37 yasindayim canimAcikcasi bende siz gibi yapardim. Nifty bencede yuksek bizde ayni sekilde verebiliriz o parayi ama aldirmayi dusunmuyorsak neden merak icin verelim. Yasiniz kac bilmiyorum ama benim annem 41 yasinda 3. Cocugunu kucagina aldi. Ben 27 yasindayim 12 yasinda kardesim var. doktorlarin hepsi riskli dedi yasindan oturu gobeginden bile sivi almislar onda da riskli demis annem korkarak girmis doguma bize yeni soyluyor o zaman kucuktuk korkmayalim diye. Ama o kadar saglikli o kadar akilli bir kardesim var ki. 12 yasinda olmasina ragmen boyu benim kadar 164 dersleri cok iyi matematigi falan hele. Kilosu dis gorunumu hic bir saglik sorunu yok. O yuzden ben doktorlarin riskli dediklerini bile 50 de 1 ya da 100 de 1 ihtimal olarak dusunuyorum. Bence sizde sadece sukredin bebeginiz icin dua edin cok uzulmeyin insallah cok cok saglikli olacaktir
Canim benim kizimda da hic mide bulantisi kusma olmamisti. Cinsiyetin bununla alakasi oldugunu sanniyorum. Cunku kişinin tamanen salgilanan hamilelik hormonuna verdigi tepkiyle alakali kusma/bulanti..Gunaydin kizlar aklima bisey geldi yuzde 80 kiz diyen bi arkadas vardi sana bisey sormak istiyorumm ismini hatirlayamadim mide bulantin kusman falan varmi kizda cok oluyor diyolar ya :) bende pek yokta acaba kiz icin umidimi yitirmelimiyim :))
Canım eltim kızı var miğde bulantısı falan olmamış hiç bence her bünye farklı cevap veriyo hamileliğe :)Gunaydin kizlar aklima bisey geldi yuzde 80 kiz diyen bi arkadas vardi sana bisey sormak istiyorumm ismini hatirlayamadim mide bulantin kusman falan varmi kizda cok oluyor diyolar ya :) bende pek yokta acaba kiz icin umidimi yitirmelimiyim :))
Benimde oglum var cnm berbatti ondada cok bulantim ve kusmam olmusdu bundada alakasiz o benceGunaydin kizlar aklima bisey geldi yuzde 80 kiz diyen bi arkadas vardi sana bisey sormak istiyorumm ismini hatirlayamadim mide bulantin kusman falan varmi kizda cok oluyor diyolar ya :) bende pek yokta acaba kiz icin umidimi yitirmelimiyim :))
Weewellin bi modelini yazmistim kenara ama sizinkinin modeli neydi onada bi bakayim aynisidir belki
Canim benim kizimda da hic mide bulantisi kusma olmamisti. Cinsiyetin bununla alakasi oldugunu sanniyorum. Cunku kişinin tamanen salgilanan hamilelik hormonuna verdigi tepkiyle alakali kusma/bulanti..
En fazla 1 aya herkez ogrenmis olur
Canım eltim kızı var miğde bulantısı falan olmamış hiç bence her bünye farklı cevap veriyo hamileliğe :)
Benimde oglum var cnm berbatti ondada cok bulantim ve kusmam olmusdu bundada alakasiz o bence
weewell
Bu arada bende alerjik rinit vardı, yani grip gibi başlıyor ama nefes darlığı, geniz akıntısı, Boğaz ağrısı olarak ilerliyor, alerji ilacı kullanmazsam geçmiyordu. Rüzgar tetikliyor bu rahatsızlığı ve malesef hastalandım. Tabii alerji ilaçlarımı alamadığım için iyileşemiyorum, ciğerlere doğru ilerliyor. Benzer rahatsızlığı olan var mı acaba ? Bu durumda ne yapmak gerekir
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımGünaydın kizlar.
Ikili test icin kan verdim.
Ölçümde haftasiyla uyumlu cikti.
Obstetrik renkli doppler incelemesinde
CRL 55 2 mm
NT 1.13
Devlettekiler pek konuskan olmadigi icin ve cooook yogun sira oldugundan tabikii,sorularda havada kaliyor malum :)
Crl boy onu biliyorum da bu 1.13 ense kalinligi olcumu dimi.
Nt ense kalınlığı evet canımGünaydın kizlar.
Ikili test icin kan verdim.
Ölçümde haftasiyla uyumlu cikti.
Obstetrik renkli doppler incelemesinde
CRL 55 2 mm
NT 1.13
Devlettekiler pek konuskan olmadigi icin ve cooook yogun sira oldugundan tabikii,sorularda havada kaliyor malum :)
Crl boy onu biliyorum da bu 1.13 ense kalinligi olcumu dimi.
benim baktığım 812 ymiş ekranı biraz daha küçükGÜnaydın kızlar
11-14 haftalar arasinda diye geçiyor 2 li test ama dr un zaten soyler canim.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
bende doktora 11+0 da gitmiş olacağım ikili test yaparmıki acaba
Bu arada bende alerjik rinit vardı, yani grip gibi başlıyor ama nefes darlığı, geniz akıntısı, Boğaz ağrısı olarak ilerliyor, alerji ilacı kullanmazsam geçmiyordu. Rüzgar tetikliyor bu rahatsızlığı ve malesef hastalandım. Tabii alerji ilaçlarımı alamadığım için iyileşemiyorum, ciğerlere doğru ilerliyor. Benzer rahatsızlığı olan var mı acaba ? Bu durumda ne yapmak gerekir
Gunaydin kizlar aklima bisey geldi yuzde 80 kiz diyen bi arkadas vardi sana bisey sormak istiyorumm ismini hatirlayamadim mide bulantin kusman falan varmi kizda cok oluyor diyolar ya :) bende pek yokta acaba kiz icin umidimi yitirmelimiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?