aynen öyleyeb4 külkedisi moduna dönüş ha allah kavuştursun ayrıca
Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız ❤ asıl haberi 8 ağustosta alıcam ama o zamanda izmirde olucam ben bakalım nasıl olcakçok stresliymiş onun sonucunu da beklemek gerçekten. Ayrıca öğleden sonra da tsh sonucun çıkacak dua edin yükselmiş olsun. Allahım bitiremedim yazacaklarımı bi türlü
inşallah çok teşekkr ederim :)Ona inanma hiçHer kadının hamilelik hormonuna duyarlılığı farklı.Doktorlar da söylüyorlar bulantıyla cinsiyetin alakası yok diye.Ben oğlumda da kızımda da hiç bulantı yaşamadım mesela.Önce hayırlısı sonra da gönlünden geçen olsun inşallah.
Allah kolaylık versin canım yaGecmedi canim hala kötüyüm malesef sanirim 4. Ayda anca bitecek
Teşekkur ederim. Doktorum da iç dedi. Başladım bakalimCanım ben onu hamile değilken kullanmıştım ama aynı içeriklimidir bilemem doktoruna sor yine de çok geçmiş olsun
Saol canim amin insalahinşallah çok teşekkr ederim :)
hayırlısı olsun tabi önceliğim :)
Allah kolaylık versin canım yainşallah bir an önce geçer
Bende aynı durumdayım 4 kilo verdim benim sabah degil sürekli bulanıyo ilçada fayda etmedi 12+4 deyım hala devam ediyo(((
Benim yarın 13haftalık olacak hala bulanıyoAy demeeNapıcaz Allah ım
bendim canım oSelâm kızlar
Ense kalınlığı 0.6 olan bir arkadaş vardı yalnız değilmişsin benim şebeğim de öyleymiş hiç bakmamıştım şimdi baktım da yazayım dedim
Yanlış hatırlamıyosam sende istanbuldaydın ben cinsiyet için iyi doktor araşıırıyorum ama nette bişey çıkmadı gidip hemen anlayan bi doktor bulsam gidicem direk o dereceselm kızlar cinsiyet öğrenene kdr çatlamazsam iyiidir bu zaman nasıl geçecek
evet canım bende istanbuldayım 10, haftdan itibaren tahmin yapan bi doktor var gopta ben ona gitmedim amaYanlış hatırlamıyosam sende istanbuldaydın ben cinsiyet için iyi doktor araşıırıyorum ama nette bişey çıkmadı gidip hemen anlayan bi doktor bulsam gidicem direk o derece
Esenler medipole gidiyorum canım aaa adı ne bi araştırıyımm,evet canım bende istanbuldayım 10, haftdan itibaren tahmin yapan bi doktor var gopta ben ona gitmedim ama
benim kendi doktorumda cok garantici kesin görmeden söylemem diyor
sen hangi hastaneye gidiyorsun bide sana erkekmi demişlerdi öyle bi mesajına denk geldim sanki ?
aa yakınmışız bende gop kadın sağlığı merkezine nefise meriç e gidiyorumEsenler medipole gidiyorum canım aaa adı ne bi araştırıyımm,
Evet bi şey gördük bacak arasından erkek soru işaret dedi ama 2 li testteki dr erkek diyemem dedi kafamı karıştırdılar
Evettt canım ama ben başakşehirde oturuyorum annemler esenlerde ve güvenebiliceğim yakın tek hastanede orası o yüzden oraya gidiyorumaa yakınmışız bende gop kadın sağlığı merkezine nefise meriç e gidiyorum
dediğim doktorda gop medicalpark hastanesi meriç çağrı ağır instagramında da söylüyor 10, haftadan itibaren nub teorisi ile tahmin yapmaya başladıgını
peki erkekmi istiyorsun
allah gönlümüze göre versin canım bende cok kız istiyorumEvettt canım ama ben başakşehirde oturuyorum annemler esenlerde ve güvenebiliceğim yakın tek hastanede orası o yüzden oraya gidiyorum
doktoru araştırıcamm canım teşekkür ederimm
Evet erkek istiyorum ilk bebegim olucak erkekte hissediyorum bakalım sağlıklı olsun da ☺
Amin inşallah canım inşallah gönlümüzdeki olmuşturallah gönlümüze göre versin canım bende cok kız istiyorum
bence söyler 13. haftadaAmin inşallah canım inşallah gönlümüzdeki olmuşturbizde öğreniriz hemen o doktora gitsem söyler mi kesin canım şimdi 13+0 oldum bugün çünkü 14. Haftama girmiş olucam bi kaç güne gidersem eğer
Valla en son gittiğimde açmıştı bacaklarınıbence söyler 13. haftada
tabi gösterirse bebişin
benim halama daha 10 haftalıkken erkek dediler bebişi için doğdu 2.5 yşında
Amin canım hep mutlu haberler duyar hamileliğimizi mutlu mutlu geçirir sonunda saglıklı bir şekilde bebikleri kucaklarız inşallahCanım bol bol dua edelim hiç korkma içini ferah tut
Daha detaylı ultrasondan bakılmadı bu değil o zaman.Detaylı ultrasonda veriliyo bi İncelemeyle ilgili bi çıktı veriyo onda yazıyo sende sadece doktor mu baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?