Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız ❤ asıl haberi 8 ağustosta alıcam ama o zamanda izmirde olucam ben bakalım nasıl olcak çok stresliymiş onun sonucunu da beklemek gerçekten. Ayrıca öğleden sonra da tsh sonucun çıkacak dua edin yükselmiş olsun. Allahım bitiremedim yazacaklarımı bi türlü
Yaa arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz kendimi lavaboda istifra ederken buluyorum. Kaç haftadır artık mahfoldum. Su bile zor içiyorum. 1,5 kilo vermişim. 9+2 deyim. Ne zaman geçer sizce?
yaa bunları duyduğuma çok sevindim gerçektennn :))
hayırlısı olsun diyorum hep tabiki ama gönlümüz kızdan yanaa :))
bide benim bünyem acayip kızsada tepki göstermiyodur bence
Benim kendi doktorum ölçmedi radyoloji böşümünde bi doktor baktı bu kağıt ve 6 tane ugs resmi var, kendi doktorum sadece burun kemiği oluşmuş genel bi üstten baktı onu demek istedim ugs bakım ana nt göremedim birinde 0.82 mm yazıyo odur muhtemelen
Slm kızlarr ben de 12+5 gündeyim şu hamilelik takibini yani şu kadar gün kaldı şu kadar haftalık ısmınızın altında olusturdgunuzu programla mı yaptınız bılgı alabılırmıyım
Sef 1000 antibiyotik kullanan var mı? Şimdi acılden geldik idrar yolu enfeksiyonu varmış. Bu ilaci verdi doktor. Yarin kendi doktoruma sorucam ama merak ettim.
Kızlar sagolun destekleriniz için. Koca plesenta yavrumu görmeme engel oldu ona üzülüyorum inşallah herkes yerine geçer. Böyle devam ederse hiç etkisi olmasa bile ayrıntılıda filan zor görürüz gibime geliyor. 1 ay kullanacağım progestanda içime oturdu yani
Tek derdimiz bu olsun napalm. Saglıklı olsun da... Onun için katlanmaya çalışacağım