Evet ben 10haftalıkken randevu aldım, o zaman 12+2ye gün verilmişti. Son anda alınabilir mi sıra var mıdır bilmiyorum ama bikaç gün önceden alınsa yeterlidir bence. Ben tahlil ve testleri hep orda yaptırıyorum memnunumRandevu mu aldınız acaba anlatabilir misiniz Nuray misafirliğe geldim gidene kadar gün geçecek
Prof ve doç. Ücret aldığını biliyodum ama 2 li lerde falanda ek ücret alıyo sanıyodum, bundan sonra oraya giderim gerek olduğundaİşlemin ücreti yok aslına bakarsan ama muayeneyi yapan kişi profesör olduğu için 150 tl profesör ücreti veriyorsun.
Aynen en ufak bi ters harekette, mimikte insan daha çok geriliyor.Ben sadece tahlillere para odememek adına formaliteden muayene oluyorum cnm.
Normalde ozel hastaneye gidiyorum,dogumumu da orada yapacagim insallah.kizimda cok memnun kalmistim.
Hatta o kadar cok uyguna geldi ki anlatamam.
Düşün 2017 de süit oda tuttuk 2 gece 3 gun kaldik ve sadece 2000 tl ödedik
Canim sen benim dedigime bakma, ben kendime yorumladım onu. Yoksa dedigin gibi olsa ugrasilmaz tabiki.
Devlette direk doplere yolluyorlar. Normal muayenelerdeki cihazlar yeterli olmadigi icin olabilir (kendi fikrim) cunku ense kalinligi olcumu cok iyi cihaz istiyormus mimimetrik hesap sonucu testler yanlis cikabiliyormus kombine hesabinda.
Canim cogu devlet hastanesi bunu uygular.
Ancak cok cok iyi niyetli dr denk gelirse disardan tahlil kabul eder.
Ben sirf bunu bildiğim icin ozeldeki dr un extra isteyecegi tahlilleri gidip de soylemiyorum bile devletteki dr a.
Zaten hepimiz azicik morallerle yasiyoruz, ters bi konuşmada insan demoralize oluyor.
Hayat zenginlere guzel valla :) evinde usg cihazi olan bile vardir eminim hahah.
Bem randevuyu sisteme gun içinde surekli girerek iptal eden varmi diye kovaladim.Evet bir hafta sürüyor. Peki randevu nasıl aldınız bulamadım ben
Günaydın canım nasılsın ?Gunaydin kizlar
Rapor şeklinde göremiyorum ama kan sonuçlarını görüyorum . Sonuçlar yeterli zaten. Rapor şeklinde çıktıyı doktorumdan aldımBüyük puntolarla genetik test sonuçları bu sayfada yer almaz yazıyor ve ben yeni gördüm
selozy e nabızda görebiliyor musun raporunu
Pek iyi degilim cnm hala yatiyorum is yapamiyorum ayaga kalkinca kusuyoru malesef sen nasilsinGünaydın canım nasılsın ?
Bu arada fiyat güncellemesi yapılmış, seni yanlış bilgilendirmiş olmayayım,ben 22 temmuzda muayene oldum 23 temmuzda profesör muayenesi 200 liraya çıkmış :)Prof ve doç. Ücret aldığını biliyodum ama 2 li lerde falanda ek ücret alıyo sanıyodum, bundan sonra oraya giderim gerek olduğunda
Ah canım yaPek iyi degilim cnm hala yatiyorum is yapamiyorum ayaga kalkinca kusuyoru malesef sen nasilsin
Benim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyorGünaydın kızlar ❤
dün akşam evime geldim, 2 uçak yolculuğu yormuş beni bayağı 11’de vurup kafayı yattım
ev pis, dolap tam takırbu işleri sanki ben yapmayacak gibi de çok rahatım yani
bu arada şu an daha kahvaltı etmedim, karnımda gelen sesleri alt komşum duymuştur. böyle bi guruldama olamaz anlatamam sizesizde de oluyor mu yahuu
Bende karnım zil gibi çalıyor sonra midem bulanıyor kusuyorum o yüzden yanımda muz bulundurmak iyi oluyorBenim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyorSanırım çok kilo alacağım
Ben de 2 saatte bir bişey ler yemekten yoruldum gercekten. Yemezsem tansiyonum yerlerde. Mide bulantısı, baş dönmesi...Benim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyorSanırım çok kilo alacağım
Muz iyi geliyomu gercekten bende bi denesem hala gecmedi bulantılarBende karnım zil gibi çalıyor sonra midem bulanıyor kusuyorum o yüzden yanımda muz bulundurmak iyi oluyor
Bana çok iyi geliyor muz tok tutuyor canım bence deneyinMuz iyi geliyomu gercekten bende bi denesem hala gecmedi bulantılar(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?