2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar önümüzdeki hafta yani 12. hafta bitiminde kontrole gidicem. Cinsiyet belli olur mu dersiniz ??

Kızlar bulantı ve kaynama için doktor bir ilaç verdi bana 2 gündür cok rahatladım allaha şükür . Sizde bir doktorlarınıza danışın ilaç verir belki

Buycuy yine bilgiler karışmış sahra- dan anlıyorum.. başka birine geçmiş bilgiler nasıl oluyor çözemedim ama

Bana çok iyi geliyor muz tok tutuyor canım bence deneyin
Muz çok severim ama kabız yapabilir diye aklımda kalmış, hamile kaldığımdan beri hiç yemeye cesaret edemedim.
Ben ev işlerini kendim yapıyordum ama evim çok büyük, üst üste çok hastalanınca derin temizlik yapamadım. Şimdi de grip oldum, dün ateşim yükseldi, şimdi dinleniyorum bende yardıma birini alacağım ama önce kendim yapmam lazım 7 gün sonra tatile gidiyoruz, umarım iyileşirim, umarım yapar öyle gidebilirim

Merhaba kızlar, bugün gittim doktora şükür uzun bir aradan sonra görebildk bebiskoyu oynayıp dönüp durdu, ultrason ölcümüne göre tam 12 hafta cıktı doktor cinsiyeti bayram sonu tam söyleriz dedi ama ben bugün dogum günüm diye ısrar ettm o zaman bi tahmin yapayım dedi :) tahmni söylemeden foto eklicem buraya belki siz de bi tahminde bulunursunz aksama yazarım sonucu :) çok şükür her şey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlıgı da 1 cıktı normal dedi. Ptesi 2li test icin kan vercem bakalm.. ins onlar da güzel cıkar hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebislerimizi

Fotoları videosan ekran görüntüsü aldım cok net olmayabilir belki ama

Yorumları bekliyoruz teyzişler

Eklentiler

• AD979BDC-242A-46B1-BD5E-1902E6994702.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 69
  • E5D34476-3524-4129-BABD-B25CC9D0039C.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 1447D5BC-61BA-4595-A21E-366B5160B0CC.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 70
  • C1795649-B331-47C6-8CB2-FD0072C619AE.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 59D578D2-E26D-45B4-BB27-093CD5ADA21F.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 62
yaa ateşin de mi çıktı? bir doktora gittin mi tekrar? ilaç konusunu sordun mu? iyileşebilmen için uygun ilaçlar verse aslında böyle olmaz ki gerçi grip de ilaçla geçmez ama.. bol bol vitamin almaya çalış ve dinlen..

benim de evim çok büyük ölüyorum temizlerken. bitmek bilmiyor
boşver takma senden önemli değil. bir yardımcı tutma ihtimalin varsa güzel olur. ayrıca tatilden dönüşte yaptır neden gitmeden yapasınki yine kirlenecek

gözün aydın
ben hiç tahmin edemiyorum bu konuda sıfırım

Ne bileyim yola giderken temizlenip gidilir ya... 320 m2 ev, temizle temizle bitmiyor gerçekten...

Yani grip gibi başladı ama sinüzite çevirdi. Doktor minoset ve antibiyotik vermişti, ateşin olursa kullanırsın diye ama ateşimi düşürmeyi başarınca antibiyotiği kullanmadım. Aromatik yağlar aldım, bir de onları deneyeyim bakalım. İyiye gidiyor gibiyim, haftaya da denize gideceğiz inşallah deniz suyu falan iyi gelir ve iyileşirim. Sinüzit geçmez ama hafiflese yeter... Ben kolay hastalanıyorum, bu kış zor geçecek sanırım.

evin dublex herhalde oyy çok büyük temizle temizle bitmez

ya tabii bende bir yere giderken düzenli bırakırım ama özellikle temizlik yapmam sonuçta gelince yapıcam yine

denizde kafanı sok bol bol iyi gelir mutlaka.
belli olmaz belki de hiç hasta olmazsın kışın belli mi olur

Saol canim muz benim.midemi cok bulandirio ceviz de ole denedim onlari baslarda cok fazla artik onlari kusarken biktim o yuzden bosladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…