Kahverengi leke değil de normal kanamam oldu.Merhaba 12. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan var mı
bu chicconun anne yanı kaç yaşına kadar kullanılıyorki
bende park yatak düşünüyorum ama modelleri beğenemiyorum
yeb4 canım tremdyol da indirim var bi bak oraya çatlak önleyici kremler de falan şimdi gördüm
Kisa sureli kullanilacak seyleri 2.el almak cok cok mantikli.6 aya kadar kullnılıyor sadece ama park yatakta düşünebilirsin bende hala düşünüyorum ama parkın 2. elini istemediğim için şimdilik pahalı geliyor çünkü bu anne yanı ile ikea beşiğin 2. elini 1000 civarına halledebilirim ama sadece park yatak 1500 tl. Anne yanı kısa süreli kullanıldığından deforme olmuş olması az ama park yatak uzun kullanıldığından daha çok deforme oluyor
benim beğendiğim üç model var çok kararsızım gerçekten6 aya kadar kullnılıyor sadece ama park yatakta düşünebilirsin bende hala düşünüyorum ama parkın 2. elini istemediğim için şimdilik pahalı geliyor çünkü bu anne yanı ile ikea beşiğin 2. elini 1000 civarına halledebilirim ama sadece park yatak 1500 tl. Anne yanı kısa süreli kullanıldığından deforme olmuş olması az ama park yatak uzun kullanıldığından daha çok deforme oluyor
Canim bu modelin elektrikli sallanma özelliği olmayanları da var. 250-300 arasi.
canım yani sonuç olarak güzel çıktı değil mi? ben hiç anlamıyorum bu testin sonucundan net bi şekilde düşük risk yazmayınca.Selam kizlar.
Benim sonuc cikmis.
Zaten yaptirmadan once de bahsetmistim yaş faktörü sebebiyle direk riskli cikacakti sonuc ama ben sirf meraktan yaptiriyorum diye.
Yaptirmadan once de cok okudum arastirdim burda da yazdim hatta.
35 yas üstü olunca ya amniyosentes ya da niffty, 2,3,4 lu testler guvenilmiyor diye.
Uzun lafin kisasi benim sonuc benim yorumlamama gore guzel cimis.
Amniyosentes zamanim geldiginde yaptirip yaptirmayacagima karar veririm.
Cunku cok gel gitlerim var bu konuda.
Birde benimki kız galiba degere göre
benim beğendiğim üç model var çok kararsızım gerçekten
biri ikea modeli onları biliyosun zaten senin beğendiğinden
diğerleride şunlar :)
park yatak çok kullanışlı diyolar ama ben çözemedim nasıl kullanışlı oluyo
diğeri görüntü olarak çok hoş kardeşim kullanıyor memnun
Selam kizlar.
Benim sonuc cikmis.
Zaten yaptirmadan once de bahsetmistim yaş faktörü sebebiyle direk riskli cikacakti sonuc ama ben sirf meraktan yaptiriyorum diye.
Yaptirmadan once de cok okudum arastirdim burda da yazdim hatta.
35 yas üstü olunca ya amniyosentes ya da niffty, 2,3,4 lu testler guvenilmiyor diye.
Uzun lafin kisasi benim sonuc benim yorumlamama gore guzel cimis.
Amniyosentes zamanim geldiginde yaptirip yaptirmayacagima karar veririm.
Cunku cok gel gitlerim var bu konuda.
Birde benimki kız galiba degere göre
Icinde kendi yatagi vardi ama kendim altina bi daha yaptirdim elyaf terletiyorduCanim bu modelin elektrikli sallanma özelliği olmayanları da var. 250-300 arasi.
Şilte oluyormus altlarinda.
Sen nasil kullanmistin.
Sunger mi kestirmek gerek,
134 de 1 down riski var diyor kisaca test canim.canım yani sonuç olarak güzel çıktı değil mi? ben hiç anlamıyorum bu testin sonucundan net bi şekilde düşük risk yazmayınca.
çok sevindim
Bir cok teori var canim ama hepsinde kız çıkıyor:)umarım hiç bir olumsuzluluk olmadan çok güzel geçer hamileliğindemek bir minnoş kızımız geliyor
evet bence de öyle134 de 1 down riski var diyor kisaca test canim.
Ama dedigim gibi benim zaten 250 alti cikacakti yastan dolayi.
Paylasmak istedim burda, hamilelik boyunca iyi kotu herseyimizi paylasalim ki tam bi aile olalim. ♥♥♥
Bir cok teori var canim ama hepsinde kız çıkıyor:)
Artik onumuzdeki hafta dr bi tahminde bulunur diyorum bakalim
Amin canım.evet bence de öyle
o zaman sonucun gayet iyi, doktorun riskli çıkacağını söylemiş zaten yaşından dolayı.
aslında bakarsan bu testler yanıltıcı da olabiliyor o yüzden yaptırmak istemedim ama yaptık yine işte. dua edelim sağlıkla gelsin bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?