- 17 Mayıs 2019
- 13
- 2
- 16
Tahmin edebilir canım net söylemez belki amaMerhaba kızlar önümüzdeki hafta yani 12. hafta bitiminde kontrole gidicem. Cinsiyet belli olur mu dersiniz ??
Aa liste varmış benide ekleyiverinbursa yaş 32 sat 12.05.2019 başlangıç kilo 50
Hangisi yine miBuycuy yine bilgiler karışmışsahra- dan anlıyorum.. başka birine geçmiş bilgiler nasıl oluyor çözemedim ama
Hah bak doğru etiketledin de sorun sahranın bilgileri sanırım biirr le karışmış:)
İşte tabloya böyle etiketlenmiyorHah bak doğru etiketledin de sorun sahranın bilgileri sanırım biirr le karışmış:)
Muz çok severim ama kabız yapabilir diye aklımda kalmış, hamile kaldığımdan beri hiç yemeye cesaret edemedim.Bana çok iyi geliyor muz tok tutuyor canım bence deneyin
Ben ev işlerini kendim yapıyordum ama evim çok büyük, üst üste çok hastalanınca derin temizlik yapamadım. Şimdi de grip oldum, dün ateşim yükseldi, şimdi dinleniyorumsağlıklı ve tok tutan atıştırmalıklar yersek bence çok kilo almayız
aç kaldığımda önce midem gurulduyor ve kramp giriyor, daha da fazla aç kalırsam o zaman bulanıyor. ama kramp hissi daha fazla, böyle yumrukluyorlar midemi sanki..
ben hamile kalmadan hemen önce bayağı derin bir temizlik yaptığım için kadın tutmadım, eşim de yardım eder sağolsun. yavaş yavaş yapıcam artık.
sen kadın tut çok fazla işin varsa mutlaka. yorma kendini ❤
Kızlar hiç Keçiören özel Hastanesi hakkında bişey duydunuz mu Ankara dakiler
yaa ateşin de mi çıktı? bir doktora gittin mi tekrar? ilaç konusunu sordun mu? iyileşebilmen için uygun ilaçlar verse aslında böyle olmaz kiBen ev işlerini kendim yapıyordum ama evim çok büyük, üst üste çok hastalanınca derin temizlik yapamadım. Şimdi de grip oldum, dün ateşim yükseldi, şimdi dinleniyorumbende yardıma birini alacağım ama önce kendim yapmam lazım 7 gün sonra tatile gidiyoruz, umarım iyileşirim, umarım yapar öyle gidebilirim
gözün aydınMerhaba kızlar, bugün gittim doktora şükür uzun bir aradan sonra görebildk bebiskoyu oynayıp dönüp durdu, ultrason ölcümüne göre tam 12 hafta cıktı doktor cinsiyeti bayram sonu tam söyleriz dedi ama ben bugün dogum günüm diye ısrar ettm o zaman bi tahmin yapayım dedi :) tahmni söylemeden foto eklicem buraya belki siz de bi tahminde bulunursunzaksama yazarım sonucu :) çok şükür her şey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlıgı da 1 cıktı normal dedi. Ptesi 2li test icin kan vercem bakalm.. ins onlar da güzel cıkar hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebislerimizi
Fotoları videosan ekran görüntüsü aldım cok net olmayabilir belki ama
Yorumları bekliyoruz teyzişler
Ne bileyim yola giderken temizlenip gidilir ya... 320 m2 ev, temizle temizle bitmiyor gerçekten...yaa ateşin de mi çıktı? bir doktora gittin mi tekrar? ilaç konusunu sordun mu? iyileşebilmen için uygun ilaçlar verse aslında böyle olmaz kigerçi grip de ilaçla geçmez ama.. bol bol vitamin almaya çalış ve dinlen..
benim de evim çok büyük ölüyorum temizlerken. bitmek bilmiyor
boşver takma senden önemli değil. bir yardımcı tutma ihtimalin varsa güzel olur. ayrıca tatilden dönüşte yaptır neden gitmeden yapasınki yine kirlenecek
evin dublex herhalde oyy çok büyük temizle temizle bitmezNe bileyim yola giderken temizlenip gidilir ya... 320 m2 ev, temizle temizle bitmiyor gerçekten...
Yani grip gibi başladı ama sinüzite çevirdi. Doktor minoset ve antibiyotik vermişti, ateşin olursa kullanırsın diye ama ateşimi düşürmeyi başarınca antibiyotiği kullanmadım. Aromatik yağlar aldım, bir de onları deneyeyim bakalım. İyiye gidiyor gibiyim, haftaya da denize gideceğiz inşallah deniz suyu falan iyi gelir ve iyileşirim. Sinüzit geçmez ama hafiflese yeter... Ben kolay hastalanıyorum, bu kış zor geçecek sanırım.
Saol canim muz benim.midemi cok bulandirio ceviz de ole denedim onlari baslarda cok fazla artik onlari kusarken biktim o yuzden bosladmGeçmiş olsun canım araştırdın mı İnternetten bunun bi çözümü yok mu benim bi arkadaşım da öyleydi dedi ilk 4 ay kilo hiç almadım 3 kilo verdim dedi sonra toparladı ilk ayları zor geçti öyle tontiş kızı var ki şimdimuz ceviz ev karıştır yesen
Ben de aynı şeyi merak ediyprum kendim içinMerhaba kızlar önümüzdeki hafta yani 12. hafta bitiminde kontrole gidicem. Cinsiyet belli olur mu dersiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?