2020 Şubat Anneleri

çok sevindim cnm inşallah sağlıcakla ilerler

Gözün aydın canım çok sevindim benimde kanama alanım vardı senden böyle güzel haberleri duyunca sanki benim geçmiş gibi mutlu oldum. inşallah böyle devam edecek

İyiki sordun buycuy bende karnimda hafif gerilme hissettigim için bebeyagi sürmeye başladım ama almayı düşünüyorum biooil mi alsam diyordum birde sen sormustun vitamin ne verdi doktor diye benim kan degerlerim iyi ama ona rağmen son gittiğim doktor olsun ileriye dönük gerekir diye demir tablet günde bir defa iç dedi halbuki demir ve hemoglobin degerlerim çok iyi ama vitamin eksikliği içinde ayrıca decavit mi alsam yoksa ocean mom yada imom mi alsam bilemedim şimdi bu gittiğimde soracagim ona göre alacağım bende artık çünkü gerçekten yeterli besleniyorum.burada Hic sesimi cikarmiyorum ama benimde bulantilarim hala devam ediyor özellikle sabahları sadece kahvaltıyı hafif yapıp avakado yumurta peynir yiyerek geçirip gün içinde ne yersem çoğunlukla çıkarıyorum bende toplam 4 kilo verdim.Gebelikten önce tayin nedeniyle stresli günler yaşamış kilo almış ne yaptıysam verememistim ve uzulmustum ya çok kilo alırsam diye bu gidişle hep böyle olacak benim mide sorunlarım yediğimi bulanmasada sindiremeyecegim.Oyuzden takviye almam şart

Oh maşallah ...
Hep güzel haberler gelsin inşallah

Kızlar dünden beri çok şeker tüketiyorum ben ya Torku’nun şekerleri biri jelibon bir de Konya şekeri dün de bisküvili pasta yapmıştım ,
İyice coştum
Şeker çok mu zararlı ya

Kızlar dünden beri çok şeker tüketiyorum ben ya Torku’nun şekerleri biri jelibon bir de Konya şekeri dün de bisküvili pasta yapmıştım ,
İyice coştum
Şeker çok mu zararlı ya
Fazlası ilerde gebelik şekerine neden olabiliyor o yüzden kontrollü olmakta fayda var. Ama hamile olunca herşeyi hunharca yemek istiyoruz.

İyice coştum
Şeker çok mu zararlı ya
Yediklerinin vücuduna hiçbi yararı yok
Bisküvili pasta yapma mesela yaparsan tabi yersin. Evde tatlı bulundrma.
Tatlı krizleri geliyosa sağlıklı atıştırmalıklarla geçiştir. Yoğurda çok az meyve yada reçel ekle,bi parça çikolata ye.
Su iç tatlı isteğin azalıcaktır

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasın cinsiyet de tahmin etmiş sen etmez diyordun bir de

Hımmm ben de bugün verdim kan 2 hafta sonra gelin dediler. Değerler iyi gibiydi ama doktor da sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklı dedi, kan sonucu etkiler mi değiştirir mi bilemiyorum tabii
Yaş riskine falan bakılıyo kanda canım heralde inşallah güzel sonuç bi sonuç çıkar 2 hafta çok uzun demiş normalde bi hafta sürüyo çıkması ararsın çıktımı diye 1 hafta sonra sorarsın bi

Daha çok erken aslında ama önceden randevu almak gerekiyormuş diye sormak istedim. Detaylı ultrason için Prof. Dr. Recep Has’a gitmeyi düşünen var mı aranızda ?

çok teşekkür ederim, cidden bende sizlerden iyi haber alınca kendim gibi seviniyorum

bi tane de erkek olsun isterim ama kızım buna pek sevinmeyecek hep kız hayal ediyo

şu an yoğun olarak erkek ama kızlar daha geç belli oluyo ya belki ondandır.

Hadi gözün Aydın canım
Gözün aydın canım cok sevindim
çok teşekkürler kızlar

sağolasın inşallah benim de geçer ya.. hiç internete bakmamaya karar verdim, felaket senaryoları çıkıyor vallahi bakınca. doktorum ne diyorsa ona güveniyorum. çok rahat konuştu bende panik yapmadım.

