- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Valla ben de annemdeneve dönmeye korkuyorum. Evde öyle çok iş var ki temizlikçi tutmam lazım. Halılar, perdeler, camlar.. Düşünmek istemiyorumGünaydın kızlar ❤
dün akşam evime geldim, 2 uçak yolculuğu yormuş beni bayağı 11’de vurup kafayı yattım
ev pis, dolap tam takırbu işleri sanki ben yapmayacak gibi de çok rahatım yani
bu arada şu an daha kahvaltı etmedim, karnımda gelen sesleri alt komşum duymuştur. böyle bi guruldama olamaz anlatamam sizesizde de oluyor mu yahuu
Malesef canim kusmakdan bi hal oldum yemek yemeyi oyle ozledim ki anlatamam hic birsey canim istemio tost yemekden biktim icim almio gun icinde sadece soda iciyorum bazen aksama kadar aclikdan midem bulanio ama yiyemiyorum almiyor hic bisi sonra kusmalar basliyo acliktan biktim artik inan ne yiyecem diye düşünmektenAh canım ya
Ne uzun sürdüinşallah kısa zamanda geçer , yardımcın var mı etrafında ?
Ben daha iyiyim , çarşamava işe başladım ama iş hayatı zor ya gebe iken..
Hangi takviyeleri kullanıyorsun? Benim de son kontrolümde doktorum artık Omega 3 almaya başlayabilirsin dedi, iki gün aldım,aldığım günlerin ertesi günü bulantıdan yerimden kalkamayacak hale geldim. Hamilelik öncesi de içtiğim dönemler oldu böyle bulantı olmamıştı ama hali hazırda bulantı varsa ciddi şekilde tetikleyebildiğini öğrendim. Bıraktım ve iki gündür iyiyim şükür. Kullandığın takviyeler varsa onları gözden geçir. Umarım yakın zamanda düzelirsinMalesef canim kusmakdan bi hal oldum yemek yemeyi oyle ozledim ki anlatamam hic birsey canim istemio tost yemekden biktim icim almio gun icinde sadece soda iciyorum bazen aksama kadar aclikdan midem bulanio ama yiyemiyorum almiyor hic bisi sonra kusmalar basliyo acliktan biktim artik inan ne yiyecem diye düşünmekten
sağlıklı ve tok tutan atıştırmalıklar yersek bence çok kilo almayızBenim karnım acıktığında midem bulanmaya başlıyor. Bulantıyı hissetmemek için aklımda hep yemek yemek, bir şeyler atıştırmak oluyorSanırım çok kilo alacağım
ben hamile kalmadan hemen önce bayağı derin bir temizlik yaptığım için kadın tutmadım, eşim de yardım eder sağolsun. yavaş yavaş yapıcam artık.Valla ben de annemdeneve dönmeye korkuyorum. Evde öyle çok iş var ki temizlikçi tutmam lazım. Halılar, perdeler, camlar.. Düşünmek istemiyorum
Bununla ilgili randevu aldığım da yazmıştım canım devlette sadece eğitim araştırma hastanesi yapıyor öncesinde normal muayene olup 2li test için yonlendirmelerini istiyorsun ben 8+1 Ken aldım randevu 12+3 e 9agustos a yani randevu almak için çok erken gitmen gerekiyor. Ozellerde genelde perinatolog yok radyolog yapıyor onlar daha uygun oluyor fiyat olarak ama uzman değiller yani sadece ölçüm yapıyorlar görüş bilderemiyorlar perinatologlar biraz pahalı önceden Zeynep Kamil den MHRS ile randevu alınıyordu ama artık o da yönlendirmeye geçmişArkadaşlar İstanbul da nerede ikili test yaptırdınız devlete gittim gün veriyorlarmış yapmadılar özeler ne kadar
Canım en kısa zamanda geçer inşallahMalesef canim kusmakdan bi hal oldum yemek yemeyi oyle ozledim ki anlatamam hic birsey canim istemio tost yemekden biktim icim almio gun icinde sadece soda iciyorum bazen aksama kadar aclikdan midem bulanio ama yiyemiyorum almiyor hic bisi sonra kusmalar basliyo acliktan biktim artik inan ne yiyecem diye düşünmekten
