2020 Şubat Anneleri

merhaba kızlar. Bende Şubat annesi olacağım inşallah.Buycuy beni de ekler misin? Yaş :33 ,kilo :55 sat:11mayıs 2. Çocuk,Balıkesir.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Kardeşin olsun mu, sen istersen olacak gibi bir şeyler soruyordum arada. Sonrasında karnımda bebek var, kontrole gideceğiz sağlıklı mı göreceğiz demiştim. Randevu gününün gelmesini heyecanla beklemişti. Sadece ultrasonla bakılacağı zaman girdi içeriye, öncesinde biz biraz konuşacağız demiştim. Ekranda görmekten çok etkilendi. Bu süreci bizimle yaşarsa ve inşallah her şey yolunda giderse kardeşini kabullenmesi daha kolay olur diye düşündüğümden kardeşi olacağını onunka paylaşmıştım. Arkadaşıyla konuşurken duydum, ben çok istemiştim kardeşim olmasını, sen de çok istersen senin de olur dediğini duydum

Bu arada bir arkadaşım doktor kontrole götürmekle çok büyük hata yapmışsın, ben de götürmüştüm ve kalbinin durduğu gündü. Çocuklar etkisinden kurtulamadı sakın götürme demiş ve kendimi suçlu hissettirmişti. Ama sonradan düşündüm biz aileyiz, gün oluyor sevdiklerimizi kaybediyoruz beraber üzülüyoruz, gün oluyor çok sevindirici haberler alıyoruz beraber seviniyoruz. Hayat böyle ne yapalım acısıyla, tatlısıyla... İnşallah her şey yolunda gider hepimiz için

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap

Merhamet duygusundan yoksun,kötü kalpli insanlardan Allah hepimizi korusun. Okurken nasil etkilendim, gayri ihtiyari kendimi yerine koydum arkadasinin...
Kac yasinda simdi yavrusu.

Sanmiyorum.
Gosterenler vardir elbette lakin dedigim gibi ozeldekiyle daglar kadar fark oluyor. Ilk kizimdan dolayi tecrübeliyim.
Ayni seyi ben de dusunmustum.
Hatta esimle konustuk,imkani olmayan biri bu hastaneye geliyorsa sadece, kafadan 3 aydir gormemis olacak ve kalp sesini de duymamis olacakti, gerci atiyorsa duyulmasa sorun degil.
Neyse.
Kizini bence odaya al. Ekranda gorsun senle beraber. Cok heyecanlı olacak ne guzel :)
Artik soyle bence zamani gelmis.
Ben de bayramda soylerim artik hamile oldugumu ailelere.

Bence sen en guzelini yapmissin.
Dusunce yapinda olurdum kuvvetle muhtemelen ben de.
Benim kizim 27 aylik olacak 1 agustosta o yuzden akli ermiyor. Dogduktan sonra 1 yil cok zorlanicam ama, sonrasinda ben oturucam onlari oynarken izlicem insallah.
Aralarinda 32 ay olacak

Ne kadar güzel, yaşları birbirine yakın arkadaş gibi büyüyecekler Benim oğlum 8 yaşında olacak kardeşi olduğunda, o yüzden paylaştığımda anlayabiliyor. Ama yaş farkları fazla malesef, bende biliyorum ama çok istemiştim 2 çocuğum olmasını Evet zorlukları olacak onu da biliyorum ama hala istiyorum Tek çocuklu arkadaşlarım var yaşları bana yakın, benden genç ... Sık sık çok zor olacak, ara çok oldu, çok zorlanacaksınız, çok kilo alacaksın, çok zor olacak... gibi olumsuz konuşuyorlar anlam veremiyorum Kardeş güzel şey, oğlumdan bunu esirgemek, bencillik yapmak istemedim.

