2020 Şubat Anneleri

Randevu mu aldınız acaba anlatabilir misiniz Nuray misafirliğe geldim gidene kadar gün geçecek
Evet ben 10haftalıkken randevu aldım, o zaman 12+2ye gün verilmişti. Son anda alınabilir mi sıra var mıdır bilmiyorum ama bikaç gün önceden alınsa yeterlidir bence. Ben tahlil ve testleri hep orda yaptırıyorum memnunum

İşlemin ücreti yok aslına bakarsan ama muayeneyi yapan kişi profesör olduğu için 150 tl profesör ücreti veriyorsun.
Prof ve doç. Ücret aldığını biliyodum ama 2 li lerde falanda ek ücret alıyo sanıyodum, bundan sonra oraya giderim gerek olduğunda

Aynen en ufak bi ters harekette, mimikte insan daha çok geriliyor.
Zengin olmak vardı Evde ultrason olduğunu da düşünemiyorum iş yapmayı falan bırakırdım muhtemelen ruh hastası gibi sabahtan akşama kadar elimde alet çocuğu izler dururdum

Büyük puntolarla genetik test sonuçları bu sayfada yer almaz yazıyor ve ben yeni gördüm
selozy e nabızda görebiliyor musun raporunu

Günaydın kızlar
dün akşam evime geldim, 2 uçak yolculuğu yormuş beni bayağı 11’de vurup kafayı yattım

ev pis, dolap tam takır bu işleri sanki ben yapmayacak gibi de çok rahatım yani

bu arada şu an daha kahvaltı etmedim, karnımda gelen sesleri alt komşum duymuştur. böyle bi guruldama olamaz anlatamam size sizde de oluyor mu yahuu

Prof ve doç. Ücret aldığını biliyodum ama 2 li lerde falanda ek ücret alıyo sanıyodum, bundan sonra oraya giderim gerek olduğunda
Bu arada fiyat güncellemesi yapılmış, seni yanlış bilgilendirmiş olmayayım,ben 22 temmuzda muayene oldum 23 temmuzda profesör muayenesi 200 liraya çıkmış :)

Kızlar hiç Keçiören özel Hastanesi hakkında bişey duydunuz mu Ankara dakiler

Benim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyor Sanırım çok kilo alacağım

Benim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyor Sanırım çok kilo alacağım
Bende karnım zil gibi çalıyor sonra midem bulanıyor kusuyorum o yüzden yanımda muz bulundurmak iyi oluyor

Ben de 2 saatte bir bişey ler yemekten yoruldum gercekten. Yemezsem tansiyonum yerlerde. Mide bulantısı, baş dönmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…