ya merak etmiyorum dedim ama herkes burda paylaşmaya başladığından beri beni de bir merak sardıAmin canım.
Kendi düşen ağlamaz demişler.
Benimki de o hesap.
Ama ben asiri heyecanliyim bu cinsiyet konusu beni sasirtti.
Cunku 0 meraktan 1000lerdeyim.
Seninki erkek bence bak gör:)
Ben de tekerlekli sepet beşik kullanmıştım ilk aylarda. Uyansın hemen elimi uzatıp iki sallıyordum uyuyordu, odadan odaya gezdirebiliyordum. En çok ilk aylar ağladığından bizde çok işe yaramıştı. Ama 3 ay kullanabildik çünkü uyurken kollarını hareket ettirince sepete vurup kendini uyandırmaya başladı. Ama 3 ay da olsa gerçekten işe yarıyor.Kızlar eğer 6 aydan itibaren kendi odasında yatırıcam derseniz ben şu sepet beşiklerden almıştım, çok rahattı. tekerleği vardı odadan odaya götürebiliyodum. ama maksimum 6 ay yatabilir çok büyük değil.
Eki Görüntüle 2293951
5 buçuk aylık olana kadar yattı benim kızım bunda. ama haklısın pratik olsa da küçük bir beşik. gündüz uykusunda odasındaki beşiğine koyuyordum genelde.Ben de tekerlekli sepet beşik kullanmıştım ilk aylarda. Uyansın hemen elimi uzatıp iki sallıyordum uyuyordu, odadan odaya gezdirebiliyordum. En çok ilk aylar ağladığından bizde çok işe yaramıştı. Ama 3 ay kullanabildik çünkü uyurken kollarını hareket ettirince sepete vurup kendini uyandırmaya başladı. Ama 3 ay da olsa gerçekten işe yarıyor.
3 Aydan sonra gündüzleri sallanan ana kucağına koymaya başlamıştım, elektriksiz basit bir şeydi ama bence o da hayat kurtarıcı ( 1yaşına kadar kullandık). Geceleri sık emzirdiğimden kalk al yatır zor gelmeye başlayınca da yanımda uyumaya başladı.
Nasıl bıraktırdın ?Kizlar bu arada
1 martta gunduzu
26 temmuzda da geceyi keserek artik memeden ayrilmis bulunmakta benim kızım.
26 ay emmis oluyor totelde
Ocak sonuna kadar memelere ozgurluk diyorum
Kiz ben halen salliyorum dusunsene oyyyy nerelere gidem5 buçuk aylık olana kadar yattı benim kızım bunda. ama haklısın pratik olsa da küçük bir beşik. gündüz uykusunda odasındaki beşiğine koyuyordum genelde.
ya ben sallamamaya çalışıcam çok çektim sallama mevzusundan, ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum ama
Kendi sinyal verdi canim.Nasıl bıraktırdın ?
Ben hiç sallamadım, bebekleri sersemleştirip uyuttuğunu düşündüğümden hiç içimden gelmedi. Sallamaktan kastım hani bebek arabasında giderken bir tıngırtı olur da bebekler uyur ya ( benim oğlum bebek arabasında da çok kolay uyurdu ), onun gibi hafif tıkırtı kendini güvende hissettiriyordu heralde. Sepeti hafif oynatsam tekrar dalıyordu.5 buçuk aylık olana kadar yattı benim kızım bunda. ama haklısın pratik olsa da küçük bir beşik. gündüz uykusunda odasındaki beşiğine koyuyordum genelde.
ya ben sallamamaya çalışıcam çok çektim sallama mevzusundan, ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum ama
Benim hatam da emerken uykuya dalmasına izin vermek olmuştu. Uykuya dalacakken emzirmeye ara verin ki emerek uyku akışkanlık haline gelmesin uyarısını dikkate almak lazımmışKendi sinyal verdi canim.
Çevreme kalsa aglata aglata ya da tiksindirerek birakcakti.
Ben sinyalleri takip ettim sadece.
Sadece gece memeyle hemen daliyordu simdi dalasiya kadar biraz uzun salliyorum. Ama bu da gecer insallah.
