2020 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız?

Öğlen doktora gidicem, çok heyecanlıyım ya inşallah bende güzel haberlerle gelirim.

İnşallah canım kendi doktoruna görünücektin diye hatırlıyorum inşallah kanama alanı falanda geçmiştir hayırlı haberlerle gel

Hoşgeldin
Selam kızlar
OĞLUŞUMUM 2li sonucu sağlıklı☺
Gözünaydın, çok sevindim. Darısı başımıza inşallah
Günaydın kızlar ❤ nasılsınız?

Öğlen doktora gidicem, çok heyecanlıyım ya inşallah bende güzel haberlerle gelirim.
Ben bile heyecanlandım, inşallah güzel geçer.

Hoşbuldum baya aktif bir başlık çok sevindim bulantılar 5 haftada başladı kısmen azaldı en azından sürekli yatmıyorum artık. Benim ilki de sıkıntılıydı 5 ay sürdü buda ona yakın seyrediyor. Allahtan izindeyim oğlumdan dolayı .işe başlamadan yine izne ayrılacağım çünkü çalışırken bulantı ile başa çıkmak çok zor. Şu an tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonları sürekli tekrarlıyor. İkili test cinsiyet hakkında Bilgi veriyor mu?

Günaydın kızlar ❤ nasılsınız?

hiç endişelenme cnm bence çok güzel haberlerle geleceksin

geçmiş olsun cnm umarım kısa zamanda geçer bulantıların

İnşallah canım kendi doktoruna görünücektin diye hatırlıyorum inşallah kanama alanı falanda geçmiştir hayırlı haberlerle gel ☺
yeb4 inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn
Ben bile heyecanlandım, inşallah güzel geçer.
Hadi güzel haberlerle gel canım veeee cinsiyet icin bakalim ne dicek
hiç endişelenme cnm bence çok güzel haberlerle geleceksin

ay kızlar çok teşekkür ederim rüyama bile girdi, niyeyse bu sefer çok heyecanlandım ya.
kendi doktoruma gidicem evet bir buçuk ay sonra ilk kez. bakalım neler olacak çıkınca yazarım.

benim doktorum asla tahmin yapmaz zamanı gelince söyler o yüzden cinsiyet konusunda hiç beklentim yok

Kizlar ikili test en son kacinci haftada yapilmali.benim bayramdan sonraya kalcak heralde.

11 - 14 haftaları arası canım öyle biliyorum ben 11+6 da doktora gittim direk ikili test zamanın gelmiş dedi başka doktora yönlendirdi insan çok heyecanlanıyor bu kan sonuçları inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…