2020 Şubat Anneleri

Insallah gecmistir canim
Benimkini devlet bitmis diyor ama ozel halen var diyor.
Bu arada cinsiyet merak etmiyorum demistim sana ya, artik bildigin hop hop ediyo kalbim baya baya merak ediyorum ama yine de kızım olacak 2 licem meleklerimi diyorum icten ice
Kızlar ben kuruyemişe bayılırım ne kadar da yesem doymadan kalkarım o kadar ama 2 haftadır ben de yiyemiyorum bir avucu zorla tüketiyorum
Neler yiyorsun mesela ?
Neler yerdin daha önce?
Ben mesela leblebi cok severim,hamileyken icim almiyor. Cekirdek bayılırım , ayni sekilde asla agzima surmuyorum.
Ama hergun çiğ findik ve cig badem yiyorum.
Birde her gün 1tane medine hurmasi yiyin kizlar,bebek icin cok faydali. 90 tl burda kilosu yaaa tanesi 1.5 a geliyor

Ben erkek diyorum.Bizimkinin cinsiyetini bakarken doktor öyle iyi anlattı gosterdiki ama bebeğin pozisyonuna göre o çıkıntı açı değiştirdi bizde ve tahmin edemedik.Malesef bizim haftalarda henüz dış genital oluşmamış oluyor ve sadece acıya göre doktorlar tahmin yürütüyor .Sanırım bende muayenem esnasında ogrenmisim iyice bizim ikili taramamiz 25 dk sırf muayene sürdü bu defa tanıdık doktora gitmiştim çünkü. iki gündür biraz baş ağrısı çekiyorum taramadan önce stres yaptım galiba .Esimde senin hirsindan basın agriyor biran once kucaklamak sevmek istiyorsun aklın bebekte kaldı diyor .Gidip cinsiyet tahmin sayfasında tahmin yapayim ogrenmisim bu işi

sağol canım
inşallah şu süreci hepimiz sorunsuz atlatırız

inşallah canım ya herhalde bu saatten sonra sıkıntı yaratmaz ama insan endişeleniyor ikimizin de geçsin bitsin bir an önce umarım.

ay benim de içimden kız geçiyor, herkes erkek diyor ama. kızım da çok kız istiyor belki ondan etkileniyorum. ay şu an bende merak ettim bakalım bizim kızlara ne çıkacak

S Sansebastian sen normalde de o evi kendin temizleme zaten iki ev büyüklüğüne bir tek sen az kalır
Alışmış olmakla alakalı sanırım. Birine iş buyuramam, eve yardımcı geldiği zaman da yine çoğunu ben yapıyorum Hastalanınca zor oldu ama sağolsun eşim de yardımcı oluyor. Bugün ayaklandım, işler beni bekler

E essra85 sıkma canını bebeğin gerekeni alıyordur çabucak geçer umarım
@KARABATAK_ aklına ne gelirse yerdim hele çekirdeği 1 kiloya yakım yerim a hurmayı unutmuşum almayı tok da tutuyor ama o ne öyle ya 90 tl şu ara fındık badem ceviz kaju antep fıstığı bir avuç olacak kadar zorla yiyorum depolamıştım bunları çok seviyorum bolca yerim diye de nerdeee
S Sansebastian kolay gelsin

Bana eşim ilk hamileliğimde zorla o kadar çok ceviz ve badem yedirdi ki tiksindim. bir daha asla ağzıma ceviz koyamadım ki severdim ben normalde.

şimdi de yiyemiyorum tabiiki. eşim de zorlamıyor artık, sanırım ikinci hamilelikler ilki gibi olmuyor
bende ilki kadar çok dikkat etmiyorum sanırım tabiiki beslenmeme dikkat ediyorum ama kızımda tiksine tiksine ceviz yemiştim ama şimdi kendimi o kadar zorlamıyorum mesela.

bu sabah ilk kez yumurta sarısı yedim. kızım haşlanmış yumurtanın beyazını yiyor sadece, sarısını atacaktım dur bi deneyeyim dedim. bastım pulbiberi yedim normalde de beyazını sevmem. haşlanmış yumurtayı pek severek yemem ama sağlıklı çpk yemek lazım. ama kokusuna dayanamıyorum işte

yeb4 evet ya hem bizim için hem eşlerimiz için ilki gibi olmuyor ikinciler
Eşim sağolsun çok yardımcı olmuştu ilk hamileliğimde şimdi de öğrenir öğrenmez bu şu o benim görevim sakın zorlama kendini dedi ama knlar baba kız takılırken eşimi çağırmak yerine kendim yapıyorum
İlkinde pamuk ipliğine bağlı gibi yaşıyor insan ikinci de allaha emanet
Ay hatırlıyorum da annem gerinme demişti ben de sabah yatakta gerinmeye bayılırım aylar sonra bir muhabbette uzanma anlamında gerinme dediğini anlayıp çok gülmüştük halime

o kadar zaman gerinme zevkinden mahrum kaldın yani

aynen eşim yine ağır iş yaptırmaz, dikkat eder, yardım eder ama ilkindeki o prenseslik de yok yani biz bile ilki gibi değiliz, aslında çok normal. doğunca da sanırım ilki kadar evhamlı olmam diye düşünüyorum

Öncelikle doğum günün kutlu olsun, bugün de benim doğum günüm aslında çok anlayamıyorum ultrason görüntüsünden ama erkek mi

Bende çok farklı hissediyorum ilkine kıyasla... İlkinde çok mükemmeliyetçi bir anneydim, bunda ise çok rahat bir anne olacağım sanırım

Bende çok farklı hissediyorum ilkine kıyasla... İlkinde çok mükemmeliyetçi bir anneydim, bunda ise çok rahat bir anne olacağım sanırım
ikinciler daha rahat büyüyor demeleri bundan olsa gerek
aşırı titiz değildim ama yine de evhamlıydım tabii. ateşi azıcık çıksa korkardım. kolik bebekti bir de kızım, kaç kere hastaneye götürdük niye ağlıyo diye o ağlarken bende ağlıyodum nerdeyse.

ama şimdi ikincide her şeye hazırlıklıyım sanırım, sağlıklı olsun da gaz o şu bu beni artık korkutamaz kızımdan sonra

Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbimm bize de göstersin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Biz daha onuncu haftadayız sanırım cinsiyet tahmini yapmaz doktor değil mi yarın randevum var doktorum üç hafta sonra çağırmıştı kesin bir sonraki randevuyu 2 hafta sonraya çağırır o zaman cinsiyet hakkında bilgi veririr sanırım hem ikili test zamanına da denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…