalım herkesin tezi dogrumu erkekmi

Ben sabaha karşı olduğu için rüya bile görmüş olabilirim dedim çünkü kayışını gayet net hissettim kendini attırdı falan ya gazdı ya rüyaydı die düşünmek istiyorum çünkü sürekli hareketini hissedeceğimiz haftalar değil ya eli karnda gezen tiplere dönmek istemiyorum

Arkadaşlar günaydın decavit pronatol kullanan varmı demir hapıyla birlikte miğde bulantı yaşayan varmı

Günaydın daha önce devlete gitmiştim ve doktor sadece kalp atışı var deyip gondermisti. Bugün ilk randevum var özelde kızlarım benden daha heyecanlı inşallah herşey yolundadır daha hiç kan tahlili bile yaptirmadim

Kızlar sagolun destekleriniz için. Koca plesenta yavrumu görmeme engel oldu ona üzülüyorum inşallah herkes yerine geçer. Böyle devam ederse hiç etkisi olmasa bile ayrıntılıda filan zor görürüz gibime geliyor. 1 ay kullanacağım progestanda içime oturdu yani
Tek derdimiz bu olsun napalm. Saglıklı olsun da... Onun için katlanmaya çalışacağım

bende özele gittim geçen gün kalp atışını gösterdi ve minik çubuk gibi ayak ve kollarını gösterdi ultrosonda hareket ediyordu, 2 hafta sonra da 2 li tarama inş. olacak sorunsuz olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…