Kızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
chocolate88 aklıma sen geldin canım, senin de öyleydi di mi?
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
öyle işte kızlar bizden haberler böyle
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
İyiki sordun buycuy bende karnimda hafif gerilme hissettigim için bebeyagi sürmeye başladım ama almayı düşünüyorum biooil mi alsam diyordum birde sen sormustun vitamin ne verdi doktor diye benim kan degerlerim iyi ama ona rağmen son gittiğim doktor olsun ileriye dönük gerekir diye demir tablet günde bir defa iç dedi halbuki demir ve hemoglobin degerlerim çok iyi ama vitamin eksikliği içinde ayrıca decavit mi alsam yoksa ocean mom yada imom mi alsam bilemedim şimdi bu gittiğimde soracagim ona göre alacağım bende artık çünkü gerçekten yeterli besleniyorum.burada Hic sesimi cikarmiyorum ama benimde bulantilarim hala devam ediyor özellikle sabahları sadece kahvaltıyı hafif yapıp avakado yumurta peynir yiyerek geçirip gün içinde ne yersem çoğunlukla çıkarıyorum bende toplam 4 kilo verdim.Gebelikten önce tayin nedeniyle stresli günler yaşamış kilo almış ne yaptıysam verememistim ve uzulmustum ya çok kilo alırsam diye bu gidişle hep böyle olacak benim mide sorunlarım yediğimi bulanmasada sindiremeyecegim.Oyuzden takviye almam şartKızlar grupta çoğunluğumuz 12. haftadasize bir sorum var çatlak kremi ya da yağına ne zaman başlıyoruz instagramdan mühendisinoğlu diye çok güzel bi sayfa var orası en iyi ürünleri yazıyor inceliyor
Oh maşallah ...Kızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
Fazlası ilerde gebelik şekerine neden olabiliyor o yüzden kontrollü olmakta fayda var. Ama hamile olunca herşeyi hunharca yemek istiyoruz.Kızlar dünden beri çok şeker tüketiyorum ben yaTorku’nun şekerleri biri jelibon bir de Konya şekeri dün de bisküvili pasta yapmıştım ,
İyice coştum
Şeker çok mu zararlı ya
Yediklerinin vücuduna hiçbi yararı yokKızlar dünden beri çok şeker tüketiyorum ben yaTorku’nun şekerleri biri jelibon bir de Konya şekeri dün de bisküvili pasta yapmıştım ,
İyice coştum
Şeker çok mu zararlı ya
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
Yaş riskine falan bakılıyo kanda canım heralde inşallah güzel sonuç bi sonuç çıkar 2 hafta çok uzun demiş normalde bi hafta sürüyo çıkması ararsın çıktımı diye 1 hafta sonra sorarsın biHımmm ben de bugün verdim kan 2 hafta sonra gelin dediler. Değerler iyi gibiydi ama doktor da sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklı dedi, kan sonucu etkiler mi değiştirir mi bilemiyorum tabii
çok teşekkür ederim, cidden bende sizlerden iyi haber alınca kendim gibi seviniyorumCanımm çok sevindm her şeyin yolunda olmasına, resmen senin mesajlarını gülümseyerek okuduğumu farkettm bi de :) olumlu olmak iyi düsünmek önemli gerçektennn, ins bebis de erkektir :) o değil de hepimiz erkek çıkarcaz bu gidişle hakkaten
Hadi gözün Aydın canım
çok teşekkürler kızlarGözün aydın canım cok sevindim
sağolasınGözünüz aydın olsun. Bebişlerden haber alınca nasılda seviniyoruz. Benimde plesanta ilk gebeliğimde aşağıda idi. Doktor bana da aynı şeyleri söylemişti tabi ben bayan panik o site senin bu site benim araştırmıştım birde o zamanlar çalışıyordum çok korkuyordum. Sonra zamanla Yukarı çıktı. Sizinde öyle olacaktır eminim
çok sevindim cnm inşallah sağlıcakla ilerler
amin kızlar çok sağolun, hepimiz için aminOh maşallah ...
