- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Insallah canim insallah bekliyorum saolasin buraya yazinca en azindan acimi sizinle paylaşıyorum rahatliyorum
Benim hiç bir fikrim yokKızlar hiç Keçiören özel Hastanesi hakkında bişey duydunuz mu Ankara dakiler
Masallah kuzuya kız gıbı sankıMerhaba kızlar, bugün gittim doktora şükür uzun bir aradan sonra görebildk bebiskoyu oynayıp dönüp durdu, ultrason ölcümüne göre tam 12 hafta cıktı doktor cinsiyeti bayram sonu tam söyleriz dedi ama ben bugün dogum günüm diye ısrar ettm o zaman bi tahmin yapayım dedi :) tahmni söylemeden foto eklicem buraya belki siz de bi tahminde bulunursunzaksama yazarım sonucu :) çok şükür her şey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlıgı da 1 cıktı normal dedi. Ptesi 2li test icin kan vercem bakalm.. ins onlar da güzel cıkar hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebislerimizi
Fotoları videosan ekran görüntüsü aldım cok net olmayabilir belki ama
Yorumları bekliyoruz teyzişler
Ben de ceviz badem fındık yiyemiyorum 6. Haftadan beri. Midemi çok bulandırıyorlar ne yapacam bilemedimSaol canim muz benim.midemi cok bulandirio ceviz de ole denedim onlari baslarda cok fazla artik onlari kusarken biktim o yuzden bosladm
Ay inşallahevin dublex herhalde oyy çok büyük temizle temizle bitmez
ya tabii bende bir yere giderken düzenli bırakırım ama özellikle temizlik yapmam sonuçta gelince yapıcam yine
denizde kafanı sok bol bol iyi gelir mutlaka.
belli olmaz belki de hiç hasta olmazsın kışın belli mi olur ☺
Merhaba bilekliği denediniz mi acaba? İşe yaradı mı bulantıdan sürünüyorum ben de alacağımEşim bulantı bilekliği diye bi şey şipariş vermiş intten. Kullanan oldu mu. Ya da ne kullanmalıyım hap dışında. Hapı bile midem kabul etmiyor
Bence erkekMerhaba kızlar, bugün gittim doktora şükür uzun bir aradan sonra görebildk bebiskoyu oynayıp dönüp durdu, ultrason ölcümüne göre tam 12 hafta cıktı doktor cinsiyeti bayram sonu tam söyleriz dedi ama ben bugün dogum günüm diye ısrar ettm o zaman bi tahmin yapayım dedi :) tahmni söylemeden foto eklicem buraya belki siz de bi tahminde bulunursunzaksama yazarım sonucu :) çok şükür her şey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlıgı da 1 cıktı normal dedi. Ptesi 2li test icin kan vercem bakalm.. ins onlar da güzel cıkar hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebislerimizi
Fotoları videosan ekran görüntüsü aldım cok net olmayabilir belki ama
Yorumları bekliyoruz teyzişler
Tahmin edilebilirmiş kesin olmamakla birlikteBen de aynı şeyi merak ediyprum kendim için
canım ben zofer diye bir ilaç kullanıyorum bulantı için. onu içince gözümün önünü gördüm resmen. doktoruna bir danış istersen. bana doktor yazdı.Merhaba bilekliği denediniz mi acaba? İşe yaradı mı bulantıdan sürünüyorum ben de alacağım
Aha doğru etiketlemişsin bir ara yaşımı 28 gördüm 7 yaş gençleşmişim
ben daha vermedim pazartesi vericem bende, 12+1 olucam o zaman. gerçekten çok heyecanlı ya, inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur.Kızlar maşallah herkes ikili testlerini verdi hepimizin hayırlı temiz çıksın dilerim☺tahmini de olsa cinsiyet haberlerini okuyorum mutlu oluyorum Benimde Çarşamba kontrolüm var 11+1 olacak ikili test için kan alırlar mı acaba cinsiyet için bende çok heyecanlıyım ☺
Kontrol tarihi o zaman canım kendi çağırdı yani dediğin gibi belki kan tahlilini bir kac gün sonra ister bakalım nasıl yönlendirerek. Benimde aile arkadaslar falan hep rüyalarında erkek bebis görmüşler benim içimde karışık hisler bilmiyorum sağlıkla gelsinler deben daha vermedim pazartesi vericem bende, 12+1 olucam o zaman. gerçekten çok heyecanlı ya, inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur.
11. haftadan itibaren yapılıyo diye biliyorum ama bi kaç gün daha beklese miydin acabaya da o gün kan almasa da bi hafta sonra tekrar çağırır.
ben cinsiyet için heyecanlı değilim çünkü doktorum tahmin etse bile söylemez şimdi biliyorumay şu test sonuçları iyi çıksın, kanama alanım vs geçmiş olsun da cinsiyet hiç aklıma gelmiyo şu an
Masallah kuzuya kız gıbı sankıbenım drumda bayramdan sonra dedı ne kadr ısrar etsemde kucuk henüz yanlıs bısey soylemeyeyım dedi
Justaname bana da senin bebiş erkek gibi geldi sanki
Bence erkek
canım ben zofer diye bir ilaç kullanıyorum bulantı için. onu içince gözümün önünü gördüm resmen. doktoruna bir danış istersen. bana doktor yazdı.
Benim de ne bulantim ne kusmam bitti. Yasadığimiz yerde de tek akrabam yok. Bazen ağlamaya başlıyorum. Evde birsey yaptigim yok . Heryer rezil. Ćok şükür bugünlere kadar geldik ama insan halsizlikten psikolojisi de bozuluyor. Sućlu da hissediyorum bir yandan. Yemiyorum bebek nereye kadar depodan yiyecek diye. Pazartesi saglik ocagina gidip kan verecegim. Neler kalmiş kanimda diye. Hamile kalmadan once hersey normaldi. Bir de antibiyotik iciyorum 3 gundür idrar yolu enfeksiyonu icin o da halsiz yapiyor. Sabah sabah içimi döktüm vallaTaktim cnm fayda etmedi o da birsey demio gozumun onunde eriyip gidion diyo ben agliom o üzülüyor ama napim bulanti gercekden pskolojimi cok bozdu 2 aydr yatiorum evden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?