2020 Şubat Anneleri

Hangi ildesin cnm sen ?
Ben cuma gunu yaptirdim ama sistemde cikmis görünüyor.
Yoksa ben mi yanlis görüyorum ki.
Ben Aydın dayım canım. Buradaki kadın doğumda doktorlar izinde bikaç doktor var ve randevu almak bile sıkıntı mhrs den alamadım mesela. Belki o yüzden bu kadar ertelemişlerdir bilemiyorum.

Kilo çok fena çok bu arada bulantı için zofer dıye bır ılac var . Doktoruna sorsana çok rahat ettım onu ıcınce bulantı fln kalmadı
İlk hamileliğimde zoferi bende kullandım. Gerçekten hayatımı kurtarmıştı onun sayesinde işe gidebildim . Sanırım pahalı bir ilaç raporunuz olması lazım yada haricen alacaksınız.

Ben Aydın dayım canım. Buradaki kadın doğumda doktorlar izinde bikaç doktor var ve randevu almak bile sıkıntı mhrs den alamadım mesela. Belki o yüzden bu kadar ertelemişlerdir bilemiyorum.
Bana on gün dedi özel hastane. Devlette çabuk mu çıkıyor acaba . Zaten mahrumiyet bölgesi Erzurum özel hastane bile devlet mantığı ile çalışıyor. Öncekinde Ankara’daydım gözünü seveyim .

İlk hamileliğimde zoferi bende kullandım. Gerçekten hayatımı kurtarmıştı onun sayesinde işe gidebildim . Sanırım pahalı bir ilaç raporunuz olması lazım yada haricen alacaksınız.
Suan kide pahali canim artik parasi umrumda deil ben tukenmis haldeyim

O tükenmişlik halini iyi bilirim doktora hamile kaldığıma nerdeyse pişman olacağım demiştim adam acıdı artık
aynen ustune birde grip ekledim ya oglum saolsun babasini ve beni grip yapip yatırdı henuz agzima lokma koymadm zaten yesemde cikarda ac da deilim kafam agriyor

oyy maşallah çok pahalıymış cidden
ben yine bakayım internetten canım çok sağol. mustelanın ürünlerinin iyi olduğunu biliyorum ama çatlaklar da biraz ne yapsan yap oluyor gibi geliyor bana yine de önlem işte.

O hissi bende hiç sevmiyorum ama en iyiside yağ olanlar
ayy vıcık vıcık hiç sevmiyorum
ilkinde azıcık çatladı göbeğimin alt kısmı. bunda da biraz daha çatlar herhalde

Kızlar kızlar günaydın bilen raporum çıktı bi bakın yarın doktora gidecem

gözünüz aydın kızlar güzel sonuçlar almışsınız darısı başımıza inşallah

Ben Medical Park hastanesine gidiyorum, orda da bana bir hafta süre verdiler testin sonucu için.

sanırım sadece özel laboratuvarlarda erken çıkıyor sonuç.

aynen ustune birde grip ekledim ya oglum saolsun babasini ve beni grip yapip yatırdı henuz agzima lokma koymadm zaten yesemde cikarda ac da deilim kafam agriyor
Çok geçmiş olsun . Bir an önce şifa bulup iyileşirsiniz inş. Benimde oğlum var 22 aylık olacak. Sütten yeni kestim ona kardeş yapacağız yalnız kalmasın derken çocuk biraz sefil oldu . Allah’tan ailem yardımıma koştu bayrama kadar buradalar sonra yalnızım. artık idare ederim diye düşünüyorum. Ama anneme sonra yine gel diye dil döküyorum şirinlik yapıyorum size yardımcı olan kimse var mı ?

Bana ve cocuga bakacak kimsede yok yanimda canim kardeşim okuo ablalarm desen hepsinin bir cocugu var yani kisaca tek basimayim

yine iyi kilo vermişsin ama sonradan canım oda önemli :)
bencede git doktora kendine eziyet etme yakın olsam gelirdim yardıma

ohhh süper 50 kilo hamile ne demek ya rüyamda görmemişim öyle rakamı
bende diyetisyene gitmek istiyodum ama şu an ona ayıracak bütçem yok bide yiceklerimden kendimi kısmak istemedim

yeb4 bak ben bunu yeni aldım daha önce bio oil ve hindistan cevizi yağı kullandım ama bio oil zararlıymış bi arkadaş söyledi burdan kullanmıcam artık
2. Kez kullanıyorum bunu yağ gibi değil canım onu fark ettim zaten bu jel diğerleri gibi değildi sevdim ben yanii

Eklentiler

• FF956E8F-95AC-4909-AFB4-D9FF9D4DB550.webp
    23 KB · Görüntüleme: 33
Mustelayı kullandım krem olanı gayet güzel nemlendiriyor hiç çatlağım olmadı. Hatta topuklarıma bile sürdüm. Sürünce biraz ürperiyorsunuz bir kutu bitirdim yetti bana trendyoldan lierac aldım 100 liraya . eczaneler indirimli 150 satıyor güya bu kremi. Sonra mustela alacağım bacakları ve göğüsleri ihmal etmeyin oralarda çatlıyor

Bende gitmek istiyorum ama bütçe engeli benimde karşıma çıkıyor onun için devlete gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ekmek yiyorum arasına gece gündüz bişey sıkıştırıyorum aklıma gelen şeyi çok yiyorum 3 tabak turşu yiyorum mesela ayrıca Hipertiroid hastasıyım istesem de kilolu olamıyorum aileden genetik kötü bir miras .gebelikte sıkıntı oluşturuyor. İlaç kullanıyorum

Kızlar ben beşik için park yatak düşünüyordumda oda içinde beşik heves ediyordum daha sora chicco nun anne yanı sallanan bu beşiklerini gördüm yanıma bundan alayım odasına da ikea sundvik beşik alayım diyorum anne yanını 2. el düşünüyorum yarı fiyatına hatta bulursam beşiğide 2. el düşünüyorum kendi evime geçince hem yaş ta alır ozmn odasını yeni tam takır yaparım diye düşünüyorum

Çok mantıklı bir karar iyi düşünüp kullanışlı şeyler almak lazım. Bende İKEA’nın yatağını almadığıma çok pişmanım

Evet aynı süreçler sonumuz güzel olur inşallah. Cuma gidiyorum ikili teste bakalım gerginlik had safhada.

Çok mantıklı bir karar iyi düşünüp kullanışlı şeyler almak lazım. Bende İKEA’nın yatağını almadığıma çok pişmanım
Ben ilk bebişe kraft park yatak almıştım. Bunda onu mu kullanırım yoksa yatağımın yanına cekebilecegim bir anne yanı beşik mi alırım hiç bilemedim.6 ay sonrası zor oldu park yatakta aşagı ya indir koy, al. Üstteyken iyiydi de. Anne yanı da 6 aya kadar kullanılır sanırım. Tutunup kalkmaya başlayınca bebek tehlikeli gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…