2020 Şubat Anneleri

aynen öyle
teşekkür ederim

teşekkürler canım ❤
dualarım hepimiz için, hep güzel sonuçlar alalım inşallah.
beklemek zor evet ama hamileliğin şanındandır beklemek, sabretmek
Sonu güzel olsun inşallah

Daha detaylı ultrasondan bakılmadı bu değil o zaman.
Bakıltığı gün kan vermen lazım ama 2 li için,
Demekki senin doktorun ultrason görüntüsü yeterliydi kendisi yapmış ölçümü canım beni başka doktora yönlendirdi ölçünleri o yaptı,
detaylı dediğim 24. Haftada gidilen değil yani

Ya devletten bu yüzden nefret ediyorum gerçekten. Bana hiç usda yapilan ölçümden bahsetmedi o an. Yapıp yapmadığını da bilemiyorum o yüzden sadece kan verdirtti tarama için. O da 8 ağustosta belli olcak.

Ya devletten bu yüzden nefret ediyorum gerçekten. Bana hiç usda yapilan ölçümden bahsetmedi o an. Yapıp yapmadığını da bilemiyorum o yüzden sadece kan verdirtti tarama için. O da 8 ağustosta belli olcak.
Yapmıştır yapmamış olmasına imkan yok ama sana söylemeye üşenmiştir
Sadece nt kaç onu not alıyor, burun kemiği oluştu mu not alıyor okadar.
Bi de sigara içip içmediğini ve ailende diyabet vs olup olmadığını sormuş olmalı

Yaa hayır telaş yapma bildikleri bişey vardır illaki kendi yapmışıtır ölçümü sen farketmmişsindir

Evet sordu ama sadece sigarayı. Bak şimdi içime kurt düştü. Normal mıydı acaba ölçüm sonucu

Yaa hayır telaş yapma bildikleri bişey vardır illaki kendi yapmışıtır ölçümü sen farketmmişsindir
Valla sinir oldum ya. Insan söyler yani. Eşek başı miyim acaba ben Hayır anne olarak her ayrıntıyı bilmek hakkimken şu doktorların kendi kafalarına bazı şeyleri söyleyip bazılarını söyleme gereksiniminde bile bulunmamalarina çok kızıyorum.

Malesef devlet hastaneleri öyle biraz bende kan testlermi devlette yaptırıyım dedim bi devlete gittim doktor dışardan tahlil kabul etmiyomuş başka hastaneye gittim muane olurum bebegi görürüm diye düşündüm doktor bana ya muane yada tahlil diye iki seçenek sundu içini ferah tut canım bişey olsa söylerdi illaki ben özele gittiğim halde anlamadım sonradan araştırdım falan normal diyolar o an ama oda sana yetmiyo ne kadar normal sınırdamı ne ne değil o an aklına gelmiyo sormak falan

Seso35 ölçmüştür sıkıntı olsa zaten söylemekle yükümlü ben ne ara gördü cinsiyetini onu bile anlamadım çünkü bana göre parlaklarına bile bakmamıştır
Sigarayı sormuş sana yine bana özeldeki hemşire sormadan doldurmuş formu aşağıda ben düzelttim

Benim gittiğim doktor bana söylemedi ben sordum ense kalınlığı kaç diye değerini söylemedi sadece normal dedi kağıtta yazıyordu bazı doktorlar çok ilginç

Arkadaşlar İstanbul da nerede ikili test yaptırdınız devlete gittim gün veriyorlarmış yapmadılar özeler ne kadar

Arkadaşlar İstanbul da nerede ikili test yaptırdınız devlete gittim gün veriyorlarmış yapmadılar özeler ne kadar
Alla alla.
Ist neresi ki?
Ben tuzla devlette yaptirdim bugun.
Dr a ikili test icin geldim dedim,direk form doldurup doplere yolladi. 9 da hastanedeydim 10 da tum isim bitmisti. Sadece kan almada cok sira vardi.

Esenler medipol hastanesi kan için 70 ultrason için 265 ti sanırım
Cok para ya.
Yazik gunah bu paralara 10 dk sürmüyor bir de.
Devlet bu anlamda benim icin cok iyi.
Sadece detayli ultrasona ozele gidecegim.
Cunku devlette cok kisa sürüyormuş duyumlarima gore.
Kizimda gittigim yere gidecegim hatta.
Ozeldeki dr uma sordum bunu hatta, artik bizim hastanede yapiyor dedi. 2016 da 21+6 da gitmisim detayliya 200-250 arasi idi fiyati,kosuyolu görüntüleme merkezinde.

Öyle bakınca evet fazla ama burda devletler biraz daha uğraştırıyo başka hastanelere yönlendiriyomuş oda sıra almak zormuş falan yaptırıyım çıksın aradan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…