- 7 Temmuz 2019
- 96
- 91
- 3
- 43
Bendim o ama bugün başka bi doktor bence erkek dediEvet yaa 1 tane kız duyduk daha oda kesin değildi sanırım bizim doktorlar niye söylemiyo yaaa
Yazmışsın zatenKızlar grupta çoğunluğumuz 12. haftadasize bir sorum var çatlak kremi ya da yağına ne zaman başlıyoruz instagramdan mühendisinoğlu diye çok güzel bi sayfa var orası en iyi ürünleri yazıyor inceliyor
Bende bayramdan sonra ki hafta gidicem canımBenimde bayram haftasına denk geliyordu bu yüzden dr bayramdan önceki hafta çağırdı, ölçüm yapabilirmde göremeye bilirimde dedi... bakalım kısmet
Selam güzel hanımlar...
Bizde doktordan geldik. cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz geliyor
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım sanırım gerçekten 2020 erkek bebek yılı olucakSelam güzel hanımlar...
Bizde doktordan geldik. cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz geliyor
Hımmm ben de bugün verdim kan 2 hafta sonra gelin dediler. Değerler iyi gibiydi ama doktor da sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklı dedi, kan sonucu etkiler mi değiştirir mi bilemiyorum tabiiPazartesi kan vermiştim bugün çıkmış
ben mustela'nın çatlak öncesi yağını aldım ama henüz göbeğim tam çıkmadığı için kullanmaya başlamadım, 2-3 hafta sonra başlarım diyorumKızlar grupta çoğunluğumuz 12. haftadasize bir sorum var çatlak kremi ya da yağına ne zaman başlıyoruz instagramdan mühendisinoğlu diye çok güzel bi sayfa var orası en iyi ürünleri yazıyor inceliyor
Ben ilk gebeliğimde mustelanın krem formunu kullandım gayet memnun kaldım hiç çatlağım olmadı tek sıkıntım bacaklara sürmedim onlar biraz çatladı. Şimdi Lıerac sipariş ettim eczacı tavsiye etti. O biter mustela alırım çünkü çok kurudum her yere sürsem yeri yani . Birde soğuk pres Hindistan cevizi yağı sürmüştüm yine aldım.Kızlar grupta çoğunluğumuz 12. haftadasize bir sorum var çatlak kremi ya da yağına ne zaman başlıyoruz instagramdan mühendisinoğlu diye çok güzel bi sayfa var orası en iyi ürünleri yazıyor inceliyor
İçimden bir ses kız yılı olsaydı keske diyorRabbim kucağına almayı da nasip etsin canım sanırım gerçekten 2020 erkek bebek yılı olucakAman sağlıklı olsunlar
Ay evet ya bende kız karın hastasıyım kız da istiyorum yeğenim var kız ve tam bir cadı 3 yaşında ama dediğin gibi sonrada Rabbim sağlıklısını nasip etsin diyorum sağlıcakla kucağımıza alalım diyorum gerçi ben daha net öğrenmedim amaİçimden bir ses kız yılı olsaydı keske diyorSonra saglıklı olsunlar gerisi boş diyorum.
Gebeliğin son ayında göğsü uyarmadan krem ve yağ sürebilirsiniz. Benimde ilk günlerde çok kötü olmuştu aventin Kalkanını kullandım ayrıca ceviz kabuğunu ikiye böldük bal mumu ile kapladık kapak gibi onuda kullandımBenimde göğüslerim çok hassas ve soyuluyorlar. İlk bebekte 4 ay aglayarak emirdim çok yara olmuştu. İnşallah 2.de aynı olmaz. Gögüslerime ne sürsem ki bilemedim.
Kızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
chocolate88 aklıma sen geldin canım, senin de öyleydi di mi?
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
öyle işte kızlar bizden haberler böyle
Hadi gözün Aydın canımKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
Gözün aydın canım cok sevindimKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
Gözünüz aydın olsun. Bebişlerden haber alınca nasılda seviniyoruz. Benimde plesanta ilk gebeliğimde aşağıda idi. Doktor bana da aynı şeyleri söylemişti tabi ben bayan panik o site senin bu site benim araştırmıştım birde o zamanlar çalışıyordum çok korkuyordum. Sonra zamanla Yukarı çıktı. Sizinde öyle olacaktır eminimKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?