Maalesef bende işe yaramadıMerhaba bilekliği denediniz mi acaba? İşe yaradı mı bulantıdan sürünüyorum ben de alacağım
Insallah gecmistir canimben daha vermedim pazartesi vericem bende, 12+1 olucam o zaman. gerçekten çok heyecanlı ya, inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur.
11. haftadan itibaren yapılıyo diye biliyorum ama bi kaç gün daha beklese miydin acabaya da o gün kan almasa da bi hafta sonra tekrar çağırır.
ben cinsiyet için heyecanlı değilim çünkü doktorum tahmin etse bile söylemez şimdi biliyorumay şu test sonuçları iyi çıksın, kanama alanım vs geçmiş olsun da cinsiyet hiç aklıma gelmiyo şu an
Neler yiyorsun mesela ?Kızlar ben kuruyemişe bayılırım ne kadar da yesem doymadan kalkarım o kadar ama 2 haftadır ben de yiyemiyorum bir avucu zorla tüketiyorum
Ben erkek diyorum.Bizimkinin cinsiyetini bakarken doktor öyle iyi anlattı gosterdiki ama bebeğin pozisyonuna göre o çıkıntı açı değiştirdi bizde ve tahmin edemedik.Malesef bizim haftalarda henüz dış genital oluşmamış oluyor ve sadece acıya göre doktorlar tahmin yürütüyor .Sanırım bende muayenem esnasında ogrenmisim iyiceMerhaba kızlar, bugün gittim doktora şükür uzun bir aradan sonra görebildk bebiskoyu oynayıp dönüp durdu, ultrason ölcümüne göre tam 12 hafta cıktı doktor cinsiyeti bayram sonu tam söyleriz dedi ama ben bugün dogum günüm diye ısrar ettm o zaman bi tahmin yapayım dedi :) tahmni söylemeden foto eklicem buraya belki siz de bi tahminde bulunursunzaksama yazarım sonucu :) çok şükür her şey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlıgı da 1 cıktı normal dedi. Ptesi 2li test icin kan vercem bakalm.. ins onlar da güzel cıkar hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebislerimizi
Fotoları videosan ekran görüntüsü aldım cok net olmayabilir belki ama
Yorumları bekliyoruz teyzişler
sağol canımKontrol tarihi o zaman canım kendi çağırdı yani dediğin gibi belki kan tahlilini bir kac gün sonra ister bakalım nasıl yönlendirerek. Benimde aile arkadaslar falan hep rüyalarında erkek bebis görmüşler benim içimde karışık hisler bilmiyorum sağlıkla gelsinler de
Sanada çok geçmis olsun geçer Allahın izni ile 12 haftaya yaklaşmışsın büyümüş Annesi korkma güzel güzel enerjiler dualar gönder bebişine Allah saklasın canım
Insallah gecmistir canim
Benimkini devlet bitmis diyor ama ozel halen var diyor.
Bu arada cinsiyet merak etmiyorum demistim sana ya, artik bildigin hop hop ediyo kalbimbaya baya merak ediyorum ama yine de kızım olacak 2 licem meleklerimi diyorum icten ice
Neler yiyorsun mesela ?
Neler yerdin daha önce?
Ben mesela leblebi cok severim,hamileyken icim almiyor. Cekirdek bayılırım , ayni sekilde asla agzima surmuyorum.
Ama hergun çiğ findik ve cig badem yiyorum.
Birde her gün 1tane medine hurmasi yiyin kizlar,bebek icin cok faydali. 90 tl burda kilosu yaaa tanesi 1.5 a geliyor
Alışmış olmakla alakalı sanırım. Birine iş buyuramam, eve yardımcı geldiği zaman da yine çoğunu ben yapıyorum
aynen kızlar boşuna çekmeyin bulantiyi. icin oh rahatsıniza bakın. içinden 10 tane çıkıyor keşke biraz daha olsaydi. tek kötü yanı:)Benim doktorda zofer verdi valla rahatladım haftalardır işkence çekiyomuşum . GöZüm açıldı
o kadar zaman gerinme zevkinden mahrum kaldın yaniyeb4 evet ya hem bizim için hem eşlerimiz için ilki gibi olmuyor ikinciler
Eşim sağolsun çok yardımcı olmuştu ilk hamileliğimde şimdi de öğrenir öğrenmez bu şu o benim görevim sakın zorlama kendini dedi ama knlar baba kız takılırken eşimi çağırmak yerine kendim yapıyorum
İlkinde pamuk ipliğine bağlı gibi yaşıyor insan ikinci de allaha emanet☺
Ay hatırlıyorum da annem gerinme demişti ben de sabah yatakta gerinmeye bayılırım aylar sonra bir muhabbette uzanma anlamında gerinme dediğini anlayıp çok gülmüştük halime
Öncelikle doğum günün kutlu olsun, bugün de benim doğum günümMerhaba kızlar, bugün gittim doktora şükür uzun bir aradan sonra görebildk bebiskoyu oynayıp dönüp durdu, ultrason ölcümüne göre tam 12 hafta cıktı doktor cinsiyeti bayram sonu tam söyleriz dedi ama ben bugün dogum günüm diye ısrar ettm o zaman bi tahmin yapayım dedi :) tahmni söylemeden foto eklicem buraya belki siz de bi tahminde bulunursunzaksama yazarım sonucu :) çok şükür her şey yolunda burun kemiği oluşmuş, ense kalınlıgı da 1 cıktı normal dedi. Ptesi 2li test icin kan vercem bakalm.. ins onlar da güzel cıkar hepimiz saglıcakla alırız kucagımıza bebislerimizi
Fotoları videosan ekran görüntüsü aldım cok net olmayabilir belki ama
Yorumları bekliyoruz teyzişler
Bende çok farklı hissediyorum ilkine kıyasla... İlkinde çok mükemmeliyetçi bir anneydim, bunda ise çok rahat bir anne olacağım sanırımo kadar zaman gerinme zevkinden mahrum kaldın yani
aynen eşim yine ağır iş yaptırmaz, dikkat eder, yardım eder ama ilkindeki o prenseslik de yok yanibiz bile ilki gibi değiliz, aslında çok normal. doğunca da sanırım ilki kadar evhamlı olmam diye düşünüyorum
ikinizin de doğum günü kutlu olsunÖncelikle doğum günün kutlu olsun, bugün de benim doğum günümaslında çok anlayamıyorum ultrason görüntüsünden ama erkek mi
ikinciler daha rahat büyüyor demeleri bundan olsa gerekBende çok farklı hissediyorum ilkine kıyasla... İlkinde çok mükemmeliyetçi bir anneydim, bunda ise çok rahat bir anne olacağım sanırım
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbimm bize de göstersinErkek diyenler kazandı gibi :) ya bu fotoları videodan yakalamaya çalıştım pek net değiller ama orda baya gördük pipiyi esim de görmüs ama doktor yine de 10 gün sonra bir daha gelin bayram öncesi tekrar bakalım dedi :) gönlüm erkekten yanaydı benim de allah biliyotabiki sağlıklı olsun da gerisi çok mühim değil aslında..
Bazı arkadaşlar sormuş 12.haftada görünebiliyor mu diye, ben 11+4tüm aslında ama usg de 12 cıktı tam, bir de bebis pozisyonuna, usg kalitesine falan da baglı sanırım ama hic bi doktor bu haftada %100 demiyor anladığım kadarıyla
Herkese iyi geceler diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?