- 11 Haziran 2015
- 653
- 900
- 53
- 39
Bugün verdim kanı daha.Sonuç kağıdında hepsi yazacak hiç merak etme. E-nabıza eklenmemiş mi baktın mı? Yaptıralı kaç gün oldu?
1 haftaya çıkar canımBugün verdim kanı daha.
Bazı durumları bile inisiyatife çevirmeye bayılıyorlar. Dışardan tahlil kabul etmemek nedir Allah aşkına. Keyiflerine göre hareket ediyorlar.Malesef devlet hastaneleri öyle biraz bende kan testlermi devlette yaptırıyım dedim bi devlete gittim doktor dışardan tahlil kabul etmiyomuş başka hastaneye gittim muane olurum bebegi görürüm diye düşündüm doktor bana ya muane yada tahlil diye iki seçenek sunduiçini ferah tut canım bişey olsa söylerdi illaki ben özele gittiğim halde anlamadım sonradan araştırdım falan normal diyolar o an ama oda sana yetmiyo ne kadar normal sınırdamı ne ne değil o an aklına gelmiyo sormak falan
Şimdi eşim söyledi o ,ultrasonda sürekli yatay dikey birşeyler ölçtü sen görmedin mı bi problem olsaydı söylerdi dediSeso35 ölçmüştür sıkıntı olsa zaten söylemekle yükümlü ben ne ara gördü cinsiyetini onu bile anlamadım çünkü bana göre parlaklarına bile bakmamıştır
Sigarayı sormuş sana yine bana özeldeki hemşire sormadan doldurmuş formu aşağıda ben düzelttim
Ay benim kâğıtta da yazmiyorBenim gittiğim doktor bana söylemedi ben sordum ense kalınlığı kaç diye değerini söylemedi sadece normal dedi kağıtta yazıyordu bazı doktorlar çok ilginç
8 ağustosta çıkacak sonucum canım1 haftaya çıkar canım
Ben sadece tahlillere para odememek adına formaliteden muayene oluyorum cnm.Siz normalde orada mı takip oluyorsunuz
Canim sen benim dedigime bakma, ben kendime yorumladım onu. Yoksa dedigin gibi olsa ugrasilmaz tabiki.Öyle bakınca evet fazla ama burda devletler biraz daha uğraştırıyo başka hastanelere yönlendiriyomuş oda sıra almak zormuş falan yaptırıyım çıksın aradan dedim
Devlette direk doplere yolluyorlar. Normal muayenelerdeki cihazlar yeterli olmadigi icin olabilir (kendi fikrim) cunku ense kalinligi olcumu cok iyi cihaz istiyormus mimimetrik hesap sonucu testler yanlis cikabiliyormus kombine hesabinda.Aycee09 dışında kendi doktorundan başka usgye giren var mı
Canim cogu devlet hastanesi bunu uygular.Bazı durumları bile inisiyatife çevirmeye bayılıyorlar. Dışardan tahlil kabul etmemek nedir Allah aşkına. Keyiflerine göre hareket ediyorlar.
Şuan gerçekten kafam takıldı bi yandan da senin gibi düşünüyorum herhalde bi problem olsa bana söylerdi. Neyse inşallah sıkıntı olmasın da gerisi çokta mühim değil
Gerçekten çok uygunmuş ya gün filan vermediler değil mi ikili test içinBen sadece tahlillere para odememek adına formaliteden muayene oluyorum cnm.
Normalde ozel hastaneye gidiyorum,dogumumu da orada yapacagim insallah.kizimda cok memnun kalmistim.
Hatta o kadar cok uyguna geldi ki anlatamam.
Düşün 2017 de süit oda tuttuk 2 gece 3 gun kaldik ve sadece 2000 tl ödedik
Canim sen benim dedigime bakma, ben kendime yorumladım onu. Yoksa dedigin gibi olsa ugrasilmaz tabiki.♥
Devlette direk doplere yolluyorlar. Normal muayenelerdeki cihazlar yeterli olmadigi icin olabilir (kendi fikrim) cunku ense kalinligi olcumu cok iyi cihaz istiyormus mimimetrik hesap sonucu testler yanlis cikabiliyormus kombine hesabinda.
Canim cogu devlet hastanesi bunu uygular.
Ancak cok cok iyi niyetli dr denk gelirse disardan tahlil kabul eder.
Ben sirf bunu bildiğim icin ozeldeki dr un extra isteyecegi tahlilleri gidip de soylemiyorum bile devletteki dr a.
Zaten hepimiz azicik morallerle yasiyoruz, ters bi konuşmada insan demoralize oluyor.
Hayat zenginlere guzel valla :) evinde usg cihazi olan bile vardir eminim hahah.
Yok cnm.Gerçekten çok uygunmuş ya gün filan vermediler değil mi ikili test için
Özelse 1 hafta diyorlar rapor cikma suresi.22sinde kan verdim ben saat başı baktım e nabızda ve hastanenin sitesinde online sonuca ama bişi yok
Papp mom falan da yok sonuçlarda
Pzt tatile çıkcaz o yüzden sabah 7 gibi muayene olacağım yarın rapor işlenir umarım yoksa telefonda da bilgi vermiyor hastane
Evet bir hafta sürüyor. Peki randevu nasıl aldınız bulamadım benYok cnm.
Bugun gittim 1 saatte hallettim.
Ama sonucu ne zaman alacağımı sormadim.
Internetten bakip,ordan ciktigini gorunce gider alirim diyorum. En erken 1 haftasi var sanirim.
benim baktığım 812 ymiş ekranı biraz daha küçük
seninki 860 mış özelliklerini karşılaştırayım
hem seninki şu an satışta değilmiş ya :)
Randevu mu aldınız acaba anlatabilir misiniz Nuray misafirliğe geldim gidene kadar gün geçecekBen bezmialem vakıf üniv hastanesinde yaptırdım pazartesi yapıldı çarşamba sonuç çıktı bugün de gidip aldım. Sonuç kağıdında 1 ağustos yazıyodu ama 2 günde çıktı.
Özelde hem de bi hafta çok uzun değil mi
Aaaa bezmialem ücretli mi yaptırdın canım ne kadardıBen bezmialem vakıf üniv hastanesinde yaptırdım pazartesi yapıldı çarşamba sonuç çıktı bugün de gidip aldım. Sonuç kağıdında 1 ağustos yazıyodu ama 2 günde çıktı.
Özelde hem de bi hafta çok uzun değil mi
İşlemin ücreti yok aslına bakarsan ama muayeneyi yapan kişi profesör olduğu için 150 tl profesör ücreti veriyorsun.Aaaa bezmialem ücretli mi yaptırdın canım ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?