- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Gayet iyi gözün aydın :)Kızlar benimde ikili sonucum çıkmış
nasıl sizce ?
Güzel canım gözün aydınKızlar benimde ikili sonucum çıkmış
nasıl sizce ?
mom değeri ne işe yarıyor sayın profesörSeso35 Kan sonuçların güzel , MoM değerlerin 1 küsurlarda gelir risk de düşük çıkacaktır , hiç merak etme :)
12 haftalıkken yaptırdın dimi?
Aaa beşik dışında yatak yanına olur ama alçak sanki canım koyarken falan zorlanılır gibi ilk zamanlar sende nasıl olduKizlar ben oglumda pek hevesliydim bundan almisdm ilk aylar kendi sallaniodu sonra besoge koyunca ara ara salladm alisdi şükür bu beşiğimi cok seviyorum bundada kullanicam insallah
Önceden çalışan biri olarak gurbet ellerde tek başına karın kışın kıyamet gibi olduğu Erzurum’da evde çocukla kalsaydın anlardın ne demek istediğimi 2 yıldır tek başıma büyüttüm güneş çıksa rüzgarı bitmiyor çocukla evde tıkılıp kalıyorsun. Çocuk hep senin üstünde sürekli meme istiyor uyumuyor.hic de ole seyler yapmadim pisman deilim ama sana cok guldum canim ya ilahi cok yasa
MoM değeri o haftadaki diğer hamilelelerin ortalama değerlerine göre hesaplanıyor.mom değeri ne işe yarıyor sayın profesörbizde bilelim
Cok yuksek deil cnm kalkip alman gerek yatakla ayni yukseklikde deil ama ben severek kullandm tabi o ayriAaa beşik dışında yatak yanına olur ama alçak sanki canım koyarken falan zorlanılır gibi ilk zamanlar sende nasıl oldu
Ben de calisiodum cnm bilirim evdeyken kriz geciriodum ve tek basima buyutum annemler gelmedi bile doru duzgun kafayi yiyordum evde hak veririm sana ama oglum emzik tuttugu icin o kadar zorlanmadm bundada denicem emzigi cok rahatlik bana goreÖnceden çalışan biri olarak gurbet ellerde tek başına karın kışın kıyamet gibi olduğu Erzurum’da evde çocukla kalsaydın anlardın ne demek istediğimi 2 yıldır tek başıma büyüttüm güneş çıksa rüzgarı bitmiyor çocukla evde tıkılıp kalıyorsun. Çocuk hep senin üstünde sürekli meme istiyor uyumuyor.
Birde benim oglum arabaya biner binmez çığlık cigliga kalirdi iki buklum emzirerek giderdim gidecegim yere artik disari bile cikmak istemiodum ya kabus gibiydi resmen boynum kopardi emzircem diyeBen de calisiodum cnm bilirim evdeyken kriz geciriodum ve tek basima buyutum annemler gelmedi bile doru duzgun kafayi yiyordum evde hak veririm sana ama oglum emzik tuttugu icin o kadar zorlanmadm bundada denicem emzigi cok rahatlik bana gore
İlk hamileliğimde zoferi bende kullandım. Gerçekten hayatımı kurtarmıştı onun sayesinde işe gidebildim . Sanırım pahalı bir ilaç raporunuz olması lazım yada haricen alacaksınız.
12+4 dü yaptırdığımda. Inşallah dediğin gibi olur içime su serptin çok çok çok teşekkür ederimSeso35 Kan sonuçların güzel , MoM değerlerin 1 küsurlarda gelir risk de düşük çıkacaktır , hiç merak etme :)
12 haftalıkken yaptırdın dimi?
bende cok araştırıyorum ama sen bendende fazla arastırıyosun helalMoM değeri o haftadaki diğer hamilelelerin ortalama değerlerine göre hesaplanıyor.
Yani burada bi çok sonuç gördük hangi değer hangi MoM değerine eşdeğer az çok belli oluyor.
bhcg80 bhcg mom 2 ye denk geliyor mesela.
Yani bu haftadaki ortalama bhcg değeri 40 'mış
Zor bişey yok üstün bilgi gerektirmiyo :)
Tsh a bakmadım o araya karışmış da ikili test için papp-a ve bhcg değerlerine bakılıyor :)12+4 dü yaptırdığımda. Inşallah dediğin gibi olur içime su serptin çok çok çok teşekkür ederim❤ ancak merak ettim şunu nasıl yorumladığını :) tsh 'dan korkuyordum çok düşüktü. Şükür değer aralığına girmiş iyi gibi geldi bi onu yorumlayabildim
Evet tsh değerin ideal hiç sorun yok12+4 dü yaptırdığımda. Inşallah dediğin gibi olur içime su serptin çok çok çok teşekkür ederim❤ ancak merak ettim şunu nasıl yorumladığını :) tsh 'dan korkuyordum çok düşüktü. Şükür değer aralığına girmiş iyi gibi geldi bi onu yorumlayabildim
Internetteki yorumlar hep mom değerli üzerinden. Benimki gibi görmeyince anlayamadım da haliyle. O günden beri sürekli aklımdaydı acaba iyi mi kötü mü diye. Ki çok rahattı kafam pek stres yapmıyorum bebekle alakalı sanki 10.cocugu doğuracakmış gibi. Ama bu test sonucu çok gerdi beni.Tsh a bakmadım o araya karışmış da ikili test için papp-a ve bhcg değerlerine bakılıyor :)
Mustelayı kullandım krem olanı gayet güzel nemlendiriyor hiç çatlağım olmadı. Hatta topuklarıma bile sürdüm. Sürünce biraz ürperiyorsunuz bir kutu bitirdim yetti bana trendyoldan lierac aldım 100 liraya . eczaneler indirimli 150 satıyor güya bu kremi. Sonra mustela alacağım bacakları ve göğüsleri ihmal etmeyin oralarda çatlıyor
Ben kaç kutu bitirdim hatırlamıyorum Ankara’daydık o zaman her eczanede bulunmuyordu eşim arıyordu sağolsun. İkinci de dramamine kullandım zoferi uygun görmedi doktorum. Yazsada ücretli alacaktım. Gittim aldım bir tane içtim kötü günümdü galiba iyi gelmedi diye içmedim. Şimdi hiçbirşey içmiyorum.Evet malesef biraz pahalı .işin kötü tarafı içinden sadece 10 tane cıkıyor ve sabah akşam içiyorum . Artık 3. Ay bitene kadar 2-3 hafta daha idare ediyim dedim. Annem bile diyoki 'bu ilaçtan sonra yüzün gülmeye başladı 'yoksa sürekli bulantıdan 5 karış suratla geziyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?