2020 Şubat Anneleri

yeb4 külkedisi moduna dönüş ha allah kavuştursun ayrıca
aynen öyle
teşekkür ederim

teşekkürler canım ❤
dualarım hepimiz için, hep güzel sonuçlar alalım inşallah.
beklemek zor evet ama hamileliğin şanındandır beklemek, sabretmek

inşallah çok teşekkr ederim :)
hayırlısı olsun tabi önceliğim :)

Gecmedi canim hala kötüyüm malesef sanirim 4. Ayda anca bitecek
Allah kolaylık versin canım ya inşallah bir an önce geçer

Selâm kızlar
Ense kalınlığı 0.6 olan bir arkadaş vardı yalnız değilmişsin benim şebeğim de öyleymiş hiç bakmamıştım şimdi baktım da yazayım dedim
bendim canım o
hatta sordum doktora dayanamayıp 0,6 mm olması 1 olması bir problem değil 2.5 altında olması önemli olan dedi bende rahatladım cok şükür :)

Yanlış hatırlamıyosam sende istanbuldaydın ben cinsiyet için iyi doktor araşıırıyorum ama nette bişey çıkmadı gidip hemen anlayan bi doktor bulsam gidicem direk o derece
evet canım bende istanbuldayım 10, haftdan itibaren tahmin yapan bi doktor var gopta ben ona gitmedim ama
benim kendi doktorumda cok garantici kesin görmeden söylemem diyor
sen hangi hastaneye gidiyorsun bide sana erkekmi demişlerdi öyle bi mesajına denk geldim sanki ?

Esenler medipole gidiyorum canım aaa adı ne bi araştırıyımm,
Evet bi şey gördük bacak arasından erkek soru işaret dedi ama 2 li testteki dr erkek diyemem dedi kafamı karıştırdılar

Esenler medipole gidiyorum canım aaa adı ne bi araştırıyımm,
Evet bi şey gördük bacak arasından erkek soru işaret dedi ama 2 li testteki dr erkek diyemem dedi kafamı karıştırdılar
aa yakınmışız bende gop kadın sağlığı merkezine nefise meriç e gidiyorum
dediğim doktorda gop medicalpark hastanesi meriç çağrı ağır instagramında da söylüyor 10, haftadan itibaren nub teorisi ile tahmin yapmaya başladıgını
peki erkekmi istiyorsun

Evettt canım ama ben başakşehirde oturuyorum annemler esenlerde ve güvenebiliceğim yakın tek hastanede orası o yüzden oraya gidiyorum
doktoru araştırıcamm canım teşekkür ederimm
Evet erkek istiyorum ilk bebegim olucak erkekte hissediyorum bakalım sağlıklı olsun da

allah gönlümüze göre versin canım bende cok kız istiyorum

allah gönlümüze göre versin canım bende cok kız istiyorum
Amin inşallah canım inşallah gönlümüzdeki olmuştur bizde öğreniriz hemen o doktora gitsem söyler mi kesin canım şimdi 13+0 oldum bugün çünkü 14. Haftama girmiş olucam bi kaç güne gidersem eğer

bence söyler 13. haftada
tabi gösterirse bebişin
benim halama daha 10 haftalıkken erkek dediler bebişi için doğdu 2.5 yşında

Kızlar Anadolu yakasında erken cinsiyet tahmini için önerceğiniz doktor var mı giden falan

bence söyler 13. haftada
tabi gösterirse bebişin
benim halama daha 10 haftalıkken erkek dediler bebişi için doğdu 2.5 yşında
Valla en son gittiğimde açmıştı bacaklarını pazartesi ikili test sonucumu göstercem tekrar muane olurum belki sorarım olmadı sonra gitmeye çalışıcam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…