Suan bulanti ve folikasit cnm onlardan kaynakli deil basindan beri cekiyorumHangi takviyeleri kullanıyorsun? Benim de son kontrolümde doktorum artık Omega 3 almaya başlayabilirsin dedi, iki gün aldım,aldığım günlerin ertesi günü bulantıdan yerimden kalkamayacak hale geldim. Hamilelik öncesi de içtiğim dönemler oldu böyle bulantı olmamıştı ama hali hazırda bulantı varsa ciddi şekilde tetikleyebildiğini öğrendim. Bıraktım ve iki gündür iyiyim şükür. Kullandığın takviyeler varsa onları gözden geçir. Umarım yakın zamanda düzelirsin
Taktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorumCanım en kısa zamanda geçer inşallah
Ben yoğurtlu makarna yiyince iyi geliyor
Bazen de ekmek arası peynir ama mide bulanınca bulanıyor işte
Canım serum taktırsan keşke böyle sen çok halsiz düşeceksin ya
Eşin ne diyo
Muz çok faydalı bulantıyada iyi geldini söeldi benim dr da fakat ben yiyeniyorım kokusunu alınca bulanıyor direkBana çok iyi geliyor muz tok tutuyor canım bence deneyin
Geçmiş olsun canım araştırdın mı İnternetten bunun bi çözümü yok mu benim bi arkadaşım da öyleydi dedi ilk 4 ay kilo hiç almadım 3 kilo verdim dedi sonra toparladı ilk ayları zor geçti öyle tontiş kızı var ki şimdiTaktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorum
Cevizli sucukta çok lezzetli bak onu da düşün canın çeksinGeçmiş olsun canım araştırdın mı İnternetten bunun bi çözümü yok mu benim bi arkadaşım da öyleydi dedi ilk 4 ay kilo hiç almadım 3 kilo verdim dedi sonra toparladı ilk ayları zor geçti öyle tontiş kızı var ki şimdimuz ceviz ev karıştır yesen
Teşekkür ederimBununla ilgili randevu aldığım da yazmıştım canım devlette sadece eğitim araştırma hastanesi yapıyor öncesinde normal muayene olup 2li test için yonlendirmelerini istiyorsun ben 8+1 Ken aldım randevu 12+3 e 9agustos a yani randevu almak için çok erken gitmen gerekiyor. Ozellerde genelde perinatolog yok radyolog yapıyor onlar daha uygun oluyor fiyat olarak ama uzman değiller yani sadece ölçüm yapıyorlar görüş bilderemiyorlar perinatologlar biraz pahalı önceden Zeynep Kamil den MHRS ile randevu alınıyordu ama artık o da yönlendirmeye geçmiş
Bir defa mı taktırdınTaktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorum
Canım merhabalar sende Bursa’dan mışsın bende hangi hastahaneye gidiyorsunAa liste varmış benide ekleyiverinbursa yaş 32 sat 12.05.2019 başlangıç kilo 50
Geçen gün yazmıştım ama arada kaynamışım sanırımBalıkesir ,sat :11 Mayıs kilo :55 2. Çocuk
Merhaba! Cnm hastasnye gitmiyorum ya özel muayene gidiyorum oğlumun dr u medicabilde idi kendi yerine geçmiş bu yüzden de sr arayışına girmek istemedim yine ona gidiyorum çok güvendiğim biri kendisi Zuhal Öder Saylık.sen nereye gidiyorsunCanım merhabalar sende Bursa’dan mışsın bende hangi hastahaneye gidiyorsun
Anladım canım biliyorum ablamda onda yapmıştı doğumunu Medikabilde ama şuanda ki muayenesine bende gittim ilk evlendiğimde .sonra Ceylan hastahanesine başladım Sibel hanım’a memnunum ondan 1 yıla yakın olucak ona gidiyorum hamile değilkende gidyordumMerhaba! Cnm hastasnye gitmiyorum ya özel muayene gidiyorum oğlumun dr u medicabilde idi kendi yerine geçmiş bu yüzden de sr arayışına girmek istemedim yine ona gidiyorum çok güvendiğim biri kendisi Zuhal Öder Saylık.sen nereye gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?