2020 Şubat Anneleri

Öncelikle doğum günün kutlu olsun, bugün de benim doğum günüm aslında çok anlayamıyorum ultrason görüntüsünden ama erkek mi
Justaname erkek diye yazmışsın ama sonradan gördüm, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik prens inşallah
ikinizin de doğum günü kutlu olsun
Justaname
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbimm bize de göstersin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorummm ayrıca Sekerpare87 sana da mutlu yıllar canım burada sizinle olmak, neşeyi, üzüntüyü, heyecanı, en özel duyguları paylaşmak gerçekten çok güzel hepimiz sağlıkla alalım bebislerimizi insallah kucagımıza en büyük hediye o olcak bizim icinnn..

gözün aydın canım, rahatlamışsındır şimdi ne güzel

Günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim test sonucumla birlikte inşallah güzel bir de hediye almış olurum. İnşallaj hepimiz güzel sonuçlar alırız

kızlar 2li test yaptıranlar hiç ters a dalgası diye bir şey duydunuz mu? doktor kağıdıma böyle bir not düşmüş. bir şey söylemedi ama sonuçları bekleyelim dedi. ense burun ölçümü için normal dedi sadece

Benim bir bilgim yok, inşallah sonuçlar güzel gelir. İyi düşünmekte fayda var, iyi düşünelim iyi olsun

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar öncelikle sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum. 13+2 günlük hamileyim ikinci bebeğim ilki daha 21 aylık. Bir oğlum var şimdiki için doktorum kız gibi görünüyor dedi. İkili test olduk sonuç bekliyoruz. Çok zor bir dönem geçirdim bulantılardan dolayı şimdi biraz hafifledi. Burda benim gibi olan arkadaşlarla Bilgi alışverişi yaparak kendimi yalnız hissetmeyeceğimi umuyorum.

Merhaba cnm bende ayni dertteyim hala bulantilarla bas etmeye calisiyorum allah kolaylik versin hepimize

Selam kızlar
OĞLUŞUMUM 2li sonucu sağlıklı
Gözün aydın canım çok sevindimm
Ben daha öğrenemedim erkek soru işaretiyle kaldı dün sonuç göstermede kontrol etmedi belki bi umut bişey söyler diye düşündüm ama
Şey dicektim ikilideki betaya göre cinsiyet varmış senin beta değerin kaç çıktı bakalım tutuyomu

Günaydıb kızlaar nasılsınız

Çok sevindim canımm darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…