2020 Şubat Anneleri

Merhaba 12. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan var mı
Kahverengi leke değil de normal kanamam oldu.
Şimdiye kadar hiç olmamıştı ilk olarak dün oldu. Sabah doktora gittim bebekte sorun yok kanama alanı da yok.
Neden kaynaklandığı belli değil muhtemelen vajina içinde kanama oluyor.
Çünkü Vajinal muayene yapınca çok az kan daha geldi .

bu chicconun anne yanı kaç yaşına kadar kullanılıyorki
bende park yatak düşünüyorum ama modelleri beğenemiyorum

6 aya kadar kullnılıyor sadece ama park yatakta düşünebilirsin bende hala düşünüyorum ama parkın 2. elini istemediğim için şimdilik pahalı geliyor çünkü bu anne yanı ile ikea beşiğin 2. elini 1000 civarına halledebilirim ama sadece park yatak 1500 tl. Anne yanı kısa süreli kullanıldığından deforme olmuş olması az ama park yatak uzun kullanıldığından daha çok deforme oluyor

Selam kizlar.
Benim sonuc cikmis.
Zaten yaptirmadan once de bahsetmistim yaş faktörü sebebiyle direk riskli cikacakti sonuc ama ben sirf meraktan yaptiriyorum diye.
Yaptirmadan once de cok okudum arastirdim burda da yazdim hatta.
35 yas üstü olunca ya amniyosentes ya da niffty, 2,3,4 lu testler guvenilmiyor diye.
Uzun lafin kisasi benim sonuc benim yorumlamama gore guzel cimis.
Amniyosentes zamanim geldiginde yaptirip yaptirmayacagima karar veririm.
Cunku cok gel gitlerim var bu konuda.

Birde benimki kız galiba degere göre

Eklentiler

• 20190730_133702.webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
Kisa sureli kullanilacak seyleri 2.el almak cok cok mantikli.
Kizimda da oyle yapmistim.
Besik konusunda park besik tek gecerim.
Tecrubeyle sabit.
Ben ilk etapta 2.el anne yanı alacagim ve 5-6 aya kadar kullanıp parka gececegim.

benim beğendiğim üç model var çok kararsızım gerçekten
biri ikea modeli onları biliyosun zaten senin beğendiğinden
diğerleride şunlar :)
park yatak çok kullanışlı diyolar ama ben çözemedim nasıl kullanışlı oluyo
diğeri görüntü olarak çok hoş kardeşim kullanıyor memnun

Eklentiler

• heyner-ahsap-organik-60x120-besik-anne-yani-kademeli-bebek-besigi__1387285406405465.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 70
  • lOI-P1807AAFGY-0490_1.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar anne yani yatak muhabbeti olunca yazayim dedim Bebekonfor diye bir marka var onun hem küçük 6 aya kadar yatabildigi bir model var yuvarlak bir de biraz daha büyük dikdörtgen 2-3 yaşına kadar yatabilecegi model var ben de bir blog tavsiyesi üzerine gördüm inceleyin bir isterseniz benim de kafam karıştı iyice

Kızlar eğer 6 aydan itibaren kendi odasında yatırıcam derseniz ben şu sepet beşiklerden almıştım, çok rahattı. tekerleği vardı odadan odaya götürebiliyodum. ama maksimum 6 ay yatabilir çok büyük değil.

eğer çocuğunuza oda yapacaksanız da daha sonradan tek kişilik yatağa dönüşen oda takımlarını düşünebilirsiniz. ben memnun kaldım. 3 yıl beşik olarak kullandım sonra yatağa çevirdik.
1x80 yatak oluyor. ilkokul ortaokul boyunca kullanabilir. ama biraz dar geldi bana şimdi kızıma yeni oda yapıp bunu bebişe hazırlıycam tekrar.

ama oda yapayım diyorsanız dolabı büyük şifonyeri güzel. yatağı biraz dar oluyo ama yine de tek kişilik yatacağı rahat bi yatak oluyo çocuklar için.

canım yani sonuç olarak güzel çıktı değil mi? ben hiç anlamıyorum bu testin sonucundan net bi şekilde düşük risk yazmayınca.
çok sevindim

park yatak alırsam kraft ın son çıkanlardan almak istiyorum ama ozmn odasına beşik alamam onuda heves ediyorum

umarım hiç bir olumsuzluluk olmadan çok güzel geçer hamileliğin demek bir minnoş kızımız geliyor

Kızlar doktorum benden tekrardan kan testi yaptır demişti ama tam içerik bahsetmedi bugün aile sağlığına gittim ordaki doktorda vitamin değer testlerini tekrar yaptırmana gerek yok onlar zaten kısa zamanda değişmiyor sadece tsh kan şekeri ve idrar testi yazdı sizde bu testleri tekrar yaptırdınızmı

Bide duvarda asılıydı bunuda ordan çektim

Eklentiler

• FCBC5028-62FB-437F-8833-5C800536E2A3.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 42
canım yani sonuç olarak güzel çıktı değil mi? ben hiç anlamıyorum bu testin sonucundan net bi şekilde düşük risk yazmayınca.
çok sevindim
134 de 1 down riski var diyor kisaca test canim.
Ama dedigim gibi benim zaten 250 alti cikacakti yastan dolayi.
Paylasmak istedim burda, hamilelik boyunca iyi kotu herseyimizi paylasalim ki tam bi aile olalim.
umarım hiç bir olumsuzluluk olmadan çok güzel geçer hamileliğin demek bir minnoş kızımız geliyor
Bir cok teori var canim ama hepsinde kız çıkıyor:)
Artik onumuzdeki hafta dr bi tahminde bulunur diyorum bakalim

evet bence de öyle
o zaman sonucun gayet iyi, doktorun riskli çıkacağını söylemiş zaten yaşından dolayı.
aslında bakarsan bu testler yanıltıcı da olabiliyor o yüzden yaptırmak istemedim ama yaptık yine işte. dua edelim sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Amin canım.
Kendi düşen ağlamaz demişler.
Benimki de o hesap.
Ama ben asiri heyecanliyim bu cinsiyet konusu beni sasirtti.
Cunku 0 meraktan 1000lerdeyim.
Seninki erkek bence bak gör:)

Arkadaşlar lierac krem için Trendyol demiştim ama Hepsiburadaymış doğrusu. pharmacity adlı bir satıcıdan almışız. İlgilenen arkadaşlara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…