Kardeşin olsun mu, sen istersen olacak gibi bir şeyler soruyordum arada. Sonrasında karnımda bebek var, kontrole gideceğiz sağlıklı mı göreceğiz demiştim. Randevu gününün gelmesini heyecanla beklemişti. Sadece ultrasonla bakılacağı zaman girdi içeriye, öncesinde biz biraz konuşacağız demiştim. Ekranda görmekten çok etkilendi. Bu süreci bizimle yaşarsa ve inşallah her şey yolunda giderse kardeşini kabullenmesi daha kolay olur diye düşündüğümden kardeşi olacağını onunka paylaşmıştım. Arkadaşıyla konuşurken duydum, ben çok istemiştim kardeşim olmasını, sen de çok istersen senin de olur dediğini duydumevet canım aynen o merak duygusundan sırf yaptırıyorum bende bu testi. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..
9+1 de gitmiştim en son. kanama alanı çok azalmıştı çok hafif kalmıştı. şimdi tabii büyümüştür ya çok heyecanlıyım
ya devlette öyle mi cidden, izleyemiyosun yaniinan bilmiyodum, çok saçmaymış ama ya. özel hastaneye gidecek gücü olmayanlar için ne kötü, acaba her devlet hastanesinde öyle midir?
pazartesi 13:30 randevum canım. sağolasın inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.
eşim tatil dönüşü çok yoğun diye işten çıkamayacak, eşimin ailesi de orda yok şu an. yani kızımı bırakacak kimse yok, onu da götürücem mecbur.
aslında daha tam olarak söylemedim ama zaten 6 aydır kardeşim olcak diyo kendi kendine, okulda bile söylemiş öğretmenleri de hamileyim sanmıştı
ama hala karnımda bebek olduğunu söylemedim. şimdi gittiğimde ultrasonda göstersem mi sence? yoksa kabin dışında mı bekletsem. aslında ben bi ay sonra cinsiyeti öğrenirken anlatmayı ve götürmeyi düşünüyodum. bilemedim erken mi olur. karnım da hafif çıktı ama hala anlayacağı kadar değil. gerçi bu yeni nesilin bilmediği şey yok ya
ay çok uzun yazmışım
Merhamet duygusundan yoksun,kötü kalpli insanlardan Allah hepimizi korusun. Okurken nasil etkilendim, gayri ihtiyari kendimi yerine koydum arkadasinin...Aynısını benim arkadaşım da yaşadı. Bebeğin beyninde su toplandığı söylenmiş doktor tarafından. Tabi bu tarama testi sonucu çıkan bi durum mu bilmiyorum. Bir kaç doktora gitmek zorunda kaldı. Her biri farklı şeyler söylediler. Ve kız aylarca ağladı. Aldırmaya gitti aldıramadı kıyamadı geri döndü. Son gününe kadar strese gark oldu. Doğuma girerken de şuursuz bi hemşirenin lafı yüzünden ağlayarak girmiş doğuma ( kiza çocuğun engelli olacak biliyorsun deme diyerek götürmüş doğumhaneye ).
Ama doğum da bir de bakıyor ki aylarca engelli dedikleri bebiş sapasağlam. Hiç bir özrü yok şükür ki. Buna ben de şahit oldum. O yüzden yaptırmak mı mantıklı yaptırmamak mı kestiremiyorum hala malesef..
Sanmiyorum.evet canım aynen o merak duygusundan sırf yaptırıyorum bende bu testi. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..
9+1 de gitmiştim en son. kanama alanı çok azalmıştı çok hafif kalmıştı. şimdi tabii büyümüştür ya çok heyecanlıyım
ya devlette öyle mi cidden, izleyemiyosun yaniinan bilmiyodum, çok saçmaymış ama ya. özel hastaneye gidecek gücü olmayanlar için ne kötü, acaba her devlet hastanesinde öyle midir?
pazartesi 13:30 randevum canım. sağolasın inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.
eşim tatil dönüşü çok yoğun diye işten çıkamayacak, eşimin ailesi de orda yok şu an. yani kızımı bırakacak kimse yok, onu da götürücem mecbur.
aslında daha tam olarak söylemedim ama zaten 6 aydır kardeşim olcak diyo kendi kendine, okulda bile söylemiş öğretmenleri de hamileyim sanmıştı
ama hala karnımda bebek olduğunu söylemedim. şimdi gittiğimde ultrasonda göstersem mi sence? yoksa kabin dışında mı bekletsem. aslında ben bi ay sonra cinsiyeti öğrenirken anlatmayı ve götürmeyi düşünüyodum. bilemedim erken mi olur. karnım da hafif çıktı ama hala anlayacağı kadar değil. gerçi bu yeni nesilin bilmediği şey yok ya
ay çok uzun yazmışım
Bence sen en guzelini yapmissin.Kardeşin olsun mu, sen istersen olacak gibi bir şeyler soruyordum arada. Sonrasında karnımda bebek var, kontrole gideceğiz sağlıklı mı göreceğiz demiştim. Randevu gününün gelmesini heyecanla beklemişti. Sadece ultrasonla bakılacağı zaman girdi içeriye, öncesinde biz biraz konuşacağız demiştim. Ekranda görmekten çok etkilendi. Bu süreci bizimle yaşarsa ve inşallah her şey yolunda giderse kardeşini kabullenmesi daha kolay olur diye düşündüğümden kardeşi olacağını onunka paylaşmıştım. Arkadaşıyla konuşurken duydum, ben çok istemiştim kardeşim olmasını, sen de çok istersen senin de olur dediğini duydum
Bu arada bir arkadaşım doktor kontrole götürmekle çok büyük hata yapmışsın, ben de götürmüştüm ve kalbinin durduğu gündü. Çocuklar etkisinden kurtulamadı sakın götürme demiş ve kendimi suçlu hissettirmişti. Ama sonradan düşündüm biz aileyiz, gün oluyor sevdiklerimizi kaybediyoruz beraber üzülüyoruz, gün oluyor çok sevindirici haberler alıyoruz beraber seviniyoruz. Hayat böyle ne yapalım acısıyla, tatlısıyla... İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ne kadar güzel, yaşları birbirine yakın arkadaş gibi büyüyeceklerBence sen en guzelini yapmissin.
