Ben Aydın dayım canım. Buradaki kadın doğumda doktorlar izinde bikaç doktor var ve randevu almak bile sıkıntı mhrs den alamadım mesela. Belki o yüzden bu kadar ertelemişlerdir bilemiyorum.Hangi ildesin cnm sen ?
Ben cuma gunu yaptirdim ama sistemde cikmis görünüyor.
Yoksa ben mi yanlis görüyorum ki.
İlk hamileliğimde zoferi bende kullandım. Gerçekten hayatımı kurtarmıştı onun sayesinde işe gidebildim . Sanırım pahalı bir ilaç raporunuz olması lazım yada haricen alacaksınız.Kilo çok fena çokbu arada bulantı için zofer dıye bır ılac var . Doktoruna sorsana çok rahat ettım onu ıcınce bulantı fln kalmadı
Bana on gün dedi özel hastane. Devlette çabuk mu çıkıyor acaba . Zaten mahrumiyet bölgesi Erzurum özel hastane bile devlet mantığı ile çalışıyor. Öncekinde Ankara’daydım gözünü seveyim .Ben Aydın dayım canım. Buradaki kadın doğumda doktorlar izinde bikaç doktor var ve randevu almak bile sıkıntı mhrs den alamadım mesela. Belki o yüzden bu kadar ertelemişlerdir bilemiyorum.
Sorayim cnm ya vallA biktimKilo çok fena çokbu arada bulantı için zofer dıye bır ılac var . Doktoruna sorsana çok rahat ettım onu ıcınce bulantı fln kalmadı
Suan kide pahali canim artik parasi umrumda deil ben tukenmis haldeyimİlk hamileliğimde zoferi bende kullandım. Gerçekten hayatımı kurtarmıştı onun sayesinde işe gidebildim . Sanırım pahalı bir ilaç raporunuz olması lazım yada haricen alacaksınız.
O tükenmişlik halini iyi bilirim doktora hamile kaldığıma nerdeyse pişman olacağım demiştim adam acıdı artıkSuan kide pahali canim artik parasi umrumda deil ben tukenmis haldeyim
O tükenmişlik halini iyi bilirim doktora hamile kaldığıma nerdeyse pişman olacağım demiştim adam acıdı artık
oyy maşallah çok pahalıymış ciddenben çatlak öncesi yağını aldım şimdilik ama mustela'nın ürünlerinin çok güzel olduğunu duydum, çatlak öncesi kremi de var. biraz pahalı ama çok güzelmiş. ekran görüntüsü aşağıda :))
Eki Görüntüle 2293849
ayy vıcık vıcık hiç sevmiyorumO hissi bende hiç sevmiyorumama en iyiside yağ olanlar
Kızlar günaydın bu arada, herkes daha iyidir ins
Dün ikili test için öğlen 11:30 gibi vermiştim kanı, akşam 16:50 gibi çıkmış sonucum. 2-3 günde çıkar diyorlardı verirken kanı. Reklam olmasın ama düzen lab.da yaptırıyorum testlerimi çok hızlılar ve baya iyiler işlerinde ankarada olanlar ihtiyaç halinde düşünebilir belki :)
Çok şükür sonuçlarım iyi çıktı. Hem değerler var, hem yorum kısmı. Belki bazı arkadaşların işine yarayabilir diye fotoğraf olarak ekliyorum sonucu. Bir de 50den fazla çıkınca kız diyordunuz bir değer için ama o tutmadı sanırım bende
Kızlar kızlar günaydın bilen raporum çıktı bi bakın yarın doktora gidecem
Çok geçmiş olsun . Bir an önce şifa bulup iyileşirsiniz inş. Benimde oğlum var 22 aylık olacak. Sütten yeni kestim ona kardeş yapacağız yalnız kalmasın derken çocuk biraz sefil oldu . Allah’tan ailem yardımıma koştu bayrama kadar buradalar sonra yalnızım. artık idare ederim diye düşünüyorum. Ama anneme sonra yine gel diye dil döküyorum şirinlik yapıyorumaynen ustune birde grip ekledim ya oglum saolsun babasini ve beni grip yapip yatırdı henuz agzima lokma koymadm zaten yesemde cikarda ac da deilim kafam agriyor
Aldim cnm ondada 6 ay kustum 3 ay hakkinj fazlasiyla vermisim tartida gördümama sonrasi pismanlik oldu neyseki spor ve diyetle eski kiloma kavusmustum bunda 75 i gecmek istemiyorum insallah almadim parol ya aksam acile gitcem oyle boyle deil grip kotu geciriyorum
Bana ve cocuga bakacak kimsede yok yanimda canim kardeşim okuo ablalarm desen hepsinin bir cocugu var yani kisaca tek basimayim
ohhh süper 50 kilo hamile ne demek ya rüyamda görmemişim öyle rakamıKilo sonrası için sıkıntı olabiliyor gebelik şekeri ve tansiyonu gibi. Ben önce çok kilo veriyorum 54 ile hamile kaldım sonra 47 kiloya düştüm aşırı zayıfladım neyseki şimdi 50 kiloyum. Sonrasında aşırı kilo Almak istemiyorum diyetisyen ile görüşen sağlıklı kilo alan aynı zamanda bebeği güzel kilo alan arkadaşlarım vardı.
