2020 Şubat Anneleri

Kizlar ben oglumda pek hevesliydim bundan almisdm ilk aylar kendi sallaniodu sonra besoge koyunca ara ara salladm alisdi şükür bu beşiğimi cok seviyorum bundada kullanicam insallah

Seso35 Kan sonuçların güzel , MoM değerlerin 1 küsurlarda gelir risk de düşük çıkacaktır , hiç merak etme :)
12 haftalıkken yaptırdın dimi?

Kizlar ben oglumda pek hevesliydim bundan almisdm ilk aylar kendi sallaniodu sonra besoge koyunca ara ara salladm alisdi şükür bu beşiğimi cok seviyorum bundada kullanicam insallah
Aaa beşik dışında yatak yanına olur ama alçak sanki canım koyarken falan zorlanılır gibi ilk zamanlar sende nasıl oldu

hic de ole seyler yapmadim pisman deilim ama sana cok guldum canim ya ilahi cok yasa
Önceden çalışan biri olarak gurbet ellerde tek başına karın kışın kıyamet gibi olduğu Erzurum’da evde çocukla kalsaydın anlardın ne demek istediğimi 2 yıldır tek başıma büyüttüm güneş çıksa rüzgarı bitmiyor çocukla evde tıkılıp kalıyorsun. Çocuk hep senin üstünde sürekli meme istiyor uyumuyor.

mom değeri ne işe yarıyor sayın profesör bizde bilelim
MoM değeri o haftadaki diğer hamilelelerin ortalama değerlerine göre hesaplanıyor.
Yani burada bi çok sonuç gördük hangi değer hangi MoM değerine eşdeğer az çok belli oluyor.
bhcg80 bhcg mom 2 ye denk geliyor mesela.
Yani bu haftadaki ortalama bhcg değeri 40 'mış
Zor bişey yok üstün bilgi gerektirmiyo :)

Ben de calisiodum cnm bilirim evdeyken kriz geciriodum ve tek basima buyutum annemler gelmedi bile doru duzgun kafayi yiyordum evde hak veririm sana ama oglum emzik tuttugu icin o kadar zorlanmadm bundada denicem emzigi cok rahatlik bana gore

Ben de calisiodum cnm bilirim evdeyken kriz geciriodum ve tek basima buyutum annemler gelmedi bile doru duzgun kafayi yiyordum evde hak veririm sana ama oglum emzik tuttugu icin o kadar zorlanmadm bundada denicem emzigi cok rahatlik bana gore
Birde benim oglum arabaya biner binmez çığlık cigliga kalirdi iki buklum emzirerek giderdim gidecegim yere artik disari bile cikmak istemiodum ya kabus gibiydi resmen boynum kopardi emzircem diye

İlk hamileliğimde zoferi bende kullandım. Gerçekten hayatımı kurtarmıştı onun sayesinde işe gidebildim . Sanırım pahalı bir ilaç raporunuz olması lazım yada haricen alacaksınız.

Evet malesef biraz pahalı .işin kötü tarafı içinden sadece 10 tane cıkıyor ve sabah akşam içiyorum . Artık 3. Ay bitene kadar 2-3 hafta daha idare ediyim dedim. Annem bile diyoki 'bu ilaçtan sonra yüzün gülmeye başladı ' yoksa sürekli bulantıdan 5 karış suratla geziyodum

Seso35 Kan sonuçların güzel , MoM değerlerin 1 küsurlarda gelir risk de düşük çıkacaktır , hiç merak etme :)
12 haftalıkken yaptırdın dimi?
12+4 dü yaptırdığımda. Inşallah dediğin gibi olur içime su serptin çok çok çok teşekkür ederim ❤ ancak merak ettim şunu nasıl yorumladığını :) tsh 'dan korkuyordum çok düşüktü. Şükür değer aralığına girmiş iyi gibi geldi bi onu yorumlayabildim

bende cok araştırıyorum ama sen bendende fazla arastırıyosun helal
iyi önemli bişi değilse takılmim

Tsh a bakmadım o araya karışmış da ikili test için papp-a ve bhcg değerlerine bakılıyor :)

Evet tsh değerin ideal hiç sorun yok

Tsh a bakmadım o araya karışmış da ikili test için papp-a ve bhcg değerlerine bakılıyor :)
Internetteki yorumlar hep mom değerli üzerinden. Benimki gibi görmeyince anlayamadım da haliyle. O günden beri sürekli aklımdaydı acaba iyi mi kötü mü diye. Ki çok rahattı kafam pek stres yapmıyorum bebekle alakalı sanki 10.cocugu doğuracakmış gibi. Ama bu test sonucu çok gerdi beni.

Aynen öyle ben hep göbegıme sürmüştüm lierac kullanmıstım , sonra bir baktım bacaklarımda çatlaklar oldu. Göbegımde hiç yok ama bacaklarımda var tecrübesizlik oldu biraz ilk hamılelikte

Ben kaç kutu bitirdim hatırlamıyorum Ankara’daydık o zaman her eczanede bulunmuyordu eşim arıyordu sağolsun. İkinci de dramamine kullandım zoferi uygun görmedi doktorum. Yazsada ücretli alacaktım. Gittim aldım bir tane içtim kötü günümdü galiba iyi gelmedi diye içmedim. Şimdi hiçbirşey içmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…