2020 Şubat Anneleri

Amin canım.
Kendi düşen ağlamaz demişler.
Benimki de o hesap.
Ama ben asiri heyecanliyim bu cinsiyet konusu beni sasirtti.
Cunku 0 meraktan 1000lerdeyim.
Seninki erkek bence bak gör:)
ya merak etmiyorum dedim ama herkes burda paylaşmaya başladığından beri beni de bir merak sardı

her şeyden önce sağlık diyoruz ama insanoğluyuz merak ediyoruz. ve gönlümüzden geçen olsun istiyoruz.
herkes bana erkek diyor ya doktor öyle tahmin etti ama bir de kız olursa büyük şok olacak

inşallah sağlıklı ve gönlümüzden geçen olur

Ben de tekerlekli sepet beşik kullanmıştım ilk aylarda. Uyansın hemen elimi uzatıp iki sallıyordum uyuyordu, odadan odaya gezdirebiliyordum. En çok ilk aylar ağladığından bizde çok işe yaramıştı. Ama 3 ay kullanabildik çünkü uyurken kollarını hareket ettirince sepete vurup kendini uyandırmaya başladı. Ama 3 ay da olsa gerçekten işe yarıyor.
3 Aydan sonra gündüzleri sallanan ana kucağına koymaya başlamıştım, elektriksiz basit bir şeydi ama bence o da hayat kurtarıcı ( 1yaşına kadar kullandık). Geceleri sık emzirdiğimden kalk al yatır zor gelmeye başlayınca da yanımda uyumaya başladı.

Kizlar bu arada
1 martta gunduzu
26 temmuzda da geceyi keserek artik memeden ayrilmis bulunmakta benim kızım.
26 ay emmis oluyor totelde
Ocak sonuna kadar memelere ozgurluk diyorum

5 buçuk aylık olana kadar yattı benim kızım bunda. ama haklısın pratik olsa da küçük bir beşik. gündüz uykusunda odasındaki beşiğine koyuyordum genelde.

ya ben sallamamaya çalışıcam çok çektim sallama mevzusundan, ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum ama

Kiz ben halen salliyorum dusunsene oyyyy nerelere gidem

Ben hiç sallamadım, bebekleri sersemleştirip uyuttuğunu düşündüğümden hiç içimden gelmedi. Sallamaktan kastım hani bebek arabasında giderken bir tıngırtı olur da bebekler uyur ya ( benim oğlum bebek arabasında da çok kolay uyurdu ), onun gibi hafif tıkırtı kendini güvende hissettiriyordu heralde. Sepeti hafif oynatsam tekrar dalıyordu.

Kendi sinyal verdi canim.
Çevreme kalsa aglata aglata ya da tiksindirerek birakcakti.
Ben sinyalleri takip ettim sadece.
Sadece gece memeyle hemen daliyordu simdi dalasiya kadar biraz uzun salliyorum. Ama bu da gecer insallah.
Benim hatam da emerken uykuya dalmasına izin vermek olmuştu. Uykuya dalacakken emzirmeye ara verin ki emerek uyku akışkanlık haline gelmesin uyarısını dikkate almak lazımmış

Hahah canım banada herkes erkek diyor bende öyle diyorum ama tabi gönlümüzden geçen de kız yani Hatta diyorum biz bu kadar erkek diyoruz bi bakıcaz kız şok olucaz tabi filan aman sağlıklı olsunlar da evlat evlattır sonuçta He birde şu mevzu var bizde benim kendi tarafım hep kız erkek yok bizde 2 kardeşiz ablamında kızı var annem erkek istiyor kayınvalidemde kız bende sinirlendim geçenlerde dedim ya dediğinizin tersi çıkar suratınızda bi değişiklik görürsem vermem size çocuğumu diye tabi şaka anlamında söyledim ama insan böyle bozulmuyorda değil hani onlar o olsun bu olsun diyince

Arkadaşlar dinlenirken ne tarafa dönüp yatıyorsunuz. Ben ilkinden kalma ( suyum azdı ) hep sola dönüp yatıyorum ama sağ tarafa ve sırt üstü yatmayı o kadar çok istiyorum ki . Hatta sağa dönünce suçluluk duyuyorum. Hemen düzeltiyorum . Daha 6 ay var sol tarafım çürür artık ama değer değil mi

Merhaba canım
Ben de Dr dan geldim
Bana da plesanta aşağıda dedi
Çıkar yukarı dedi , inşallah bir an önce çıkar
Bana herhangi bir yasak koymadı anlamadım sana baya yasak koymuş
Kanaman olursa korkma dedi
Bebeğim iyiymiş şükürler olsun ve saniyesine cinsiyeti gördü
Tahmin edin bakalım neeeee

erkeeeekkkkkkkk bence
kaç haftalıksın

Daha erken değil mi yaaa ben nasıl rahatsa öyle yatıyorum

Saglıkla gelsin canım içini ferah tut. 40 yaş artık çok normal bu zamanda. 35 ten sonra evlenen o kadar çok ki. Doktorlarda normal görüyor artık. Cinsiyetin kız veya erkek oldugunu nasıl anlıyorsunuz ikili teste göre?
Plesenta da hep aşagıda şimdiki bebelerin. Ben de anlamadım. İlişki yasak dedi bana sadece. Başka bişey demedi. İlişki olursa kanama olur dedi. 3 kutu progestan verdi. Sana verdi mi?
Cinsiyeti ne çabuk söylemiş. Maşallah. İnşallah gönlünüzdekidir

ay çıkar canım merak etme
gözünüz aydın
sağlıkla al kucağına inşallah minik prensini

Bu arada beş kilo almışım
Dr şok
İki ay sıfır kilo diyo
Toplamda sekiz hesaplıyordum ben dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…