2020 Şubat Anneleri

Beta değerini ilk hamileliğimden hatırlıyorum . 2 li testte bakılıyordu bellı bır değerin altındaysa erkek üstündeyse kız cıkıyordu. Genelde de yanılmıyordu bu değere göre çıkan sonuc
Burda topikler var baktım biraz ben yanılanda oluyo biraz ama tutan çok fazla

Kızlar benim göğüslerim hamilelikten şiştiği için çatlaklar oluştu simdiden. Göğsünde çatlak oluşan var mı benim gibi ne yapmalıyım?

benimkide aynen öyle %100 emin olmadan asla söylemez kızımı 5. Ayında söylemişti

Siz söyleyince baktım şimdi bende 122 değer, bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum bu teorinin de sonucunu

gözün aydınn çok sevindim :)
teşekkürler
Gözünaydın sevindim kontrolün iyi geçmesine
Demir ilacını günde kaç dedi acaba benim iki demişti sanırım ama tam hatırlayamadım aklıma takıldı
senin de sonuçlar iyi çıkmış canım, senin de gözün aydın
demir ilacı günde bir kere yatmadan önce. gerçi vakti farketmez ama onu içmeden önce ve sonra bir kaç saat aüt ve süt ürünü tüketmemek gerek. o yüzden yatmadan içmek en garanti yol.

Çok sevindim canım kanama alanı geçmiş çok şükür ölçümlerde iyiymiş Maşallah
sağol canım inşallah sonuçlar da güzel gelir hepimizin

benimkide aynen öyle %100 emin olmadan asla söylemez kızımı 5. Ayında söylemişti
kızımı bana da söylemedi hiç tahmin yapmadı yani ama bugün sordum beni şaşırttı, erkeğe benziyo dedi ama yine de güvenme belli olmaz dedi

Çatlak kremi olarak lierac kullanmıstım bende ilk hamılelıgımde ama işin büyük kısmı genetik bence .sadece karnıma sürmüştüm hakkaten hiç çatlağım olmadı ki 20 kilo almış olmama ragmen

Hanımlar burda Şubat annesi olarak görünsem de aslında Ocak annesi olacağım ilki sezeryandı muhtemelen 18 ocaktan sonra 38+li günlerde Doğumum olacak inşallah. Burda benim gibi çok galiba.
olsun sonuçta bebişin asıl tarihi şubat
benim kızım da şubatın sonuna doğru doğacaktı martta doğdu. belli olmuyo bu bebişlerin işi

burda ikincisi sezaryen olacak kimler var bilmiyorum ben normal doğum yapmıştım. ama belli mi olur 10 gün erken gelirse bende ocak annesi olurum

Erkek olması bizim için güzel olucak . Kız olması bizim kızlar için güzel olucak

Oğlum hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı.hoş dönsede bende normal doğuracak göz yoktu. sezeryanı 38den sonra fazla bekletmiyorlar.

Kizlar herkes 2 li test sonucu paylasmis sanirim bi galesiz ben varim gecen hafta cikti testim hala arayipda sormadm doktora çünkü iyi yada kotu birsey duymak istemiyorum zaten yapdrmakda istemedim araya kaynadi diger testleri yaptirmam rabbm ne verirse kabulum bu benim fikrim oglumdada yaptirmamisdm doktorum aldırmayacaksan yaptirmanin bi anlami yok demisti herkesin iyi cikmasina cok sevindim yaptirmamamin bir diger sebebi arkadaşımın 7 ayi zehir gecmisdi engelli dedikleri icin sonuc sapasaglam bir cocuk

Ben varim sezeryann

Oğlum hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı.hoş dönsede bende normal doğuracak göz yoktu. sezeryanı 38den sonra fazla bekletmiyorlar.
Sende bendenmissin benimkidr normal di ama israrla sezeryan olmusdum sandm ki acisi cok yok ama uyaninca allah dedim bu nasil bir aci genel uyutmuslardi beni belden vuramamislardi

İkilinin sonucuna göre mi niftye karar vereceksin, inşallah sonuç güzel çıkar ve gerek kalmaz yazılanlara göre 11+3 ikili test için yeterli oluyormuşgenel olarak doktorlar sonuca odaklanıyorlar başka bir perinotoloğa da gitsen sıkıntı çıkmaz sanırım ama yine de doktora sormakta fayda var tabi

Erkek olması bizim için güzel olucak . Kız olması bizim kızlar için güzel olucak
kızlar hep kız istiyor şaşmıyor bu
bakalım hayırlısı ve sağlıklısı diyelim öncelikle

Sende bendenmissin benimkidr normal di ama israrla sezeryan olmusdum sandm ki acisi cok yok ama uyaninca allah dedim bu nasil bir aci genel uyutmuslardi beni belden vuramamislardi

ben epidural normal doğum yaptım harikaydı ya hiç canım yanmadı. tabii alt tarafta baya bi dikiş oldu ama sezaryen gibi acısı olmaz tabii.

bende acayip korkuyodum ama mucizeymiş gerçekten sancısız doğum. ama sezaryeni de hafif atlatanlar var. bence kişinin bünyesiyle de alakalı.

Bu arada kizlar ben dogumdan cok korkuyorum ya oyle boyle deil iğneden bile tirsan biriyim sonucu guzel evet ama inanin oglumda uyandigim aciyi dun gibi hatirliyorum cok kotuydu ilk saatler ilgilenemedim canimin yanmasindan sabah dogurdum ikindin anca aldm rahatca sevdim ben bu kadar zor oldugunh dusunmuodum cok hafife almisim sezeryani

Cok guzel cnm gercekden imreniyorum ama sizinde dikis aciniz oluyor oturup kalkamıyorsunuz allah yardimcimiz olsun sırf dogum korkusu ve bulanti korkusu yuzunden 2.yi istemiodum ama kardesi olmasini hak ediodu bencillik yapmamak icin yapdm yoksa gercekden cesaretim yokdu 2.ye cok korkak biriyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…