Mustelayı kullandım krem olanı gayet güzel nemlendiriyor hiç çatlağım olmadı. Hatta topuklarıma bile sürdüm. Sürünce biraz ürperiyorsunuz bir kutu bitirdim yetti bana trendyoldan lierac aldım 100 liraya . eczaneler indirimli 150 satıyor güya bu kremi. Sonra mustela alacağım bacakları ve göğüsleri ihmal etmeyin oralarda çatlıyoroyy maşallah çok pahalıymış cidden
ben yine bakayım internetten canım çok sağol. mustelanın ürünlerinin iyi olduğunu biliyorum ama çatlaklar da biraz ne yapsan yap oluyor gibi geliyor banayine de önlem işte.
ayy vıcık vıcık hiç sevmiyorum
ilkinde azıcık çatladı göbeğimin alt kısmı. bunda da biraz daha çatlar herhalde
Bende gitmek istiyorum ama bütçe engeli benimde karşıma çıkıyor onun için devlete gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ekmek yiyorum arasına gece gündüz bişey sıkıştırıyorumyine iyi kilo vermişsin ama sonradan canım oda önemli :)
bencede git doktora kendine eziyet etme yakın olsam gelirdim yardıma
ohhh süper 50 kilo hamile ne demek ya rüyamda görmemişim öyle rakamı
bende diyetisyene gitmek istiyodum ama şu an ona ayıracak bütçem yok bide yiceklerimden kendimi kısmak istemedim
Çok mantıklı bir kararKızlar ben beşik için park yatak düşünüyordumda oda içinde beşik heves ediyordum daha sora chicco nun anne yanı sallanan bu beşiklerini gördüm yanıma bundan alayım odasına da ikea sundvik beşik alayım diyorum anne yanını 2. el düşünüyorum yarı fiyatına hatta bulursam beşiğide 2. el düşünüyorum kendi evime geçince hem yaş ta alır ozmn odasını yeni tam takır yaparım diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2293873 Eki Görüntüle 2293874
Eki Görüntüle 2293877 Eki Görüntüle 2293878
Evet aynı süreçler sonumuz güzel olur inşallah. Cuma gidiyorum ikili teste bakalım gerginlik had safhada.bende son 2 haftadır progestanı sadece yatarken içtim günde iki kezdi normalde. dayanamadım napayım.
inşallah senin de geçer bir dahaki kontrolde canım ya, benim az bi alandı zaten.
bu plesenta olayı için canımızı sıkmayalım, çok yaşayan varmış sanırım. rahimin balon gibi şiştiğini düşün dedi doktor, şiştikçe o da yukarı çıkacak dedi. kanaman olursa korkma dedi, bu yüzden olabilirmiş. ama yoğun kanaman olursa gel dedi.
ya biz senle hep aynı sorunları yaşıyoruz farkında mısın
Ben ilk bebişe kraft park yatak almıştım. Bunda onu mu kullanırım yoksa yatağımın yanına cekebilecegim bir anne yanı beşik mi alırım hiç bilemedim.6 ay sonrası zor oldu park yatakta aşagı ya indir koy, al. Üstteyken iyiydi de. Anne yanı da 6 aya kadar kullanılır sanırım. Tutunup kalkmaya başlayınca bebek tehlikeli gibi.Çok mantıklı bir karariyi düşünüp kullanışlı şeyler almak lazım. Bende İKEA’nın yatağını almadığıma çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?