2020 Şubat Anneleri

bende onu dicektim hamile kalmadan önce gittiğim güvendiğim bi doktroum vardı bide onamı görünsem hem genel gelişimine bakar hem yeniden ölçer fln bi bakıcam farklı bi dr görmesinin bi zararı olmaz
Daha 12.haftadasın gidebilirsin tabi ama 0.6 normal bi değer için rahat olsun :)

Ben meraklıyım,kutu hazırlatsam eve gidene kadar sabredemem parçalar kendim bakarım vallahi
bende cok meraklıyım bakalım nasıl beklicem
bak bakalım ne hissedceksin cinsiyet :)

Eklentiler

• ISEG3584.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 61
  • KXQS4678.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 64
  • AUNM2677.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 60
İnşallah hepimizin ikili test sonuçları çok güzel çıkar, en ufak bir şüphe bile olmaz umarım. hamileliğimiz boyunca her şey güzel olsun, bebişler sağlıklı ve cinsiyetler dilediğimiz gibi olsun biraz çok şey mi istiyoruz bilemedim ama

ben de ikili test için pazartesi gidicem. yarın evime dönüyorum. annemin yanında çok rahattım, şimdi evde işler güçler beni bekler..
pzt tam 12+1 olucam. bakalım inşallah her şey yolundadır.. kendi doktoruma gidicem uzun zaman sonra. kanama alanı geçti mi acaba, ikili test ne olacak vs merak ediyorum. hepimiz güzel haberler alırız inşallah.

@KARABATAK_ bende öyle bir durumda çocuğumu aldırmam ama insan merakını bastıramıyor. senin yerinde ben olsam sanırım yaptırırdım. aslında yaptırmak istemiyorum bende ama bir yandan da keşke yaptırsaydım demek istemiyorum sanırım.

Ayni dusuncelerdeyiz canim.
Zaten sırf icimdeki bu merak güdüsünü bastiramayisimdan aldim yarina randevu.
12+2 de vermis olacagim kani.

Sen en son ne zaman görmüştün beybiyi.
Nasil büyümüştür simdi oyyyy.
Ben devlete gittigimde goremiyorum ekran dönük olmuyor sedyeye
Zaten gorsem de bisey anlasilmiyor ya.
Ozeldeki de tam tersi 3 boyutlu cihaz.
Orda doya doya bakıyorum:)

Senin randevun kacta p.tesi.
Cok cok cok guzel haberlerle gelesin insallah canim.

Aynısını benim arkadaşım da yaşadı. Bebeğin beyninde su toplandığı söylenmiş doktor tarafından. Tabi bu tarama testi sonucu çıkan bi durum mu bilmiyorum. Bir kaç doktora gitmek zorunda kaldı. Her biri farklı şeyler söylediler. Ve kız aylarca ağladı. Aldırmaya gitti aldıramadı kıyamadı geri döndü. Son gününe kadar strese gark oldu. Doğuma girerken de şuursuz bi hemşirenin lafı yüzünden ağlayarak girmiş doğuma ( kiza çocuğun engelli olacak biliyorsun deme diyerek götürmüş doğumhaneye ).
Ama doğum da bir de bakıyor ki aylarca engelli dedikleri bebiş sapasağlam. Hiç bir özrü yok şükür ki. Buna ben de şahit oldum. O yüzden yaptırmak mı mantıklı yaptırmamak mı kestiremiyorum hala malesef..

evet canım aynen o merak duygusundan sırf yaptırıyorum bende bu testi. inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..

9+1 de gitmiştim en son. kanama alanı çok azalmıştı çok hafif kalmıştı. şimdi tabii büyümüştür ya çok heyecanlıyım

ya devlette öyle mi cidden, izleyemiyosun yani inan bilmiyodum, çok saçmaymış ama ya. özel hastaneye gidecek gücü olmayanlar için ne kötü, acaba her devlet hastanesinde öyle midir?

pazartesi 13:30 randevum canım. sağolasın inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.

eşim tatil dönüşü çok yoğun diye işten çıkamayacak, eşimin ailesi de orda yok şu an. yani kızımı bırakacak kimse yok, onu da götürücem mecbur.

aslında daha tam olarak söylemedim ama zaten 6 aydır kardeşim olcak diyo kendi kendine, okulda bile söylemiş öğretmenleri de hamileyim sanmıştı

ama hala karnımda bebek olduğunu söylemedim. şimdi gittiğimde ultrasonda göstersem mi sence? yoksa kabin dışında mı bekletsem. aslında ben bi ay sonra cinsiyeti öğrenirken anlatmayı ve götürmeyi düşünüyodum. bilemedim erken mi olur. karnım da hafif çıktı ama hala anlayacağı kadar değil. gerçi bu yeni nesilin bilmediği şey yok ya

ay çok uzun yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…