Dusunce yapinda olurdum kuvvetle muhtemelen ben de.
Benim kizim 27 aylik olacak 1 agustosta o yuzden akli ermiyor. Dogduktan sonra 1 yil cok zorlanicam ama, sonrasinda ben oturucam onlari oynarken izlicem insallah.
Aralarinda 32 ay olacak
@sekerim00 yıllık izine aileminyanına geldim normalde Kars ta görev yapıyorum canım sorsan çok iyi olur bide doğum ne kadar
Benimle aynı durumdasınız benim de kızımla kardeşinin arası 8 yaş olacak bizde hep erteledik ama sen son kardeşten mahrum kalmaması gerektiğini anladım şu an o ladar istiyor ki çok heyecanlı her dakika desem abartmam her konu da kardeşimle şöyle yaparız böyle yaparız diye anlatıyorNe kadar güzel, yaşları birbirine yakın arkadaş gibi büyüyeceklerBenim oğlum 8 yaşında olacak kardeşi olduğunda, o yüzden paylaştığımda anlayabiliyor. Ama yaş farkları fazla malesef, bende biliyorum ama çok istemiştim 2 çocuğum olmasını Evet zorlukları olacak onu da biliyorum ama hala istiyorum Tek çocuklu arkadaşlarım var yaşları bana yakın, benden genç ... Sık sık çok zor olacak, ara çok oldu, çok zorlanacaksınız, çok kilo alacaksın, çok zor olacak... gibi olumsuz konuşuyorlar anlam veremiyorum Kardeş güzel şey, oğlumdan bunu esirgemek, bencillik yapmak istemedim.
Bu arada ben hareketlerimi kısıtlamıyorum, eğiliyorum da uzanıyorum da ama oğlum eşimden ya da etraftan gördü heralde, geçen eğilip bir şey alacaktım anne dur eğilme ben yaparım dedi, korumacı tavrı çok hoşuma gitti
Yeb arkadaşım benim de endişelerim vardı hatta ilk içeri almadık eşimle kızım kardeşimle dışarıda bekledi sonra doktora dedik aaa gelsin tabi neden dışarıda bekliyor dedi tabi yaşı daha büyük benim kızın artık ölüm,kayıp olaylarını algılayabiliyor çünkü yakınlarımız vefat ettiğinde de cenaze törenlerine katıldı algılıyor tabi... Allahım yaşatmasın yine deevet canım aynen o merak duygusundan sırf yaptırıyorum bende bu testi. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..
ay çok uzun yazmışım
Sorun yok bulaşıcı hastalıklara bağışıklığına ya da şuan geçirip geçirmediğine bakılmışKızlar sonuclarim çıkmış doktora gosteremedim daha anlayan var mı bir bakarmisiniz canım sıkıldı yüksek değerler var sanki
Hemogramda bazı değerler düşük ayrıca anti hbs 70ten 123e çıkmış 1 ayda ki ben hastalığı geçirmedim farkında olmadan atlatılacak bir surum da değilmiş üstelikKan değerinde anormal çıkan ne?
ay kızlar çok sevindim kullanmanıza
bizimde ev büyük yatak odası salon ve mutfağa uzak
kullandığınızın marka ve modelini söylermisiniz bende araştırıyorumda hiç değilse o tarz şeyleri alıp yavaş yavaş ödiyim diyorum
Ne kadar güzel, yaşları birbirine yakın arkadaş gibi büyüyeceklerBenim oğlum 8 yaşında olacak kardeşi olduğunda, o yüzden paylaştığımda anlayabiliyor. Ama yaş farkları fazla malesef, bende biliyorum ama çok istemiştim 2 çocuğum olmasını Evet zorlukları olacak onu da biliyorum ama hala istiyorum ☺ Tek çocuklu arkadaşlarım var yaşları bana yakın, benden genç ... Sık sık çok zor olacak, ara çok oldu, çok zorlanacaksınız, çok kilo alacaksın, çok zor olacak... gibi olumsuz konuşuyorlar anlam veremiyorum Kardeş güzel şey, oğlumdan bunu esirgemek, bencillik yapmak istemedim.
Bu arada ben hareketlerimi kısıtlamıyorum, eğiliyorum da uzanıyorum da ama oğlum eşimden ya da etraftan gördü heralde, geçen eğilip bir şey alacaktım anne dur eğilme ben yaparım dedi, korumacı tavrı çok hoşuma gitti ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?