2020 Şubat Anneleri

Gözün aydın, bugün şubat bebeklerinin hastane günü Hep güzel haberler alırız inşallah.
çok teşekkürler, evet ya herkesin bu aralar doktor zamanı hep güzel haberler gelsin umarım

Bana muayene ederken burun kemiği oluşmuş dedi ama kağıdı incelediğimde burun kemiğiyle ilgili bilgi girmediğini gördüm. Aynı durum bende de oldu yani.
Sonuçlar iyi geldi önemsemedim sormayı unuttum
doktor her şey yolunda dediyse zaten endişelenmeye gerek yok bence de. önemli bir durum sonuçta eğer oluşmasa söylerler mutlaka.

gözün aydınn çok sevindim :)

2li test için de ona gidebilirsin bence. Benim yaşım ileri diye 2li gerek yok dedikleri için yaptırmıyorum.

kızlar ben şimdiden beşik bakmaya başladım tavsiye ettiğiniz beşikler varmı
en kullanışlısı park beşik diyolar
kardeşimin beşiği var çok güzel resmi şu
bunumu alsam diyorum bi
karar vermek için erken ama fikir olsun hepimze

Eklentiler

• heyner-ahsap-organik-60x120-besik-anne-yani-kademeli-bebek-besigi__1387285406405465.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
Gözünaydın sevindim kontrolün iyi geçmesine
Demir ilacını günde kaç dedi acaba benim iki demişti sanırım ama tam hatırlayamadım aklıma takıldı

Canım bende decavit e başladım kahvaltıdan sonra bi tane içiyorum kuruyemiş at ağzına aralarda tok tutuyor birde biooil iyi değil içindeki maddeler dur sana link atayım oku onu alma

Çok sevindim canım kanama alanı geçmiş çok şükür ölçümlerde iyiymiş Maşallah

Bugün bende ikili test sonucu öğrenmeye gittim, risk gayet düşük çıkmış, ama doktorum çok garantici olduğu için ekstra test yaptır yaptırma diyemem ancak şu durumda o kadar ücret vermeye gerek yok dedi mutlu oldum

Zaten aklıma hiç kötü bir sonuç getirmeden gitmiştim, hepinizin sonucu güzel çıkar inşallah

Bir daha ki randevu bayram sonrasına, sizlerden gördükçe hevesleniyorum cinsiyet için ama 3 hafta sonra bizimde belli olur inşallah, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin

Kızlar merhaba. Ben de geçen hafta kan vermiştim ikili test için. Sonucum kâğıtta negatif yazıyor. Internette baktım pozitif çıkarsa problem olur diyor siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 2293667
Ben çok anlamıyorım ama bence sonucu n çok iyi canım negatif yazıyor sorun yok bence gözün aydın

Eyvah ben almıştım çok az kullandım ilk aldığım oydu hatta daha sonra hindistancevizi yağı aldım organik bide yeni lıerac aldım, benim göbeğim vardı zaten ilk andan beri çatlamaya başladı ne yazıkki biraz genetik annemdede var düzenlide kullanmadım o yağ hissini sevmiyorum, ama lıerac yorumları çok güzeldi 1 kere kullandım daha yeni aldım bio oili kullanmıyorum o zamannn

A Aycee09 beta işareti olan bir değer var 54.3 sorduğun oysa tabi test sonucun da güzelmiş sevindim
buycuy gözümden kaçmış

Beta değerini ilk hamileliğimden hatırlıyorum . 2 li testte bakılıyordu bellı bır değerin altındaysa erkek üstündeyse kız cıkıyordu. Genelde de yanılmıyordu bu değere göre çıkan sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…