Bu arada ben hareketlerimi kısıtlamıyorum, eğiliyorum da uzanıyorum da ama oğlum eşimden ya da etraftan gördü heralde, geçen eğilip bir şey alacaktım anne dur eğilme ben yaparım dedi, korumacı tavrı çok hoşuma gitti

@sekerim00 yıllık izine aileminyanına geldim normalde Kars ta görev yapıyorum canım sorsan çok iyi olur bide doğum ne kadar

Koru’da muayene ücreti 270 ya da 290’dı. Doğum paketide 16. haftaya kadar alırsan 6.750, 16. haftadan sonra 6.250. Ben de tavsiye üzerine Fırat Hoca ile hamilelikten önce genel kontroller için görüşmüştüm. Çok memnun kaldım kendisinden. Şu an şehir dışındayım ama döndüğümde Fırat Hoca ile devam edeceğim.

Benimle aynı durumdasınız benim de kızımla kardeşinin arası 8 yaş olacak bizde hep erteledik ama sen son kardeşten mahrum kalmaması gerektiğini anladım şu an o ladar istiyor ki çok heyecanlı her dakika desem abartmam her konu da kardeşimle şöyle yaparız böyle yaparız diye anlatıyor sürekli hayal kuruyor kadeşiyle ilgili

Yeb arkadaşım benim de endişelerim vardı hatta ilk içeri almadık eşimle kızım kardeşimle dışarıda bekledi sonra doktora dedik aaa gelsin tabi neden dışarıda bekliyor dedi tabi yaşı daha büyük benim kızın artık ölüm,kayıp olaylarını algılayabiliyor çünkü yakınlarımız vefat ettiğinde de cenaze törenlerine katıldı algılıyor tabi... Allahım yaşatmasın yine de

Artık akrabalardan cinsiyet sorma muhabberleri başladı.... Eşimin allahı var hiçbir zaman kız erkek muhabbeti yapmadı her cocugu sever ayırt etmez ama şu akrabalar beni geriyor hemen başladılar kız mı erkek mı muhabbetine daha fındık kadar diyorum yok yok erkek olsa hemen belli eder daha 12 haftalık bile olmadım neden böyle yapıp insanı geriyorlar bilmiyorum... Hele ki halam allahım 7 sene her görmesinde yap bir tane daha erkek olsun sanki ısmarlama, sanki dışarıdan yemek söylüyoruz kendi cocuklarının oğulları var ya bana oynuyor nasip işte ama bazen onlar da bilseler de anlamak istemiyorlar

Kızlar sonuclarim çıkmış doktora gosteremedim daha anlayan var mı bir bakarmisiniz canım sıkıldı yüksek değerler var sanki

Eklentiler

• Screenshot_20190725-220525.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 79

Markası weewell canım, nefes alışverişini bile duyuyorsun çok hassas bir alet .memnunum

yeb4 senin kızdan bende de var 1 yıldır o kadar çok kardeş hikayesi anlattı ve kardeşi olmuyor diy3 bizi başkalarına şikayet etti ki gerçekten hamile olduğumu söylediğinde kimse inanmadı

S Sansebastian ben de ilk günden paylaştım kızımla (biraz mecburi oldu ama) her kontrole de götürdüm yanımda allah korusun kötü bir haber alırsak diye kardeşinin hastalandığını ve hastanede yatması gerektiği bahanesini hazırladım o anı yaşatmasın allah tabi

Hamilelik süreci, doğum ve çocugu büyütme konusunda olumsuz yorum yapan her kim olursa cidden çok kızıyorum. İlk cocuguma hamılelıgım cok zor gecmıstı erken dogum riski vardı , herkes "doğsunda asıl zorluğu ozaman görürsün " diyip duruyordu yokbüyüsün daha zor ,yürüyünce daha zor .moral bozmayı çok seven bir tayfa var zaten hormonların tavan yapmış ve zor dönemlerden geçiyorsun birde böyle çok bilmişler boş boş konusunca artık terslıyorum valla
Ay çok dolmuşum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…