Hep güzel haberler gelsin inşallah
Canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasıncinsiyet de tahmin etmiş sen etmez diyordun bir de
Gözün aydın canım çok sevindimbenimde kanama alanım vardı senden böyle güzel haberleri duyunca sanki benim geçmiş gibi mutlu oldum. inşallah böyle devam edecek
Çok sevindim canım öncelikle bebegin iyi olmasına. Benim de plesenta bebegin önünde biraz zamanla yukarı çıkar dedi. Rahim agzıma yerleşmiş demişti. Kanama alanı plesenta rahime baskı yaptığından oluyormuş genelde sanırım. Sen düzenli içtin kurtardın darısı başıma. Benim kanama alanı hala var ve fazlaca. İnşallah geçer. Bana da ilişki yasak sadece. Onun dışında yapabileceğin bişey yok demişti.Bu cuma gidicem ben de ikili teste. Bakalım ne zaman çıkar sonuçlar.Bu plesenta olayı 2.gebeliklerde daha çok görülüyormuş zaten.Kızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
Kızlar çok teşekkürler tekrar, iyiki burda paylaşıyoruz acı tatlı her gelişmeyi, insana iyi geliyor
bu arada folik asiti bıraktırdı, demir ilacı ve elevit verdi.
bir de ikili test için bir form var ya orda ense kalınlığını yazmış, ama burun kemiği ölçümü kısmına ölçülmedi diye işaretlemiş. bende sormayı unuttum. acaba her doktor bakmıyor mu ona? ya da burnunu mu göstermedi nedir
bana her şey yolunda dedi bende daha sorgulamadım.
bir haftaya sonuçları telefondan öğrenicem, inşallah hepimiz sevindirici haberler alırız ❤
bende son 2 haftadır progestanı sadece yatarken içtim günde iki kezdi normalde. dayanamadım napayım.Çok sevindim canım öncelikle bebegin iyi olmasına. Benim de plesenta bebegin önünde biraz zamanla yukarı çıkar dedi. Rahim agzıma yerleşmiş demişti. Kanama alanı plesenta rahime baskı yaptığından oluyormuş genelde sanırım. Sen düzenli içtin kurtardın darısı başıma. Benim kanama alanı hala var ve fazlaca. İnşallah geçer. Bana da ilişki yasak sadece. Onun dışında yapabileceğin bişey yok demişti.Bu cuma gidicem ben de ikili teste. Bakalım ne zaman çıkar sonuçlar.Bu plesenta olayı 2.gebeliklerde daha çok görülüyormuş zaten.
o konuda hiç bir şey demedi, belki de ölçülmesi şart değildir kim bilirbenimkinde de burun ölçümü yapılmadı ama zaten geriden geldiği ve erken yaptığı için çokta belirginleşmemişti
İnanırmısın bende bugün aradım bi yeri hiç bi fikrm yoktu internetten buldum erken ama gitmek istiyorum nedense ama bana 20 hafta dediler riskli gebeliklerde 13 haftalarda gidenlerde var aslında dediğin doktoru araştırdım çok güzel yorumlar var gitsem kabul etmezler mi acaba erken diyeDaha çok erken aslında ama önceden randevu almak gerekiyormuş diye sormak istedim. Detaylı ultrason için Prof. Dr. Recep Has’a gitmeyi düşünen var mı aranızda ?
Gümüş göğüs kapağı. silverette en iyisiymiş ama başka markalarda var. Hiç yara olmuyormuş. Bende sipariş edicem az çekmedim o yaralardan.Benimde göğüslerim çok hassas ve soyuluyorlar. İlk bebekte 4 ay aglayarak emirdim çok yara olmuştu. İnşallah 2.de aynı olmaz. Gögüslerime ne sürsem ki bilemedim.
Gözün aydın, bugün şubat bebeklerinin hastane günüo konuda hiç bir şey demedi, belki de ölçülmesi şart değildir kim bilir
Bana muayene ederken burun kemiği oluşmuş dedi ama kağıdı incelediğimde burun kemiğiyle ilgili bilgi girmediğini gördüm. Aynı durum bende de oldu yani.o konuda hiç bir şey demedi, belki de ölçülmesi şart değildir kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?