2020 Şubat Anneleri

Kızlar hepinizden güzel haberler geliyor ne güzel çok sevindim

bend bugün evime dönüyorum, aktarmalı uçuş hatta iki kere bincem. yorulcam biraz ama her türlü yorgunum zaten

annemin yanında çok iyiydim iş yok güç yok yemek derdi yok, şimdi başlıyor tempo, bakalım hayırlısı

Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız ❤ asıl haberi 8 ağustosta alıcam ama o zamanda izmirde olucam ben bakalım nasıl olcak çok stresliymiş onun sonucunu da beklemek gerçekten. Ayrıca öğleden sonra da tsh sonucun çıkacak dua edin yükselmiş olsun. Allahım bitiremedim yazacaklarımı bi türlü

Diğer sayfaya da attım kız yorumu geldi bakalım başka yorum gelecek mı

Bende aynı durumdayım 4 kilo verdim benim sabah degil sürekli bulanıyo ilçada fayda etmedi 12+4 deyım hala devam ediyo (((

Gecmedi canim hala kötüyüm malesef sanirim 4. Ayda anca bitecek

Eklentiler

• 45B5CA01-E926-4AE3-AF62-DE57E0AAAB69.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 57
Slm kızlarr ben de 12+5 gündeyim şu hamilelik takibini yani şu kadar gün kaldı şu kadar haftalık ısmınızın altında olusturdgunuzu programla mı yaptınız bılgı alabılırmıyım
Orda yazan arkadaşın birinden en altta hamilelik günlüğü diye başlayan yazı var oraya tıkla detaylı anlatıyo

Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Canım ben onu hamile değilken kullanmıştım ama aynı içeriklimidir bilemem doktoruna sor yine de çok geçmiş olsun

Canım bol bol dua edelim hiç korkma içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…