2020 Şubat Anneleri

Valla ben de annemdeneve dönmeye korkuyorum. Evde öyle çok iş var ki temizlikçi tutmam lazım. Halılar, perdeler, camlar.. Düşünmek istemiyorum

Ah canım ya
Ne uzun sürdü inşallah kısa zamanda geçer , yardımcın var mı etrafında ?
Ben daha iyiyim , çarşamava işe başladım ama iş hayatı zor ya gebe iken..
Malesef canim kusmakdan bi hal oldum yemek yemeyi oyle ozledim ki anlatamam hic birsey canim istemio tost yemekden biktim icim almio gun icinde sadece soda iciyorum bazen aksama kadar aclikdan midem bulanio ama yiyemiyorum almiyor hic bisi sonra kusmalar basliyo acliktan biktim artik inan ne yiyecem diye düşünmekten

Hangi takviyeleri kullanıyorsun? Benim de son kontrolümde doktorum artık Omega 3 almaya başlayabilirsin dedi, iki gün aldım,aldığım günlerin ertesi günü bulantıdan yerimden kalkamayacak hale geldim. Hamilelik öncesi de içtiğim dönemler oldu böyle bulantı olmamıştı ama hali hazırda bulantı varsa ciddi şekilde tetikleyebildiğini öğrendim. Bıraktım ve iki gündür iyiyim şükür. Kullandığın takviyeler varsa onları gözden geçir. Umarım yakın zamanda düzelirsin

Benim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyor Sanırım çok kilo alacağım
sağlıklı ve tok tutan atıştırmalıklar yersek bence çok kilo almayız

aç kaldığımda önce midem gurulduyor ve kramp giriyor, daha da fazla aç kalırsam o zaman bulanıyor. ama kramp hissi daha fazla, böyle yumrukluyorlar midemi sanki..

Valla ben de annemdeneve dönmeye korkuyorum. Evde öyle çok iş var ki temizlikçi tutmam lazım. Halılar, perdeler, camlar.. Düşünmek istemiyorum
ben hamile kalmadan hemen önce bayağı derin bir temizlik yaptığım için kadın tutmadım, eşim de yardım eder sağolsun. yavaş yavaş yapıcam artık.

sen kadın tut çok fazla işin varsa mutlaka. yorma kendini

Arkadaşlar İstanbul da nerede ikili test yaptırdınız devlete gittim gün veriyorlarmış yapmadılar özeler ne kadar
Bununla ilgili randevu aldığım da yazmıştım canım devlette sadece eğitim araştırma hastanesi yapıyor öncesinde normal muayene olup 2li test için yonlendirmelerini istiyorsun ben 8+1 Ken aldım randevu 12+3 e 9agustos a yani randevu almak için çok erken gitmen gerekiyor. Ozellerde genelde perinatolog yok radyolog yapıyor onlar daha uygun oluyor fiyat olarak ama uzman değiller yani sadece ölçüm yapıyorlar görüş bilderemiyorlar perinatologlar biraz pahalı önceden Zeynep Kamil den MHRS ile randevu alınıyordu ama artık o da yönlendirmeye geçmiş

Canım en kısa zamanda geçer inşallah
Ben yoğurtlu makarna yiyince iyi geliyor
Bazen de ekmek arası peynir ama mide bulanınca bulanıyor işte
Canım serum taktırsan keşke böyle sen çok halsiz düşeceksin ya
Eşin ne diyo

Suan bulanti ve folikasit cnm onlardan kaynakli deil basindan beri cekiyorum

Taktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorum

Taktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorum
Geçmiş olsun canım araştırdın mı İnternetten bunun bi çözümü yok mu benim bi arkadaşım da öyleydi dedi ilk 4 ay kilo hiç almadım 3 kilo verdim dedi sonra toparladı ilk ayları zor geçti öyle tontiş kızı var ki şimdi muz ceviz ev karıştır yesen

Cevizli sucukta çok lezzetli bak onu da düşün canın çeksin

Teşekkür ederim

Canım merhabalar sende Bursa’dan mışsın bende hangi hastahaneye gidiyorsun
Merhaba! Cnm hastasnye gitmiyorum ya özel muayene gidiyorum oğlumun dr u medicabilde idi kendi yerine geçmiş bu yüzden de sr arayışına girmek istemedim yine ona gidiyorum çok güvendiğim biri kendisi Zuhal Öder Saylık.sen nereye gidiyorsun

Anladım canım biliyorum ablamda onda yapmıştı doğumunu Medikabilde ama şuanda ki muayenesine bende gittim ilk evlendiğimde .sonra Ceylan hastahanesine başladım Sibel hanım’a memnunum ondan 1 yıla yakın olucak ona gidiyorum hamile değilkende gidyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…