2020 Şubat Anneleri

Masallah kuzuya kız gıbı sankı benım drumda bayramdan sonra dedı ne kadr ısrar etsemde kucuk henüz yanlıs bısey soylemeyeyım dedi

Ay inşallah Tek dileğim bu ...

Bence erkek

Kızlar maşallah herkes ikili testlerini verdi hepimizin hayırlı temiz çıksın dilerim tahmini de olsa cinsiyet haberlerini okuyorum mutlu oluyorum Benimde Çarşamba kontrolüm var 11+1 olacak ikili test için kan alırlar mı acaba cinsiyet için bende çok heyecanlıyım

ben daha vermedim pazartesi vericem bende, 12+1 olucam o zaman. gerçekten çok heyecanlı ya, inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur.

11. haftadan itibaren yapılıyo diye biliyorum ama bi kaç gün daha beklese miydin acaba ya da o gün kan almasa da bi hafta sonra tekrar çağırır.

ben cinsiyet için heyecanlı değilim çünkü doktorum tahmin etse bile söylemez şimdi biliyorum ay şu test sonuçları iyi çıksın, kanama alanım vs geçmiş olsun da cinsiyet hiç aklıma gelmiyo şu an

Kontrol tarihi o zaman canım kendi çağırdı yani dediğin gibi belki kan tahlilini bir kac gün sonra ister bakalım nasıl yönlendirerek. Benimde aile arkadaslar falan hep rüyalarında erkek bebis görmüşler benim içimde karışık hisler bilmiyorum sağlıkla gelsinler de
Sanada çok geçmis olsun geçer Allahın izni ile 12 haftaya yaklaşmışsın büyümüş Annesi korkma güzel güzel enerjiler dualar gönder bebişine Allah saklasın canım

Masallah kuzuya kız gıbı sankı benım drumda bayramdan sonra dedı ne kadr ısrar etsemde kucuk henüz yanlıs bısey soylemeyeyım dedi
Justaname bana da senin bebiş erkek gibi geldi sanki

Erkek diyenler kazandı gibi :) ya bu fotoları videodan yakalamaya çalıştım pek net değiller ama orda baya gördük pipiyi esim de görmüs ama doktor yine de 10 gün sonra bir daha gelin bayram öncesi tekrar bakalım dedi :) gönlüm erkekten yanaydı benim de allah biliyo tabiki sağlıklı olsun da gerisi çok mühim değil aslında..

Bazı arkadaşlar sormuş 12.haftada görünebiliyor mu diye, ben 11+4tüm aslında ama usg de 12 cıktı tam, bir de bebis pozisyonuna, usg kalitesine falan da baglı sanırım ama hic bi doktor bu haftada %100 demiyor anladığım kadarıyla

Herkese iyi geceler diliyorumm

Kızlar ben kuruyemişe bayılırım ne kadar da yesem doymadan kalkarım o kadar ama 2 haftadır ben de yiyemiyorum bir avucu zorla tüketiyorum

canım ben zofer diye bir ilaç kullanıyorum bulantı için. onu içince gözümün önünü gördüm resmen. doktoruna bir danış istersen. bana doktor yazdı.

Benim doktorda zofer verdi valla rahatladım haftalardır işkence çekiyomuşum . GöZüm açıldı

Taktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorum
Benim de ne bulantim ne kusmam bitti. Yasadığimiz yerde de tek akrabam yok. Bazen ağlamaya başlıyorum. Evde birsey yaptigim yok . Heryer rezil. Ćok şükür bugünlere kadar geldik ama insan halsizlikten psikolojisi de bozuluyor. Sućlu da hissediyorum bir yandan. Yemiyorum bebek nereye kadar depodan yiyecek diye. Pazartesi saglik ocagina gidip kan verecegim. Neler kalmiş kanimda diye. Hamile kalmadan once hersey normaldi. Bir de antibiyotik iciyorum 3 gundür idrar yolu enfeksiyonu icin o da halsiz yapiyor. Sabah sabah içimi döktüm valla bugünlerimiz de gecicek inşAllah. Biraz daha sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…