- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Ben emzik verdim ama devamlı emince beni emziği emecek zaman kalmadı ve unuttu. Sallamadım hiç o konuda pişman olmadım ne yalan söyleyeyim. 2.ler ne olur, nasıl bir düzen tuttururlar Allah bilir.İlk çocuğu güya organik yetiştirme uğruna ne sallayarak uyuttum ne emzik verdim . Çok pişmanım ikinciye hepsini yapacağım .
Ben çok pişman oldum uyanıyor eşim hemen meme ver uyusun diyor arkadaş iki salla değil mi. Emzik de uyanırsa uykuya geçişi kolaylaştırsın diye vermeyi düşünüyorum. Belki de almayacak bilmiyorum. Oğlum küçük kardeşine rahat vermeyebilir.Ben emzik verdim ama devamlı emince beni emziği emecek zaman kalmadı ve unuttu. Sallamadım hiç o konuda pişman olmadım ne yalan söyleyeyim. 2.ler ne olur, nasıl bir düzen tuttururlar Allah bilir.
evet bunu da duydum şimdi sen paylaşınca aklıma geldi canım sağol, ekran görüntüsü aldım. hepsine bakıcamyeb4 bak ben bunu yeni aldım daha önce bio oil ve hindistan cevizi yağı kullandım ama bio oil zararlıymış bi arkadaş söyledi burdan kullanmıcam artık ☺
2. Kez kullanıyorum bunu yağ gibi değil canım onu fark ettim zaten bu jel diğerleri gibi değildi sevdim ben yanii ☺
mustela pahalı geldi ama kremi 100 liraysa çok iyiymiş. bunu da listeme ekledim bakayım internetten çok teşekkür ederim :)Mustelayı kullandım krem olanı gayet güzel nemlendiriyor hiç çatlağım olmadı. Hatta topuklarıma bile sürdüm. Sürünce biraz ürperiyorsunuz bir kutu bitirdim yetti bana trendyoldan lierac aldım 100 liraya . eczaneler indirimli 150 satıyor güya bu kremi. Sonra mustela alacağım bacakları ve göğüsleri ihmal etmeyin oralarda çatlıyor
iyi düşün iyi olsun canım, her şey güzel olacak inşallahEvet aynı süreçler sonumuz güzel olur inşallah. Cuma gidiyorum ikili teste bakalım gerginlik had safhada.
anne yanı beşikler evet 6 aydan sonra kullanılmıyor. ben öyle aldım çok rahattı, ama 6 aydan sonra zaten odasına geçirecektim özellikle öyle aldım. böyle sepet gibi, istersen sallanıyor falan.Ben ilk bebişe kraft park yatak almıştım. Bunda onu mu kullanırım yoksa yatağımın yanına cekebilecegim bir anne yanı beşik mi alırım hiç bilemedim.6 ay sonrası zor oldu park yatakta aşagı ya indir koy, al. Üstteyken iyiydi de. Anne yanı da 6 aya kadar kullanılır sanırım. Tutunup kalkmaya başlayınca bebek tehlikeli gibi.
kızıma emzik vermemeye karar vermiştim, annem ikna etti. ne diye de vermek istememişsem. dediğin gibi insan yaşamayınca yok onu yapmam bunu vermem diyorBen çok pişman oldum uyanıyor eşim hemen meme ver uyusun diyor arkadaş iki salla değil mi. Emzik de uyanırsa uykuya geçişi kolaylaştırsın diye vermeyi düşünüyorum. Belki de almayacak bilmiyorum. Oğlum küçük kardeşine rahat vermeyebilir.
Ben de bunu kullanmıştım ilk hamileliğimde hiç çatlak olmadı. Şimdi yine aldım 3 ay bitti kullanmaya başladım. Jel şeklinde ve 1 dakika içinde kuruyor, emiliyor. Rahatsızlık duymazsınız yağ gibi. İçeriğinde paraben varmış ancak daha yeni öğrendim, kızıma bir zararı olmadı inşallah yine olmazyeb4 bak ben bunu yeni aldım daha önce bio oil ve hindistan cevizi yağı kullandım ama bio oil zararlıymış bi arkadaş söyledi burdan kullanmıcam artık ☺
2. Kez kullanıyorum bunu yağ gibi değil canım onu fark ettim zaten bu jel diğerleri gibi değildi sevdim ben yanii ☺
Ne güzel olmamasına sevindim bende çok erken başkadı bünyem çok müsait kilo almama ma rağmen göbeğim olduğu için bide meyilli bi cildim varBen de bunu kullanmıştım ilk hamileliğimde hiç çatlak olmadı. Şimdi yine aldım 3 ay bitti kullanmaya başladım. Jel şeklinde ve 1 dakika içinde kuruyor, emiliyor. Rahatsızlık duymazsınız yağ gibi. İçeriğinde paraben varmış ancak daha yeni öğrendim, kızıma bir zararı olmadı inşallah yine olmaz
devletteki diyetisyenlerde ellerindeki hazır listeleri verip gönderiyolar orayada gitmek istemiyorumBende gitmek istiyorum ama bütçe engeli benimde karşıma çıkıyor onun için devlete gitmeyi düşünüyorum. Çünkü ekmek yiyorum arasına gece gündüz bişey sıkıştırıyorumaklıma gelen şeyi çok yiyorum 3 tabak turşu yiyorum mesela ayrıca Hipertiroid hastasıyım istesem de kilolu olamıyorum aileden genetik kötü bir miras .gebelikte sıkıntı oluşturuyor. İlaç kullanıyorum
İlk çocuğu güya organik yetiştirme uğruna ne sallayarak uyuttum ne emzik verdim . Çok pişmanım ikinciye hepsini yapacağım .
