2020 Şubat Anneleri

Benim de 0.15 'di şükür taban değerin üstüne çıkmayı başarmış. Normalde de tahammülsüz bi insanım troitle, b12 nın yerlerde oluşuyla iyice barut gibi olmuştum. Sonucumu alıp doktora göstermem gerekiyor aslında kontrole bekliyordu ona göre troit ilacina baslanacakti. Ama ben biraz yükselmiş diye gitmedim. Kotu mu yaptım acaba

ben bulantı ilacı almazsam fenalardayım, birde çalışıyorum akşam eve zor atıyorum kendimi, sonra tüm gün yatıyorum.. ilk hamileliğimde benimde 5 ay sürmüştü, inşallah bunda o kadar sürmez..

Tiroidi kendi haline bırakmamak lazım ilk aylarda daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Ankara’da endokrin uzmanına gitmiştim hiç ilaç önermedi. İlaç daha sıkıntılı demişti.Burdaki veriyor mecbur içiyorum. İlaç içip Doğum yapan çok tanıdığım var. Teslim oldum sürece.

ben bulantı ilacı almazsam fenalardayım, birde çalışıyorum akşam eve zor atıyorum kendimi, sonra tüm gün yatıyorum.. ilk hamileliğimde benimde 5 ay sürmüştü, inşallah bunda o kadar sürmez..
Bende ilkinde çalışıyordum şimdi izindeyim bu hallerimi bildiğim için izindeyken hamile kalmak istedim. Rapor yetmiyor iş yerinde insanlara sıkıntı vermek istemedim. Hemde iki çocuğa beraber bakacağım. Sonra nasılsa çalışacağım.

Bende aynı inşallah Ankara da doğum ola cak
Ben niye eş kişisini ikna edemiyorum acaba ailemin yanında doğum yapmaya Ben de İzmirde doğum yapmak istiyorum boluda pek kadın doğumcu yok ama o beyfendi bu fikre pek sıcak bakmıyor

Bana da dahiliye doktoru hemen ilaç vermedi. Bekleyelim 1 ay sonra tekrar bakalım demişti ve ben sonucu görünce gerek kalmadı gibi düşündüm

Ben niye eş kişisini ikna edemiyorum acaba ailemin yanında doğum yapmaya Ben de İzmirde doğum yapmak istiyorum boluda pek kadın doğumcu yok ama o beyfendi bu fikre pek sıcak bakmıyor
Doğum yapınca aile desteği çok önemli oluyor. Annem Ablam hep yanımdaydı emzirdim onlara verdim altına baktılar ilgilendiler. Onlar olmasa zorlanırdım. Erkekler ne düşünüyorlar acaba dünyalarında.

Hadi inşallah güzel haberler ile gel haftamiz aynı daha merakla bekliyorum seni ben bayramdan sonra gidecegim

Geldim canım gayet iyiymiş benim toparlak . Kollarını bacaklarını gördük kalp atışını videoya cektim sende 25 mayıs mısınyoksa

benimde bir kızım var, aynı sizin gibi hissediyorum bende kızım kız kardeş istiyor erkek lafını duyunca bile sinirleniyor, bakalım sağlıklı olsunlarda

Aynen ya erkek olsun diyorum aglıyor kız olucakmış ismide ece olucakmıs .kızımın adı ela . Ela ile ece cok güzel olur hakkaten senın kız kaç yaşında

Seso35 canım troidi sakın erteleme . Troid hormonu direk olarak bebeğin zeka gelişimini etkılıyor çok önemlı . Benim troıdlerımın 2side alındı 2013 yılında .eutrox 150 mg alıyorum . Bak bugun muayeneye gittim tsh a göre ilaç az gelmiş 200 mg çıkar dedi . Trodiler çok önemli aman

Geldim canım gayet iyiymiş benim toparlak . Kollarını bacaklarını gördük kalp atışını videoya cektim sende 25 mayıs mısınyoksa
Yok 24 benimki geçen hafta gittim bende ama daha kol bacak çok belli değildi hareket ettimi resmi varsa atar mısın en azından benimkine benziyor diye bakardım

Merhabalar güzel anneler. Takviye olarak neler kullanıyorsunuz? Doktorunuz neler yazdı? Ben demir ilacı olarak ferrozinc omega olarak ocean mummy ve b 12 için de bi ilaç kullanıyorum. Doktor folik asiti kesti. 13 hafta bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…