çok teşekkürler, evet ya herkesin bu aralar doktor zamanıGözün aydın, bugün şubat bebeklerinin hastane günüHep güzel haberler alırız inşallah.
doktor her şey yolunda dediyse zaten endişelenmeye gerek yok bence de. önemli bir durum sonuçta eğer oluşmasa söylerler mutlaka.Bana muayene ederken burun kemiği oluşmuş dedi ama kağıdı incelediğimde burun kemiğiyle ilgili bilgi girmediğini gördüm. Aynı durum bende de oldu yani.
Sonuçlar iyi geldi önemsemedim sormayı unuttum
gözün aydınn çok sevindim :)Kızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
@chocolate88 aklıma sen geldin canım, senin de öyleydi di mi?
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
öyle işte kızlar bizden haberler böyle
2li test için de ona gidebilirsin bence. Benim yaşım ileri diye 2li gerek yok dedikleri için yaptırmıyorum.İnanırmısın bende bugün aradım bi yeri hiç bi fikrm yoktu internetten buldum erken ama gitmek istiyorum nedense ama bana 20 hafta dediler riskli gebeliklerde 13 haftalarda gidenlerde var aslında dediğin doktoru araştırdım çok güzel yorumlar var gitsem kabul etmezler mi acaba erken diye
2 li testi yaptırdım ben sonucumda çıktı çok şükür bi sorun çıkmadı2li test için de ona gidebilirsin bence. Benim yaşım ileri diye 2li gerek yok dedikleri için yaptırmıyorum.
Yasimdan dolayi gerek duymadi demissin.ne demek bu cnm.yaptirmicakmisin2li test için de ona gidebilirsin bence. Benim yaşım ileri diye 2li gerek yok dedikleri için yaptırmıyorum.
35 yaş üstü gebeliklerde 2li test sonucu iyi de gelse yanıltıcı olabiliyormuş. O yüzden haftaya tarama testlerinden nifty testini yaptıracağım.Yasimdan dolayi gerek duymadi demissin.ne demek bu cnm.yaptirmicakmisin
nifty testinde cinsiyette belli oluyor sanırım :)35 yaş üstü gebeliklerde 2li test sonucu iyi de gelse yanıltıcı olabiliyormuş. O yüzden haftaya tarama testlerinden nifty testini yaptıracağım.
Gözünaydın sevindim kontrolün iyi geçmesineKızlar çok teşekkürler tekrar, iyiki burda paylaşıyoruz acı tatlı her gelişmeyi, insana iyi geliyor
bu arada folik asiti bıraktırdı, demir ilacı ve elevit verdi.
bir de ikili test için bir form var ya orda ense kalınlığını yazmış, ama burun kemiği ölçümü kısmına ölçülmedi diye işaretlemiş. bende sormayı unuttum. acaba her doktor bakmıyor mu ona? ya da burnunu mu göstermedi nedir
bana her şey yolunda dedi bende daha sorgulamadım.
bir haftaya sonuçları telefondan öğrenicem, inşallah hepimiz sevindirici haberler alırız
Canım bende decavit e başladım kahvaltıdan sonra bi tane içiyorumİyiki sordun buycuy bende karnimda hafif gerilme hissettigim için bebeyagi sürmeye başladım ama almayı düşünüyorum biooil mi alsam diyordum birde sen sormustun vitamin ne verdi doktor diye benim kan degerlerim iyi ama ona rağmen son gittiğim doktor olsun ileriye dönük gerekir diye demir tablet günde bir defa iç dedi halbuki demir ve hemoglobin degerlerim çok iyi ama vitamin eksikliği içinde ayrıca decavit mi alsam yoksa ocean mom yada imom mi alsam bilemedim şimdi bu gittiğimde soracagim ona göre alacağım bende artık çünkü gerçekten yeterli besleniyorum.burada Hic sesimi cikarmiyorum ama benimde bulantilarim hala devam ediyor özellikle sabahları sadece kahvaltıyı hafif yapıp avakado yumurta peynir yiyerek geçirip gün içinde ne yersem çoğunlukla çıkarıyorum bende toplam 4 kilo verdim.Gebelikten önce tayin nedeniyle stresli günler yaşamış kilo almış ne yaptıysam verememistim ve uzulmustum ya çok kilo alırsam diye bu gidişle hep böyle olacak benim mide sorunlarım yediğimi bulanmasada sindiremeyecegim.Oyuzden takviye almam şart
İyiki sordun buycuy bende karnimda hafif gerilme hissettigim için bebeyagi sürmeye başladım ama almayı düşünüyorum biooil mi alsam diyordum birde sen sormustun vitamin ne verdi doktor diye benim kan degerlerim iyi ama ona rağmen son gittiğim doktor olsun ileriye dönük gerekir diye demir tablet günde bir defa iç dedi halbuki demir ve hemoglobin degerlerim çok iyi ama vitamin eksikliği içinde ayrıca decavit mi alsam yoksa ocean mom yada imom mi alsam bilemedim şimdi bu gittiğimde soracagim ona göre alacağım bende artık çünkü gerçekten yeterli besleniyorum.burada Hic sesimi cikarmiyorum ama benimde bulantilarim hala devam ediyor özellikle sabahları sadece kahvaltıyı hafif yapıp avakado yumurta peynir yiyerek geçirip gün içinde ne yersem çoğunlukla çıkarıyorum bende toplam 4 kilo verdim.Gebelikten önce tayin nedeniyle stresli günler yaşamış kilo almış ne yaptıysam verememistim ve uzulmustum ya çok kilo alırsam diye bu gidişle hep böyle olacak benim mide sorunlarım yediğimi bulanmasada sindiremeyecegim.Oyuzden takviye almam şart
Çok sevindim canım kanama alanı geçmiş çok şükür ölçümlerde iyiymiş MaşallahKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
@chocolate88 aklıma sen geldin canım, senin de öyleydi di mi?
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
öyle işte kızlar bizden haberler böyle
Ben çok anlamıyorım ama bence sonucu n çok iyi canım negatif yazıyor sorun yok bence gözün aydınKızlar merhaba. Ben de geçen hafta kan vermiştim ikili test için. Sonucum kâğıtta negatif yazıyor. Internette baktım pozitif çıkarsa problem olur diyor siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 2293667
Sonuçların iyi çıkmış gözün aydın :)Kızlar merhaba. Ben de geçen hafta kan vermiştim ikili test için. Sonucum kâğıtta negatif yazıyor. Internette baktım pozitif çıkarsa problem olur diyor siz de yorumlar misiniz? Eki Görüntüle 2293667
Eyvah ben almıştım çok az kullandım ilk aldığım oydu hatta daha sonra hindistancevizi yağı aldım organik bide yeni lıerac aldım, benim göbeğim vardı zaten ilk andan beri çatlamaya başladı ne yazıkki biraz genetik annemdede var düzenlide kullanmadım o yağ hissini sevmiyorum, ama lıerac yorumları çok güzeldi 1 kere kullandım daha yeni aldım bio oili kullanmıyorum o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?