2020 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar aklima bisey geldi yuzde 80 kiz diyen bi arkadas vardi sana bisey sormak istiyorumm ismini hatirlayamadim mide bulantin kusman falan varmi kizda cok oluyor diyolar ya :) bende pek yokta acaba kiz icin umidimi yitirmelimiyim :))

37 yasindayim canim
33 evlendim
35 de kizim dogdu:)

Gunaydin kizlar aklima bisey geldi yuzde 80 kiz diyen bi arkadas vardi sana bisey sormak istiyorumm ismini hatirlayamadim mide bulantin kusman falan varmi kizda cok oluyor diyolar ya :) bende pek yokta acaba kiz icin umidimi yitirmelimiyim :))
Canim benim kizimda da hic mide bulantisi kusma olmamisti. Cinsiyetin bununla alakasi oldugunu sanniyorum. Cunku kişinin tamanen salgilanan hamilelik hormonuna verdigi tepkiyle alakali kusma/bulanti..
En fazla 1 aya herkez ogrenmis olur

Canım eltim kızı var miğde bulantısı falan olmamış hiç bence her bünye farklı cevap veriyo hamileliğe :)

Benimde oglum var cnm berbatti ondada cok bulantim ve kusmam olmusdu bundada alakasiz o bence

Günaydın kızlar benim gibi çok bulantı yaşayan varmı acaba ben oğlumda bu kadar yaşamamıştım

Canim benim kizimda da hic mide bulantisi kusma olmamisti. Cinsiyetin bununla alakasi oldugunu sanniyorum. Cunku kişinin tamanen salgilanan hamilelik hormonuna verdigi tepkiyle alakali kusma/bulanti..
En fazla 1 aya herkez ogrenmis olur
Canım eltim kızı var miğde bulantısı falan olmamış hiç bence her bünye farklı cevap veriyo hamileliğe :)

yaa bunları duyduğuma çok sevindim gerçektennn :))
hayırlısı olsun diyorum hep tabiki ama gönlümüz kızdan yanaa :))
bide benim bünyem acayip kızsada tepki göstermiyodur bence
Benimde oglum var cnm berbatti ondada cok bulantim ve kusmam olmusdu bundada alakasiz o bence

hala geçmedimi bulantın canım

geçmiş olsun, allerjik hastalıklar çok zordur bilirim
bende de kronik ürtiker ve anjioödem var, allaha şükür 2 yıldır gelmedi hiç.

ilk kızıma hamileyken başladı, o kadar kötü oldum ki, her yerim kurdeşen döktü, yüzüm gözüm şişti. doktor bana iğne verdi, kullanmadım hamileyim diye. sonra ben artık şişmekten nefes alamayacak hale geldim sonunda mecbur kullandım.

hamileliğim boyunca ara ara, emzirme dönemimde tam 1 yıl her akşam yatmadan antihistaminik ilaç kullandım. doktorlar korkma iç demişlerdi. içim rahat etmeye etmeye içmiştim. sonuçları tehlikeli olabiliyosa doktoruna danış ve iç bence canım.

Günaydın kizlar.
Ikili test icin kan verdim.
Ölçümde haftasiyla uyumlu cikti.
Obstetrik renkli doppler incelemesinde

CRL 55 2 mm
NT 1.13

Devlettekiler pek konuskan olmadigi icin ve cooook yogun sira oldugundan tabikii,sorularda havada kaliyor malum :)
Crl boy onu biliyorum da bu 1.13 ense kalinligi olcumu dimi.

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
bende doktora 11+0 da gitmiş olacağım ikili test yaparmıki acaba

Nt ense kalınlığı evet canım

geçmiş olsun cnm bende aynı hastalıkla savaşıyorum yaz kış burnum akar hapşırırım sürekli selpaksız dolaşamam geçen hafta baya teti,kledi bildiğin girip gibi oldu şimdi geçti çok şükür normal rütün akıntıya döndüm

O tamamen bünye ile alakalı cnm. Benim kuzenimin 3 kızı var 1 kere kusmamış bulantısı olmamış.

Yaa arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz kendimi lavaboda istifra ederken buluyorum. Kaç haftadır artık mahfoldum. Su bile zor içiyorum. 1,5 kilo vermişim. 9+2 deyim. Ne zaman geçer sizce?

Bir de 10 haftalıkken cinsiyet belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…