Doktorum çok iyi Iğdır Ardahan hep ona geliyorKars’ta kadın Doğum var mı ?
Bende nasipse öyle istiyorum çok güzel oluyor ablamla görümcem yapacaklar mışBende bayramdan snra patlatcam aynen
Ben Erzurum’da Doğum yapmayı düşünmüyorum ailemin yanına gideceğim. Özel hastaneye gidiyorum şimdilikKars ta çok sıkıntı kadın doğum ama var
Benim de 0.15 'di şükür taban değerin üstüne çıkmayı başarmış. Normalde de tahammülsüz bi insanım troitle, b12 nın yerlerde oluşuyla iyice barut gibi olmuştum. Sonucumu alıp doktora göstermem gerekiyor aslında kontrole bekliyordu ona göre troit ilacina baslanacakti. Ama ben biraz yükselmiş diye gitmedim. Kotu mu yaptım acaba0.01 değerim daha kötüydü ilaç kullandım 16 . Haftamda kontrol edecek dahiliye uzmanı. Ben hep halsizim. Ayrıca gergin sinirli depresif maalesef insanı çok yoruyor. Bulantıyı artırıyor. Tiroidi olanlar için hamilelik çok zor geçiyor. Bende sürekli bişeyler yiyorum çok çabuk acıkıyorum.
ben bulantı ilacı almazsam fenalardayım, birde çalışıyorum akşam eve zor atıyorum kendimi, sonra tüm gün yatıyorum.. ilk hamileliğimde benimde 5 ay sürmüştü, inşallah bunda o kadar sürmez..İlaç daha iyi hissettirdi en azından yatak-döşek yatmıyorum. Ama bir gün iyi bir gün kötü gibiyim. Koku hassasiyeti hat safhada 3 aydır hiç yemek yapmadım. Oğlumda 5 ay sürmüştü 7 ayımda birazcık hamile gibiydim.şimdi bu halime şükrediyorum
Bende aynı inşallah Ankara da doğum ola cakBen Erzurum’da Doğum yapmayı düşünmüyorum ailemin yanına gideceğim. Özel hastaneye gidiyorum şimdilik
Tiroidi kendi haline bırakmamak lazım ilk aylarda daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Ankara’da endokrin uzmanına gitmiştim hiç ilaç önermedi. İlaç daha sıkıntılı demişti.Burdaki veriyor mecbur içiyorum. İlaç içip Doğum yapan çok tanıdığım var. Teslim oldum sürece.Benim de 0.15 'di şükür taban değerin üstüne çıkmayı başarmış. Normalde de tahammülsüz bi insanım troitle, b12 nın yerlerde oluşuyla iyice barut gibi olmuştum. Sonucumu alıp doktora göstermem gerekiyor aslında kontrole bekliyordu ona göre troit ilacina baslanacakti. Ama ben biraz yükselmiş diye gitmedim. Kotu mu yaptım acaba
Bende ilkinde çalışıyordum şimdi izindeyim bu hallerimi bildiğim için izindeyken hamile kalmak istedim. Rapor yetmiyor iş yerinde insanlara sıkıntı vermek istemedim. Hemde iki çocuğa beraber bakacağım. Sonra nasılsa çalışacağım.ben bulantı ilacı almazsam fenalardayım, birde çalışıyorum akşam eve zor atıyorum kendimi, sonra tüm gün yatıyorum.. ilk hamileliğimde benimde 5 ay sürmüştü, inşallah bunda o kadar sürmez..
Ben niye eş kişisini ikna edemiyorum acaba ailemin yanında doğum yapmayaBende aynı inşallah Ankara da doğum ola cak
Ankara’da nerde düşünüyorsunuz. Benimde ilk Doğum ordaydı.Bende aynı inşallah Ankara da doğum ola cak
Bana da dahiliye doktoru hemen ilaç vermedi. Bekleyelim 1 ay sonra tekrar bakalım demişti ve ben sonucu görünce gerek kalmadı gibi düşündümTiroidi kendi haline bırakmamak lazım ilk aylarda daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Ankara’da endokrin uzmanına gitmiştim hiç ilaç önermedi. İlaç daha sıkıntılı demişti.Burdaki veriyor mecbur içiyorum. İlaç içip Doğum yapan çok tanıdığım var. Teslim oldum sürece.
Doğum yapınca aile desteği çok önemli oluyor. Annem Ablam hep yanımdaydı emzirdim onlara verdim altına baktılar ilgilendiler. Onlar olmasa zorlanırdım. Erkekler ne düşünüyorlar acaba dünyalarında.Ben niye eş kişisini ikna edemiyorum acaba ailemin yanında doğum yapmayaBen de İzmirde doğum yapmak istiyorum boluda pek kadın doğumcu yok ama o beyfendi bu fikre pek sıcak bakmıyor
8deki bana kıl ben de ona kılım sana nasıldı canım? doğumu nerede yapacaksın kısmetse belli mi?Bende aynı inşallah Ankara da doğum ola cak
Hadi inşallah güzel haberler ile gel haftamiz aynı daha merakla bekliyorum seni ben bayramdan sonra gidecegim
Ben sadece sabahları içiyorum canım. Akşamda içsem olur ama direniyorum :) hakikaten yüzümüz gülmeye başladı nasıl bir ilaçmış bu böyle :) umarım çabuk geçer
benimde bir kızım var, aynı sizin gibi hissediyorum bende kızım kız kardeş istiyor erkek lafını duyunca bile sinirleniyor, bakalım sağlıklı olsunlarda
Tiroidi kendi haline bırakmamak lazım ilk aylarda daha büyük sıkıntılara yol açabilir. Ankara’da endokrin uzmanına gitmiştim hiç ilaç önermedi. İlaç daha sıkıntılı demişti.Burdaki veriyor mecbur içiyorum. İlaç içip Doğum yapan çok tanıdığım var. Teslim oldum sürece.
Yok 24 benimki geçen hafta gittim bende ama daha kol bacak çok belli değildi hareket ettimi resmi varsa atar mısın en azından benimkine benziyor diye bakardımGeldim canım gayet iyiymiş benim toparlak . Kollarını bacaklarını gördük kalp atışını videoya cektimsende 25 mayıs mısınyoksa
Hiç birşey söylemedi bu konuda herşey iyi dedi siz de sıkıntı mı gördüler benim plesanta önde oluyor gebeliklerimdeKirmizi pabuc sizinde plesenta bebeğin önünde galiba? Doktor bişey dedi mi bu konuda? Benim de ultrason resmim böyle. Bebeğin üstünde plesenta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?