Günaydın kızlar
Dün o kadar cinsiyet konuşunca bu gece rüyama girdi, ama çok komikti
ultrason görüntüm elimde ama bir röntgen filmi kadar büyük ve bebeğim gülümseyip poz vermiş bi desonra bacak arasına bakıyorum pipisi net şekilde belli aaa diyorum erkek yılıymış cidden benimki de erkek oldu
ay kalkınca kendi kendime güldüm çok
Bende erkek gördüm ruyamda bebeğimi.bende rüyamda erkek görmüştüm
Ruyalar tersine cikar diye bosuna dememisler kuzumGünaydın kızlar benn rüyamda hep kız görüyordum ama dün doktor erkeğe benziyor dedi
Keşkeemmm tersine çıkmasaydııRuyalar tersine cikar diye bosuna dememisler kuzum
Bende erkek gördüm ruyamda bebeğimi.
Demek ki kızımız oluyor hanimlar :)
İlk hamileliğimde rüyamda bir bebek gördüm ve uyandığımda erkek bebeğim olacak hissiyle uyandım. O ana kadar kızımız olmasını istiyorduk, hatta eşimle kız isimlerine bakıyorduk. Sonrasında annem dahil herkes karnımın şeklinden vs. kızım olacağını söyledi. Ama erkek gibi hissediyorum dedikçe “aaa üzülme kız çocuk da çok güzel, evlat evlattır” dediler. Hatta arkadaşım da hamileydi, cinsiyet erkek olarak belirlenince de üzülme üzülme kız da güzel söylemlerine devam edildiBende erkek gördüm ruyamda bebeğimi.
Benim de Allah biliyor ya önce sağlıklı hayırlı tabiki herkesin kalbinde bişey yatar benimde kız diyordum süslücem aynı giyinecem evde benden iki tane olacak diyeİlk hamileliğimde rüyamda bir bebek gördüm ve uyandığımda erkek bebeğim olacak hissiyle uyandım. O ana kadar kızımız olmasını istiyorduk, hatta eşimle kız isimlerine bakıyorduk. Sonrasında annem dahil herkes karnımın şeklinden vs. kızım olacağını söyledi. Ama erkek gibi hissediyorum dedikçe “aaa üzülme kız çocuk da çok güzel, evlat evlattır” dediler. Hatta arkadaşım da hamileydi, cinsiyet erkek olarak belirlenince de üzülme üzülme kız da güzel söylemlerine devam edildiBen kendimi bildim bileli kız çocuk isterim zaten niye üzüleyim Gerçekten tek dileğim sağlıklı olması bu arada... Sonuç: ilki erkek
Ekledim canımBuycuy benide eklermisin listeye yaş 32 Denizli sat 2 Mayıs kilo 75 1 çocuk
Ben sabaha karşı olduğu için rüya bile görmüş olabilirim dedim çünkü kayışını gayet net hissettim kendini attırdı falan ya gazdı ya rüyaydı die düşünmek istiyorum çünkü sürekli hareketini hissedeceğimiz haftalar değil ya eli karnda gezen tiplere dönmek istemiyorumYa inanır mısınız bende sorup bakinmaktan helak oldum hafif yan yatmadan uyuyamıyorum ara ara biseyler hissediyorum seyirme gibi ama dün gece uyurken resmen yattigim taraftan pıt pıt böyle hissettim acaba hareketimi diye dusunuyordum
ayyy hadi inşallah :))Bende erkek gördüm ruyamda bebeğimi.
canını sıkma sakın, o internetten baktığın durum çok nadir görülen bir durum. şimdi daha erken ya ilerleyen haftalarda büyük ihtimal düzelir. sıkma canını, üzülme sakın bebek iyiymiş çok şükür. insanın morali bozuluyor haklısın ama internetten bakıp bakıp daha da bozma moralini.
Kızlar sagolun destekleriniz için. Koca plesenta yavrumu görmeme engel oldu ona üzülüyorumPlesenta mı bilmiyorum ama bugun annemle konusurken. Sen hep aşağidaydın hiç yukarı cıkmadın demişti. Gülüstük hatta. O geldi aklıma simdi. Buyuk ihtimal bahsettiginiz konu. Allah sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
Günaydın daha önce devlete gitmiştim ve doktor sadece kalp atışı var deyip gondermisti. Bugün ilk randevum var özelde kızlarım benden daha heyecanlı inşallah herşey yolundadır daha hiç kan tahlili bile yaptirmadim
Teşekkur ederim insAllah
Ben imom omega kullanıyorum.Arkadaşlar günaydın decavit pronatol kullanan varmı demir hapıyla birlikte miğde bulantı yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?