Burda topikler var baktım biraz ben yanılanda oluyo biraz ama tutan çok fazlaBeta değerini ilk hamileliğimden hatırlıyorum . 2 li testte bakılıyordu bellı bır değerin altındaysa erkek üstündeyse kız cıkıyordu. Genelde de yanılmıyordu bu değere göre çıkan sonuc
Burda topikler var baktım biraz ben yanılanda oluyo biraz ama tutan çok fazla ☺
Dediğin gibi 50 altı erkek 50 üstü kız okudum bendeNasıl erkek nasıl kız oluyodu hatırlamıyorum ama
ay kızlar çok teşekkür ederim ❤ rüyama bile girdi, niyeyse bu sefer çok heyecanlandım ya.
kendi doktoruma gidicem evet bir buçuk ay sonra ilk kez. bakalım neler olacak çıkınca yazarım.
benim doktorum asla tahmin yapmaz zamanı gelince söyler o yüzden cinsiyet konusunda hiç beklentim yok
Dediğin gibi 50 altı erkek 50 üstü kız okudum bende ☺
teşekkürlergözün aydınn çok sevindim :)
senin de sonuçlar iyi çıkmış canım, senin de gözün aydınGözünaydın sevindim kontrolün iyi geçmesine
Demir ilacını günde kaç dedi acaba benim iki demişti sanırım ama tam hatırlayamadım aklıma takıldı
sağol canım inşallah sonuçlar da güzel gelir hepimizinÇok sevindim canım kanama alanı geçmiş çok şükür ölçümlerde iyiymiş Maşallah
kızımı bana da söylemedi hiç tahmin yapmadı yani ama bugün sordum beni şaşırttı, erkeğe benziyo dedi ama yine de güvenme belli olmaz dedibenimkide aynen öyle %100 emin olmadan asla söylemezkızımı 5. Ayında söylemişti
olsun sonuçta bebişin asıl tarihi şubatHanımlar burda Şubat annesi olarak görünsem de aslında Ocak annesi olacağım ilki sezeryandı muhtemelen 18 ocaktan sonra 38+li günlerde Doğumum olacak inşallah. Burda benim gibi çok galiba.
teşekkürler ☺
senin de sonuçlar iyi çıkmış canım, senin de gözün aydın ❤
demir ilacı günde bir kere yatmadan önce. gerçi vakti farketmez ama onu içmeden önce ve sonra bir kaç saat aüt ve süt ürünü tüketmemek gerek. o yüzden yatmadan içmek en garanti yol.
sağol canım inşallah sonuçlar da güzel gelir hepimizin
kızımı bana da söylemedi hiç tahmin yapmadı yani ama bugün sordum beni şaşırttı, erkeğe benziyo dedi ama yine de güvenme belli olmaz dedi
Oğlum hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı.hoş dönsede bende normal doğuracak göz yoktu.olsun sonuçta bebişin asıl tarihi şubat ☺
benim kızım da şubatın sonuna doğru doğacaktı martta doğdu. belli olmuyo bu bebişlerin işi
burda ikincisi sezaryen olacak kimler var bilmiyorum ben normal doğum yapmıştım. ama belli mi olur 10 gün erken gelirse bende ocak annesi olurum
Ben varim sezeryannolsun sonuçta bebişin asıl tarihi şubat ☺
benim kızım da şubatın sonuna doğru doğacaktı martta doğdu. belli olmuyo bu bebişlerin işi
burda ikincisi sezaryen olacak kimler var bilmiyorum ben normal doğum yapmıştım. ama belli mi olur 10 gün erken gelirse bende ocak annesi olurum
Sende bendenmissinOğlum hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı.hoş dönsede bende normal doğuracak göz yoktu.sezeryanı 38den sonra fazla bekletmiyorlar.
İkilinin sonucuna göre mi niftye karar vereceksin, inşallah sonuç güzel çıkar ve gerek kalmazBir şey danışmak istiyorum size, doktorum ikili test için 12+0 a gün vermişti ama ben şehirden ayrılmak istiyorum ve randevumu 11+3 e aldım. Sizce ikili test yapabilir mi bu tarihte fikriniz var mu ?
Bir sorum daha var, detaylı için bir profesör öneriyor ama ben İstanbul’da başka bir profesöre gitmek istiyorum, bunu sorun eder mi sizce ?
kızlar hep kız istiyor şaşmıyor buErkek olması bizim için güzel olucak . Kız olması bizim kızlar için güzel olucak
Oğlum hiç dönmedi hep makat pozisyondaydı.hoş dönsede bende normal doğuracak göz yoktu.sezeryanı 38den sonra fazla bekletmiyorlar.
Sende bendenmissinbenimkidr normal di ama israrla sezeryan olmusdum sandm ki acisi cok yok ama uyaninca allah dedim bu nasil bir aci genel uyutmuslardi beni belden vuramamislardi
Cok guzel cnm gercekden imreniyorum ama sizinde dikis aciniz oluyor oturup kalkamıyorsunuz allah yardimcimiz olsun sırf dogum korkusu ve bulanti korkusu yuzunden 2.yi istemiodum ama kardesi olmasini hak ediodu bencillik yapmamak icin yapdm yoksa gercekden cesaretim yokdu 2.ye cok korkak biriyim yaakızlar hep kız istiyor şaşmıyor bu
bakalım hayırlısı ve sağlıklısı diyelim öncelikle
ben epidural normal doğum yaptım harikaydı ya hiç canım yanmadı. tabii alt tarafta baya bi dikiş oldu ama sezaryen gibi acısı olmaz tabii.
bende acayip korkuyodum ama mucizeymiş gerçekten sancısız doğum. ama sezaryeni de hafif atlatanlar var. bence kişinin bünyesiyle de alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?