Merhaba arkadaşlar öncelikle sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum. 13+2 günlük hamileyim ikinci bebeğim ilki daha 21 aylık. Bir oğlum var şimdiki için doktorum kız gibi görünüyor dedi. İkili test olduk sonuç bekliyoruz. Çok zor bir dönem geçirdim bulantılardan dolayı şimdi biraz hafifledi. Burda benim gibi olan arkadaşlarla Bilgi alışverişi yaparak kendimi yalnız hissetmeyeceğimi umuyorum.
Hoşbuldum baya aktif bir başlık çok sevindim bulantılar 5 haftada başladı kısmen azaldı en azından sürekli yatmıyorum artık. Benim ilki de sıkıntılıydı 5 ay sürdü buda ona yakın seyrediyor. Allahtan izindeyim oğlumdan dolayı .işe başlamadan yine izne ayrılacağım çünkü çalışırken bulantı ile başa çıkmak çok zor. Şu an tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonları sürekli tekrarlıyor. İkili test cinsiyet hakkında Bilgi veriyor mu?
Hoşbuldum baya aktif bir başlık çok sevindim bulantılar 5 haftada başladı kısmen azaldı en azından sürekli yatmıyorum artık. Benim ilki de sıkıntılıydı 5 ay sürdü buda ona yakın seyrediyor. Allahtan izindeyim oğlumdan dolayı .işe başlamadan yine izne ayrılacağım çünkü çalışırken bulantı ile başa çıkmak çok zor. Şu an tek sıkıntım idrar yolu enfeksiyonları sürekli tekrarlıyor. İkili test cinsiyet hakkında Bilgi veriyor mu?
ay kızlar çok teşekkür ederim rüyama bile girdi, niyeyse bu sefer çok heyecanlandım ya.
kendi doktoruma gidicem evet bir buçuk ay sonra ilk kez. bakalım neler olacak çıkınca yazarım.
benim doktorum asla tahmin yapmaz zamanı gelince söyler o yüzden cinsiyet konusunda hiç beklentim yok
11 - 14 haftaları arası canım öyle biliyorum ben 11+6 da doktora gittim direk ikili test zamanın gelmiş dedi başka doktora yönlendirdi insan çok heyecanlanıyor bu kan sonuçları inşallah iyi gelir