2020 Şubat Anneleri

Bir şey danışmak istiyorum size, doktorum ikili test için 12+0 a gün vermişti ama ben şehirden ayrılmak istiyorum ve randevumu 11+3 e aldım. Sizce ikili test yapabilir mi bu tarihte fikriniz var mu ?
Bir sorum daha var, detaylı için bir profesör öneriyor ama ben İstanbul’da başka bir profesöre gitmek istiyorum, bunu sorun eder mi sizce ?

Kızlar grupta çoğunluğumuz 12. haftada size bir sorum var çatlak kremi ya da yağına ne zaman başlıyoruz instagramdan mühendisinoğlu diye çok güzel bi sayfa var orası en iyi ürünleri yazıyor inceliyor

Ben galiba. Bugün bunu sipariş vericem çok önermişşler

Eklentiler

• Screenshot_20190729_134016_com.instagram.android.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 44
ben mustela'nın çatlak öncesi yağını aldım ama henüz göbeğim tam çıkmadığı için kullanmaya başlamadım, 2-3 hafta sonra başlarım diyorum arkadaşım önermişti aklımdayken alayım dedim geçen hafta.

Ben ilk gebeliğimde mustelanın krem formunu kullandım gayet memnun kaldım hiç çatlağım olmadı tek sıkıntım bacaklara sürmedim onlar biraz çatladı. Şimdi Lıerac sipariş ettim eczacı tavsiye etti. O biter mustela alırım çünkü çok kurudum her yere sürsem yeri yani . Birde soğuk pres Hindistan cevizi yağı sürmüştüm yine aldım.

Benimde göğüslerim çok hassas ve soyuluyorlar. İlk bebekte 4 ay aglayarak emirdim çok yara olmuştu. İnşallah 2.de aynı olmaz. Gögüslerime ne sürsem ki bilemedim.

İçimden bir ses kız yılı olsaydı keske diyor Sonra saglıklı olsunlar gerisi boş diyorum.
Ay evet ya bende kız karın hastasıyım kız da istiyorum yeğenim var kız ve tam bir cadı 3 yaşında ama dediğin gibi sonrada Rabbim sağlıklısını nasip etsin diyorum sağlıcakla kucağımıza alalım diyorum gerçi ben daha net öğrenmedim ama hayırlısı olsun

Benimde göğüslerim çok hassas ve soyuluyorlar. İlk bebekte 4 ay aglayarak emirdim çok yara olmuştu. İnşallah 2.de aynı olmaz. Gögüslerime ne sürsem ki bilemedim.
Gebeliğin son ayında göğsü uyarmadan krem ve yağ sürebilirsiniz. Benimde ilk günlerde çok kötü olmuştu aventin Kalkanını kullandım ayrıca ceviz kabuğunu ikiye böldük bal mumu ile kapladık kapak gibi onuda kullandım ve işe yaradı kakao yağı Hindistan cevizi yağı ve lansinoh krem kullandım ve kısa sürede toparladım. Benim sütüm bir anda çok geldi önden sağmak yerine emzirmeye çalıştım ve çocuk dolu göğsü yakalamaya çalışırken tahriş etti. O yüzden dolu iken vermemek lazım

Kızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.

çok hareketliydi çok güzeldi ya kanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.

ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
chocolate88 aklıma sen geldin canım, senin de öyleydi di mi?

ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.

bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedi bi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.

öyle işte kızlar bizden haberler böyle

Canımm çok sevindm her şeyin yolunda olmasına, resmen senin mesajlarını gülümseyerek okuduğumu farkettm bi de :) olumlu olmak iyi düsünmek önemli gerçektennn, ins bebis de erkektir :) o değil de hepimiz erkek çıkarcaz bu gidişle hakkaten

Hadi gözün Aydın canım

Gözün aydın canım cok sevindim

Gözünüz aydın olsun. Bebişlerden haber alınca nasılda seviniyoruz. Benimde plesanta ilk gebeliğimde aşağıda idi. Doktor bana da aynı şeyleri söylemişti tabi ben bayan panik o site senin bu site benim araştırmıştım birde o zamanlar çalışıyordum çok korkuyordum. Sonra zamanla Yukarı çıktı. Sizinde öyle olacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…