bu chicconun anne yanı kaç yaşına kadar kullanılıyorkiKızlar ben beşik için park yatak düşünüyordumda oda içinde beşik heves ediyordum daha sora chicco nun anne yanı sallanan bu beşiklerini gördüm yanıma bundan alayım odasına da ikea sundvik beşik alayım diyorum anne yanını 2. el düşünüyorum yarı fiyatına hatta bulursam beşiğide 2. el düşünüyorum kendi evime geçince hem yaş ta alır ozmn odasını yeni tam takır yaparım diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2293873 Eki Görüntüle 2293874
Eki Görüntüle 2293877 Eki Görüntüle 2293878
Medikalde ne kadar tuttu cnm test ucretleri.nifty yapiyormu karadeniz medikal acaba.Ben Medical Park hastanesine gidiyorum, orda da bana bir hafta süre verdiler testin sonucu için.
sanırım sadece özel laboratuvarlarda erken çıkıyor sonuç.
Ay canim cok saol vala allah razi olsun solemen yeteryine iyi kilo vermişsin ama sonradan canım oda önemli :)
bencede git doktora kendine eziyet etme yakın olsam gelirdim yardıma
ohhh süper 50 kilo hamile ne demek ya rüyamda görmemişim öyle rakamı
bende diyetisyene gitmek istiyodum ama şu an ona ayıracak bütçem yok bide yiceklerimden kendimi kısmak istemedim
öyleyse doktorlar neden öneriyor ki acabaBen de bunu kullanmıştım ilk hamileliğimde hiç çatlak olmadı. Şimdi yine aldım 3 ay bitti kullanmaya başladım. Jel şeklinde ve 1 dakika içinde kuruyor, emiliyor. Rahatsızlık duymazsınız yağ gibi. İçeriğinde paraben varmış ancak daha yeni öğrendim, kızıma bir zararı olmadı inşallah yine olmaz
sağol canım baktım şimdi. lierac alıcam sanırım önce eczacıma da bi gideyim orda da indirim oluyo, hangisi uygunsa alırım artık.yeb4 canım tremdyol da indirim var bi bak oraya çatlak önleyici kremler de falan şimdi gördüm
Ayni cnm oglum 3 yasinda ama oda rezil oldu benle beraber ne disariya cikarabildm ne ilgilenebildim ailem desen gel bende kal bakayim diyor ama anlamiolar kokuyor ev yemek yaptiklari icin duramiyorum o yuzden 2 aydir evden cikmiyorum sefil bir hayat sürüyorum desem yeri esim genellikle oglumla benle ilgilenio saolsunÇok geçmiş olsun . Bir an önce şifa bulup iyileşirsiniz inş. Benimde oğlum var 22 aylık olacak. Sütten yeni kestim ona kardeş yapacağız yalnız kalmasın derken çocuk biraz sefil oldu . Allah’tan ailem yardımıma koştu bayrama kadar buradalar sonra yalnızım. artık idare ederim diye düşünüyorum. Ama anneme sonra yine gel diye dil döküyorum şirinlik yapıyorumsize yardımcı olan kimse var mı ?
ikili tarama testi 107 tl tuttu canım.Medikalde ne kadar tuttu cnm test ucretleri.nifty yapiyormu karadeniz medikal acaba.
İlk çocuğu güya organik yetiştirme uğruna ne sallayarak uyuttum ne emzik verdim . Çok pişmanım ikinciye hepsini yapacağım .
Şükür olmadi cnm ama benim oglumda 7 ay kanamam olmusdu hemde ole leke felan deil adet gibi cok kotuydu oMerhaba 12. Haftada kahverengi lekelenme yaşayan var mı
Yazarsan yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?