2020 Şubat Anneleri

İlk çocuğu güya organik yetiştirme uğruna ne sallayarak uyuttum ne emzik verdim . Çok pişmanım ikinciye hepsini yapacağım .
Ben emzik verdim ama devamlı emince beni emziği emecek zaman kalmadı ve unuttu. Sallamadım hiç o konuda pişman olmadım ne yalan söyleyeyim. 2.ler ne olur, nasıl bir düzen tuttururlar Allah bilir.

Ben emzik verdim ama devamlı emince beni emziği emecek zaman kalmadı ve unuttu. Sallamadım hiç o konuda pişman olmadım ne yalan söyleyeyim. 2.ler ne olur, nasıl bir düzen tuttururlar Allah bilir.
Ben çok pişman oldum uyanıyor eşim hemen meme ver uyusun diyor arkadaş iki salla değil mi. Emzik de uyanırsa uykuya geçişi kolaylaştırsın diye vermeyi düşünüyorum. Belki de almayacak bilmiyorum. Oğlum küçük kardeşine rahat vermeyebilir.

evet bunu da duydum şimdi sen paylaşınca aklıma geldi canım sağol, ekran görüntüsü aldım. hepsine bakıcam

mustela pahalı geldi ama kremi 100 liraysa çok iyiymiş. bunu da listeme ekledim bakayım internetten çok teşekkür ederim :)
memelerimde hiç bir şey yok ama kalçalarımda da çatlak var biraz evet oralara da sürmek lazım.
Evet aynı süreçler sonumuz güzel olur inşallah. Cuma gidiyorum ikili teste bakalım gerginlik had safhada.
iyi düşün iyi olsun canım, her şey güzel olacak inşallah
anne yanı beşikler evet 6 aydan sonra kullanılmıyor. ben öyle aldım çok rahattı, ama 6 aydan sonra zaten odasına geçirecektim özellikle öyle aldım. böyle sepet gibi, istersen sallanıyor falan.

kızıma emzik vermemeye karar vermiştim, annem ikna etti. ne diye de vermek istememişsem. dediğin gibi insan yaşamayınca yok onu yapmam bunu vermem diyor

iyiki de emzik vermişim, çünkü bebeklerin hep emme içgüdüsü olur. sürekli anne memesinde durmak istemeleri bu yüzden. bunun yerine yalancı emzik var işte :)

sallanmayı da kolik bebek olduğu için mecburen yaptık. çok çektim sallama mevzusundan. ayağımdan indirdiğim an uyanırdı. geceler uykusuz geçerdi hep. sürekli salla babam salla. bacağımda da sıkıntı var, çok ağrıyordu. 1 yaşında falan canıma tak etti uyku eğitimi verdim o gün bugündür sallamadım hiç.

o yüzden ikinciye dair tek büyük konuşmam bu sallama mevzusu

Ben de bunu kullanmıştım ilk hamileliğimde hiç çatlak olmadı. Şimdi yine aldım 3 ay bitti kullanmaya başladım. Jel şeklinde ve 1 dakika içinde kuruyor, emiliyor. Rahatsızlık duymazsınız yağ gibi. İçeriğinde paraben varmış ancak daha yeni öğrendim, kızıma bir zararı olmadı inşallah yine olmaz

yeb4 canım tremdyol da indirim var bi bak oraya çatlak önleyici kremler de falan şimdi gördüm

Ne güzel olmamasına sevindim bende çok erken başkadı bünyem çok müsait kilo almama ma rağmen göbeğim olduğu için bide meyilli bi cildim var , hemen kuruyo evet en güzelide o bişey olmaz inşallah bilmiyodum paraben içerdiğini gerçi bi çok doktorda bunu öneriyo zararlı olsa önermezler heralde

devletteki diyetisyenlerde ellerindeki hazır listeleri verip gönderiyolar orayada gitmek istemiyorum
12 kiloyu özelde diyetisyenle vermiştim çok iyiydi
benim canım çok bişey istemiyor hamilelikten öncekinden az yemek yiyorum valla
sıcak ya ondan galiba
canım sürekli soğuk fresh şeyler istiyo meyve olur karpuz olur yoğurtlu makarna olur

bu chicconun anne yanı kaç yaşına kadar kullanılıyorki
bende park yatak düşünüyorum ama modelleri beğenemiyorum

Ben Medical Park hastanesine gidiyorum, orda da bana bir hafta süre verdiler testin sonucu için.

sanırım sadece özel laboratuvarlarda erken çıkıyor sonuç.
Medikalde ne kadar tuttu cnm test ucretleri.nifty yapiyormu karadeniz medikal acaba.

Ay canim cok saol vala allah razi olsun solemen yeter

öyleyse doktorlar neden öneriyor ki acaba araştırdım da en iyilerinden biriymiş sanırım bunu alıcam.
yeb4 canım tremdyol da indirim var bi bak oraya çatlak önleyici kremler de falan şimdi gördüm
sağol canım baktım şimdi. lierac alıcam sanırım önce eczacıma da bi gideyim orda da indirim oluyo, hangisi uygunsa alırım artık.

Ayni cnm oglum 3 yasinda ama oda rezil oldu benle beraber ne disariya cikarabildm ne ilgilenebildim ailem desen gel bende kal bakayim diyor ama anlamiolar kokuyor ev yemek yaptiklari icin duramiyorum o yuzden 2 aydir evden cikmiyorum sefil bir hayat sürüyorum desem yeri esim genellikle oglumla benle ilgilenio saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…