Arkadaşlar şuna kadar hamileliğim çok güzel geçiyo çok şükür halsizlik ve defresif halim dışında yalnız şöyle bi sorunum var bi kaç gündür
Daha önce kuyruk sokumunda kıl dönmesi çıkmıştı apse yapıyodu bayadır yoktu en son kara merhem kullandım iyi gelmişti şuanda ne otuuyorum ne kalkıyorum çok rahatsız olmaya başladım dün doktora sormayıda unuttum bebeğe zarar verirmi iltihap bilmiyorum ameliyat olamam zaten o apseyi akıtmam lazım kara merhemle oluyo oda kullansam mı kreminde bi zararı olurmu bebege daha önce yaşıyanınız var mı
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benimde öğleden sonra randevum var inşallah bende güzel haberlerle gelirim ama benim ki sizlerden küçük daha cinsiyet tahmin edilmez sanırım on haftalık ama cok heyecan bastı şimdiden bebeği göreceğim için... Bu arada kızını götürecek misin? Kararsız kalmıştın ya?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benimde öğleden sonra randevum var inşallah bende güzel haberlerle gelirim ama benim ki sizlerden küçük daha cinsiyet tahmin edilmez sanırım on haftalık ama cok heyecan bastı şimdiden bebeği göreceğim için... Bu arada kızını götürecek misin? Kararsız kalmıştın ya?
benim de cinsiyeti söylemez doktor şimdi zaten, zamanı gelince öğreniriz artık sende güzel haberlerle gel inşallah ya
çok heyecan bastı beni bu sefer niyeyse.
eşimin ailesi tatilden bir gün erken dönmüş sanırım onlara bırakıcam kızımı. aslında götürüp gösterecektim eşim bence götürme dedi, karnın büyüsün iyice farkında olsun o zaman üçümüz birlikte gideriz dedi
Kızlar çok çok teşekkür ederim
Hepiniz güzel haberler verin inşallah
Yaz buycuy
güveniyorum doktoruma tüm sülaleye haber verdim AAycee09
çok mu fark var seninle aramızda
benim de cinsiyeti söylemez doktor şimdi zaten, zamanı gelince öğreniriz artık ☺ sende güzel haberlerle gel inşallah ya
eşimin ailesi tatilden bir gün erken dönmüş sanırım onlara bırakıcam kızımı. aslında götürüp gösterecektim eşim bence götürme dedi, karnın büyüsün iyice farkında olsun o zaman üçümüz birlikte gideriz dedi
Yaa kıyamam iyi düşünmüşsün canım  heyecan bende de var zaman geçsin sabaha randevu bulamadım herkes hamile sanırım bir de özel saat dörde zor yer buldum bekleyeceğiz artık
Annem en küçük erkek kardeşimi 2.5 aylıkken öğrenmiş cinsiyetini kardeşim şu an 11 yaşında aramızda 22 yaş var nasıl öğrenmiş şaşırıyorum. Fındık kadarken
bizimoykumuz2701
benim 32 çıktı canım şimdi şöyle bi şey okudum 50 in altındaysa erkek 50 üstüyse kız oluyomuş ikili testte senin 50 üzeri erkek demekki doğruluk payı yokmuş ondan sordum yani
Kızlar çok çok teşekkür ederim
Hepiniz güzel haberler verin inşallah
Yaz buycuy
güveniyorum doktoruma tüm sülaleye haber verdim☺ AAycee09
çok mu fark var seninle aramızda
benim de cinsiyeti söylemez doktor şimdi zaten, zamanı gelince öğreniriz artık sende güzel haberlerle gel inşallah ya
Arkadaşlar şuna kadar hamileliğim çok güzel geçiyo çok şükür halsizlik ve defresif halim dışında yalnız şöyle bi sorunum var bi kaç gündür
Daha önce kuyruk sokumunda kıl dönmesi çıkmıştı apse yapıyodu bayadır yoktu en son kara merhem kullandım iyi gelmişti şuanda ne otuuyorum ne kalkıyorum çok rahatsız olmaya başladım dün doktora sormayıda unuttum bebeğe zarar verirmi iltihap bilmiyorum ameliyat olamam zaten o apseyi akıtmam lazım kara merhemle oluyo oda kullansam mı kreminde bi zararı olurmu bebege daha önce yaşıyanınız var mı
Şimdi merak edip ben de enabıza baktım ve tetkiklerde sonuçlar görünüyordu. Troit hormonlarım normal değer aralığına girmiş ama papp a ve total hcg var onları malesef anlamadım. Kendi değerim yazıyor ama referans aralığı yazmiyor. Çokta merak ediyorum şuan normal mi bu değerler diye