2020 Şubat Anneleri

Arkadaşlar ikili test sonucum çıkmış nöbetci doktora göstermeye gidiyorum kendi doktorum yıllık izindeydi zaten inşallah iyi sonuçla karşılaşırım
İnşallah canım içini ferah tut sen

Canım seninle aynı bizim tarihler bende cuma günü gittim ama 3 hafta sonra tekrar gidicem hem test yapçak hemde cinsiyeti söylerim dedi tahmin ederim dedi belki seninkide edebilir ama benimki sanırım erkek

Nasıl denk gelmiş tarihler Doktor tahmin de bulundu o zaman size
Hahah aynen valla canım senin son sat kaç mayısın Yok kuzum benim bebiş bildiğin bacaklar açık yatınca biz tahmin ettik yanılmazsaktabi içimede öyle doğuyor sanki

Şimdi merak edip ben de enabıza baktım ve tetkiklerde sonuçlar görünüyordu. Troit hormonlarım normal değer aralığına girmiş ama papp a ve total hcg var onları malesef anlamadım. Kendi değerim yazıyor ama referans aralığı yazmiyor. Çokta merak ediyorum şuan normal mi bu değerler diye

Aaa öyle mi oldu teşekkür ederim canımm test elimde normal anladığım kadarıyla doktora giricem birazdanda
Devlette mı özelde mı yaptırmıştın ayceecim ya benimde enabizda sonucum görünüyor ama çok kaba taslak bir sonuç öyle mom değerleri falan yok. Netten araştırmak istedim ama yok bulamıyorum bulduklarımda içime kurt düşürdü gerildim gece gece durduk yere. Senin sonuçların nasıl?

Sonuçlarım normal miş çok şükür bebeğide görürüm diye düşündüm ama çok girmişsin ultrasona zararlı dedi biraz başından savdı gibi geldi ama neyseki çok şükür normal miş
Sıra sıra hayırlı haberlernizi alırım bende inşallah

Özelde canım nasıl çıkıyo sende yardımcı olmaya çalışıyımm

Seso35 canım ekliyorum ben sonuçları burun kemiği var ense kalınlığıda 0,80 mm çıkmıştı

Eklentiler

• 692DD21C-432D-498E-908B-69D31786D0E7.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 59
  • D765EE7B-CF15-40E7-A226-2DF0C7AE8EE4.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 58
Oy çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağınada almayı almamızı nasip etsin hepimizin inşallah derin bir nefes alabilirsin artık

Sağlıkla alın kucağınıza sonuçlarınızın güzel cıkmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…