Hahah canım banada herkes erkek diyor bende öyle diyorum ama tabi gönlümüzden geçen de kız yaniya merak etmiyorum dedim ama herkes burda paylaşmaya başladığından beri beni de bir merak sardı
her şeyden önce sağlık diyoruz ama insanoğluyuz merak ediyoruz. ve gönlümüzden geçen olsun istiyoruz.
herkes bana erkek diyor ya ☺ doktor öyle tahmin etti ama bir de kız olursa büyük şok olacak
inşallah sağlıklı ve gönlümüzden geçen olur
onlar nasıl gösterde benimde kafam iyice karışsınpark yatak alırsam kraft ın son çıkanlardan almak istiyorum ama ozmn odasına beşik alamam onuda heves ediyorum
Merhaba canımKızlar çıktım doktordan, şükür her şey yolunda genel olarak. ense ölçümü de normal çıktı. ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkıcak. idrar da verdim.
çok hareketliydi çok güzeldi yakanama alanım geçmiş, şükür progestanı içmicem artık.
ama ufak bir sorun var o da plesentanın uç kısmı mı dedi orayı tam anlamadım orası rahim ağzına biraz yakın dedi.
chocolate88 aklıma sen geldin canım, senin de öyleydi di mi?
ama bana olumsuz konuşmadı hiç. bu haftalarda normal, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkacaktır plesenta dedi. lekelenme hafif kanama yapabilir korkma dedi. ilişki yasak, ağır iş yasak, genellikle uzanarak dinlen dedi. rahatlatıcı konuştu yani bu normal bir durum bu haftalarda dedi. ilk hamileliğimde hiç sorun yaşamamıştım, bunda mutlaka bi sorun oldu ya. neyse buna şükür ciddi bişey olmasın da.
bu arada şansımı bi deneyeyim dedim, cinsiyet tahmini istedim. daha erken ama erkeğe benziyo dedibi çıkıntı gördüm bende. ama kıza da dönebilir sonra emin konuşmuyorum dedi. o yüzden kimseye söyleme şimdi dedi.
öyle işte kızlar bizden haberler böyle
erkeeeekkkkkkkk benceMerhaba canım
Ben de Dr dan geldim
Bana da plesanta aşağıda dedi
Çıkar yukarı dedi , inşallah bir an önce çıkar
Bana herhangi bir yasak koymadı anlamadım sana baya yasak koymuş
Kanaman olursa korkma dedi
Bebeğim iyiymiş şükürler olsun ve saniyesine cinsiyeti gördü
Tahmin edin bakalım neeeee
Daha erken değil mi yaaa ben nasıl rahatsa öyle yatıyorumArkadaşlar dinlenirken ne tarafa dönüp yatıyorsunuz. Ben ilkinden kalma ( suyum azdı ) hep sola dönüp yatıyorum ama sağ tarafa ve sırt üstü yatmayı o kadar çok istiyorum ki . Hatta sağa dönünce suçluluk duyuyorum. Hemen düzeltiyorum . Daha 6 ay var sol tarafım çürür artıkama değer değil mi
12+2erkeeeekkkkkkkk bence
kaç haftalıksın
Saglıkla gelsin canım içini ferah tut. 40 yaş artık çok normal bu zamanda. 35 ten sonra evlenen o kadar çok ki. Doktorlarda normal görüyor artık. Cinsiyetin kız veya erkek oldugunu nasıl anlıyorsunuz ikili teste göre?134 de 1 down riski var diyor kisaca test canim.
Ama dedigim gibi benim zaten 250 alti cikacakti yastan dolayi.
Paylasmak istedim burda, hamilelik boyunca iyi kotu herseyimizi paylasalim ki tam bi aile olalim.
Bir cok teori var canim ama hepsinde kız çıkıyor:)
Artik onumuzdeki hafta dr bi tahminde bulunur diyorum bakalim
Plesenta da hep aşagıda şimdiki bebelerin. Ben de anlamadım. İlişki yasak dedi bana sadece. Başka bişey demedi. İlişki olursa kanama olur dedi. 3 kutu progestan verdi. Sana verdi mi?Merhaba canım
Ben de Dr dan geldim
Bana da plesanta aşağıda dedi
Çıkar yukarı dedi , inşallah bir an önce çıkar
Bana herhangi bir yasak koymadı anlamadım sana baya yasak koymuş
Kanaman olursa korkma dedi
Bebeğim iyiymiş şükürler olsun ve saniyesine cinsiyeti gördü
Tahmin edin bakalım neeeee
ay çıkar canım merak etme12+2
Evet
Doğru tahmin
Hemen gördü , ben önce sağlıklı onu söyleyin dedim :)
Oğluşun olacak dedi
En duygulandığım muayenem bu oldu :)
Şükürler olsun bebeğim iyi
Plesanta yukarı çıkar inş tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?