2020 Şubat Anneleri

Kızlar 3 lü tarama testini yaptıracak mısımız
Bende bunu sorucaktım daha erken diye sormadım canım, yaptırmasam diyorum ben zaten 6 hafta sonra detaylıya giricez ama 2. Ve 3. Çocuk bekleyen annelerin ne düşündüğünüde merak ediyorum tecrübeliler bi fikrim yok benim çünkü

kızlar sizden gaza gelip bende doktora gittim burda
12+5 bugun ama usgye göre 12+6 yız doktor erkeğe benziyor bi kaç hafta sonra yine bakalım dedi
benim kaderimde pembe tokalar değilde
kaynana olup gelinime bdv de konu açtırmak var sanırım

ay kendimi erkeğe alıştırsam iyi olcak gibi gerçi belki değişir ama bilmiyorum
en kesin sonuç 16 haftada kendi doktoruma gidince olcak

ya bende çok kız istiyorum ama herkess erkek diyor bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum erkeğe

Ayyy çok güldürdün kuzum yaaa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, gönlümüzdeki olsun inşallah

Listeye beni de ekler misiniz?
Yaş 27, Ankara, ilk çocuk, sat 11 mayıs, kilo 59

Bende kız istiyorum evde 3 tane erkeğe nasıl dayanırım . Oğlum aynı eşim. Herşeyi ile babası sanki küçüklüğü. Kızımda bana benzesin istiyorum tabi önce sağlıklı olması.Allah herkesin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin.

Ben de ultrason fotosu attım foruma burdaki sayfalara skull teorisine göre biri erkek nuba göre iki kişi kız gibi dedi bilemedim şimdi

ikili test sonucu iyi çıkınca ona gerek yok diye biliyorum ama yanılıyor muyum?
ilk hamileliğimde de doktorum bahsetmedi bile. sadece ikili ve detaylı ultrason oldu.
Bana da ikili ve detaylı dedi. Bu haftalar dışında ne zaman istersen gel dedi.

Ben bugün tekrar muayene oldum canlar. Üç gündür doktordayım çünkü lekelenmelerim oluyor.
Ağrım yok. Kanama alanı da yok. Sebebi belli değil. Önlem olarak progestana başladım.
Bebek iyiydi hareketliydi, doktorum cinsiyetle ilgili yorum yapamadı. 12.haftada kız denmişti. Bugün nubu kız nubu ama başka açıdan da erkek olduğunu görüyorum sanki dedi.
Sanırım nub teorisindeki küçük yanılma payına dahiliz :)
Kız da olabilir tabi. Ben hangisini daha çok istediğimi bilemiyorum , her türlü çok sevinicem :) ama baya merak ediliyomuş.
Umarım kanama devam etmez ve bebe de sağlıkla doğar

kız sen cinsiyet partisi yapmayacakmıydın hani gizli zarf alcaktın

geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamanda bu durum düzelir

Canım bende de var sanırım Hipertiroid, senin değerin ne kadar TSH? Bana dahiliye doktoru aslında iyi birşey sıkıntı yapma dedi, değerim 0,28 di. ilaç vermedi ancak çok halsiz hissediyorum. özellikle yemek yedikten sonra kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, yemezsem midem daha çok bulanıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Selam kızlar, muayenelerim özelde oluyordu şuana kadar birkaç arkadaşım devlettede kaydın olsun nolur nolmaz dedi bende etlik zübeyde hanıma gittim bu sabah kaydım yeni acıldıgından heralde 6 tüp kan aldılar hafif kahvaltı yapmıstım sonra idrar vermeye giderken cok fena basım döndü gözüm karardı oldugum yere oturdum bekledm 10 dk sonra tekrar hareket etmeye calıstm yine cok kötü oldm bulantı böyle basımdan asagı kaynar sular dökülme hissiydi sonra meyvesuyu falan aldım biraz daha dinlendim eve zor attm kendimi, hata mı ettim acaba dedim sonra bir de devlete gitmekle :/

Eve geldm direkt yattım dünden de uykusuzdum biraz uyanınca bir seyler atıstırdım ama hala halsizlik var ve basımda basınc tedirginim suan ne yapsam acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…