cok şükür canım yüksek çıkmasından iyidir heralde12+1 12+ 3 aradı iki doktor arasında ölçüm farkı vardı hayır değildir 0,4 çıkanıda okudum canım
Daha 12.haftadasın gidebilirsin tabi ama 0.6 normal bi değer için rahat olsun :)bende onu dicektim hamile kalmadan önce gittiğim güvendiğim bi doktroum vardı bide onamı görünsem hem genel gelişimine bakar hem yeniden ölçer flnbi bakıcam farklı bi dr görmesinin bi zararı olmaz
Hangi değerler? Papp-a ve free bhcg mi?selozy bahsettiğin değerleri ben göremedim e nabızda
bana doktorum 2,5 altı demişti doktorumNT ense kalınlığı normal değeri kaç kızlar doktor ne diyor biliyor musunuz
tesekkür ederim canım cvp için seninde ilk bebiş heraldeDaha 12.haftadasın gidebilirsin tabi ama 0.6 normal bi değer için rahat olsun :)
Evet ilk :)tesekkür ederim canım cvp için seninde ilk bebiş heralde
hayır bulunmadı ben bulunmasını istemedimEvet ilk :)
Sana cinsiyetle ilgili bi tahminde bulundu mu?
Bizim bebe yüzde 80 kızmış :)
Ben meraklıyım,kutu hazırlatsam eve gidene kadar sabredemem parçalar kendim bakarım vallahihayır bulunmadı ben bulunmasını istemedim
cinsiyet partisi yapcaz çünkü
zaten doktorumda tahmin yapmam şuan erken dedi
darısı başıma yaa bnde çok kız istiyorum
bende cok meraklıyım bakalım nasıl beklicemBen meraklıyım,kutu hazırlatsam eve gidene kadar sabredemem parçalar kendim bakarım vallahi
Nub görünmüyo ya da ben göremedim. Şimdi uzman arkadaşlar konuya el atacaktır :)bende cok meraklıyım bakalım nasıl beklicem
bak bakalım ne hissedceksin cinsiyet :)
inşallah canım yaaNub görünmüyo ya da ben göremedim. Şimdi uzman arkadaşlar konuya el atacaktır :)
Benim böyle güzel burnum olsa kız olurdum inşallah kızdır madem annesi de öyle istemiş :)
Sağol canımAaa cinsiyeti gördümü doktor ya . Ben kızımı 5. Ayda zor öğrenmiştim göstermemişti bir türlü sıpasenin doktor bayag erken görmüş söylemiş valla hayırlı olsun
Sanki çıkıntı var gibiBacak arası üsttekiler beyaz olarak çıkmışş
DimiiSanki çıkıntı var gibi
Ayni dusuncelerdeyiz canim.İnşallah hepimizin ikili test sonuçları çok güzel çıkar, en ufak bir şüphe bile olmaz umarım. hamileliğimiz boyunca her şey güzel olsun, bebişler sağlıklı ve cinsiyetler dilediğimiz gibi olsunbiraz çok şey mi istiyoruz bilemedim ama
ben de ikili test için pazartesi gidicem. yarın evime dönüyorum. annemin yanında çok rahattım, şimdi evde işler güçler beni bekler..
pzt tam 12+1 olucam. bakalım inşallah her şey yolundadır.. kendi doktoruma gidicem uzun zaman sonra. kanama alanı geçti mi acaba, ikili test ne olacak vs merak ediyorum. hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
@KARABATAK_ bende öyle bir durumda çocuğumu aldırmam ama insan merakını bastıramıyor. senin yerinde ben olsam sanırım yaptırırdım. aslında yaptırmak istemiyorum bende ama bir yandan da keşke yaptırsaydım demek istemiyorum sanırım.
Kan değerinde anormal çıkan ne?@chocolate88 inşallah sıkıntı yaşamazsın karartma yüreğini internete bakarsam ben şu an lösemiyimpzt verdiğim kan tahlil sonuçlarına baktım da şimdi sıkıntılı değerleri netten araştırırken bulduğum yegane sonuç bu pzt doktor ne dicek bakalım
Ne rahatsızlıkla gitmiştiniz acile ?Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Aynısını benim arkadaşım da yaşadı. Bebeğin beyninde su toplandığı söylenmiş doktor tarafından. Tabi bu tarama testi sonucu çıkan bi durum mu bilmiyorum. Bir kaç doktora gitmek zorunda kaldı. Her biri farklı şeyler söylediler. Ve kız aylarca ağladı. Aldırmaya gitti aldıramadı kıyamadı geri döndü. Son gününe kadar strese gark oldu. Doğuma girerken de şuursuz bi hemşirenin lafı yüzünden ağlayarak girmiş doğuma ( kiza çocuğun engelli olacak biliyorsun deme diyerek götürmüş doğumhaneye ).Bence gayet mantikli cnm benim arkadasima 7 ay boyunca engelli dediler sapasaglam oldu kizi ben oglumda hic bir testi yapmadm sadece seker yuklemesini yapdrdim onuda sirf doktorumu kiramadigim icin şükür sıkıntı olmadi 2li testi gecen gittigimde kan degerlerime bakmak icin kan aldrdi ve 2li ye de bakalim diyince ses etmedm ama 3 ve 4 yaptrmam yani rabbm ne verirse o kabul hayirli sagliklik sıhhatli versin hepimize insallah evladimizla sinamasin
evet canım aynen o merak duygusundan sırf yaptırıyorum bende bu testi. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..Ayni dusuncelerdeyiz canim.
Zaten sırf icimdeki bu merak güdüsünü bastiramayisimdan aldim yarina randevu.
12+2 de vermis olacagim kani.
Sen en son ne zaman görmüştün beybiyi.
Nasil büyümüştür simdi oyyyy.
Ben devlete gittigimde goremiyorum ekran dönük olmuyor sedyeye
Zaten gorsem de bisey anlasilmiyor ya.
Ozeldeki de tam tersi 3 boyutlu cihaz.
Orda doya doya bakıyorum:)
Senin randevun kacta p.tesi.
Cok cok cok guzel haberlerle gelesin insallah canim.♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?