Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız ❤ asıl haberi 8 ağustosta alıcam ama o zamanda izmirde olucam ben bakalım nasıl olcakKızlar hepinizden güzel haberler geliyor ne güzel çok sevindim
bend bugün evime dönüyorum, aktarmalı uçuş hatta iki kere bincem. yorulcam biraz ama her türlü yorgunum zaten
annemin yanında çok iyiydim iş yok güç yok yemek derdi yok, şimdi başlıyor tempo, bakalım hayırlısı
Bunu renkli ultrasonda falan görüyorlar demeSelâm kızlar
Ense kalınlığı 0.6 olan bir arkadaş vardı yalnız değilmişsin benim şebeğim de öyleymiş hiç bakmamıştım şimdi baktım da yazayım dedim
Bende aynı durumdayım 4 kilo verdim benim sabah degil sürekli bulanıyo ilçada fayda etmedi 12+4 deyım hala devam ediyoYaa arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz kendimi lavaboda istifra ederken buluyorum. Kaç haftadır artık mahfoldum. Su bile zor içiyorum. 1,5 kilo vermişim. 9+2 deyim. Ne zaman geçer sizce?
Bir de 10 haftalıkken cinsiyet belli olur mu
belli olmuyo canm bazı doktor erkekse 13 haftalıkken söylüyo ama kimisi 16 haftayı bekliyoBende aynı durumdayım 4 kilo verdim benim sabah degil sürekli bulanıyo ilçada fayda etmedi 12+4 deyım hala devam ediyo(((
Öyle bir şey göremedim ben bu usg değil mi?Yok siyah beyaz olanda verdiği çıktının sağ altında nt yazıyor
Detaylı ultrasonda veriliyo bi İncelemeyle ilgili bi çıktı veriyo onda yazıyo sende sadece doktor mu baktıÖyle bir şey göremedim ben bu usg değil mi?
Gecmedi canim hala kötüyüm malesef sanirim 4. Ayda anca bitecekyaa bunları duyduğuma çok sevindim gerçektennn :))
hayırlısı olsun diyorum hep tabiki ama gönlümüz kızdan yanaa :))
bide benim bünyem acayip kızsada tepki göstermiyodur bence
hala geçmedimi bulantın canım
Benim kendi doktorum ölçmedi radyoloji böşümünde bi doktor baktı bu kağıt ve 6 tane ugs resmi var, kendi doktorum sadece burun kemiği oluşmuş genel bi üstten baktı onu demek istedim ugs bakım ana nt göremedim birinde 0.82 mm yazıyo odur muhtemelen
Orda yazan arkadaşın birinden en altta hamilelik günlüğü diye başlayan yazı var oraya tıkla detaylı anlatıyoSlm kızlarr ben de 12+5 gündeyim şu hamilelik takibini yani şu kadar gün kaldı şu kadar haftalık ısmınızın altında olusturdgunuzu programla mı yaptınız bılgı alabılırmıyım
Tesekkur ederım cnm az once yapabıldım bendeOrda yazan arkadaşın birinden en altta hamilelik günlüğü diye başlayan yazı var oraya tıkla detaylı anlatıyo
Canım ben onu hamile değilken kullanmıştım ama aynı içeriklimidir bilemem doktoruna sor yine de çok geçmiş olsunSef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Canım bol bol dua edelim hiç korkma içini ferah tutKızlar sagolun destekleriniz için. Koca plesenta yavrumu görmeme engel oldu ona üzülüyoruminşallah herkes yerine geçer. Böyle devam ederse hiç etkisi olmasa bile ayrıntılıda filan zor görürüz gibime geliyor. 1 ay kullanacağım progestanda içime oturdu yani
Tek derdimiz bu olsun napalm. Saglıklı olsun da... Onun için katlanmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?