2020 Şubat Anneleri

Ben kızıma anlatmıştım bazen bebekler anne karnında büyüyemiyor diye kızım bana dedi ki nie anne sen beni çok güzel büyüttün o an ne diyeceğimi bilememiştim gercekten zor durum ama olası da bir durum tabi allahım uzun ömür versin yavrularımıza

Biz eşimin ailesine erkek ihtimalini söylemedik bile yoksa şimdiden sünnetini konuşuyor olurduk ki bugün kayınvalidem pzt gidecekmişsiniz e öğrenirsin cinsiyetini erkek der işte inşallah diyor
Kızımda kız hissediyorum dedim allah esirgesin dedi
(Şok yaşayan arkadaşlara açıklayayım brn muhattap olmam gereken cevabı bir kerede verir susarım gerisini eşim halleder)

yaa bir de en yakınınız ve bir kadın bilmiyorum ya neden böyle yapıyorlar beni de halam üzüyor kız erkek muhabbeti yapıyor sürekli bana her ortamda bugün de gelinin gördüm kucagında oğlu bana cinsiyet soruyor tee allahım kayınvalidem hiç takmaz kız erkek öyle söylüyor ama... Sağlıklı olsun da tabi ki isterim değişiklik ama bizim çocuk yapma amacımız kardeş olması ve artık evde bir bebek olmasını istememizdi verici allah ben ne yapsam boş yani

Şaşırmadım bi çok örneğini baba tarafında yaşadım,
Eşimin de bi halası var mübarek kaynanam gibi takılmaya çalışıyo ki asla o yüzü ona vermedim ilk günlerdi bayramda hatta ye tatlıyı doğur hakkıyı dedi ye ekşiyi doğur ayşeyi gibi bi muhabett yaptı ben görüşmüyorum eşime sürekli miğde bulantımı soruyomuş miğde bulanırsa kız bulanmazsa erkek muhabbeti sanırım en son ona söylücem cinsiyetini ben söylememde eşime söyletirim kayınvalidem de ilk zamanlar bana akıl vermeye çalıştı bi kaç bişeyde direk eşime söyledim oda karışmayın falan demiş sinir bozuyo ister istemez bu durumm

2 yaşında sağlıklı bir erkek çocuğu şuan da 5 yaşında bir erkek evladı daha var ikisi de çok sağlıklı

Çok şiddetli sırt ağrısı yaşıyorum son 1 saatir ve kalbimede vuruyo sanki arada korkmalımıyımm

Çok şiddetli sırt ağrısı yaşıyorum son 1 saatir ve kalbimede vuruyo sanki arada korkmalımıyımm
Sirt ağrısını normal diye okumuştum. Skolyoz vs tarzı rahatsızlıkları olan kişilerin biraz daha fazla bu ağrıları hissettikleri yazıyordu.

Allah öyle bir durum yaşatmaz inşallah Kendin bir taraftan üzülürken bir taraftan çocuklara anlatmaya çalışmak eminim zordur. Ama hayat da malesef toz pembe değil her zaman... Eğer anne karnında sağlıklı bir bebek değilse, doğduktan sonra sağlıksız olmasındansa Allah anne karnında büyümesini sonlandırıyor gibi bir şeyler dedim. İnşallah Allahın izniyle çok sağlıklı bir bebek olur dedim. Arasıra soruyor, fazla ayrıntı vermeden anlatmaya çalışıyorum.

Bu arada bende alerjik rinit vardı, yani grip gibi başlıyor ama nefes darlığı, geniz akıntısı, Boğaz ağrısı olarak ilerliyor, alerji ilacı kullanmazsam geçmiyordu. Rüzgar tetikliyor bu rahatsızlığı ve malesef hastalandım. Tabii alerji ilaçlarımı alamadığım için iyileşemiyorum, ciğerlere doğru ilerliyor. Benzer rahatsızlığı olan var mı acaba ? Bu durumda ne yapmak gerekir

Allah esirgesin demek hem çok ayıp hem de çok günah.Toplumumuzda maalesef cinsiyet ayrımcılığı,erkek çocuklarını yüceltme ve kız çocuklarından üstün görme gibi çirkin bir zihniyet var.Utanç verici atasözlerimizden de anlayabiliyoruz.Neymiş soymuş sopmuş bilmem ne.Soyadın devam etse nolur etmese nolur.İyi insan olsun,güzel özelliklerin geçsin nesline yeter.

Acile kanamam olduğu için gittiğimde bana da olmuştu. Çok korkmuştum, nefes darlığı da olmuştu bende. Göğsümün tam ortasında yaygın ağrı, yanma gibi de... hamilelik reflüsü dedi doktor, bir daha olmadı.

Ne rahatsızlıkla gitmiştiniz acile ?
6. Haftadan beri bulantı kusma vardı ama dun çok fazlaydı. Kötü hissetmeye başladım kendimi. Su da içemiyordum. Serum taktiralım bari diye gittik. Doktor bu durum idrar yolu enfeksiyonunda da olabilir dedi. Idrar tahlili istedi. O şekilde çıktı. Yanma ya da ağrı şikayetimde yoktu aslında. Tansiyonum düşmüs tabi ac susuz kalınca. Serum iyi geldi. Arada zorlanirsam boyle gidip serum taktırcam

Acikcasi bende siz gibi yapardim. Nifty bencede yuksek bizde ayni sekilde verebiliriz o parayi ama aldirmayi dusunmuyorsak neden merak icin verelim. Yasiniz kac bilmiyorum ama benim annem 41 yasinda 3. Cocugunu kucagina aldi. Ben 27 yasindayim 12 yasinda kardesim var. doktorlarin hepsi riskli dedi yasindan oturu gobeginden bile sivi almislar onda da riskli demis annem korkarak girmis doguma bize yeni soyluyor o zaman kucuktuk korkmayalim diye. Ama o kadar saglikli o kadar akilli bir kardesim var ki. 12 yasinda olmasina ragmen boyu benim kadar 164 dersleri cok iyi matematigi falan hele. Kilosu dis gorunumu hic bir saglik sorunu yok. O yuzden ben doktorlarin riskli dediklerini bile 50 de 1 ya da 100 de 1 ihtimal olarak dusunuyorum. Bence sizde sadece sukredin bebeginiz icin dua edin cok uzulmeyin insallah cok cok saglikli olacaktir

Annem 1966 dogumlu kardesim 2007.
Menopoz mu diye dusunup kardesimi ogreniyor. Hic caninizi sikmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…