çok sevindim cnm inşallah sağlıcakla ilerler

Oh maşallah ...
Hep güzel haberler gelsin inşallah
amin kızlar çok sağolun, hepimiz için amin

Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasın cinsiyet de tahmin etmiş sen etmez diyordun bir de

sağol canım
ya sorma kızımda sorduğumda kestirip attı şu an çok erken diye
acaba hani diyorlar ya erkek daha erken belli olur diye. acaba o yüzden mi tahmin yaptı. genelde yanılmıyorlar ama her ihtimale karşı sen güvenme dedi kıza da dönebilir dedi

Gözün aydın canım çok sevindim benimde kanama alanım vardı senden böyle güzel haberleri duyunca sanki benim geçmiş gibi mutlu oldum. inşallah böyle devam edecek

inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım çok teşekkür ederim

Çok sevindim canım öncelikle bebegin iyi olmasına. Benim de plesenta bebegin önünde biraz zamanla yukarı çıkar dedi. Rahim agzıma yerleşmiş demişti. Kanama alanı plesenta rahime baskı yaptığından oluyormuş genelde sanırım. Sen düzenli içtin kurtardın darısı başıma. Benim kanama alanı hala var ve fazlaca. İnşallah geçer. Bana da ilişki yasak sadece. Onun dışında yapabileceğin bişey yok demişti.Bu cuma gidicem ben de ikili teste. Bakalım ne zaman çıkar sonuçlar.Bu plesenta olayı 2.gebeliklerde daha çok görülüyormuş zaten.

Kızlar çok teşekkürler tekrar, iyiki burda paylaşıyoruz acı tatlı her gelişmeyi, insana iyi geliyor

bu arada folik asiti bıraktırdı, demir ilacı ve elevit verdi.

bir de ikili test için bir form var ya orda ense kalınlığını yazmış, ama burun kemiği ölçümü kısmına ölçülmedi diye işaretlemiş. bende sormayı unuttum. acaba her doktor bakmıyor mu ona? ya da burnunu mu göstermedi nedir
bana her şey yolunda dedi bende daha sorgulamadım.

bir haftaya sonuçları telefondan öğrenicem, inşallah hepimiz sevindirici haberler alırız

benimkinde de burun ölçümü yapılmadı ama zaten geriden geldiği ve erken yaptığı için çokta belirginleşmemişti

bende son 2 haftadır progestanı sadece yatarken içtim günde iki kezdi normalde. dayanamadım napayım.

inşallah senin de geçer bir dahaki kontrolde canım ya, benim az bi alandı zaten.

bu plesenta olayı için canımızı sıkmayalım, çok yaşayan varmış sanırım. rahimin balon gibi şiştiğini düşün dedi doktor, şiştikçe o da yukarı çıkacak dedi. kanaman olursa korkma dedi, bu yüzden olabilirmiş. ama yoğun kanaman olursa gel dedi.

ya biz senle hep aynı sorunları yaşıyoruz farkında mısın

Daha çok erken aslında ama önceden randevu almak gerekiyormuş diye sormak istedim. Detaylı ultrason için Prof. Dr. Recep Has’a gitmeyi düşünen var mı aranızda ?
İnanırmısın bende bugün aradım bi yeri hiç bi fikrm yoktu internetten buldum erken ama gitmek istiyorum nedense ama bana 20 hafta dediler riskli gebeliklerde 13 haftalarda gidenlerde var aslında dediğin doktoru araştırdım çok güzel yorumlar var gitsem kabul etmezler mi acaba erken diye

Benimde göğüslerim çok hassas ve soyuluyorlar. İlk bebekte 4 ay aglayarak emirdim çok yara olmuştu. İnşallah 2.de aynı olmaz. Gögüslerime ne sürsem ki bilemedim.
Gümüş göğüs kapağı. silverette en iyisiymiş ama başka markalarda var. Hiç yara olmuyormuş. Bende sipariş edicem az çekmedim o yaralardan.

o konuda hiç bir şey demedi, belki de ölçülmesi şart değildir kim bilir
Bana muayene ederken burun kemiği oluşmuş dedi ama kağıdı incelediğimde burun kemiğiyle ilgili bilgi girmediğini gördüm. Aynı durum bende de oldu yani.
Sonuçlar iyi geldi önemsemedim sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…