2020 Şubat Anneleri

Bazı durumları bile inisiyatife çevirmeye bayılıyorlar. Dışardan tahlil kabul etmemek nedir Allah aşkına. Keyiflerine göre hareket ediyorlar.
Şuan gerçekten kafam takıldı bi yandan da senin gibi düşünüyorum herhalde bi problem olsa bana söylerdi. Neyse inşallah sıkıntı olmasın da gerisi çokta mühim değil

Şimdi eşim söyledi o ,ultrasonda sürekli yatay dikey birşeyler ölçtü sen görmedin mı bi problem olsaydı söylerdi dedi Kocam benden daha dikkatli
Farkedip düzeltme fırsatın olmuş en azından :)

Siz normalde orada mı takip oluyorsunuz
Ben sadece tahlillere para odememek adına formaliteden muayene oluyorum cnm.
Normalde ozel hastaneye gidiyorum,dogumumu da orada yapacagim insallah.kizimda cok memnun kalmistim.
Hatta o kadar cok uyguna geldi ki anlatamam.
Düşün 2017 de süit oda tuttuk 2 gece 3 gun kaldik ve sadece 2000 tl ödedik

Öyle bakınca evet fazla ama burda devletler biraz daha uğraştırıyo başka hastanelere yönlendiriyomuş oda sıra almak zormuş falan yaptırıyım çıksın aradan dedim
Canim sen benim dedigime bakma, ben kendime yorumladım onu. Yoksa dedigin gibi olsa ugrasilmaz tabiki.
Aycee09 dışında kendi doktorundan başka usgye giren var mı
Devlette direk doplere yolluyorlar. Normal muayenelerdeki cihazlar yeterli olmadigi icin olabilir (kendi fikrim) cunku ense kalinligi olcumu cok iyi cihaz istiyormus mimimetrik hesap sonucu testler yanlis cikabiliyormus kombine hesabinda.
Canim cogu devlet hastanesi bunu uygular.
Ancak cok cok iyi niyetli dr denk gelirse disardan tahlil kabul eder.
Ben sirf bunu bildiğim icin ozeldeki dr un extra isteyecegi tahlilleri gidip de soylemiyorum bile devletteki dr a.
Zaten hepimiz azicik morallerle yasiyoruz, ters bi konuşmada insan demoralize oluyor.
Hayat zenginlere guzel valla :) evinde usg cihazi olan bile vardir eminim hahah.

Gerçekten çok uygunmuş ya gün filan vermediler değil mi ikili test için

22sinde kan verdim ben saat başı baktım e nabızda ve hastanenin sitesinde online sonuca ama bişi yok
Papp mom falan da yok sonuçlarda
Pzt tatile çıkcaz o yüzden sabah 7 gibi muayene olacağım yarın rapor işlenir umarım yoksa telefonda da bilgi vermiyor hastane

Özelse 1 hafta diyorlar rapor cikma suresi.

Ben bezmialem vakıf üniv hastanesinde yaptırdım pazartesi yapıldı çarşamba sonuç çıktı bugün de gidip aldım. Sonuç kağıdında 1 ağustos yazıyodu ama 2 günde çıktı.
Özelde hem de bi hafta çok uzun değil mi

benim baktığım 812 ymiş ekranı biraz daha küçük
seninki 860 mış özelliklerini karşılaştırayım
hem seninki şu an satışta değilmiş ya :)

Aa 3 bucuk sene önce almıstım ama niye kaldırılmışki anlamadım . Benımkıne yakın bir model vardır heralde

Randevu mu aldınız acaba anlatabilir misiniz Nuray misafirliğe geldim gidene kadar gün geçecek

Aaaa bezmialem ücretli mi yaptırdın canım ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…